📝 #مطبوعات ⬆️
♦️صف ۱۲۰ کیلومتری وام ازدواج
⬅️ یک #ماهنامه برای نقد و عملکرد نیاز است
#نسل_فردا
@Negahe_bartar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سرباز اوکراینی که ناگهان زنده شد!
🔹تلویزیون اوکراین در اقدامی عجیب افراد زنده ای را به اسم کشته شدگان این کشور توسط ارتش روسیه برای ایجاد جو رسانه ای به نمایش گذاشت که البته به سرانجام نرسید.
@Negahe_bartar
🔴 اخراج ۲ میلیون اتباع خارجی از کشور تا پایان سال
سردار رادان، فرمانده کل انتظامی کشور:
🔸آمار اتباع خارجی غیرمجاز در کشور مشخص شده، اما باید این آمار نهایی را سازمان اتباع وزارت کشور اعلام کند، منتها نزدیک به دو میلیون نفر امسال از کشور خارج خواهند شد.
@Negahe_bartar
نـگـاه بـرتـر
🔺ابوشجاع شهید شد 🔹فرمانده گردانهای قدس و مشهورترین فرمانده مقاومت در کرانه باختری امروز در طولکرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻خانه ندارم؛ ماشین ندارم؛ اما موضعی دارم که برایش جان میدهم.
♦️شهید محمد سامر جابر معروف به ابوشجاع؛ فرمانده گردان طولکرم در کرانه باختری
@Negahe_bartar
4_5978845611359737703.mp3
51.97M
🎙تاخیر در پاسخ ایران، کوتاه آمدن یا فرصتسنجی؟ | شدیدترین حمله اسرائیل به سوریه
◾️بررسی آخرین تحولات روز ۳۳۷ جنگ غزه در برنامه میدان
👥مهمانان برنامه:
علی صمدزاده؛ تحلیلگر مسائل غرب آسیا
حسین پاک؛ کارشناس مسائل لبنان
📆 ۱۹ شهریور ۱۴۰۳
@Negahe_bartar
16.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹آغاز سال درسی بدون تحصیل در غزه...حملات اسرائیل چه بر سر مدارس و دانش آموزان فلسطینی آورده است؟/الجزیره فارسی
@Negahe_bartar
🔴 برخورد قضایی با سحر دولتشاهی و عوامل «داریوش»
♦️قوه قضائیه اعلام کرد:
🔺اخیراً بخشی از یک سریال در فضای مجازی منتشر شده است که در آن سحر دولتشاهی، بازیگر، در آن اعمالی خلاف موازین اسلامی انجام میدهد.
🔺درپی انتشار این بخش از سریال در فضای مجازی با تهیه کننده سریال، سحر دولتشاهی به عنوان بازیگر آن و سکوی پخش سریال برخورد قضائی شده است./مهر
@Negahe_bartar
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗓 به مناسبت سالروز درگذشت روحانی انقلابی و روشنفکر دینی، #آیتالله_طالقانی
#فرزند_ایران🇮🇷
@Negahe_bartar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قطریها ۱۰ برابر ایران از میدان #پارسجنوبی گاز برداشت کردهاند!
ادعایی غلط که وایرال شد.
سهم ایران از ذخایر گاز پارسجنوبی ۳۶ درصده ولی تاکنون ۴۶.۵ درصد از تولید تجمعی گاز توسط ایران انجام شده.
یعنی به نسبت سهم، ما از قطر جلوییم و تولید روزانه ایران هم ۷۰ میلیون مترمکعب بیشتره.
✍ سید احسان حسینی
@Negahe_bartar
🔴 درخواست دادستان دیوان کیفری برای بازداشت فوری نتانیاهو و گالانت
🔸یدیعوت آحارونوت: دادستان دیوان کیفری بینالمللی خواستار صدور حکم بازداشت فوری نتانیاهو و گالانت بهدلیل اقدامات تجاوزکارانه در غزه قبل از سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل شده است.
@Negahe_bartar
🔴 ده سال طراحی ولادیمیر پوتین و سرگئی لاوروف برای حاکمیت روسیه بر مرز ایران- ارمنستان
🔺 سرانجام پس از پایگاه خبری جماران، سید مسلم بهشتی نژاد:سالها بیتوجهی به نقش روسیه به عنوان بانی اصلی ایده قطع مرز ایران و ارمنستان در ده سال گذشته، اظهارات اخیر مقامات ارشد روس، زنگ خطر را در تهران به صدا در آورد و علاوه بر احضار محترمانه سفر روسیه در تهران به وزارت خارجه، مقامات مختلف به موج مخالفت با توطئهای پیوستهاند که ده سال چشم خود را به روی آن بسته بودند.
👈مهمترین تحولات طراحیهای مربوط به قطع ارتباط سرزمینی بین ایران و جمهوری ارمنستان، به طور خلاصه، مرور خواهد شد:
⭕️ سال 1992:
🔸بین روسیه و جمهوری تازه استقلال یافته ارمنستان، معاهدهای دوجانبه امضا شد که بر اساس آن، کنترل مرزهای بیرونی ارمنستان در دوره شوروی یعنی مرز با ایران و ترکیه و نیز مرز هوایی فرودگاه ایروان به روسیه واگذار شد.
⭕️ تابستان 1992 و طرح آمریکایی قطع مرز ایران و ارمنستان:
🔸 در تابستان 1992 پل گوبل مشاور ویژه جیمز بیکر وزیر خارجه وقت آمریکایی، برای حل مناقشه قرهباغ، طرحی را پیشنهاد کرد که در آن واگذاری مناطق جنوبی ارمنستان به جمهوری آذربایجان برای برقراری ارتباط مستقیم بین آذربایجان و نخجوان در نظر گرفته شده بود.
⭕️ مذاکرات حیدر علیاف و کوچاریان در آمریکا در سال 2001:
🔸 در آوریل 2001، رؤسای جمهوری آذربایجان و ارمنستان به مدت یک هفته در آمریکا مذاکره کردند. در این مذاکره برقراری ارتباط بدون مانع و مستقیم بین جمهوری آذربایجان و نخجوان، از طریق جنوب ارمنستان به عنوان بخشی از راه حل مناقشه قرهباغ مطرح شد...
⭕️ 2015 و آغاز طراحی کریدور توسط لاوروف:
🔸 با تحولات پس از تصرف کریمه، روسیه تسلط بر مسیرهای مواصلاتی در قفقاز جنوبی را ضروری دید. باکو پیشنهادهای مطرح در مذاکرات مدودف، علیف و سرژ سرگیسیان در کازان روسیه در سال 2011 را نپذیرفته بود و بنابراین، لاوروف طرحی را برای حل مناقشه قرهباغ پیشنهاد کرد که در آن ایده «رفع انسداد از مسیرهای مواصلاتی» گنجانده شده بود. محتوای طرح لاوروف هیچ گاه به طور کامل علنی نشد ولی در ژانویه 2021، در پاسخ به مقاله نخستوزیر ارمنستان درباره ریشههای جنگ 2020 قرهباغ، ایگور پوپوف رئیس روسی گروه مینسک در متنی که در تارنمای وزارت خارجه روسیه نیز موجود است، اذعان کرد که ایده «رفع انسداد» در طرح لاوروف وجود داشته است.
⭕️ جنگ 2020 قرهباغ و گام بلند پوتین برای حاکمیت روسیه بر مرز ایران و ارمنستان:
🔸ارمنستان مجبور به پذیرش بیانیه نهم نوامبر شد. سه سال بعد و در جریان نشست کمیسیون تحقیق پارلمان درباره جنگ، پاشینیان اظهار داشت که طبق پیشنهاد رد شده، علاوه بر استقرار نظامیان روس در کریدور لاچین برای برقراری امنیت بین ارمنستان و قرهباغ، قرار بوده که نظامیان روس برای ایجاد کریدور بین جمهوری آذربایجان و نخجوان، در جنوب ارمنستان نیز مستقر شوند. در واقع خون بهای آن هزاران سرباز ارمنی، ندادن چنین امتیازی به روسیه بود. در بیانیه آتشبس، ولی روسیه امتیاز «نظارت بر حفظ امنیت» در مسیر رفع انسداد شده بین آذربایجان و نخجوان را به دست آورد.
⭕️ پایان جنگ و آغاز استقرار مأموران روس برای ایجاد کریدور:
🔸در سیزدهم ژانویه 2021، بورتنیکوف رئیس FSB به پوتین گزارش داد که علاوه بر پستهای سابق مرزبانی روسیه در مرزهای ارمنستان با ایران و ترکیه، پنج پست جدید مرزبانی در خاک ارمنستان ایجاد شده. از پنج محل، مغری و سیگرت در مرز ایران و ارمنستان و یراسخ و پارویر سواک در شمال نخجوان هستند. محل استقرار این پستها نشانه زمینهچینی برای ایجاد کریدوری در جنوب ارمنستان و با حضور مأموران روس بود...
⭕️ مقاومت ارمنستان و توسل روسیه به زور:
🔸در ابتدای سال 2022، تسلط کرملین بر ارمنستان به نقطه اوج رسیده بود. در اولین روزهای ژانویه، پاشینیان به عنوان رئیس دورهای سازمان پیمان امنیت جمعی، تحت فرمان روسیه، به سرعت تشریفات دخالت نظامی سازمان در قزاقستان را انجام داد. پوتین فرصت را برای جاهطلبیهای جدید مهیا میدید و در 22 فوریه سران روسیه و آذربایجان، با امضای «اعلامیه تعاملات متحدانه»، متحدان ارمنی خود را غافلگیر کردند. دو روز بعد، روسیه حمله به اوکراین را آغاز کرد.
🔸در ابتدای اکتبر 2022، هایکاکان ژاماناک روزنامه خانواده پاشینیان، با انتشار دو مقاله به امضای «منبع مؤثق» که تصور میرود اشاره غیرمستقیم به شخص پاشینیان باشد، ضمن مرور سوابق طرح لاوروف و با اشاره به شرایط خاص روسیه پس از جنگ اوکراین، توضیح داد که نفع روسیه، ترکیه و آذربایجان از ایجاد کریدور در خاک ارمنستان چیست و چرا بانی و برنده اصلی تحمیل کریدور به ارمنستان، روسیه است./ جماران
✍ سید مسلم بهشتی نژاد
@Negahe_bartar
🔴 شویگو: روسیه به حق حاکمیت ایران بر جزایر سهگانه احترام میگذارد
♦️دبیر شورای امنیت روسیه در دیدار همتای ایرانی خود:
▫️روسیه بر توافقات پیشین با تهران درخصوص زنگزور پایبند است و سیاست مسکو در زمینه هیچگونه تغییری نکرده است.
▫️روسیه در مورد جزایر سهگانه ایرانی، از حق حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران حمایت میکند./ایسنا
@Negahe_bartar