فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا رو شکر این دفعه قرآن یا نهج البلاغه نخوند 😂
#انتخابات
@NoRetouchPolitics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در مقام مقایسه، نه تخریب!
#سعید_جلیلی
@NoRetouchPolitics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تندیس بلورین صادق ترین کاندیدا میرسه به ...
#انتخابات
@NoRetouchPolitics
📍در چند روز اخیر از آقای نظافت صوت هفت دقیقهای در فضای مجازی منتشر شده است که ایشون در مقام اثبات اصلح بودن قالیباف به نسبت جلیلی است.
🔻در ادامه به چند نکته راجع به همین صوت چند دقیقهای اشاره میکنم:
🔹اول اینکه آقای نظافت بجای اینکه ملاکها و معیارها را محور قرار دهد و انتقادات به قالیباف را در نسبت با ملاکها پاسخ دهد، منتقدین را تحت تاثیر قرارگرفته میخواند و آنها را با منتقدین شهید بهشتی مقایسه میکند.
اینگونه برخورد با منتقدین یعنی ذبح عقلانیت و اجازه ندادن به تفکر که از یک استاد نهجالبلاغه بعید است.
🔹دوم اینکه ایشون مسئولیت راهبردی جلیلی در شعام را بیارزش میخواند و به صورت باورنکردنی میخواهد القا کند جلیلی هیچ سابقه روشنی در حکومت ندارد درحالی که مسئولیتهای جلیلی از لحاظ سطح حکمرانی همیشه بالاتر از سطح مسئولیتهای قالیباف بوده.
عدم توجه به این سطوح و لایههای مسئولیتها از یک فردی عادی که آشنایی با حکمرانی کشور ندارد برمیاد فقط، نه از یک محقق و استاد حوزوی.
🔹سوم اینکه ایشون هم متاسفانه مثل خیلیها از رهبری خرج میکند.
اما رهبری بارها ملاکها و معیارهای ریاست جمهوری رو بیان کردن و همین اخیراً فرمودند نگاه کنید که کی به ملاکهای انقلاب نزدیک تر است.
اما آقای نظافت که در این ایام وظیفهی دینیاش ایجاب میکند این دستور رهبری رو برای مخاطبین خود انجام دهد ولی میآید ملاکهای انقلاب را کنار میگذارد و مستقیم از خود رهبری خرج میکند تا نامزد مطلوب خود را تبلیغ کند.
🔹چهارم اینکه آقای نظافت میگوید آقا چرا از قالیباف تعریف کرده؟ و نتیجه میگیرد پس قالیباف اصلح است برای ریاست جمهوری.
این حرف ایشون واقعا باعث تعجب است چرا که همه میدونیم که رهبری بارها از بسیاری از مسئولین کشور تمجید و تشکر کرده حتی افرادی مثل ظریف و روحانی و هاشمی رفسنجانی نیز بارها مورد تمجید رهبری قرار گرفتهاند.
علت این مسئله این است که مشی رهبری به عنوان یک پدر این بوده که از فرزندان انقلاب تمجید کنند و این تمجیدها دلیل مناسبی برای اصلح بودن یک فرد برای ریاست جمهوری نیست.
بلکه ملاک همان است که رهبری بارها و اخیراً فرمودند: ببینید کی به ملاکهای انقلاب نزدیک تر است.
🔹پنجم: آقای نظافت با سادهسازی مسئله استناد میکند به ۱۲ سال شهرداری قالیباف و نتیجه اصلح بودن قالیباف را میگیرد.
درحالی که از یک محقق توقع میرود انتقادات جدی به عملکرد قالیباف در همان شهرداری تهران را ببیند و عملکرد اورا مورد ارزیابی قرار دهد سپس نتیجه بگیرد.
از دید خیلی از کارشناسان یکی از دلایل مهم برای عدم ارجحیت قالیباف عملکرد او در همان شهرداری تهران است. (مخصوصا در حوزه فسادستیزی که یکی از معیارهای اصلی انتخاب رئیس جمهور است)
و نکته آخر اینکه همانطورکه همه طلاب از شیخ انصاری آموختهاند وقتی درمقام اثبات یک نظر هستید، همانطور که دلیل برای اثباتش میآوردید، دلیل برای مخالفت هم بیارید و اول آن دلایل را خوب تنقیح کنید و نظر خود را رد کنید، سپس برگردید و اگر ممکن بود دلایل مخالفت را رد کنید و الا دست از آن نظر بردارید.
از آقای نظافت توقع میرود همانطور که دلایلی اقناعی و غیربرهانی برای اصلح بودن قالیباف میآورد، به چندتا از دلایلی که قالیباف رو اصلح نمیدانند نیز توجه کند و آنها را هم بیان کند و سپس اگر ممکن بود بصورت مستدل آن دلایل را رد کند.
این چیزی است که شیخ انصاری به طلاب حوزهها آموخت.
سیدهادی هاشمی مهر
طلبه حوزه علمیه خراسان
@hashemi_mehr
🔶اولین مناظره امشب ساعت ۲۰ آغاز میشود| «اقتصاد» موضوع اولین مناظره انتخاباتی
🔹نخستین مناظره انتخاباتی نامزدهای ریاستجمهوری با موضوع «اقتصادی» امشب از ساعت ۲۰ تا ۲۴ برگزار میشود.
🔹دیگر مناظرهها ۳۱ خرداد، یک تیر و ۴ تیر از ساعت ۲۰ تا ۲۴ پخش میشود. مناظره پنجم، سهشنبه (۵ تیر) از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۶ پخش خواهد شد.
🔹این ۵ مناظره از شبکه یک سیما، سلامت و جامجم پخش میشود و شبکههای رادیویی انتخاب و ایران نیز همزمان این مناظرهها را پخش میکنند.
🔹مناظره نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری از شبکه سلامت سیما برای ناشنوایان روی آنتن میرود.
#انتخابات
@NoRetouchPolitics
32.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به کی رای بدم؟
#انتخاب_اصلح
@NoRetouchPolitics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهید جمهور، آیت الله رییسی درباره دکتر محمدباقر قالیباف چه گفتند؟
✍️ همه این ها درست، از کجا صلاحیت ایشون برای ریاست جمهوری احراز شد؟ از روی تعریف و تمجید دیگران؟ از روی پایه گذاری شهر موشکی؟
منصب ریاست جمهوری، جای پیمانکاری نیست!
@NoRetouchPolitics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷سخنان روشنگرانه حاج احمد پناهیان در خصوص دکتر قالیباف/ پناهیان: قالیباف با اقدامات جهادی خود در تهران دهان دشمنان کشور را بست.
✍️ شخصیت محوری، آفت خیلی بزرگیه! علاوه بر اینکه آقای پناهیان حجت خودش رو داره غالب میکنه، مثل مطلوب عزیزش قالیباف، از مقام معظم رهبری مایه می ذاره!
رهبری در ریاست جمهوری از قالیباف حمایت کرده یا در مناصبی که بوده؟
@NoRetouchPolitics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ثابتی خطاب به مخالفین جلیلی: جلیلی را از رسانهها نشناسید؛ برای تخریبش دارد پولپاشی میشود؛ با هر تیپ و ظاهری که هستید اگر جلیلی را از خودش و حرفهایش شناختید، (نه از رسانهها) نمیتوانید به او رای ندهید.
@NoRetouchPolitics
⭕️ روی کار آمدن جلیلی منافع چه طیفی را به خطر خواهد انداخت؟
🖊 محمدمحسن راحمی
🔹️شاید مهمتر از اینکه چه کسی در انتخابات هشتم تیرماه به ریاستجمهوری برسد، این باشد که در دوران او ریخت اقتصاد سیاسی کشور به چه سمت و سویی متمایل شود. آیا جهت ساخت اقتصاد سیاسی کشور به سمت انتفاع اقشار مستضعف، مردمان صاحب انقلاب یا نیروهای مولد خواهد بود، یا مرفهین، گروههای ذینفوذ و صاحب ثروت؟ یا به عبارت دیگر آیا سرمایهداری تجاری در کشور به سود بنگاههای مولد تولیدی و صنعتی و اقتصاد مردممحور مهار خواهد شد یا اوضاع به گونهی دیگری رقم خواهد خورد.
🔹️در این میان شناخت طرح، برنامه و مواضع نامزدهای ریاستجمهوری در تشخیص سمت و سوی دولت متبوع آنها بسیار کمککننده است اما از طرف دیگر میتوان به دنبال این بود که منافع نیروهای نامولد با مواضع کدام یک از این نامزدها واگرایی بیشتری دارد؟ یا به عبارت دیگر، نمایندگان این نیروهای نامولد با کدام یک از نامزدهای انتخابات پیشرو جدال و مخاصمه بیشتری دارند.
🔹️اتاق بازرگانی، که در اصل «اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران» نام دارد، به عنوان نماد سرمایهداری تجاری در کشور شناخته میشود. ساختار نیروها درون این اتاق به نحوی است که با پس زده شدن نیروهای مولد تولیدی، عملاً به مثابه نهاد حافظ منافع نیروهای غیرمولد اقتصادی در کشور شناخته میشود. شاید خوانده شدن این اتاق با نام «اتاق بازرگانی» و نه با عنوان کامل آن هم نشانی هم از همین آرایش قدرت نیروهای درون این مجموعه باشد.
🔹️اما اتاق بازرگانی در مقاطع مختلفی در چند سال اخیر خبرساز شده است. کمپین تعطیلی شنبهها با ادعای همسویی با اقتصاد جهانی، تلاش برای بازگرداندن وزارت بازرگانی به ساختار دولت، دو کنش پر سر و صدای اتاق در چند سال اخیر و معطوف به تغییر ساختارهای سیاسی و اجتماعی بود که علیرغم کمپین سیاسی-رسانهای پرقدرتی که اتاق حول آنها شکل داد و توفیقاتی از جمله تصویب تعطیلی شنبهها در صحن علنی مجلس برای آن به دنبال داشت، سرانجام به سد نهادهای نظارتی بالاتر برخورد کرد و با شکست مواجه شد.
🔹️به جز این دو مورد، ریاست حسین سلاحورزی در اتاق بازرگانی هم ماجرای خبرساز دیگر چند وقت اخیر بود. سلاحورزی که در جریان اغتشاشات پائیز ۱۴۰۱ با مواضع رادیکالش عملاً آب در آسیاب کمپین ضدایرانی براندازان میریخت، به ناگاه به ریاست اتاق رسید اما در ادامه و با ورود نهادهای نظارتی پس از ۸ ماه سرانجام در دولت شهید رئیسی برکنار شد.
🔹️مواضع سلاحورزی در جریان انتخابات اخیر میتواند زاویه بکر و تصویر متفاوتی از کارزار نیروهای درگیر در جریان انتخابات اخیر از منظر اقتصاد سیاسی ارائه کند. او به عنوان نماد نیروهای غیرمولد اقتصادی و کارگزار سیاسی طیف برانداز در روزهای اخیر توئیتهای مختلفی علیه یکی از نامزدهای جریان انقلاب زده است که میتواند نشانگر تعارض جدی گفتار او با این طیف قلمداد شود.
🔹️سلاحورزی در روزهای اخیر بیش از هر نامزد دیگری با «سعید جلیلی» مرزبندی کرده و علیه او موضع گرفته است. او فقط در ۵ روز اخیر ۴۰ توئیت منتشر یا بازنشر کرده است که ۱۰ مورد آن مستقیماً علیه جلیلی، سه توئیت سهم زاکانی و دو توئیت هم سهم قاضیزاده هاشمی بوده است و دیگر نامزدهای جبهه انقلاب حتی یکبار آماج حملات او قرار نگرفتهاند.
🔹️به عبارت دیگر سلاحورزی در هر ۴ توئیت یک بار لازم دانسته که به جلیلی حمله کند و نشان دهد که منافع نیروهای غیرمولد اقتصادی و کارگزاران سیاسی طیف برانداز در داخل، که او نماد و نشان آنها در اتاق بازرگانی است، چقدر با این نامزد جبهه انقلاب دارای زاویه جدی هستند و روی کار آمدن سعید جلیلی تا چه اندازه برای منافع این طیف خطرناک به نظر میرسد.
#تحلیل_هواداران
✅️ @jalili_saeed
🔶❇️ این نظرسنجی حدود 80 هزار نفر رای دادن و خیلی عجیبه که آقای جلیلی رای شون انقدر بالا هست
شما هم شرکت کنید و حمایتتون رو از این مرد بزرگ نشون بدید 👇🏼👇🏼👇🏼
https://EitaaBot.ir/poll/3l4piv
▪️ این تصویر را خبرگزاری رسا به عنوان روحانیون و وعاظ حامی قالیباف منتشر کرده است. این انتخابات حتی اگر به ضرر نیروی پابرهنه جبهه انقلاب تمام شود و قالیباف رای بیاورد، یک آورده مهم دارد. این عکسها را جایی ذخیره کنید تا وقتی به چالشی خوردیم، وقتی سرمایه انقلاب را نابود کردند و هزار وقتی دیگر، به کارمان بیاید که بدانیم در حوزه فرهنگ کار کجا مشکل داشت.
📌 @ponezs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگوییم رئیس جمهور باید خودش فهم کارشناسی از مسائل داشته باشد، دقیقا از چنین چیزی حرف میزنیم.
دانش جعفری وزیر اسبق اقتصاد به حرف جلیلی اشکال میگیرد که علت تعطیلی هپکو چیز دیگری بوده اما جلیلی با تسلط مثال زدنی بر کل ماجرا و حتی اعداد و ارقام؛ او را به چالش میکشد و میگوید اصلا درباره این مساله هرچقدر خواستید با هم بحث کنیم!
کشور دقیقا چنین فردی را به عنوان رئیس جمهور لازم دارد؛ با اخلاق و مسلط. نه اینکه هر کس از راه رسید به اسم کارشناس و... با یک جمله گیجش کند.
بازهم میگویم؛ سعید جلیلی نه تنها بابرنامه ترین بلکه مسلط ترین کاندیدا به وضعیت کشور و آگاه ترین به راه حل مشکلات است که در اداره کشور آزمون و خطا نخواهد کرد.
@Sabeti ✅
✅️پاسخی به یک نقد پرتکرار درباره اجرایی بودن یا نبودن رئیس جمهور.
رییس جمهور، ریاست قوه مجریه را بر عهده دارد، یعنی سیاستگذاری، تصمیم گیری و نظارت بر حسن اجرای امور. رییس جمهوری که مبانی فکری صحیحی ندارد و صرفا نیروی اجرایی خوبیست، در حقیقت عمله و کارگر هر تفکری میشود و ممکن است به هر سمت و سویی از جانب جریانهای داخلی و خارجی هدایت شود. نیروی اجرایی را میشود به کار گرفت، اما تفکر و مبانی فکری و حکمرانی یک رییس جمهور نباید متزلزل، التقاطی و عاریه ای باشد.
آیا تاکنون تفاوت دولت های مختلف در سیاستگذاری و خط مشی گذاری دولتها بوده یا در چگونگی اجرای آن خط مشی ها؟
تمام قدرت رییس جمهور به نگاه راهبردی و کلان در دیدن مسائل کشور و اقشار مختلف و درک اقتضائات ضروری زندگی و معیشت مردم است و اگر راهبرد و برنامه درست باشد، این تفکر را به واسطه وزرا، معاونین، مشاورین و دستیاران اجرایی و... در عمل پیاده میکند.
رییس جمهوری که دغدغه فکری اش در مورد مردم صرفا محدود به قشر مرفه یا دیدگاه قبیله ای و جزئی و جناحی است حتما در اجرا هم فقط و فقط تولید ثروت بدون در نظر گرفتن توزیع عادلانه را دنبال خواهد کرد و حمایت از اقشار ضعیف را در دستور کار خود قرار نمیدهد و هر روز کاخ نشینان فربه تر و کوخ نشینان فقیرتر میشوند.
شرایط اقتصادی ناعادلانه، شکاف طبقاتی، تبعیض و رفاه زدگی ناشی از تفکر سرمایه داری است، نه ماحصل روشهای اجرایی ضعیف.
تحلیل غلط مسیر، اجرا را کاملا غلط میکند و عمر یک ملت بزرگ را بازیچه خود قرار میدهد و در درک اولویتها و ضرورتها تفاوت جدی ایجاد میکند.
نیروی اجرایی بدون توان تحلیل و طراحی ساختارها و سازو کارها و بدون برنامه، به ابعاد اقداماتش اشراف ندارد، بر ابعاد اثرگذاری فرهنگی، تربیتی، جامعه شناختی و روانشناسانه تصمیماتش آگاهی ندارد، لذا از کوزه همان برون طراود که در اوست، عملکرد و خروجی هر دولتی انعکاس سیاست گذاری و ریل گذاری آن دولت است.
همچنین زمانیکه دید راهبردی نداریم، وحدت رویه هم نداریم، مدام در اعوجاج و رفتارهای سلیقه ای هستیم، بر ابعاد مختلف مسائل اشراف نداریم، به جای نگاه فرهنگی به مسائل، ظرفیت های وسیع تربیتی را رها میکنیم و صرفا دید امنیتی و جبری اعمال میشود.
خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج.
آسیب جدی شخصی که تفکر کلان حکمرانی و آینده نگر ندارد این است که باید تا ته مسیر غلط را برود و هزینه های سنگین بر یک ملت تحمیل کند و بعد نتیجه را ببیند.
مثال واضحی که برای همه مردم ما ملموس است و با گوشت و پوست و استخوان لمس کرده ایم، ماجرای برجام است، که خدا را شکر هنوز حافظه تاریخی ملت فهیم ما مخدوش نشده است.
سال ۹۲ #سعید_جلیلی با نگاه راهبردی پایان اجرای برجام را میدید و دلسوزانه هشدار میداد، اما دولت وقت ساده لوحانه حل تمام مشکلات کشور را به اجرای برجام گره میزد و وعده های پوشالی بعد تحریمها میدادند، همان زمان اکثر جریانات سیاسی کشور و دولت وقت به خیال خام خود با خودباختگی تمام میخواست تحریمها را رفع کند، و نتیجه ۸ سال انفعال را با نابودی تولید، تورم و رکود تجربه کردیم. آری مسئله برجام پشتوانه تفکری غلط و ساده لوحانه بود، نه شیوه اجرای آن.
اگر ملتی دچار آلزایمر شود، و تاریخش را فراموش کند، آنهم همین تاریخ بسیار نزدیک دهه نود، محکوم به تکرار تجربه های تلخ گذشته خواهد بود.
نیروی اجرایی بدون مبنای فکری صحیح، کارنامه ای پر از اشتباه دارد که لاجرم باید تجدید شود و دولت دیگری جورش را بکشد.
اکنون که در دولت رییس جمهور شهیدمان، بسیاری از تغییرات زیرساختی در حال اجراست، بسیار مهم است که دولت بعدی امتداد همان تفکر مردمی جهادی باشد که جان خود را در راه خدمت به ملت فدا میکند.
جلیلی با اشراف دقیق به مشکلات کشور و برنامه دقیق کارشناسی شده و راهکارهای برون رفت از فشارهای تحمیلی بر مردم و پشتوانه تیم اجرایی قوی جوان و با انگیزه وارد عرصه رقابت شده و علاوه بر نگاه کلان و زیربنایی به مشکلات کشور، به لطف خدا با تیم اجرایی قوی در عرصه میدان و عملیات، توان تحقق یک ایران جهش، با نقش آفرینی تک تک ملت عزیز در یک جهان فرصت را خواهد داشت.
@alijafari_57✅️
1.66M
🔥"گوش ها میشنوند"
🎙صدای استاد#نظافت رو شنیدید!؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#انتخابات
#ریاست_جمهور
#مسعود_یوسفی
🎯انتشار با شما......
✅@Yousofii_ir
هدایت شده از آقای پرزیدنت
🔻 کمیک
🔸پزشکیان: برنامه هفتم توسعه را نمیتوان اجرا کرد، چون دولت باید ۲۶ برنامه بنویسند.
🔹 جلیلی: بله «شب امتحان» نمیشود ۴۷ برنامه نوشت، اجرای این برنامه ضرورت است و ما برای آن آمادهایم.
🆔🆔 @aqaye_president
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دکتر جلیلی: مهمترین بحث در خصوصی سازی اهلیت است
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در اولین مناظره انتخاباتی:
🔹در آذرآب تولید 3000 تنی به 70 تن به خاطر خصوصی سازی غلط رسیده بود
🔹هپکو از تولید 700 دستگاه به 5 دستگاه رسید
🔹دولت مقتدر و مشرف به مسائل باید بداند آنچه که دارد میگذرد چیست
🔹اگر بانک خصوصی خلق سرمایه کند و تورم را افزایش دهد باید حتما بررسی شود
✅ @Jalili_saeed
⭕️ نظرات کاربران فضای مجازی درباره مناظره
🔹اکثر کاربران تا اینجای مناظره جلیلی را مسلط تر نسبت به مباحث مطرح شده دانستند.
✅ @Jalili_saeed
شیطان هم سال ها عبادت کرد ولی یه جوری زد جاده خاکی که نگو!
البته هنوز به درجه استادی شما نرسیده!
#وراژهای_مجازی
@NoRetouchPolitics