توصیه هایی در مورد یک زندگی خوب 👇🏻به سبک راهنمایی رانندگی😊✅
🍃بوق زدن ممنوع:🌴💎🌴
یعنی فریاد کشیدن و داد و بیداد کردن ممنوع!
🍃خطر ریزش کوه:🌴🌹🌴
یعنی وقتی ناسپاس هستی, وقتی توهین و فحاشی میکنی, انتقاد، قضاوت و تحقير و مقايسه ميكني، باید منتظر بارش خرده سنگ ها بر سرت باشی!
🍃پیچ خطرناک:🌴💐🌴
یعنی سرعت خود را کم کنید!!! زندگی هم به کمی شوخ طبعی نیاز دارد.
🍃با نور بالا حرکت نکنید:🌴💎🌴
یعنی هرگز تصور نکن که همیشه حق به جانب توست. اطمینان داشته باش وقتی ماشین مقابل, همسرت است, نتواند خوب ببیند, تو پیروز نیستی؛ چون با تو تصادف می کند!
🍃خطر سقوط بهمن:🌴💐🌴
یعنی در جاده زندگی مدام پرخاش نکن. قهر نکن. تو با صدای خطاهای کوچکت باعث می شوی خرده برف ها به هم امیخته و به تدریج به بهمنی بزرگ تبدیل شوند و در نهایت سر از دادگاه های خانواده در اوری.
🍃سبقت ممنوع:🌴🌹🌴
یعنی چرا همسرت را رقیب خود می دانی؟ با او همراه و همفکر شو! در كنار هم حركت كنيد!
🍃جاده دو طرفه است:🌴💎🌴
یعنی کمی هم به همسرت بیندیش و ببین چه خواسته ای دارد. یکه تازی و فقط به فکر خود بودن, ممنوع!
🍃به محل پارک پانصد متر مانده:🌴💎🌴
یعنی گاهی کارت را تعطیل کن و برای تفریح و استراحت خود و همسرت وقت بگذار.
🌴🌴💎🌴🌴
#نکته
شیطان برای گمراه کردن انسانها چهکار میکند؟ رفتارها و سبکزندگیِ غلط را برای آنها زیبا جلوه میدهد «زَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطانُ ما كانُوا يَعْمَلُون» کافران سبکزندگی غلط خودشان را زیبا میبینند و آن را برای دیگران هم زیبا جلوه میدهند.
در مقابل این جریان تبلیغیِ شیطان و کافران، ما باید چهکار کنیم؟ یکی اینکه به کافران نشان بدهیم که شیطان به آنها دروغ گفته و زندگیشان زیبا نیست. دیگر اینکه به مؤمنانی که شیفتۀ کافران هستند نشان بدهیم که زندگی کافران زیبا نیست.
اولین اقدام برای اینکه ضعف تبلیغاتی خودمان را برطرف کنیم این است که نشان بدهیم «غربیها زندگی خودشان را زیبا جلوه میدهند درحالیکه واقعاً زیبا نیست» باید «زشتیهای پنهان» در زندگی آنها را به جوانهایمان نشان دهیم.
امروز خیلیها حتی تحمل شنیدن زشتیهای پنهان فرهنگ و سبکزندگی غربی را هم ندارند، چون زندگی غربی، برایشان تزیین شده و شیفتۀ آن شدهاند. چنین کسانی نمیتوانند درست تفکر کنند و نقد کنند؛ «حُبُّكَ لِلشَّيْءِ يُعْمِي وَ يُصِم»
به هنرمندان عرض میکنم: نمیخواهد از ایران، برای ایرانیها و خارجیها فیلم بسازید، بروید از باطنِ خراب زندگی غربیها فیلم بسازید، زندگی آنها را عمیقتر نگاه کنید، فریب سطح زندگی و لبخند ظاهریشان را نخورید، ناراحتیهای پنهان آنها را پیدا کنید و به تصویر بکشید.
البته تا وقتی لایههای درونی و عمیق زندگی آنها را موشکافی نکنی و اندوه و افسردگی و غمِ پشتسر این لبخندهای ظاهری را نبینی، نمیتوانی بد بودن و زشتیِ آن را درک کنی و نشان بدهی.
👤علیرضا پناهیان🌴🌴💎🌴🌴
توپناهمی - @BeainolHarameain .mp3
3.9M
تو پناهمے ،تو تڪیه گاهمے
تو پناهمے، تو ڪشتے نجاتمے
سیدرضانریمانے
#الحسین_ع_سفینه_النجاه🏴
#اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرجـ 🌷
🌴🌴💎🏴💎🌴🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
آدما دو جور ناراحتن...
🌴🌴🏴🌴🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
به خدا توکل کن ....
🌴💎🌹💎🌴
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بندگانِ شاکر چه کسانی هستند؟🧐
🌴🌴🌴💎🌴🌴🌴
گلچین نکته های ناب
☀️☀️☀️ ✔️ #روزســـوّم 🍃 حڪمت 21 : ارزش ها و ضد ارزش ها (اخلاقى) و درود خدا بر او ، فرمود: ترس
🌴🌴💎🌴🌴
✔️ #روزچـهـــارم
🍃حڪمت 31 :
معرفة اقسام الايمان
و درود خدا بر او ، فرمود : (از ايمان پرسيدند ، جواب داد)
🔸1ـ شناخت پايه هاى ايمان : ايمان بر چهار پايه استوار است : صبر ، يقين ، عدل و جهاد . صبر نيز بر چهار پايه قرار دارد . شوق ، هراس ، زهد و انتظار. آن كس كه اشتياق بهشت دارد ، شهوت هايش كاستى گيرد ، و آن كس كه از آتش جهنّم مى ترسد ، از حرام دورى مى گزيند ، و آن كس كه در دنيا زهد مى ورزد ، مصيبت را ساده پندارد ، و آن كس كه مرگ را انتظار مى كشد در نيكى ها شتاب مى كند . يقين نيز بر چهار پايه استوار است : بينش زيركانه ، دريافت حكيمانة واقعيت ها ، پند گرفتن از حوادث روزگار ، و پيمودن راه درست پيشينيان . پس آن كس كه هوشمندانه به واقعيت ها نگريست ، حكمت را آشكارا بيند ، و آن كه حكمت را آشكارا ديد ، عبرت آموزى را شناسد ، و آن كه عبرت آموزى شناخت گويا چنان است كه با گذشتگان مى زيسته است . و عدل نيز بر چهار پايه بر قرار است : فكرى ژرف انديش ، دانشى عميق و به حقيقت رسيده ، نيكو داورى كردن و استوار بودن در شكيبايى . پس كسى كه درست انديشد به ژرفاى دانش رسيد و آن كس كه به حقيقت دانش رسيد ، از چشمة زلال شريعت نوشيد ، پس كسى كه شكيبا شد در كارش زياده روى نكرده با نيكنامى در ميان مردم زندگى خواهد كرد . و جهاد نيز بر چهار پايه استوار است : امر به معروف ، نهى از منكر ، راستگويى در هر حال ، و دشمنى با فاسقان . پس هر كس به معروف امر كرد ، پشتوانه نيرومند مؤمنان است ، و آن كس كه از زشتى ها نهى كرد ، بينى منافقان را به خاك ماليد ، و آن كس كه در ميدان نبرد صادقانه پايدارى كند حقّى را كه بر گردن او بوده ادا كرده است ، و كسى كه با فاسقان دشمنى كند و براى خدا خشم گيرد ، خدا هم براى او خشم آورد ، و روز قيامت او را خشنود سازد .
🔸2ـ شناخت اقسام كفر و ترديد : و كفر بر چهار ستون پايدار است : كنجكاوى دروغين. ستيزه جويى وجدل ، انحراف از حق و دشمنى كردن .
پس آن كس كه دنبال توهم و كنجكاوى دروغين رفت به حق نرسيد . و آن كس كه به ستيزه جويى و نزاع پرداخت از ديدن حق نابينا شد ، و آن كس كه از راه حق منحرف گرديد ، نيكويى را زشت ، و زشتى را نيكويى پنداشت و سر مست گمراهى ها گشت ، و آن كس كه دشمنى ورزيد پيمودن راه حق بر او دشوار و كارش سخت ، و نجات او از مشكلات دشوار است .
🔸و شك چهار بخش دارد:جدال در گفتار ، ترسيدن ، دو دل بودن ، و تسليم حوادث روزگار شدن . پس آن كس كه جدال و نزاع را عادت خود قرار داد از تاريكى شُبهات بيرون نخواهد آمد و آن كس كه از هر چيزى ترسيد همواره در حال عقب نشينى است ، و آن كس كه در ترديد و دودلى باشد زير پاى شيطان كوبيده خواهد شد ، و آن كس كه تسليم حوادث گردد و به تباهى دنيا و آخرت گردن نهد ، و هر دو جهان را از كف خواهد داد .(سخن امام طولانى است چون در اين فصل ، حكمت هاى كوتاه را جمع آورى مى كنم از آوردن دنباله سخن خوددارى كردم ).
🍃 حڪمت 32 :
ارزش و والايى انجام دهنده كارهاى خير (اخلاقى)
و درود خدا بر او ، فرمود : نيكو كار، از كار نيك بهتر و بدكار از كار بد بدتر است .
🍃 حڪمت 33 :
اعتدال در بخشش و حسابرسى (اخلاقى ، اجتماعى ، اقتصادى)
و درود خدا بر او ، فرمود : بخشنده باش اما زياده روى نكن ، در زندگى حسابگر باش اما سخت گير مباش.
🍃 حڪمت 34 :
راه بى نيازى (اخلاقى)
و درود خدا بر او ، فرمود : بهترين بى نيازى ، ترك آرزوهاست.
🍃 حڪمت 35 :
ضرورت موقعيت شناسى (اخلاقى ، اجتماعى)
و درود خدا بر او ، فرمود : كسى در انجام كارى كه مردم خوش ندارند، شتاب كند ، دربارة او چيزى خواهند گفت كه از آن اطلاعى ندارند.
🍃 حڪمت 36 :
آرزوهاى طولانى و بزهكاري (اخلاقى)
و دورد خدا بر او ، فرمود : كسى كه آرزوهايش طولانى است كردارش نيز ناپسند است .
🍃حڪمت 37 :
ضرورت ترك آداب جاهلي (اخلاقى)
و درود خدا بر او ، فرمود : ( در سر راه صفّين دهقانان شهر انبار تا امام را ديدند پياده شده و پيشاپيش آن حضرت مى دويدند فرمود چرا چنين مى كنيد؟ گفتند عادتى است كه پادشاهان خود را احترام مى كرديم، فرمود) به خدا سوگند كه اميران شما از اين كار سودى نبردند، و شما در دنيا با آن خود را به زحمت مى افكنيد ، و در آخرت دچار رنج و زحمت مى گرديد، وچه زيانبار است رنجى كه عذاب در پى آن باشد ، و چه سودمند است آسايشى كه با آن ، امان از آتش جهنم باشد.
🍃حڪمت 38 :
ارزش ها و آداب معاشرت با مردم (اخلاقى، اجتماعي، تربيتى)
به فرزندش امام حسن [عليه السلام] فرمود : پسرم ! چهار چيز از من يادگير (در خوبى ها ) ، و چهار چيز به خاطر بسپار (هشدارها)، كه تا به آن ها عمل مى كنى زيان نبيني:
🔸الف ـ خوبى ها
گلچین نکته های ناب
🌴🌴💎🌴🌴 ✔️ #روزچـهـــارم 🍃حڪمت 31 : معرفة اقسام الايمان و درود خدا بر او ، فرمود : (از ايمان پ
1 همانا ارزشمند ترين بى نيازى عقل است .
2 ـ و بزرگ ترين فقر بى خردى است .
3 ـ و ترسناك ترين تنهايى خود
پسندى است .
4 ـ و گرامى ترين ارزش خانوادگى ، اخلاق نيكوست.
🔸ب ـ هشدار ها
1 ـ پسرم ! از دوستى با احمق بپرهيز ، چرا كه مى خواهد به تو نفعى رساند اما دچار زيانت مى كند.
2 ـ از دوستى با بخيل بپرهيز ، زيرا آنچه را كه سخت به آن نياز دارى از تو دريغ مى دارد.
3 ـ و از دوستى با بدكار بپرهيز، كه با اندك بهايى تو را مى فروشد.
4 ـ و از دوستى با دروغگو بپرهيز كه به سراب ماند: دور را به تو نزديك ، و نزديك را دور مى نماياند.
🍃حڪمت 39 :
جايگاه واجبات و مستحبات (عبادت ، معنوى)
و دورد خدا بر او ، فرمود : عمل مستحب(10)، انسان را به خدا نزديك نمى گرداند، اگر به واجب زيان رساند.
🍃 حڪمت 40 :
راه شناخت عاقل و احمق(اخلاقى)
و درود خدا بر او، فرمود : زبان عاقل در پشت قلب اوست ، و قلب احمق در پشت زبانش قرار دارد.
(اين سخنان ارزشمند و شگفتى آور است ، كه عاقل زبانش را بدون مشورت و فكر و سنجش رها نمى سازد . اما احمق هر چه بر زبانش آيد مى گويد بدون فكر و دقت ، پس زبان عاقل از قلب او و قلب احمق از زبان او فرمان مى گيرد).
🌴🌴🌴💎🌴🌴🌴