هدایت شده از صلوات
همانطور که در روایات صلوات آمده است، صلوات ذکر عام بوده و مقید به هیچ زمان و مکان و حالت خاصی نمی باشد.
اما در بعضی اوقات و اماکن فضیلت هایی مضاعف دارد.
در برسی فضیلت های صلوات در ایام هفته، روایات روی دو روز پنج شنبه و جمعه تمرکز یافته اند، البته روز دوشنبه نیز در برخی از روایات ذکر شده است. اما روز پنج شنبه و در فاصله غروب آفتاب پنج شنبه تا غروب آفتاب جمعه، با فضیلت ترین زمان ها برای ذکر صلوات است.
➖🌸➖🌸➖🌸
عمر بن یزید از حضرت امام صادق علیه السلام روایت کرده که امام به من فرمود:
ای عمر چون شب جمعه شود، از آسمان ملائکه هایی به تعداد ذرات فرود می آيند در حالی که در دست آنها قلم هایی از طلا و برگه هایی از نقره است و تا شب شنبه فقط صلوات بر محمد و آل محمد را می نویسند پس آن را بسیار بگو.
ای عمر از سنت است که در هر جمعه هزار مرتبه و در سایر روزهاصد مرتبه بر محمد و آل محمد صلوات بفرستی.
📚 جمال الاسبوع
#عید_فطر
#ماه_شوال
برای مشاهده احادیث، روایات،تصاویر، صوت، کلیپ، اشعار و... در مورد ذکر شریف صلوات، کانال اختصاصی صلوات را دنبال کنید :
@sallavat
علت اختلاف در روز اول و آخر ماه رمضان در کلام امیرالمومنین علی علیه السلام
عنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ یَحْیَی الْعَطَّارِ عَنْ سَعْدِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ عَنِ أَبِی الْجَوْزَاءِ الْمُنَبِّهِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ عَنِ الْحُسَیْنِ بْنِ عُلْوَانَ عَنْ عَمْرِو بْنِ ثَابِتِ بْنِ هُرْمُزَ الْحَدَّادِ عَنْ سَعْدِ بْنِ طَرِیفٍ عَنِ الْأَصْبَغِ بْنِ نُبَاتَةَ قَالَ قَالَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ عَلِیُّ بْنُ أَبِی طَالِبٍ عَلَیْهِ الصَّلَاةُ وَ السَّلَامُ: یَأْتِی عَلَی النَّاسِ زَمَانٌ یَرْتَفِعُ فِیهِ الْفَاحِشَةُ وَ لَتُصَنَّعُ وَ یُنْتَهَکُ فِیهِ الْمَحَارِمُ وَ یُعْلَنُ فِیهِ الزِّنَا وَ یُسْتَحَلُّ فِیهِ أَمْوَالُ الْیَتَامَی وَ یُؤْکَلُ فِیهِ الرِّبَا وَ یُطَفَّفُ فِی الْمَکَایِیلِ وَ الْمَوَازِینِ وَ یُسْتَحَلُّ الْخَمْرُ بِالنَّبِیذِ وَ الرِّشْوَةُ بِالْهَدِیَّةِ وَ الْخِیَانَةُ بِالْأَمَانَةِ وَ یَتَشَبَّهُ الرِّجَالُ بِالنِّسَاءِ وَ النِّسَاءُ بِالرِّجَالِ وَ یُسْتَخَفُّ بِحُدُودِ الصَّلَاةِ وَ یُحَجُّ فِیهِ لِغَیْرِ اللَّهِ.
فَإِذَا کَانَ ذَلِکَ الزَّمَانُ انْتَفَخَتِ الْأَهِلَّةُ تَارَةً حَتَّی یُرَی هِلَالُ لَیْلَتَیْنِ وَ خَفِیَتْ تَارَةً حَتَّی یُفْطَرُ شَهْرُ رَمَضَانَ فِی أَوَّلِهِ وَ یُصَامُ الْعِیدُ فِی آخِرِهِ- فَالْحَذَرَ الْحَذَرَ حِینَئِذٍ مِنْ أَخْذِ اللَّهِ عَلَی غَفْلَةٍ فَإِنَّ مِنْ وَرَاءِ ذَلِکَ مَوْتَ ذَرِیعٍ یَخْتَطِفُ النَّاسَ اخْتِطَافاً حَتَّی إِنَّ الرَّجُلَ لَیُصْبِحُ سَالِماً وَ یُمْسِی دَفِیناً وَ یُمْسِی حَیّاً وَ یُصْبِحُ مَیِّتاً فَإِذَا کَانَ ذَلِکَ الزَّمَانُ وَجَبَ التَّقَدُّمُ فِی الْوَصِیَّةِ قَبْلَ نُزُولِ الْبَلِیَّةِ وَ وَجَبَ تَقْدِیمُ الصَّلَاةِ فِی أَوَّلِ وَقْتِهَا خَشْیَةَ فَوْتِهَا فِی آخِرِ وَقْتِهَا فَمَنْ بَلَغَ مِنْکُمْ ذَلِکَ الزَّمَانَ فَلَا یَبِیتَنَّ لَیْلَةً إِلَّا عَلَی طُهْرٍ وَ إِنْ قَدَرَ أَنْ لَا یَکُونَ فِی جَمِیعِ أَحْوَالِهِ إِلَّا طَاهِراً فَلْیَفْعَلْ فَإِنَّهُ عَلَی وَجَلٍ لَا یَدْرِی مَتَی یَأْتِیهِ رَسُولُ اللَّهِ لِقَبْضِ رُوحِهِ وَ قَدْ حَذَّرْتُکُمْ إِنْ حَذَرْتُمْ وَ عَرَّفْتُکُمْ إِنْ عَرَفْتُمْ وَ وَعَظْتُکُمْ إِنِ اتَّعَظْتُمْ فَاتَّقُوا اللَّهَ فِی سَرَائِرِکُمْ وَ عَلَانِیَتِکُمْ وَ لا تَمُوتُنَّ إِلَّا وَ أَنْتُمْ مُسْلِمُونَ وَ مَنْ یَبْتَغِ غَیْرَ الْإِسْلامِ دِیناً فَلَنْ یُقْبَلَ مِنْهُ وَ هُوَ فِی الْآخِرَةِ مِنَ الْخاسِرِینَ.
🔸امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه الصلاة و السلام فرمود:
زمانی بر مردم خواهد آمد که فحشا و تظاهر و خودنمایی زیاد میشود و پرده محارم دریده شده و زنا علنی می گردد و اموال یتیمان حلال شمرده می شود و ربا در آن موقع خورده و در پیمانه و وزن کم گذاشته می شود و شراب با نام نبیذ و رشوه با نام هدیه و خیانت با نام امانت داری حلال شمرده میشود و مردان شبیه زنان و زنان شبیه مردان می شوند و حدود نماز سبک شمرده شده و برای غیر خدا حج به جا آورده می شود.
هنگامی که آن زمان فرا رسد، گاه، هلال ها پرحجم می شود به طوری که هلال دو شبه دیده می شود و گاهی مخفی می شود به طوری که در اول ماه رمضان افطار و در پایان آن (روز عید) روزه گرفته می شود. پس در این هنگام بر حذر باشید! بر حذر باشید! از این که خداوند شما را در حال غفلت و بی خبری گرفتار عذاب کند؛ زیرا پس آن وضعیت، مرگ فراگیر خواهد بود و مردم با سرعت و پی در پی ربوده میشوند به طوری که انسان هنگام صبح سالم و هنگام شب در زیر خاک مدفون و یا شب زنده و صبحگاهان مرده است.
وقتی آن زمان فرا رسید، واجب است پیش از نزول بلا در وصیت پیش دستی کرد و واجب است نماز در اول وقت آن از بیم از دست دادن آن در پایان وقتش.
پس هرکس از شما به آن زمان رسید، شب را جز با طهارت (وضو و...) سپری نکند و اگر می تواند در تمام حالاتش با طهارت باشد، این کار را انجام دهد؛ زیرا همیشه بیمناک است و نمی داند چه وقت فرستاده خدا برای قبض روحش می آید. به تحقیق من شما را بر حذر داشتم اگر بر حذر شوید و شما را شناساندم اگر بشناسید و شما را موعظه کردم اگر پند گیرید. پس در پنهانتان و آشکارتان از خدا بترسید و نمیرید مگر در حالی که مسلمان هستید: و هرکس دینی غیر از اسلام را برگزیند، هرگز از وی پذیرفته نمی شود و در آخرت از زیانکاران است. (آل عمران 85)
📚بحارالانوار/ج۹۳/ص۳۰۳/ح۱۹
1_999720110.mp3
19.26M
🔰سخنرانی؛
استاد قاسمی
عبرت ، بصیرت و
بصیرت ، فهم و
فهم ، علم بهمراه می آورد .
قال مولانا أمیر المؤمنین (علیهالسلام)
اِعتَبِروا؛ فَقَد خَلَتِ المَثُلاتُ فيمَن كانَ قَبلَكُم
عبرت گيريد كه در ميان پيشينيان شما درسهاى عبرت هست .
🔰موضوع؛
پیرامون تاریخ کرونا هراسی
و نقشهی تکراری نفوذ انگلیس،
⬅️ قحطی مصنوعی،
⬅️ویروس هراسی،
⬅️واکسیناسیون،
⬅️نسل کشیِ اکثریت،
⬅️جابجایی باقی ماندهی اقوام و
نژادها،
⬅️ تشکیل کشورهای جدید با
استانداردهای صهیونیست ها!
👌یاداشت
کلیات این سخنرانی و تحقیق پیرامون این مسئله، یکی از راه های مبارزه با کرونا هراسی و خواهد بود.
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
PTT-20210515-WA0001.opus
1.1M
اکسیژن اضافی ...
کتاب آزمایش دکتر اکس، رمان نوشته ی ژول ورن است که نخستین بار در سال 1872 انتشار یافت. دانشمندی موفق و ثروتمند به نام دکتر اکس پیشنهاد ساخت یک سیستم نورپردازی نوین را به مسئولین شهر کوچک کیکاندون می دهد. چون این پیشنهاد، هزینه ای برای شهر ندارد، مسئولین با کمال میل آن را می پذیرند. اما هدف اصلی و پنهان دکتر اکس، نورپردازی نیست بلکه انجام آزمایشی بزرگ در رابطه با تأثیرات اکسیژن بر گیاهان، حیوانات و انسان هاست. او به وسیله ی فرآیند الکترولیز، آب را به اجزای سازنده ی خود، اکسیژن و هیدروژن تبدیل می کند. اکسیژن تولید شده از این فرآیند به جای جای شهر تزریق می شود و باعث افزایش سرعت در رشد گیاهان، و به وجود آمدن هیجانات عجیب و پرخشاگری در حیوانات و انسان ها می گردد.
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
. سلامت تن و طول عمر
[احادیث مربوط به فواید کم خوری ]
پیامبر اکرم (ص): مادر همه داروها، کم خوردن است (الواعظ العددیه، ص ۲۱۳)
امام علی (ع): کم خوری، مانع بسیاری از بیماریهای جسم میشود (غرر الحکم، ۶۷۶۸)
امام علی (ع): خوراک را کم کن تا بیماریها را کم کنی (غرر الحکم، ح ۲۳۳۶)
امام علی (ع): هر کس خوراکش کم باشد، دردهایش نیز کم است (غررالحکم، ح ۸۴۰۹)
امام علی (ع): کم خوری، مایه گرامی داشتن بیشتر خویش است و سلامت را بیشتر استمرار میبخشد (غررالحکم، ح ۶۸۱۹)
امام علی (ع): هر کس در خوردن به کم بسنده کند، سلامتش بیشتر میشود و اندیشهاش به سامان میرسد (غررالحکم، ح ۸۸۰۳)
امام علی (ع): سلامت تن، از کمی غذا و کمی آب است (بحارالانوار، ج ۶۶، ص ۴۲۵، ح ۴۱)
امام رضا (ص): اگر مردم در خوردن به کم بسنده می داشتند، بدنهایشان سالم بود (بحارالانوار، ج ۶۶، ص ۴۲۵، ح ۴۱)
امام رضا (ع): بدن همانند زمین پاک و آماده برای زراعت است که اگر در آبادانی و آبدهی به آن مراقبت شود، به گونهای که آب، نه بیشتر از نیاز به آن برسد تا آن را غرق کند و نه از اندازه کمتر باشد تا آن را به خشکی گرفتار سازد، آبادانی اش استمرار مییابد و خرّمی اش بیشتر می گردد و کشت آن برکت می یابد؛ اما اگر از آن غفلت شود، به تباهی می گراید و علف هرز در آن می روید.
بدن چنین حکایتی دارد و تدبیر آن در خوراک و نوشیدنی چنین است. [پس،] سامان و سلامت مییابد و عافیت در آن، ریشه می گسترد. بنگر که چه چیز با تو و با معده ات سازگار است و تن تو با چه چیز نیرو میگیرد و چه خوردنی و نوشیدنی ای برای بدنت سالم تر است، همان را برای خویش مقرر بدار و خوراک خود گیر (بحارالانوار، ج ۶۲، ص ۳۱۰)
لقمان (ع): اگر خوراک انسان اندک باشد، زیاد زنده میماند (المواعظ العددیه، ۷۱)
@Ostadkhosravi
هدایت شده از صلوات
✨🌸 « توفیق است »
✨ عالم و نابغه ی جهان تشیع، شیخ طوسی (رحمةالله علیه) میفرماید:
صلوات فرستادن بر آل محمد (علیهم السلام) توفیقی است که جز دوستداران واقعی رسول خدا (صلی الله علیه واله) کسی بدان دست نیابد، چون رسول خدا (صلی الله علیه واله) خود بر آنان صلوات می فرستد و مردمان را بدان فرا می خواند و تشویق می کند، آنجا که می فرماید:
هر که می خواهد به من توسل جوید و من روز قیامت برای او شفاعت کنم، بر اهل بیت من صلوات فرستد و شادمانشان سازد.
📚 دایرة المعارف جامع صلوات ص ۲۱۷
کانال اختصاصی صلوات را دنبال کنید :
@sallavat
🔰 رحمت خدا بر متخللین
💠 رُوِیَ عَنِ الإِمامِ الکاظِمِ صَلَواتُ اللّهِ عَلَیهِ: أنَّهُ یُنادِی مُنادٍ مِنَ السَّماءِ: اللّهُمَّ بارِک فِی الخَلّالینَ وَ المُتَخَلِّلینَ. وَ الخَلُّ بِمَنزِلَهِ الرَّجُلِ الصّالِحِ یَدعو لِأَهلِ البَیتِ بِالبَرَکَهِ. فَقُلتُ: جُعِلتُ فِداکَ! مَا الخَلّالونَ و مَا المُتَخَلِّلونَ؟
قالَ: الَّذینَ فی بُیوتِهِمُ الخَلُّ وَ الَّذینَ یَتَخَلَّلونَ
🌀 از امام کاظم صلوات الله علیه روایت شده است: منادی ای از آسمان ندا می دهد: «خداوندا! خلّالان و متخلّلان را برکت ده! سرکه، به سان مردی درست کار برای اهل خانه دعای برکت می کند.
[راوی می گوید:] گفتم: فدایت شوم! مقصود از «خلّالان» و «متخلّلان» چیست؟
فرمود: «کسانی که در خانه هایشان سرکه (خلّ) هست و کسانی که خلال می کنند».
📚مکارم الأخلاق، ج 1، ص 330، ح 1059
📚بحار الأنوار، ج 66، ص 441، ح 26.
•┈┈••┈┈••❉🕊💐🕊❉••┈┈•
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
4_5929156928553878509.mp3
639K
آیت الله عباس تبریزیان :
هدیه
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
4_6032989291943035221.mp3
546.8K
آیت الله تبریزیان:
مسواک
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
4_5812427740447506698.MP3
2.02M
آیت الله ضیایی:
سبزی خُرفه
https://eitaa.com/Ostadkhosravi