خواندن دعای روز دوشنبه جهت گشایش رزق و روزی و سلامتی تاکید شده...از آنجایی که هر چیزی طبع و مزاجی دارد ..در میان ایام هفته طبیعت روز دوشنبه و پنجشنبه گرم است ...
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽؛
📹برادرم با یک گیتار به من #اسلام را یاد داد❗️🎻
الحاوی
اثر گرانسنگ حکیم بزرگ محمد ابن زکریای رازی رحمت الله علیها ...رازی میگوید آن را الحاوی نام نهادم که شامل و حاوی همه چیز در مورد طب است ...البته این کتاب در ۷۵جلد بوده که متاسفانه و هزار متاسفانه در طول تاریخ به سرقت رفته و فقط ۲۵مجلد آن در دست است که در ۱۰جلد قطور به زیور چاپ در آمده جناب رازی در طب پیرو حکیم جالینوس بودند چه در طب چه در منطق و فلسفه ...سلام خدا بر او باد
کتاب الحاوی فی الطب معروف به الحاوی، یک دانشنامه پزشکی نوشته دانشمند ایرانی محمد زکریای رازی است که مهمترین و پرحجمترین تألیف رازی بهشمار میآید.
الحاوی، یک دوره کامل دانش پزشکی تا دوران رازی است و به نامهای «جامع الکبیر» و «المعادی» و «الجامع الحاضر لصناعه الطب» نیز خوانده میشود. بیست مجلد آن با چاپ حیدرآباد هندوستان، در کتابخانه آستان قدس رضوی وجود دارد.
این کتاب ۱۵ سال وقت رازی را گرفت و خود او میگوید که سوی چشمش را نیز با خود برد. برگردان لاتین این کتاب در واتیکان، ۱۵ جلد شدهاست به همراه کتاب قانون مهمترین کتاب پزشکی اروپا تا نزدیک سده بیستم بودهاست. این کتاب یک دوره کامل دانش پزشکی تا روزگار رازی است که در آن رازی گفتهها و دیدگاههای دیگر پزشکان را نگاشته و همراه با شرح بیماریها دربارهٔ آنها اظهار نظر کردهاست. الحاوی شامل تجارب شخصی و بالینی رازی است در مدت طبابت در بغداد و ری به گردآوری آن همت گماشتهاست. این کتاب یک دانشنامه پزشکی است که در آن از کلیه شاخههای طب و اصول درمان و بهداشت و بیماریشناسی و داروشناسی بحث شدهاست. ابن ابی اصیبعه در کتاب خود نگاشتهاست که «کتاب حاوی از مهمترین و بزرگترین کتب طب است، به جهت آنکه در آن جمیع امراض و درمان بیماریها چه از متقدمین و چه از متاخرین تا زمان رازی را شامل است و در آن هر موضوعی را که از گویندهای نقل کردهاست نامش را ذکر کردهاست».
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
1_2136419233.mp3
24.47M
ادامه بحث فلسفه و منطق ...استاد بهرامی
حمد و ثنا و محمود مدح ...
1_1247745132.mp3
27.8M
🎙استاد امینی خواه :
🔊#شیطان_شناسی_در_قرآن
1️⃣3️⃣ جلسه سی و یکم
* رابطه شیطان و فراموشی
* داستان حضرت یوسف علیهالسلام در زندان
* نحوه صحیح درخواست دعا از خداوند
* بکائین عالم
* توکل و محبت حضرت ابراهیم علیهالسلام به خدا
* فراموشی خوبیهای دیگران
* فراموشی گناهان و بدیهای خودمان
* خود را ارزان نفروشید!
* غارت زدهی واقعی کیست؟
⏰ مدت زمان: ۵۳:۱۱
@Ostadkhosravi
✅ حجاب ملکه هلند
ملکه هلند در بازدید از کشور امارات و عمان با #حجاب_کامل اسلامی ظاهر شد، که این پوشش موجب انتقاد اسلام ستیزان درباره آزادی زنانه در کشورهای اسلامی شد.
جواب ملکه یک کلمه بود؛ همه این حرفها مهمل است ! باور میکنید خودشان هم میدانند که شعار آزادی پوشش یک مهمل بافی غربی است !
42.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠تصویر برداری از پدیده مقارنه ماه و سیاره مریخ
✅درچند شب گذشته مریخ با زاویه ای کمتر از نیم درجه از لحاظ ظاهری با ماه فاصله داشت
✅ تهیه تصویری با رزولوشن بالا (بالای ۱۰۰ مگا پیکسل) از ماه و مریخ ...
در فوتو کلیپ فوق ؛ دهانه های معروف ماه به صورت رنگی و در آخر سیاره مریخ به تصویر کشیده شده اند.
مهندس بذرافشان
واحد نجوم اندیشکده علم و تمدن پارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای کاش میمردم...
هواپیمای اوکراینی 🖤
سالروز حادثه ی هواپیمای اوکراینی به تمام هم میهنانمان تسلیت باد
«از میان این گروه باید آن کسی را که هم در کودکی، هم در جوانی و هم در سنین مردی از آزمایش سربلند درآمده و اصالتش آشکار شده است به پاسداری جامعه انتخاب کنیم و زمام کشور را به دست او بسپاریم» و بقیهٔ پاسداران بهتر است دستیار و یاور زمامداران باشند.
توفیق کشور در گرو وفاداری به مرز و بوم خویش و به یکدیگر است. برای تضمین این وفاداری سقراط پیشنهاد میکند که همهٔ طبقات اجتماع باید به اسطورهای در باب منشأ خویش ایمان آورند. «اسطوره عظیم»، «اسطوره فلزات» یا «دروغ برخاسته از بلندنظری»، بدین قرار است: همهٔ افراد در حالی از زمین زاده میشوند که به نحو تام و تمام صورت یافتهاند:خاطرات مربوط به پرورش و تعلیم و تربیت رؤیایی بیش نیست. در واقع، همهٔ شهروندان خواهران و برادران یکدیگرند زیرا آنها جمیعا فرزندان مام زمینم هستند. این امر باید ایشان را وادارد که هم به سرزمین خویش (مادر خویش) و هم به یکدیگر (خواهر و برادر خویش) وفادار باشند.
این اسطوره جنبهٔ دیگری هم دارد. خداوند آنگاه که به هر فردی نعمت وجود میبخشید، فلزی را به خمیره و سرشت او افزود. زر را در سرشت حاکمان گنجاند؛ نقره و سیم را در پشتیبانان؛ و مفرغ و آهن و برنج را در کارگران. سپس خداوند به حاکمان آموخت که آمیزهٔ فلزات را در شخصیت کودکان بررسی کنند. بدین سان جامعه از سه طبقه تشکیل میشود. بچهای که از زر است باید در میان پاسداران قرار گیرد حتی اگر فرزند کشاورزان یعنی برنج و آهن باشد یا بر عکس اگر فرزند پاسداری از جنس برنج بود باید کشاورز شود.
جمهور افلاطون.. کتاب سوم ..
واحد فلسفه ی اندیشکده علم و تمدن پارس