base.apk
11.72M
◾دانلود رایگان برنامه ◾
▪زیارت وارث
➖متن عربی ترجمه و صوت بسیار بسیار دلنشین محمد رضا غلامرضا زاده
🖤 هزینه دانلود یک صلوات🖤
http://sapp.ir/ghoorani
*علاقه مندان به سبک زندگی صحیح و تغذیه سالم امروز ساعت 9 تا 10 صبح شبکه قرآن دکتر حسن اکبری*
#مهم
🔴 امروز 12 سال از زمان تأسیس معاونت طب سنتی در وزارت بهداشت و تأسیس نخستین دانشکده طب سنتی در کشورمان میگذرد، دانشکدههایی که قرار بود با تربیت PhDهای طب سنتی، بستر ترویج و توسعه طب سنتی در کشورمان را فراهم کنند و منجر به فراهم شدن امکان دسترسی عمومی، فراگیر و ارزانقیمت مردم کشورمان به خدمات درمانی و بیمارستانی طب سنتی شوند!
اما :
♻آیا امروز پس از گذشت بیش از یک دهه، به این اهداف رسیدهایم؟!
♻آیا در حال حاضر امکان دسترسی مردم به خدمات حداقلی طب سنتی در سیستم رسمی نظام سلامت کشورمان فراهم شده است؟!
♻آیا در حال حاضر، متولیان و مسئولان وزارت بهداشت و دستاندرکاران حوزه طب سنتی در نظام سلامت کشورمان میتوانند مدعی این باشند که لااقل در یک بیمارستان از مجموع هزاران بیمارستان بخش دولتی و خصوصی در سطح کشورمان، خدمات درمانی طب سنتی نیز کنار خدمات رایج طب نوین به بیماران متقاضی ارائه میشود؟!
♻آیا امروز و پس از گذشت بیش از 12 سال از زمان پذیرش رسمی بخش طب سنتی در چارت سازمانی وزارت بهداشت و معرفی وزارت بهداشت بهعنوان متولی ترویج و توسعه طب سنتی، میتوان مدعی توسعه حداقلی طب سنتی در کشورمان شد و آیا امروز دسترسی مردم در بخشهای بیمارستانی به خدمات طب سنتی فراهم است؟!
متأسفانه پاسخ قریب به اتفاق این سؤالات و سؤالات متعددی از این دست، "منفی" است!
متأسفانه تعداد کل فارغالتحصیلان PhD طب سنتی از دانشکدههای مربوطه در کشورمان پس از گذشت 12 سال کمتر از 100 نفر است!! میزان ارائه خدمات طب سنتی در بیمارستانهای دولتی و خصوصی کشورمان "صفر" است یعنی در حال حاضر هیچ بیمارستان دولتی و خصوصی در کشورمان وجود ندارد که لااقل یک درصد از خدمات درمانی ارائهشده به بیماران را به خدمات طب سنتی اختصاص داده باشد!
در حال حاضر هیچ یک از خدمات طب سنتی و داروهای گیاهی تجویزی از سوی اساتید این حوزه، تحت هیچ پوشش بیمهای قرار ندارد؛ دسترسی مردم مناطق حاشیهای و محروم به خدمات طب سنتی صفر است و اگر دسترسی هم به چنین خدماتی وجود دارد، مربوط به خدمات ارائهشده از سوی اساتید و طبیبانی است که خارج از سیستم وزارت بهداشت و دانشکدههای طب سنتی به فراگیری طب سنتی مشغول بودهاند و امروز همین اساتید، افتان و خیزان و بنابر دغدغههای فردی خود در حال ارائه خدمات طب سنتی به بیماران در نقاط مختلف کشور هستند و نه فارغالتحصیلان پرتعداد(؟!) دانشکدههای طب سنتی!
امروز "سهم بودجهای" طب سنتی با وجود برخورداری از متولی رسمی و دایه مهربانی(؟!) بهنام "وزارت بهداشت" چیزی نزدیک به صفر است! یعنی با وجود ادعاهای فراوان مسئولان وزارت بهداشت مبنی بر ضرورت ترویج و توسعه طب سنتی کنار طب نوین اما همین مسئولان حتی حاضر به اختصاص یک درصد از بودجه کلان وزارت بهداشت و منابع هنگفت نظام سلامت کشور به طب سنتی نشدهاند!
متأسفانه باید گفت که با وجود عطش و علاقه بسیار گسترده مردم کشورمان به دریافت خدمات طب سنتی بهجای برخی از خدمات مشابه ارائهشده در پزشکی نوین که این علاقه، ریشه در باور و فرهنگ مردم این دیار دارد، اما تا به امروز هیچ اقدام جدی برای وارد کردن شیوههای درمانی طب سنتی در بخشهای درمانی و بیمارستانی کشورمان صورت نگرفته است.
این موارد، تنها گوشهای از واقعیتهای امروز طب سنتی یا طب ایرانی ــ اسلامی در دل وزارت بهداشت در کشور 80میلیونی ایران است؛ کشوری که از یک عقبه تاریخی بسیار غنی از طب ایرانی برخوردار است و در گذشتهای نهچندان دور، تمام مردم ایرانزمین صرفاً با تکیه بر توانمندیهای طب مستقل ایرانی ــ اسلامی، تمام نیازهای درمانی آنها تأمین میشده است اما امروز، مردم همین کشور با چنین عقبهای در طب، حتی از دسترسی به خدمات سرپایی بیمارستانی طب سنتی هم محروم هستند!
با این اوصاف، سؤال اساسی و کلیدی افکار عمومی و ناظران امر از مسئولان مربوطه در وزارت بهداشت و نظام سلامت کشورمان این است که "چه مانعی برای ترویج و توسعه طب سنتی جلوی پای شما مسئولان بوده که امروز با گذشت بیش از یک دهه از گنجانده شدن رسمی طب سنتی در وزارت بهداشت، به وضعیت امروز گرفتار هستیم؟!".
مسئولان وزارت بهداشت امروز باید پاسخگوی این سؤال جدی باشند که: چرا با گذشت 40 سال از عمر انقلاب اسلامی که قرار بود در "طب" هم انقلابی بهنفع مردم این کشور با بازگشت به آموزههای غنی طب ایرانی صورت گیرد، هنوز مردم در بخش حاکمیتی و دولتی هیچ انتفاعی از طب سنتی نبردهاند و تقریباً بهصورت مطلق، نمیتوانند از هیچ نوع خدمات طب ایرانی ــ اسلامی در هیچ بیمارستانی بهرهمند شوند؟
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
⭕️ عضو سابق کمیسیون اقتصادی مجلس : ۷۰خوان تولید زائیده فکر لیبرال هاست/ قانون رفع موانع تولید ۴ سال معطل برجام شد
👤موسی الرضا ثروتی در گفتگو با تسنیم:
🔹 طبق آمار بانک جهانی رتبه ایران در زمینه بهبود کسب و کار در طول دولت یازدهم و دوازدهم 7 پله سقوط کرده است و رتبه 128 را در بین 180 کشور دارد.
🔹متأسفانه هنوز دولتمردان نجات اقتصاد را در گرو گشایشهای بیرونی می بینند.
🔹اجرایی نشدن قانون رفع موانع تولید با گذشت 4 سال از ابلاغ آن به دولت
🔹طبق محتویات قانون رفع موانع تولید بانکها نباید بنگاه داری کنند و به یکدیگر وام دهند اما اکنون مشاهده می شود اکثر بانکها به یکدیگر وام می دهند و به دنبال این هستند که وامها را بین خود تقسیم کنند
🔹کارشکنی دستهای پشت پردهِ سهم ایران در بازار منطقه
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
خروج ماه از قمر در عقرب.....ورود ماه به برج فلکی قوس..درخشندگی ماه ۶۲درصد..فردا شب اجتماع ماه و زحل و پلوتون ۲۰و۵۰دقیقه ..سلام بر او که گونه هایش بر خاک افتاد ..سلام بر خیمه های سوخته ...زیارت ناحیه ی مقدسه ...خسروی محقق نجوم ایرانی اسلامی
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
📝 این تصاویر بلیط اتوبوس به استانبول هستش در سه روز منتهی به عاشورا!
تا دو روز قبل وبعدش هم تکمیل بود!
کشورهایی مثل ارمنستان رو هم چک کردم، وضع همین بود!
هیچی فقط خواستم تو این روزا که بعضیا نگران اند که چرا به جای غذای #هیئت به فقرا کمک نمی کنید خودشون تو راه ترکیه و... اند
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
طب ایرانی اسلامی شدیدا با گیاه خواری مطلق مخالف هست حتی در احادیث امده حداقل چهل روز یک بار گوشت بخورید.
🔻گیاهخوارن بیشتر از گوشتخواران سکته میکنند!
🔹باورش مشکله اما به تازگی نتایج یک تحقیق 18 ساله نشون داده که احتمال سکته کردن گیاهخوارها 20 درصد بیشتر از گوشتخوارهاست!
https://eitaa.com/Ostadkhosravi