هدایت شده از EhsanStudio
زیارتنامهی ام المؤمنین 🖤
حضرت خدیجه کبری 🖤
سلام الله علیها🖤
دهم رمضان سالروز وفات امفاطمة الزهرا(س) حضرت خدیجهی کبری سلام الله علیها تسلیت
@EhsanStudio
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
◾️سلام حق به آن كه پای حق ماند
محمد همنشین و همسرش خواند
◾️ تمام ثروتش را نذر دین كرد
ولی هنگام دفنش بیكفن ماند
#خدیجه
⬛️ @paraclete
📸 تصاویری از قبر مطهر ام المومنین و المومنات، حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) و فرزندان قاسم ( پسر پیامبر اکرم) در قبرستان المعلاه (حجون) مکّه مکرمه.
🤲🏻زیارت نامه حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها)
◾️بِسْمِ ٱللّهِ ٱلرَّحْمنِ ٱلرَّحِیمِ
السَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا زَوْجَةَ سَیّـِدِ الْمُرْسَلِینِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا أَوَّلَ الْمُؤْمِناتِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ أَنْفَقَتْ مالَها فِی نُصْرَةِ سَیِّدِ الاْنْبِیاءِ، وَ نَصَرَتْهُ مَااسْتَطاعَتْ وَدافَعَتْ عَنْهُ الاْعْداءَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ سَلَّمَ عَلَیْها جَبْرَئِیلُ، وَ بلَّغَهَا السَّلامَ مِنَ اللهِ الْجَلِیلِ، فَهَنِیئاً لَک بِما أَوْلاک اللهُ مِنْ فَضْل، وَالسَّلامُ عَلَیْک وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.
🔆 سلام بر تو ای مادر مؤمنان، سلام بر تو ای همسر سرور فرستادگان، سلام بر تو ای مادر فاطمه زهرا سرور بانوان دو جهان، سلام بر تو ای نخست بانوی مؤمن، سلام بر تو ای آن که دارائیش را در راه پیروزی اسلام و یاری سرور انبیا هزینه کرد و دشمنان را از او دور ساخت، سلام بر تو ای آن که بر او جبرئیل درود فرستاد، و سلام خدای بزرگ را به او ابلاغ کرد، این فضل الهی گوارایت باد و سلام و رحمت و برکاتش بر تو باد.
📎 پ ن: پیامبر اکرم (ص) دارای سه پسر بوده اند، قاسم و عبدالله از حضرت خدیجه (س) و ابراهیم از ماریه قبطی همسر دیگر رسول خدا (ص).
#خدیجه #مکه
⬛️ @paraclete
🎥 #کلیپ
◾️بازسازی رایانه ای آرامگاه ام المؤمنین حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) بر اساس آخرین تصاویر موجود از حرم شریفه در مکه مکرمه پیش از تخریب توسط رژیم آل سعود در سال ۱۳۰۵ شمسی.
📝 در قرن هشتم آرامگاه حضرت خدیجه(س) با گنبدی مرتفع ساخته شد. در سال ۹۵۰ق سلطان سلیمان قانونی، پادشاه عثمانی، آن را به شیوه مقابر مصری تجدید بنا کرد و گنبد بلندی بر آن ساخت. تا زمان احداث بنای جدید، مزار حضرت خدیجه(س) فقط یک صندوق چوبی داشت. این آرامگاه، براساس کتیبه آن، در سال ۱۲۹۸ مرمت شد. فراهانی در قرن سیزدهم در سفرنامه خود ازضریح چوبین آن، که با پارچه مخمل گلابتون دوزی شده پوشیده شده بود، و نیز از وجود متولی و خادم و زیارتنامهخوانِ این بقعه خبر داده است. همچنین بسیاری از زائران و حجگزاران که پیش از تخریب بسیاری از اماکن تاریخی و مذهبی (۱۳۰۵ش) بهدست حکومت آل سعود، به مکه رفتهاند، از مقبره او یاد کرده و توصیفاتی از آن را ذکر کردهاند.
امروزه مدفن خدیجه بنای مختصری دارد و زیارتگاه حجگزاران و زائران مکه است.
#خدیجه
⬛️ @paraclete