کتاب انتظار عامیانه،عالمانه،عارفانه - پناهیان.pdf
3.52M
📥 #دانلود_کتاب رایگان کتاب "انتظار عامیانه، عالمانه، عارفانه"
✍ به قلم علیرضا پناهیان
#مهدویت
#انتظار
#آخرالزمان
#PDF
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room
🍀بمناسبت #روز_معلم و عید #نیمه_شعبان 🌷
🔹 #معرفی_کتاب «قیام و انقلاب مهدی (ع) از دیدگاه فلسفه تاریخ»
✏مولف : مرتضی مطهری
🌸معرفی بیشتر و دانلود کتاب در👇
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room
پاتوق معرفی کتاب
🍀بمناسبت #روز_معلم و عید #نیمه_شعبان 🌷 🔹 #معرفی_کتاب «قیام و انقلاب مهدی (ع) از دیدگاه فلسفه تاریخ»
✅بمناسبت روز معلم و عید نیمه شعبان 🌷
🔹معرفی کتاب «قیام و انقلاب مهدی (ع) از دیدگاه فلسفه تاریخ»
✏مولف : مرتضی مطهری
📖ناشر کتاب : صدرا
📑تعداد صفحات : 118
🔰«باسمه تعالي»
انديشه پيروزي نهايي نيروي حق و صلح و عدالت بر نيروي باطل و ستيز و ظلم، گسترش جهاني ايمان اسلامي، استقرار كامل و همه جانبه ارزشهاي انساني، تشكيل مدينه فاضله و جامعه ايدهآل، و بالاخره اجراي اين ايده عمومي و انساني به وسيله شخصيتي مقدس و عاليقدر كه در روايات متواتر اسلامي از او به «مهدي» تعبير شده است، انديشهاي است كه كم و بيش همه فرق و مذاهب اسلامي- با تفاوتها و اختلافهايي- بدان مؤمن و معتقدند؛ زيرا اين انديشه به حسب اصل و ريشه، قرآني است؛ اين قرآن مجيد است كه با قاطعيت تمام، پيروزي نهايي ايمان اسلامي، غلبه قطعي صالحان و متقيان، كوتاه شدن دست ستمكاران و جباران براي هميشه ، و آينده درخشان و سعادتمندانه بشريت را نويد داده است.
اين انديشه بيش از هر چيز مشتمل بر عنصر خوشبيني نسبت به جريان كلي نظام طبيعت و سير تكاملي تاريخ و اطمينان به آينده و طرد عنصر بدبيني نسبت به پايان كار بشر است كه طبق بسياري از نظريهها و فرضيهها فوقالعاده تاريك و ابتر است.
🔆انتظار فرج
اميد و آرزوي تحقق اين نويد كلي جهاني انساني، در زبان روايات اسلامي «انتظار فرج» خوانده شده و عبادت، بلكه افضل عبادات شمرده شده است. اصل «انتظار فرج» از يك اصل كلي اسلامي و قرآني ديگر استنتاج ميشود و آن اصل «حرمت يأس از رَوح اللَّه» است.
مردم مؤمن به عنايات الهي، هرگز و در هيچ شرايطي اميد خويش را از دست نميدهند و تسليم يأس و نااميدي و بيهودهگرايي نميگردند. چيزي كه هست اين «انتظار فرج» و اين «عدم يأس از روح اللَّه» در مورد يك عنايت عمومي و بشري است نه شخصي يا گروهي، و بعلاوه توأم است با نويدهاي خاص و مشخص كه به آن قطعيت داده است.
#مهدویت
#انتظار_فرج #انتظار
#کتب_شهید_مطهری
💠دانلود pdf این کتاب در مطلب بعدی👇
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room
قیام و انقلاب مهدی(عج).pdf
830.1K
📥 #دانلود_کتاب «قیام و انقلاب مهدی(عج) از دیدگاه فلسفه تاریخ»
📒اثر علامه شهید مطهری
#PDF
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room
base.apk
3.73M
📲 #دانلود برنامه «نمایشگاه کتاب»
🌈در این برنامه آخرین اخبار و اطلاعات راجع به سی و یکمین #نمایشگاه_کتاب تهران را می توانید پیگیری نماییدو غرفه های دلخواه خود را در نقشه این برنامه پیدا کنید.
پاتوق معرفی کتاب
🌐 #اخبار_کتاب 📚 روز اول نمایشگاه کتاب چطور گذشت؟ ادامه👇 @book_room
#تکمیلی
روز اول نمایشگاه کتاب چطور گذشت؟
🔹استقبال چشمگیر از روز اول #نمایشگاه_کتاب تهران، اولین نکتهای است که جلب توجه کرد، اما گرمای بخش کودک یکی دیگر از نکاتی است که در اولین روز نمایشگاه توجه برانگیز شد.
👉 fna.ir/bm0vpw
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room
پاتوق معرفی کتاب
📊مجموعه برنامه های پیشنهادی و کاربردی مبتنی بر رهنمودهای «رهبر معظم انقلاب» در جهت گسترش #فرهنگ_کتاب
📊مجموعه برنامه های پیشنهادی و کاربردی مبتنی بر رهنمودهای «رهبر معظم انقلاب» در جهت گسترش #فرهنگ_کتابخوانی 📚
3⃣ 🎊«برگزاری مسابقه کتابخوانی و پخش از صدا و سیما» 🖥📻
💡مقدمه:
یکی از راه هایی که موجب گسترش فرهنگ کتابخوانی در سطح شهر می شود و موجبات تشویق و ترغیب شهروندان را برای مطالعه فراهم می آورد، برگزاری مسابقات کتابخوانی با همکاری صدا و سیما در جهت پخش مطلوب برنامه هایی با موضوع کتابخوانی می باشد.(مثل برنامه هایی مانند شابک در شبکه سه، یا کتاب باز در شبکه نسیم و...) مسابقات کتابخوانی به طور معمول توسط کتابخانه ها یا مراکز فرهنگی در طی سال و به مناسبت های مختلف، در سطح کشور اجرا می گردد،
👈ولی نکته حائز اهمیت در بسط و گسترش این #مسابقات ، ایجاد خلاقیت و نوآوری در شیوه های اجرا و جلب مشارکت شهروندان برای دستیابی به اهداف تعیین شده و ارتقای کیفیت و اثربخشی این برنامه ها می باشد.
✅ مقام معظم رهبری نیز با اشاره به این موضوع پیشنهاد ارزنده ای را مطرح می نمایند:
«🏤در مدرسه، 🌆در شهر، 🇮🇷در سطح کشور، مسابقات کتابخوانی راه بیندازید و بعد، مراسم این مسابقه را مثل مراسم مشاعره از تلویزیون پخش نمایید.
اخیراً در تلویزیون مشاعره راه انداخته بودند؛ مشاعره خیلی خوبی هم بود. من چند جلسه نشستم؛ هر جلسه شاید بیست دقیقه، نیم ساعت این برنامه را تماشا کردم. این مسابقه ظاهرا در شهر سمنان برگزار شده بود. در آنجا بچه های کم سن، شعرهای خیلی زیادی را حفظ بودند. این کار، شعر را ترویج می کند. 🔄عین همین کار را می شود در مورد #کتابخوانی انجام داد. یک مسابقه سراسری در سطح کشور راه بیفتد، ... بعد برای کسانی که در این جاها برنده می شوند، مراسمی در صدا و سیما برپا کنند، آنجا بیایندو به نحوی این را عرضه و ارائه کنند؛ ❓سؤال بشود، 🎁جایزه بگیرند و بروند.» ۱۳۷۶/۸/۱۹
🔰طرح ها و برنامه های اجرایی در این باره در روزهای آینده در کانال ارسال خواهد شد.
💬منبع: کتاب اندیشه ناب
#سخن_ولایت
#طرح_های_پیشنهادی_ترویج_کتابخوانی👇
🔗 @plan_book_room
⬅ادامه دارد...
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room
✏یادداشت دکتر وحید یامین پور در کانال شخصی خود :
پیام های زیادی دریافت می کنم از دوستان جوانم که درباره مسیر #فعالیت_فرهنگی و رسانه ای سوال می پرسند. دغدغه دارند و به دنبال تاثیرگذاری هستند. به آنها که حدودا در نقطه بیست سال پیش بنده ایستاده اند چند نکته را عرض میکنم:
🔸️اول: تنها راه رشد را #مطالعه می دانم؛ #تاریخ ، #سیره اهل بیت علیهم السلام، آثار هنری و البته گذر از دالان اندیشه بزرگان(درباره سیر مطالعاتی آثار #شهید_مطهری و #شهید_آوینی قبلا مطلب منتشر کرده ام)؛ با تنبلی و کم خوانی و دوری از کتاب هیچکس رشد نخواهد کرد.
🔸️دوم: رُمان و ادبیات داستانی و غیر داستانی را فراموش نکنید. آثار ادبی بزرگ شما را با دنیای بزرگتری آشنا خواهد کرد. #داستایفسکی ، #کامو ، #همینگوی ، #چخوف، #جلال_آل_احمد ، #نادر_ابراهیمی و... در همین صفحه از این دست کتابها زیاد معرفی کرده ام.
🔸️سوم: فیش برداری کنید، لحن نویسندگان را تمرین کنید و کلید واژه های متفکرین را بیاموزید. مثلا از مرحوم #دکتر_شریعتی یا #جلال_آل_احمد یا #شهید_آوینی که صاحب سبک در نوشتن هستند بسیار می توانید بیاموزید.
🔸️چهارم: آرام آرام وقتی احساس کردید درباره چیزی نظری دارید آنرا بنویسید و در فضای مجازی منتشر کنید. به تدریج که نوشته هایتان عمیقتر شد واکنش جدی تر دیگران را خواهید دید. آنوقت رسانه ها دنبال شما خواهند آمد چه برای تکثیر شما چه برای تخریب شما؛ حالا شما یک فعال فرهنگی و رسانه ای هستید. 😊
🔸️پنجم: #سیگار نکشید، #قهوه به مقدار لازم بلااشکال است. اینستا و توییتر و ... را به حداقل برسانید.(درباره #قلیان نظری ندارم.)
🔸️این پیام برای دوستان حدود بیست سال است؛ اگر خیلی با بیست سالگی فاصله دارید این پیام را نادیده بگیرید.
#پیشنهاد
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room
پاتوق معرفی کتاب
⏰ #دقایقی_با_کتاب 📚 📃صفحاتی از کتاب «امیرکبیر: قهرمان مبارزه با استعمار»، ✏(اثر مرحوم هاشمی رفسنجا
⏰ #دقایقی_با_کتاب 📚
📃صفحاتی از کتاب «امیرکبیر: قهرمان مبارزه با استعمار»،
✏(اثر مرحوم هاشمی رفسنجانی) را باهم ورق می زنیم🌀
🚀تشویق صنعت و تکثیر ثروت💰 (۶)
🌄4-معادن(1):
👈««تحلیل جالب نویسنده کتاب(مرحوم هاشمی،از حامیان برجام وسرمایه گذاری خارجی درکشور) در قبل از انقلاب در دفاع! از عقیده امیرکبیر مبنی بر مخالفت با سرمایه گذاری خارجی در کشور»»
امیرکبیربه خوبی می دانست که صنعتی شدن کشور بدون استخراج معادن ممکن نیست و از سوی دیگر کم و بیش از ارزش و عظمت معادن بیکران ایران که به قول دکتر «پلارک»: «کمتر کشوری می تواند از لحاظ معادن فلزات با ایران برابری کند»، اطلاع داشت. بنابراین برای بهره برداری از معادن، برنامه وسیعی طرح و شروع به اجرا کرد.
اولا: برای اینکه استخراج معادن روی اصول علمی و فنی جدید صورت گیرد به «مسیو جان داود» که برای استخدام کارشناسان و اساتید علوم و فنون جدید، او را به اتریش فرستاده بود، ضمن نامه ای نوشت:
«در باب انتخاب استاد معدنچی اهتمام نمائید که از جمع فلزات خصوصاً از طلا و نقره سر رشته ی کامل داشته باشد و ان شاءالله تعالی آن استادها را زود بیاوری، بیش از این طول ندهی.»
و در نامه ی دیگری که فهرست کارشناسان مورد نیاز مدرسه ی دارالفنون را به او داده می نویسد:
«یک نفر استاد معلم معدن که سر رشته از همه ی فلزات داشته باشد و دونفر معدنچی که در معادن کار بکنند.»
و ثانیاً: برای اینکه در این رکن مهم اقتصاد و رشته اساسی حیات اقتصادی، بیگانگان رخنه نکنند، کاملا مواظب بود که استخراج معادن توسط خود مردم و با سرمایه ی خود مردم ایران انجام شود و اصولا امیرکبیر با سرمایه گذاری های خارجی که اغلب، سرپل و نقطه ی حیاتی برای نفوذ استعمار است جداً مخالف بود. آن هم در کشوری که خروار پول های ثروتمندان، از ترس مأموران دولتی که با سلابه کشیدن و شلاق زدن، از ملت پول می گرفتند، در زیر خاک ها به عنوان «گنج» مدفون است و لذا می خواست سرمایه های خارجی را که به منظور بردن منافع کلان، از آن طرف دریاها به ایران آمده بود، بیرون بریزد و به جای آنها از پول مردم همین آب و خاک استفاده کند و منافع و درآمد آن نیز همین طرف مرز و در جیب مردم همین کشور و در نتیجه، جزو ثروت میهن باقی بماند.
(امیرکبیر) طبق فرمانی که صادر کرد، سپردن امتیاز استخراج معادن به دست اجنبی را اکیداً ممنوع ساخت و روی همین اصل امتیاز معادن مس و آهن قراجه داغ را که سابقاً به یک نفر انگلیسی به نام «سرهانری لیندسی بئون» واگذار شده و او نیمه کاره گذاشته و از ایران رفته بود، از او سلب کرد و خود به استخراج آنها مشغول شد.
این اقدام متهورانه(شجاعانه) و ضد استعماری همچون گرزی بر سر استعمارگران طمّاع که از سال ها قبل به منابع ثروت کشور ما چشم دوخته بودند، فرود آمد و آنها را برای مبارزه با امیرکبیر، این دژ ملت در مقابل استعمار مصمم تر کرد.
#معادن
#سرمایه_گذاری_خارجی
#اقتصاد_مقاومتی
#حمایت_از_کالای_ایرانی
⬅ادامه دارد...
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room
💬 #ارسالی_اعضا
📚اگه کتاب خوندی و آدمایی که کتاب نخوندن رو مسخره و تحقیر میکنی بدون کل راه رو اشتباه رفتی، همه ی کتاب هارو بریز دور!!!🗑
#فرهنگ_کتابخوانی
#تذکر_ویژه_به_کتابخوانها
✅متن ارسالی عضو کتابخون کانال، خانم «فاطمه باغملکی»
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room
💠 #سخن_ولایت 💠
📖بیانات امام خامنه ای درباره «اهمیت کتاب و کتابخوانی»📖
«کتاب های #شهید_مطهری برای جامعه لازم و حیاتی است.»
«کتاب #مادر تمدن ها و نیز عصاره ی آن هاست.»
منبع: کتاب اندیشه ناب
#فرهنگ_کتابخوانی
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room