روز عمل به وعده ها
مجیدملکخواه:
✳️ تبریک به دکتر محسن رضایی
👌بالاخره توانستند پابه نهادریاست جمهوری بگذارند .
ان شاءالله ایشان وعده هایی را که در
مصاحبه ها به مردم قول دادند فراموش
نکنند . ریاست جمهوری هوشمندانه به آقای رضایی در معاونت اقتصادی فرصت خوبی دادند .
🔸 ازجمله وعده هایی که دادندوان شاءالله عملی خواهند کرد :
- کسانی را که باعث پیش آمدن وضعیت اقتصادی فعلی شدند با مدرک برای محاکمه به قوه قضاییه بسپارند .
- تحول بازاربورس کشور و پس گرفتن
پول هایی که از جیب مردم دزدیدند .
- تعدیل یارانه ها و افزایش ده برابری یارانه نقدی
- برقراری حقوق برای بانوان خانه دار
🔹 با آرزوی موفقیت برای دکتر رضایی
✏️ مجیدملکخواه
چهارشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۰
✌ 🌹 🍃
هدایت شده از رزمنده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴توضیحات دکتر سامی فوق تخصص ریه و رئیس بیمارستان خورشید در مورد کرونا
🔹اعتراف تلخ ضمنی ایشان به غیرمؤثر بودن روش های تشخیص کرونا و فاقد درمان بودن کرونا در طب مدرن و بیثمر بودن داروهای شیمیایی تجویزی برای کرونا در نوع خود جالب است
🔸اگر ما این حرف را بزنیم عده ای به ما حمله میکنند که شما مخالف علم و تکنولوژی هستید!!
🔹حال پس از دو سال ثابت شد اینها شبه علم است و با یک روش پیشگیری و درمان کاملا غیر علمی مواجه هستیم...
🔸دقت کنید که همین سیستم شبه علمی، واکسن کرونا را ساخته است.
👈سوال اصلی اینجاست:
🏮انسان عاقل از یک سوراخ چند بار باید گزیده شود؟؟
#واکسن
#کرونا_فریب_قرن
#کروناهراسی
✍ دکتر جاویدنیا
منبع کلیپ:
https://webda.mui.ac.ir
روابط عمومی | دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
🆔 @pasdarenghelab🔜 پاسدار انقلاب
🆔 @pasdarenghelab🔜 پاسدار انقلاب
هدایت شده از حامیان دکتر جلیلی | اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وزارت بهداشت دُکّان دار است یا طب سنتی و اسلامی؟
#درمان_طبیعی
#طبیب_خیراندیش
هدایت شده از ▪️ جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان قم
آمار فوتی ها پس از واکسیناسیون در ایران، بطور رسمی اعلام شد :
👈 ۸۵۵۲ فوت بابت تزریق دوز #اول واکسن
👈 ۲۴۹۰ فوت بابت تزریق دوز #دوم واکسن
👈 مجموعا ۱۱۰۴۲ فوت پس از واکسن
منبع :
http://phana.ir/fa/doc/news/37256
به استناد همین گزارش، این فقط آمار کسانی است که پس از واکسن مجددا کرونا گرفتند و فوت کردند و شامل کسانی نمی شود که پس از واکسن، ایست قلبی کردند و فوت کردند
۱۱۰۰۰ فوتی از ۳۰٫۰۰۰ فوتی کرونایی در ۶ ماه أخیر یعنی ۳۵٪ ، رقم بسیار بالایی است و باتوجه به اینکه واکسن زده ها در کشور تا زمان نهایی شدن این گزارش، کمتر از ۲۰٪ هستند بنابراین میزان فوت در واکسن زده ها نزدیک دوبرابر ، واکسن نزده ها است.
و با احتساب فوتهای ایست قلبی، این عدد دوبرابر میشود
یعنی واکسن ، میزان فوت را ۳-۴ برابر کرده است
#نه_به_واکسن_اجباری
╭┅──────────────┅╮
🕌https://eitaa.com/joinchat/1725628430Cc8cd5f9ea1
╰┅──────────────┅╯
هدایت شده از خونخواهان نصرالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران در تبعیت محض از سازمان جهانی بهداشت ، از بین ۳۰ کشور رتبه نخست را داراست...
کلیپ طنز
ببینیدو بخندید و گریه کنید، چگونه با رسانه ها ذهن هارا مسخ میکنند
هر عارضه ای غیر از عوارض باداری کروناست😳
#نه_به_کشتار
#درمان_طبیعی_کرونا
#قرنطینهی_خانگی
⭕️ *حاشیه های خواندنی امین شایانمهر خبرنگار همراه رئیس جمهور در سفر به خوزستان*
✅غروب پنج شنبه اطلاع دادند که برنامه فردای #رئیس_جمهور را پوشش دهم. طبق روال اسامی 4نفر را بعنوان تیم تصویربرداری و فنی ارسال کردم، گفتند فقط یک نفر کفایت میکند. از برنامه پرسیدم، پاسخ دادند بازدیدی #سرزده.
اواخر شب مجددا خبر دادند نمازصبح فرودگاه باشید،گویا ماجرا بیش از یک بازدید است.
✅خوشحالم که احتمالا دولت طبق رویه سابق، در روز اول کاری میخواهد مشهد برود و در ایام محدودیت تردد، توفیق زیارت دارم! نزدیک #پاویون فرودگاه بودم که گفتند بیایید ترمینال 4؛ پس قاعدتا جدا از رئیس جمهور پرواز میکنیم. در هواپیمای کوچک جاگیر شدیم که اقای رئیس هم آمد و برصندلی ردیف نخست نشست.
✅"با سلام خدمت مسافران محترم، مقصد ما #اهواز و مدت سفر یک ساعت است" هواپیما آماده برای تیک آف بود که خلبان بلاخره تیم خبری را از جهالت خارج کرد و فهمیدیم صبح یک روز تابستانی عازم خوزستانیم.
اما فقط ما در بی خبری نبودیم، اوضاع مدیران عالی استان هم کمی از ما بهتر بود!
✅#امام جمعه، استاندار و 4،5 نفر عضو اصلی شورای تامین ساعت 9 و نیم پنج شنبه شب به جلسه محرمانه ای دعوت شده بودن که تا 12 شب طول کشیده بود و آنجا از سفر رئیس جمهور مطلع شده بودند؛ با این شرط که به احدی سفر رییس جمهور را اطلاع ندهند. اما فراهم کردن برخی مقدمات، ضروری بود.
✅نخستین دقایق جمعه، استاندار به معاونینش خبر میدهد ساعاتی دیگر #وزیرکشور به اهواز می آید و به مدیرکل بهداشت هم گفته میشود وزیر بهداشت برای سرکشی از بیمارستانها عازم اهواز است. 7صبح؛ روی باند فرودگاه چند نفر از مدیران که برای استقبال از وزیر آمده اند، شاهد پیاده شدن رئیس جمهور هستند.
✅اقای رئیسی بدون وقفه عازم پروژه جمع آوری #فاضلاب شد. پروژه، جمعه ها تعطیل است و شب قبل به مدیران و مهندسانش گفته اند فردا فرمانده سپاه برای بازدید می آید و چندنفری حضور داشته باشید.
✅برنامه بعدی حضور در #بیمارستان رازی است، اصلی ترین مرکز رسیدگی به بیماران کرونایی اهواز. پیشتر وزیر بهداشت به آنجا رفته و رئیس بیمارستان بی خبر از حضور رئیس جمهور مشغول ارائه توضیحات است. که خودرو آقای رئیسی وارد حیاط شلوغ بیمارستان شد. مردم و پرستاران متعجب، خود را به رئیس رساندند.
✅مردی که همسرش را شب گذشته از دست داده و در تلاش بود تا بتواند با وزیر بهداشت چند دقیقه ای گفتگو کند ناگهان رییس جمهور را مقابل خود دید و 4-5 دقیقه با حرارت و عصبانیت با رئیس جمهور درددل کرد. او ایستاد تا صبحتهای مرد داغ دیده تمام شود سپس وارد بخش #کرونایی بیمارستان شد.
✅رئیس بیمارستان گفت وارد این بخش نشوید، آلوده است، جواب شنید برای #دیدار همین ها آمده ام، البته 2 تا ماسک هم زده ام. برخلاف شایعات نه کسی از حضور او خبر داشت و نه بازدیدی از بخش اورژانس پیش بینی شده بود که از قبل بخواهند آنجا را مرتب و خالی از بیمار کنند.
✅از بیمارستان سریعا راهی فرودگاه شدیم، اینبار مقصد را میدانم، روستای #جفیر در اطراف هویزه. ساعت 10صبح است اما از آسمان آتش می بارد، گرمای داخل بالگرد بدتر از بیرون است و 40دقیقه پرواز. نزدیک روستا فرود می آییم. 40-50 نفر از شیوخ و جوانان منطقه جمع شده اند و منتظر فرمانده سپاه خوزستان
✅گفته شده فرمانده برای افتتاح طرح #آبرسانی می آید! اما ناباورانه برگرد رئیس جمهور حلقه میزنند و با مهمان نوازی همیشگی شان، اشعار زیبای عربی را میخوانند. گرمای 45درجه و حضور در حیاط حسینیه بدون سایه بان در کنار کثرت استفاده از تلفن باعث شده تا گوشی مدام هشدار بدهد که امکان فعالیت ندارد!
✅#جوانان حاضر در برنامه که دل پری داشتند و گوش شنوایی یافته بودند، یکی پس از دیگری در آن آفتاب سوزان پشت میکروفون رفتند و بی پرده و بدون لکنت با رئیس جمهور حرف زدند. ما که در آنجا سایه ای گیر آورده بودیم و بطری خنک آب معدنی! اما آقای رئیس در صف اول روی صندلی زیر آفتاب.
✅مسیر بازگشت با بالگرد بیشتر طول کشید!
آقای رئیسی از مناطق #هورالعظیم، رفیع و دشت آزادگان که مشکلات آبی داشتند، بازدید کرد. بالاخره می رسیم به استانداری. ظهر از سرتیم حفاظت نقل میکنند که رئیس جمهور از برنامه های سفر ناراضی است و میگوید چرا اجازه حضور بیشتر میان مردم را نمیدهید؟
✅عصر 2 جلسه فشرده تنظیم شده یکی با سران #عشایر و دیگری شورای مدیران استان، مهمانانی که صبح امروز و بعد از رسانه ای شدن سفر، به این جلسه دعوت شده اند. جلسات 5ساعت طول میکشد و نزدیک اذان مغرب است که میگویند حرکت کنید، نماز را در فرودگاه خواهیم خواند.
✅به فرودگاه شهید سلیمانی اهواز میرسیم اما خبری از آقای رئیس نیست. مطلع میشویم که در مسیر به یکی از محلات محروم اهواز رفته تا نماز را در جمع مردم بخواند. با اصرار به یکی از راننده ها، پس از نماز، خود را به محله #منبع_آب میرسانیم.
✅مردم در اطراف و داخ
ل مسجد جمع شده اند، اگرچه محرومیت در منطقه مشهود است، اما مشهودتر از آن #امید در چشمان مردمی است که رئیس جمهوری با انگیزه را میان خود دیده اند که از حل واقعی مشکلات سخن میگوید.
✅ساعت 10 شب، در حالیکه ماسک صورتمان از شدت گرما و تعریق مچاله شده، از مهماندار پرواز آب خوردن طلب میکنم. آنقدر گرم است که همراهان دنبال چای لیپتون میگردن بلکه یک روز چای نخوردن را در هواپیما جبران کنند! کمی بعد شام را می آورند؛ یک تی تاپ، مقداری مغز آجیل و یک آبمیوه #داغ!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️به داد اسلام نمیرسید، لااقل چنین فرد وقیحی را بر جان و ناموس مردم مسلمان مسلط نکنید
🔻دکتر عین الهی وزیر پیشنهادی بهداشت در همایش سلامتِ معنوی (!) :
👈 طب اسلامی مثل بهائیّت است؟!!!
در حالی که #امام_خمینی_اعلی_الله_مقامه میفرمودند:
غرب اگر به ما پزشکی هم بدهد استعماری خواهد بود!!
⚡️پی نوشت:
علاوه بر اینکه در سلامت جسم- که بهترین نسخه آن توسط اسلام ارائه شده و فهم آن توسط فقهاست نه پزشکان- دخالت کردند، فاجعه بالاتر سخنرانی و دخالت این آقایان و آقای مرندی در بحث سلامت معنوی است!
⚠️⚠️با تماس و ارسال پیامک و شبکههای اجتماعی شماره نمایندگان شهرتان، هشدار به رأی آوری چنین افراد ناشایستی بدهیم
#محافظهکاری_قتلگاه_انقلاب
#دولت_جوان_و_حزباللهی
#دولت_حداقلی
#نشرحداکثری
#نجات_تاریخ صدای رسای اُمت
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1737359374C70e3695ffe
هدایت شده از دکتراحمدجهان بزرگی(کانال مطالعات سیاسی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متأسفانه همان دکتری که رشد جمعیت ایران را نابود کرد ، کمر به نابودی طب ایرانی - اسلامی گرفته .
امروزه در حوزه علمیه قم طلبه ها در کنار درسهای حوزوی یک درس تخصصی هم می گذرانند و در آن رشته تا حد دکترا و پسا دکترا هم افزایش معلومات می دهند و همین مسئله باعث بالندگی حوزه شده....
رشته هائی مانند:
فلسفه
حقوق
علوم سیاسی
جامعه شناسی
و...........
برخی از طلاب به جای پرداختن به رشته های فوق ، به سمت آموختن «طب بوعلی» و یا «طب مسلمین » می روند و در این خصوص تا پسا دکترا هم پیش می روند .....
البته این مقوله در حوزه ها تازگی ندارد ...... آیه الله آل اسحاق یکی از این طلبه ها بود که تا حد پسا دکترا پیش رفت........
فیلم را ببینید
ابو علی سینا طلبه ای بود که در کنار فقه به علوم دیگر هم پرداخت و در طب سر آمد شد ...
.حسین بن عبدالله بن علی بن سینا (۳۷۰-۴۲۸ ه.ق)، معروف به ابوعلی سینا، ابن سینا و ملقب به شیخ الرئیس، فیلسوف، پزشک و از بزرگترین دانشمندان مسلمان ایرانی قرن چهارم و پنجم قمری که در پارهای از علوم من جمله؛ طب، زیستشناسی، منطق و فلسفه از سرامدان تاریخ علم محسوب میشود.
او از نوابغی است که در کودکی قرآن را حفظ کرده و در نوجوانی به بسیاری از علوم همانند ادبیات،فقه، منطق، فلسفه، طب تسلط پیدا کرد. وی زندگی فراز و نشیبی داشته و به دلایلی مدتی به دنیای سیاست وارد شده و سمت وزارت را بر عهده داشته و سفرهایی به شهرهای مختلف داشت و مدتی هم به زندان افتاده است. تالیفات زیادی از ابن سینا برجای مانده که کتاب الشفاء، القانون فی الطب، دانشنامه علائی، الاشارات و التنبیهات را میتوان نام برد.
.
✨﷽✨
#پندانه
🔴آزمون انتخاب
✍زندگانی آزمون انتخاب است؛ بین بهشت و جهنم، در هر لحظه، هر قدم، گاهی در هر نَفَس حتی ...
گندم ری پنهان شده است.
که هر کجا آزمون انتخاب بین نیکی و بدی در کار باشد، یکی از آن دو گندم ری است.
تا حلول عمر سعد، در روح آدمی به قدر یک انتخاب فاصله است. زندگانی هر آدمی راهی است که از درون او میگذرد و با هر قدم شکل میگیرد!
انسان صراط است،
خود، نامهٔ عمل است،
خود، بهشت و جهنم است،
هر آدمی، آخرت خود را به دوش میکشد...
✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨
➫ @akh_olquran
🌷
هدایت شده از حوزه علمیه امام جعفر صادق( علیه السلام)
خاطره "حاج احمدی" پخش کننده غذا در حلبی آباد تهران در زمان شاه از رئیس جمهور مردمی شهید رجایی
[ براساس خاطره ای واقعی ]
چندین روز بود که به نهاد ریاست جمهوری می رفت، اما موفق نمی شد که بِره داخل، میگفتن: معاونت مردمی گفته باید معرفی نامه بیاری تا به درخواستت رسیدگی شِه؛ حاجی هم می گفت: آخه از کی معرفی بیارم؟ کی میاد به من معرفی نامه بده...
ده - دوازده روزی می شد که آقای رجایی رئیس جمهور شده بود، حاجی ناامیدانه وقتی رسید جلوی دربِ ورودی نهاد، ماشین رئیس جمهورهم داشت وارد می شد، حاجی به نشونه یِ احترام، دستی برایش تکان داد و نگاهی به آسمون کرد و صلوات فرستاد...
چند دقیقه ای ایستاد تا ورودی خلوت بشه، ناامیدانه رفت جلوی گِیتِ پذیرش رفت و تا اومد چیزی بگه، مسئول پذیرش ازپشت میزش بلند شد و گفت: حاج آقا احمدی خوش آمدید برگه نیاز نیست، بفرمایید، داخل و بلافاصله، برادری از نیروهای حفاظت را صدا کرد و گفت: حاج آقا رو بِبَر دفتر ریاست....
حاج احمدی متعجب شد و انگار کارت شناسایی اش تو دستش خشک شد و آروم - آروم گذاشت توجیبش، اصلاََ وسایل و لباساشو رو هم نگشتن...فقط دنبال مامور راه افتاد، یکباره با تعجب دید توی دفتر رئیس جمهوره...
آقایی با لبخند جلو آمد و با حاجی دست داد و گفت: خوش اومدین، آقای رئیس جمهور منتظر شماست....
حاج احمدی هنوز گیچ بود، لباسشو صاف کرد و وارد اتاق شد، باور نمی کرد،...آره! خود آقای رجائی بود که از پشت میزش بلند شد به استقبالش اومد. بعد از تعارفات اولیه، گفت: حاج آقا احمدی درخواستتون چیه؟ برای چی جلو درب ایستاده بودین؟...حاجی هم همانطور که درخواستشو از جیبش بیرون می آورد، گفت: میخام اگر خدا قبول کنه، خیریه ای درست کنم، یک جایی درست کنم، بشه چارتا بچه یتیم را زیر پوشش بگیریم؛...رجائی هم همانطور که روی درخواست حاجی چیزهایی می نوشت، گفت: خدا خیرت بده!...بفرمایین دستورشو دادم، هم محیطی مناسب در اختیارتون بِزارن، و هم کمک مالی براتون نوشتم که از صندوق دولت بهتون بِدَن...فقط زحمت بکشین، مرحله به مرحله به من خبر بدین!...میخام همچین کاری که شما میکنی رو تو هر استان اجرا کنیم، اما شما فعلا تهران را کلید بزن...!
حاج احمدی باتعجب گفت: آقای رجایی نمی پرسید من کی هستم؟ آیا دارم درست میگم؟ این درخواستم واقعیه یا نه ؟ که یکباره، رجایی با لبخندی گفت: بگیر برو حاجی جون...!میشناسمت، بررسی کردم، میدونم دقیقا کی هستی؛ برو وقتمو نگیر! کار دارم...
رجائی تا دم درب آمد و حاجی رو بدرقه کرد و همانطور که دستگیره درب خروج را می گرفت، گفت: حاج احمدی جان،... میدونم که سالهاست غذا درست می کنی و می بری برای حلبی آبادها....میدونم دم عید لباس نو می بری برای بچه هاشون...میوه می بری....دارو می بری و...خیلی کارهای دیگه میکنی....من نشناخته درخواستتو موافقت نکردم....رجایی دستی به صورتش کشید و نگاهی به زمین انداخت و ادامه داد که حاجی احمدی یادت هست اونوقتا که با یک وانت وِسپایِ سه چرخ، دیگ غذا رو برمیداشتی و میبردی تو زاغه نشینها، گاهی یه جوانکی می پرید پشت وانت وِسپات و پا به پات میومد، کمکِت می کرد؟
حاجی گفت: آره - آره، یادمه...خدا خیرش بده، چه جوونک خوبی بود؛ کاش میدونستم کجاست و چه میکنه؟....هرجا هست خدانگهدارش باشه...
رجایی همانطور که دستگیره درو باز میکرد، گفت: حاج احمدی عزیز! اون جوانک من هستم؛ من میشناسمت....
حاج احمدی، مات مبهوت مونده بود، نمیدونست چی بگه...اشک تو چشاش جمع شده بود،...تنها کاری که کرد دست و صورت رجایی را بوسید،....رجایی هم گفت: برو حاجی... برو...خجالتم نده...فقط منو بی خبر نذار....
حدود دوهفته از آن ملاقات گذشته بود، کارهای ثبت و تاسیس خیربه تقریبا، آماده شده بود، و ساختمان اهدایی رئیس جمهور تحویل حاجی گردید و مقداری لوازم و تجهیزات نیز خریداری شده بود و آماده انتقال برای شروع رسمی کار...
حاج احمدی تصمیم گرفت طبق قرار نزد آقای رجایی رفته و گزارش کارو به اطلاع ایشان برسونه...اما آن روز از رادیو شنید، که دفتر ریاست جمهوری منفجر شده و....یاد شهید رجایی زنده باد...روحش شاد....🌹🇮🇷🌺
هو الشافی
⚠️داروی فایپر و رمدسیویر برای کرونا نیست و خطرناک است
☝️خبر فوق را خانم دکتر میرسیدی
از اخبار شبکه ۱ اعلام نمود و از پزشکان خواست تا ضرورتی حاصل نشده، برای بیماران کرونایی تجویز نکنند.
✍آنوقت آقای مخبر در کنار گزارش تولید واکسن کوو برکت، با جهالتی که ناشی از بی اطلاعی یا خبر دیگران است‼️، با افتخار خدمت رهبر انقلاب اعلام نمود: مواد دارویی رمدسیویر را در داخل با هزینه کمتر تهیه نموده و برای بیماران کرونایی تجویز می گردد‼️.
اف بر این جهل جاهلان
✍ کانال عمومی پرسشگری و مطالبات امام و امت
https://eitaa.com/PORSASHGARIMOTALEBHTAMAMVOMAT
🔴اهمیت رفتن سر قبر اموات!
💥بهترین زمان زیارت اموات عصر پنجشنبه است که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و اله ) فرموده است، شاید بهتر از آن صبح جمعه بین الطلوعین باشد.
🌺از امام صادق (علیه السلام) سؤال شد که:
اگر شخص سر قبر کسی برود، آیا او به درد آن شخص میخورد؟
🌹امام فرمود : بله. این مثل هدیه ای است که به زندهها میدهید و او را کاملاً خوشحال میکنید.
✅یکی از نزدیکان رجبعلی خیاط میگفت:
ما با ایشان به قبرستان ابنبابویه رفته بودیم و قبر مادر من هم آنجا دفن بود. من سر قبر مادرم نرفتم.
🍃سر چند تا قبر فاتحه خواندیم. وقتی میخواستیم از قبرستان بیرون بیاییم، ایشان گفتند که مادر شما اینجا دفن است؟ گفتم: بله.
🍀گفت: مادر شما در عالم برزخ داشت از شما گله میکرد. برگشتیم و سر قبر مادرم رفتیم.
🔴اگر کار خیری که میکنیم، به تعدادی از اموات هدیه کنیم آیا از ثواب آن کم میشود؟
💠خیر.اگر شما یک صلوات به کل اموات مؤمنین و مؤمنات هدیه کنید به خاطر کار ارزشمندی که شما کردید و همه را در نظر گرفتید و بخل نورزیدید، خدا ثوابش را به همه میدهد و از هیچ کس هم ثوابی کم نمیشود.
🌹پیامبر فرمود :
وقتی انسان آیت الکرسی را بخواند و ثوابش را برای همهی اهل قبور مومنین و مؤمنات بفرستد خدا ثواب را به هر کدام از اموات میدهد.
📗 بیانات حجت الاسلام عالي
☀️ به ما بپیوندید 👇
🆔https://chat.whatsapp.com/B5nsCD5s4PxKw5USI2nNDKt
.
به گزارش خبرگزاری فارس، کانال فقه و احکام رهبری «leader_ahkam@» تازهترین استفتاء درباره واکسیناسیون عمومی را مطابق با فتوای حضرت آیتالله سیدعلی خامنهای را منتشر کرد که متن آن بدین شرح است:
سؤال: اگر طبق مقررات زدن واکسن الزامی شود، تکلیف چیست؟
جواب: اگر حکومت اسلامی با ملاحظه مصالح عمومی کشور، مقرراتی را اعلام کند، همه باید عمل کنند.
.
علیعسکری را برای ریاست سازمان صداوسیما مطلوب نمیدانیم 🤔👇🤔👇
به گزارش صبا، ۲۶ تشکل دانشجویی طی نامهای خطاب به مقام معظم رهبری پیرامون سازمان صداوسیما و اشکالات اساسی آن و همچنین پایان دوران مسئولیت علی عسکری و لزوم تغییر در ریاست آن، نکاتی را بیان کردند.
متن این نامه به شرح زیر است:
حضرت آیتالله العظمی سیدعلی خامنهای
رهبر معظم انقلاب اسلامی
با سلام و احترام
با گذشت بیش از چهل سال از انقلاب شکوهمند اسلامی، نیاز به تحول در برخی رویههای حکمرانی جهت اصلاح و بهبود عملکرد آنان، امری ضروری است. با وجود اینکه تا امروز، بسیاری از سازوکارهای حکمرانی به برکت حاکمیت جمهوری اسلامی، بهبود یافته و یا در حال اصلاح است، اما کماکان نیاز به تحولی اساسی در عرصه رسانه که یکی از مهمترین عرصههای حکمرانی در دنیای کنونی است، احساس میشود. در بین رسانههای فعال در کشور، صداوسیمای جمهوری اسلامی با عنوان «رسانه ملی»، دارای جایگاهی به مراتب با اهمیتتر از دیگر رسانههاست؛ چرا که تنها بستر فعالیت رسانهای در فراگیرترین قالبهای رسانهای موجود در کشور است. از طرف دیگر، رسانه ملی، به علت شیوه اداره حکومتی و وابستگی به بودجه دولتی، عملا نماینده رسمی نظام در عرصه رسانهای است. اما عواملی چند که بیشتر در سطوح مدیریتی قابل شناسایی هستند، باعث شده است که رسانه ملی، امروز بیشتر از آن که سردمدار تحول در میان رسانهها باشد، به نماد عقبماندگی تبدیل شود.
اگر ما خواهان تغییر و تحول نهاد یا ساختاری هستیم، نیاز به مدیرانی تحولخواه و انقلابی به معنای واقعی کلمه داریم. تعدادی از مدیران فعلی و در راس آنها جناب آقای علیعسگری در طول دوران مدیریت خود بر سازمان صداوسیما نشان دادهاند که رویکرد تحولی نسبت به مجموعهی مسائل و چالشهای رسانه ندارند. در دوره ریاست ایشان، حتی برخی روندهای اصلاحی که از گذشته آغاز شده بود نیز متوقف شده است. البته مدیریت ایشان در برخی موارد نظیر استفاده از تعدادی نیروی جوان قابل تقدیر است، اما در همین مورد نیز متاسفانه با بهکارگیری مجدد از مدیران ارشد بازنشسته عملا فرصت را برای حضور افرادی که روحیهی خلاقیت و ضد محافظهکاری دارند، گرفتهاست تا نتیجهاش ایجاد فاصله بین صداوسیمای ایدهآل و آنچه در حال مشاهده هستیم، بشود.
حال اگر به منطق حاکم بر مدیریت سازمان در این سالها نگاه کنیم، بیشتر به ضعفهای مدیریتی در این سازمان پیمیبریم. دورهی پنج ساله اخیر (که به نوعی، نماد تمام عیار مدیریت ۲۷ ساله یک تفکر خاص در صداوسیما است) دوران اوج گرفتن برنامههای تفریحی و بیمحتوا و در موارد متعددی دارای محتوای نامناسب و معارض با آرمانهای انقلاب بوده است. در این سالها برنامهها و تولیدات رسانه ملی، اکثرا متناسب با سبک زندگی اقلیتی ثروتمند و و بیدغدغه بوده؛ سریالهایی که در خانههای چندصدمتری به همراه ماشینهای چندمیلیاردی ساختهشدند و رسانه ملی را به صحنه تجملات تبدیل کردهاند. خلاصه آنکه رسانه ملی در این سالها، رسانه محرومین و مستضعفین نبودهاست. آیا اخبار و و سایر برنامههای صدا و سیمای ملی، بازتابدهنده دغدغه مستضعفین و محرومین جامعه بود؟ آیا از مشکلات کارگران، آلونکنشینان، اصناف و دیگر اقشار مردم که در این سالها نسبت به مسائل معیشتی پیش آمده معترض بودند، اثری در رسانه ملی دیده میشود؟ متأسفانه صدا و سیمای ملی، در این سالها بیش از اینکه در کنار مردم باشد، در مقابل آنها صفآرایی کرده است.
اگرچه در دوره اخیر، سازمان صداوسیما در تامین نقدینگی مورد نیاز موفق بوده، اما متاسفانه گاهی این تامین مالی منجر به انعقاد قراردادهای تبلیغاتی سنگینی شده است. این تبلیغات علاوه بر اشکالات متعدد فرهنگی، از قبیل تشویق به مصرفگرایی، تبلیغ اشرافیگری و…، در برخی موارد از بمباران فکری مخاطبان استفاده میکند؛ یک مورد از آنها قرارداد سازمان صدا و سیما با یکی از شرکتهای لبنی بود که به شکل عجیبی سازمان در سود ناشی از فروش این شرکت سهیم شده بود، این یعنی نمایش شبانهروزی تبلیغ شرکت خاص جهت فروش بیشتر آن! همچنین تعطیلی شبکههای برونمرزی در حالی رقم خورد که در سالهای اخیر، شاهد تأسیس شبکههایی بودیم که تقریباّ ایده و برنامهای برای مدیریت آنها وجود نداشت و به همین علت مخاطبی هم نداشتند و در نتیجه مصادیق بارز حیف و میل بیتالمال بودند.
حال اگر بخواهیم به صورت ایجابی مطالبات خود را جهت تحول سازمان صداوسیما بیان کنیم میتوانیم در ۶ محور خلاصه نماییم:
۱- تاکید حضرتعالی بر جوانگرایی در این مقطع از حیات انقلاب باید ابتدا توسط نسلهای مختلف مدیریتی به شکل درست فهم و سپس پیگیری و محقق شود. معتقدیم اولا این تاکید راهبردی، اساساً تاکید بر جایگزینی ابتکار، شجاعت و تحولگرایی به جای کلیشههای محافظهکارانه بوده و هرگز نباید آن را صرفاً به تغییر سن مدیران تقل
یل داد. ثانیاً مخاطب این تاکید و مطالبه نه فقط نسل قبلی و مدیران فعلی است، بلکه خود جوانانی که باید عزمشان را جزم کرده و خود را مهیای به دوش گرفتن بار مسئولیتهای سنگین انقلاب و کشور کنند مخاطب اصلی این فراخوان هستند. ثالثاً جوانگرایی در مدیریت لزوماً به معنای تصاحب مناصب عالی توسط جوانان و رقابت سیاسی بین آنان برای تصدی قدرت نیست. بلکه جوانگرایی مساوی حضور حداکثری و مبتنی بر تکلیفگرایی جوانان انقلابی در عرصههای گوناگون خدمت است. با تمام این ملاحظات، سطوح بالای مدیریتی سازمان صداوسیما بهویژه در دوره اخیر، از جوانگرایی و تحول در بدنه نیروی انسانی گریز داشته است. در حدود سی سال گذشته اغلب پستهای مدیریتی مهم این سازمان در دست افراد مشخصی بوده و در این میان حدود بیست پست مدیریتی مهم نیز با استفاده از استثنائات قانون بازنشستگی بهکارگیری دوباره شدهاند که این نشان از آن دارد تیم سی ساله حتی بعد از بازنشستگی هم حاضر به ترک این پستها نیستند. به نظر میرسد اکنون زمان مناسبی برای بررسی عملکرد سی ساله این مدیران و مشخصاً چینش اخیر آن باشد. مشکل اصلی در این بدنه عدم باور جدی به ظرفیت مبانی انقلابی و نیروهای انقلابی است و همین باعث عدم تحقق مطالبات حضرتعالی از صداوسیما میشود. صد البته یکی از اتفاقات خوب در دوره مدیریت فعلی واگذاری مدیریت برخی شبکهها به مدیران جوان حزباللهی است، اما از آنجا که این جوانگرایی بدون توجه به ویژگیهای تحولی دیگر انجام شده، کمثمر بوده است. متاسفانه فنی بودن برخی مدیران ارشد سازمان و عدم آشناییشان با مبانی هویتی و فرایندهای خلق هنری، موجب بسیاری از کجفهمیها یا شعارزدگیها در پیگیری تحولات اندک نیز میشود.
۲- صداوسیما بهعنوان خط مقدم جنگ نرم عملا در این میدان دچار غفلت یا تغافل است که این هم ناشی از همان عدم باور و در واقع جدی نبودن مطالبات امام و رهبری برای مدیران صداوسیماست. به جز پارهای از ادبیات خبری و تحلیلی صداوسیما تقریبا در هیچ جای دیگری از سازمان، این جنگ تمام عیار ذرهای احساس نمیشود. امروزه باورهای مردم در حوزههای باور به اسلام ناب محمدی (ص) و تمایز آن از اسلام امریکایی، اقتصاد مقاومتی، تاریخ انقلاب و تاریخ معاصر، سبک زندگی، جبهه مقاومت و دفاع از مستضعفان، اخلاق و معنویت و عفاف، دشمنشناسی صحیح و قوی، معاهدات جهانی، هویت ملی، حکمرانی مطلوب، قهرمانان و شهدای علمی و دفاع از حرم و… مورد هجمه دشمنان پیدا و پنهان قرار گرفته و اغلب برنامههای صداوسیما اگر نسبت به موج رسانهای دشمن همسو نباشند، خنثی هستند. واقعیت این است که حتی ردپای نفوذ در سازمان به چشم میخورد که برنامهسازیهایی با رویکرد القای غم و اندوه، تحقیر ملی، تحریف تاریخ انقلاب و قلب واقعیتهای اجتماعی امروز، در همین راستا قابل بررسی هستند. عقب افتادگی صدا و سیما در برابر فضای مجازی و موجهای خبری و همچنین تبدیل شدن سازمان به تریبون سلبریتیها و سکوی پرش آنان نشانه دیگری از انفعال و عدم تدبیر انقلابی و ابتکاری در این مجموعه است. مهمترین تدبیر سازمان در این میان این است که به هر قیمت مخاطب را جذب کند که البته نهایتاً این کار نامطلوب برای او ناممکن نیز هست.
۳- فربگی سیستم و هزینه بیجای بودجهها در مخارج ستادی یا تولیدات فاقد اولویت، باعث شده است صداوسیما با تمام امکانات خود به سیستمی سنگین و زمینگیر تبدیل شود که برای تامین هزینههای خود راهی جز فروش بیش از پیش آنتن به بنگاههای اقتصادی نداشته باشد. ساختار این سازمان هم از لحاظ تعداد نیرو (حدود ۴۰ هزار نفر نیروی حقوقبگیر) و هم از لحاظ دیوانسالاری بسیار بزرگ و فربه است و طبق گفته مسئولان مختلف سازمان صدا و سیما، نیروهایی مثل تهیهکنندگان استخدامی در این سازمان هستند که بدون هیچ کارکردی، حقوق دریافت میکنند. این البته از نتایج طبیعی گسترش بیرویه کمی در صداوسیما بدون لحاظ پیوست اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی آن نیز هست. در این شرایط صداوسیما مواضع غیرانقلابی و یا عدم رویکرد فعالانه خود در حوزه نظارت بر عملکرد مسئولان را نیز با این عذر که دولت گلوگاه بودجه سازمان را در دست دارد، موجه میبیند. در این خصوص علاوه بر آن که باید مطالعه درستی درباره راههای درآمدزایی و جذب آگهی در چارچوب ارزشهای اجتماعی و فرهنگی ایران اسلامی صورت گیرد، حتماً مدیریت هزینهها و تصمیم بر تمرکز روی تولیدات کیفی و پرمحتوا و البته جذاب راه حل مهمی است.
۴- انفعال سیاسی و عدم استقلال رسانه ملی نسبت به مجلس و دولت باعث شده است عدالت رسانهای نیز توسط این سازمان محقق نشود. بر خلاف تأکیدات فراوان حضرتعالی که مکرراً فرمودهاید «رسانه ملی باید محلی برای دردها و حرفهای ملت ایران باشد…»، درمسائل مختلفی که دغدغه عینی مردم بویژه در شهرهای کوچک و روستاهاست، صداوسیما منفعلانه عمل میکند تا جایی که رسانههای م
عاند خارجی طمع کنند پرچمدار و جهتدهنده صدای مردم شریف ایران باشند. در مقابل، گاهی اوقات برنامههای صداوسیما محلی برای پوشش و به عبارتی توجیه کردن ضعف و خطای مسئولان شده است. دخالتهای سایر افراد یا نهادهایی که به سبب جایگاهشان خود را برای نفوذ در صداوسیما محق میدانند نیز از همین قبیل است. شواری عالی امنیت ملی نیز در مواقع حساس با دادن حکم سکوت به رسانهی ملی، سبب ایجاد بحرانهایی شده که بعدا برای نظام هزینهتراشی کرده است. این البته نه فقط از ضعف نگاه این شورا بلکه بهسبب آن است که صداوسیما هم تا کنون راههای صحیح و هوشمندانه پیگیری مسائل واقعی یا غیرواقعی جاری در افکار عمومی را ارائه نکرده و به آزمون نگذاشته است.
۵- متاسفانه با نگاهی کلی به شبکههای استانی و شبکههای سراسری که از مرکز اداره میشوند به راحتی میتوان متوجه شد که سطح کیفی و محتوایی این شبکهها بسیار پایینتر از شبکههای سراسری است و به همین خاطر تعداد بینندگان بالفعل شان بسیار کمتر از تعداد بینندگان بالقوه است. این شبکهها گاهی در حدی کمبیننده هستند که مردم استان فقط در ماه رمضان برای پخش شدن اذان مغرب به آنها مراجعه میکنند. این وضعیت علاوه بر اینکه نمودی از نابرابری منطقهای در کشور است، به هنرمندان و برنامهسازان جوان القا میکند که برای پیشرفت و دیدهشدن و تاثیرگذاری باید به تهران رفت و به مرکز کشور متصل شد. درحالیکه اگر شبکههای استانی پا بگیرند و پیشرفت کنند هم در راهبری سیاستهای فرهنگی نقش پررنگی خواهند داشت و هم عدالت رسانهای محقق میشود.
۶- دفاع بسیاری ازمدیران صداوسیما نسبت به عملکرد خود، مستند به ارائه نمونههایی پراکنده از تولیداتی است که در حوزه ارزشهای دینی و انقلابی داشتهاند. اشکال این گونه استناد این است که به جای در نظر گرفتن جریانات اصلی تولید، برنامههای پربیننده، ساعتها و شبکههای پربازدید و… صِرف تولید و پخش هرچند مکرر بعضی برنامهها را نشانه عملکرد انقلابی و ارزشی خود میدانند. همچنین محتمل است در ذهن این مدیران، محتوای دینی و انقلابی بهمثابه موضوعاتی در کنار دهها و صدها موضوع دیگر و نیز مخاطب انقلابی بهمثابه مخاطبی در کنار اقشار دیگر مخاطبان فرض شده و طبیعتاً کارنامه مثبت خود را بر اساس این که سهمی به موضوعات یا مخاطبان انقلابی نیز دادهاند توجیه نمایند. بنابراین، این مدیران فعلا راهی جز ایجاد توازن بین دو دسته تولیدات ندارند که در ذهن خودشان یک دسته جذاب و مردمپسند و دسته دیگر محتوایی و ارزشی است! این برخورد کلیشهای که ناشی از عدم درک آرمانهای انقلابی و نظام جامع ارزشهای دینی ماست، فاقد درک جذابیتها و ظرفیتها و مسیرهای بیپایان خلاقیت هنرمندانه در امر تولید و پخش محتوای فرهنگی متناسب با هویت انقلابی و اسلامی و ایرانی است. نمونه بسیاری تولیدات در سالهای مختلف در صداوسیما و نیز تولیدات جریان جوان انقلابی در عرصه هنر و رسانه بیرون از صداوسیما مثال نقض این تفکیک غلط است. سریالهای مختارنامه، روزی روزگاری، یوسف پیامبر، قصههای مجید، وضعیت سفید، بانوی سردار، پایتخت و… در سالهای مختلف نمونه آثاری هویتی و دارای جذبه حداکثری در سیما هستند. اگر مدیران صداوسیما جرات ابتکار انقلابی را از دست ندهند، در سایر حوزههای تولیدی مثل برنامههای ترکیبی، جنگها، طنزهای شبانه و… البته عموم تولیدات داستانی و سریالی میتوانند چنین الگوی کلانی را آزموده و تکامل بخشند.
۷- مدیران صداوسیما غرق در روزمرگیهای طبیعی تولید و پخش هستند و فعلا سازمان را نه رئیس سازمان و نه مدیران شبکهها، بلکه در واقع عدهای تهیهکننده و ناظر کیفی اداره میکنند. این برنامهسازان هستند که تعیین میکنند که چه برنامههایی در شبکهها منتشر گردد؛ لذا اگر واحدهای مربوطه ذیل عنوان برنامهریزی، نظارت، طرح و برنامه و… در صداوسیما قدرت خود برای انجام وظیفه ذاتیشان را از دست دادهاند، نیاز جدی به تحول در آنها (هم از جهت فرایندها و سازوکارها و هم از جهت نیروی انسانی کاربلد) و یا تشکیل مجموعهای بالادستی (یک هیات اندیشهورز با قدرت اجرایی یا بهعبارتی یک اتاق جنگ خلاق، هنرمند، خوشفکر و کاردان) برای برنامهریزی، ارائه راهبرد، رصد برنامهها، رتبهبندی تولیدکنندگان، تعیین نیازها و استانداردها احساس میشود. جهتدهی به اندیشکدههای بیرونی و بهکارگیری ظرفیتهای پژوهشی متکثر داخل سازمان برای درک و حل مسائل عینی سازمان از جمله وظایف مهم سازمان در این خصوص خواهد بود. در واقع پرسش همیشگی مدیران سازمان مبنی بر الگوی عملی و راه حل کاربردی، باید با مراجعه نظاممند و حرفهای به اهل فکر پاسخ گیرد، نه این که مدیران با طلب راه حل نهایی از منتقدین، خیال خود را از نقدپذیری راحت کنند. برخورد معمول مدیران در این حوزه، گرفتن یکی دو جلسه تشریفاتی و بیان یا شنیدن کلیاتی است که ناشی ا
ز عدم باور به امکان حل مساله یا عدم باور به ایدهها و ابتکارات بیرونی بوده و طبیعتاً به سرانجام کاربردی نیز نمیرسد. همچنان که برخی اقدامات صداوسیما برای تربیت نیرو هم عمدتاً متکی به روشهای خام آموزشی یا آزمون و خطاهای اجرایی و فاقد ابتکار راهبردی و فهم میدانی درست از استعدادهای ملی بوده و لذا علیرغم بیلانکارهای متعدد در حوزه تربیت نیرو، نهایتاً دست سازمان از عناصر کیفی و عمیق و مبتکر خالی است. امضاکنندگان این نامه خود آمادگی دارند پیشنهادهای خود درخصوص حل برخی مسائل مانند الگوی درآمد و هزینه در صداوسیما و بازتعریف فعالیتهای جانبی سازمان در حوزههای اقتصادی و فرهنگی، الگوی خلق و تولید ایدهها و برنامههای ابتکاری، نیز الگوی رصد و ارتقای حرفهای استعدادهای انقلابی هنری و رسانهای کشور و… را در یک تعامل جدی و نه از سر رفع تکلیف از سوی مدیران صداوسیما، تدوین و پیگیری کنند.
با وجود چنین کارنامهای، جناب آقای علیعسگری در دوره ۵ ساله مدیریت خود به منتقدین نیز توجهی خاصی نداشته و متاسفانه علیرغم دعوتهای فراوان، حتی یک بار هم دعوت دانشجویان را جهت حضور در دانشگاه و نقد و بررسی عملکرد خود نپذیرفتند. ایشان نه تنها در دانشگاه حضور پیدا نکرده، بلکه تقریبا در هیچ برنامه انتقادی دیگری نیز حاضر به نشستن پای صحبت منتقدین و دلسوزان نشدهاند (جز یک مورد که در روز دانشجو میزبان دانشجویان بودند و بیشتر حرکتی ریپورتاژی برای خود بود تا شنیدن صحبتها و انتقادات دانشجویان). این در حالی است که خود جنابعالی به عنوان رهبر انقلاب اسلامی، همهی مسئولین را به حضور در دانشگاهها و تعامل با دانشجویان امر کرده و از آنها درخواست کردهاید که در دانشگاهها حاضر شده و به پای سخنان دانشجویان بنشینند. البته تعداد زیادی از مدیران کشور در دیدارهای دانشجویی شرکت کرده و از نزدیک شاهد انتقادات دانشجویان و دلسوزی آنها نسبت به اصلاح وضعیت کشور بودهاند که این حضورشان جای تقدیر دارد.
پیرو آنچه عرض شد، ما امضاکنندگان این نامه، جناب آقای علیعسگری را برای تصدی این مسئولیت خطیر و سرنوشتساز، مطلوب نمیدانیم و امید داریم که پس از اتمام دوره مسئولیت ایشان، مسئولیت این سازمان به فردی تحولخواه، تعاملپذیر، پاسخگو و دارای وسعت دید سیاسی و فرهنگی واگذار شود. تجربه نشان داده است آنچه در رسانه ملی اهمیت دارد، رویکرد مدیران ارشد و شخص رئیس سازمان است که رویکرد کلی سازمان را شکل میدهد. به این بابت است که انتصاب رئیس و معاونینی با رویکرد تحولی، دارای نگاهی مبنایی، از دل و جان معتقد به کارایی تفکر انقلابی در حوزه رسانه و فرهنگ، دارای فهم و اعتقادی راسخ به عدالت رسانهای، جمهوریت و آزادی، و در نهایت دارای نگاهی عمیق در زمینه فرهنگ و رسانه مهمترین، اولویتدارترین و اولین قدم اصلاح سازمان صداوسیما است. در انتها لازم به ذکر است که این نامه در امتداد سالها دغدغه انقلابیون حول موضوع رسانه ملی است؛ نامهای در ادامه نامههایی که از ۱۱ سال پیش در خصوص اصلاح سازمان صداوسیما به دستان مبارک شما رسیده است. به نظر سربازان کوچک شما، وقت آن رسیده که تحولی اساسی در سازمان صدا و سیما، به عنوان مهمترین رکن ارتباطی مردم و جمهوری اسلامی، رقم بخورد. انشاءالله
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته/
اسامی تشکلهای امضا کننده:
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه شیراز
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه صنعتی اصفهان
مجمع حزب اللّه دانشگاه علم و صنعت
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه باهنر کرمان
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه رفسنجان
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه مازندران
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه قوچان
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه فرهنگیان کرمان
مجمع دانشجویان عدالتخواه اسلامی دانشگاه قم
انجمن اسلامی عدالتخواه دانشگاه سبزوار
تشکل قسط دانشگاه شاهرود
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه یاسوج
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه آزاد اسلامی کرج
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان تبریز
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان مشهد
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان گرگان
انجمن اسلامی دانشگاه فرهنگیان شیراز (پردیس رجائی)
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی
انجمن اسلامی دانشگاه فرهنگیان یزد (پردیس شهیدان پاکنژاد)
انجمن اسلامی دانشگاه فرهنگیان هرمزگان
بسیج دانشویی مرصاد دانشگاه صنعتی قوچان
انجمن اسلامی دانشجو معلمان مستقل دانشگاه فرهنگیان هرمزگان
انجمن اسلامی مستقل دانشگاه فرهنگیان بیرجند (پردیس امام سجاد علیه السلام)
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمان
انجمن اسلامی دانشگاه فرهنگیان قزوین.»
بنام خداوند قادر متعال
🔴 آیا یادمان رفته اینهمه ابتلاء از گناه و بی پروایی در مقابل خداوند ست⁉️
🔻با بروز قارچ سیاه و استیصال بشر در مهار کرونا، آیا وقت آن نرسیده تا دست به درگاه ربوبی زنیم و با توبه ی از گناه و ترک معصیت و رو ترش کردن و رویگردانی از اهل معصیت
🤲و بواسطه دعا و زیارت عاشورا و جامعه کبیره و آنچه بزرگان دین فرموده اند، از ادامه یافتن این بلای عظیم پی در پی، باذن الله نجات یابیم⁉️.
☝️کرونا را خدا شکست خواهد داد، نه بشر ظلوم جهول
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
✍ کانال عمومی پرسشگری و مطالبات امام و امت
https://eitaa.com/PORSASHGARIMOTALEBHTAMAMVOMAT
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ درخواست دکتر زندهدل از مراجع قضایی برای #محاکمه دکتر #نمکی وزیر اسبق بهداشت
🔻 رمدسیویر و فاویپراویر 50% مرگ و میر را افزایش میدهند، و همچنین نفس تنگی را افزایش میدهند
🔻 انتقاد دکتر علیاصغر زندهدل از خیانت مسئولین وزرات بهداشت به مردم با استفاده از دو داروی بیخاصیت در درمان بیماری کرونا و افزایش فوتیها...
🔻 از ابتدا میدونستند هیچ تاثیری در بهبود بیماری ندارد اما رفتند خریدند و دستور دادند همه را مصرف کنید و پولش را از مردم بگیرید!
حوزه انقلابی
╭┅──────────────┅╮
🕌https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅──────────────┅╯
هدایت شده از رزمنده
🔴فوری/دانشگاه ها را دریابید
کوچ اصحاب برجام و غربگرایان به دانشگاه ها
🗣 دیشب ظریف وزیر خارجه دولت روحانی در کلاب هاوس گفت:
◀️ یک عده هنوز مطمئن نشده اند ما سیاست را رها کرده ایم و به دانشگاه رفته ایم
✍نکته: تفکری که ۸ سال گذشته با غربگدایی و خودباختگی مقابل بیگانگان روزگار مردم را سیاه کردند ،اکنون پس از خلع از قدرت بسمت دانشگاه ها کوچ کرده اند تا تفکرات انحرافی و خطرناک خود را به نظام آموزش عالی کشور و نسل های بعد جامعه تزریق کنند. این یک زنگ خطر و هشدار جدی است .
🏴eitaa.com/shakhes3 ایتا
🏴splus.ir/shakhes.1 سروش
♨️تشکیل پرونده قضایی برای یک مقام ارشد دولت سابق!
🔻روزنامه کیهان نوشت : یک منبع آگاه در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت:
محکومیت یک مقام ارشد دولت سابق با توجه به شکایتهای متعدد ثبت شده و مستند در این کمیسیون قطعی است. در این رابطه گفته شده است که پرونده محاکمه این مقام سابق دولتی توسط کمیسیون اصل ۹۰ آماده شده است
و حتی حجتالاسلام نکونام نماینده سابق مجلس و رئیس سابق کمیسیون اصل ۹۰ مجلس نیز به عنوان قاضی پرونده تعیین شده است.
تاکنون در سامانه ثبت شکایتهای مردمی که توسط کمیسیون اصل ۹۰ مجلس راهاندازی شده بالغ بر ۴۵۰ هزار نفر ثبتنام کردهاند.
همچنین ۱۶۰ وکیل حقوقی اعلام امادگی کردهاند که به صورت داوطلبانه و رایگان به نمایندگی از شاکیان در دادگاه حاضر شده و علیه این فرد اعلام جرم کنند.
کمیسیون اصل ۹۰ مرجع دریافت شکایتها است و این شکایتها را به قوه قضائیه ارجاع خواهد داد و با توجه به اسناد متقن دریافتی از شکات، احتمال محکومیت برخی از اعضای کابینه پیشین بالا است اما اینکه قوه قضائیه چه حکمی صادر کند را نمیتوان پیشبینی کرد.
⬅️برای حمایت از قوه قضائیه در برخورد با تخلفات ۸ ساله گذشته حسن روحانی با مراجعه به لینک زیر و ثبت شکایت خود، به موج مردم انقلابی و مؤمن بپیوندید👇
http://asle90.24on.ir
✅ لطفا در نشر این پست و گسترش این پویش کوتاهی نکنید.
🔸یقینا چشم مجلس و قوه قضائیه به مطالبات عمومی مردم است
#محاکمه_روحانی
✍ کانال عمومی پرسشگری و مطالبات امام و امت
https://eitaa.com/PORSASHGARIMOTALEBHTAMAMVOMAT