16.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 مطالبات حوزویان از شورای عالی حوزههای علمیه
🎥 گزارش میدانی
🔻 رسیدگی به امور تبلیغی طلاب
🔻 انتقاد به سیستم آموزشی حوزه
🔻 رسیدگی به وضع معیشتی طلاب
🔻 نظارت بر وضعیت درسی طلاب
🔻 تسهیل در جذب اساتید جوان
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
14080-fa-rezashah-britain (1).pdf
4.45M
کتابی که اگر نخوانده باشید خیلی ضرر کردید
كتاب «رضاشاه و بريتانيا» اثر تازهاي است كه مؤسسه مطالعات و پژوهشهاي سياسي از دكتر محمدقلي مجد پژوهشگر ايراني مقيم پنسیلوانیای آمريكا منتشر كردهاست.
كتاب «رضاشاه و بريتانيا» مجموعهاي است كه براساس اسناد وزارت امورخارجه آمريكا به ويژگيهاي رفتاري و اخلاقي رضاشاه در دوران حكومت بر ايران پرداخته است.
1-اختناق سياسي و اجتماعي عصر رضاخان
2-زمينخواريهاي رضاشاه و دزدی های وی
3-عملكرد وي در ارتباط با نفت
4-موضوع خريد اسلحه
5-وخامت اقتصادي ايران در عصر رضاشاه
6-سير تحولات مربوط به اشغال ايران
7-سقوط رضاخان قلدر
8-قتلعام مردم و جنایات رضاخان قلدر
https://eitaa.com/IRIslamic
كتاب «رضاشاه و بريتانيا» اثر تازهاي است كه مؤسسه مطالعات و پژوهشهاي سياسي از دكتر محمدقلي مجد پژوهشگر ايراني مقيم آمريكا منتشر كردهاست.
كتاب «رضاشاه و بريتانيا» مجموعهاي است كه براساس اسناد وزارت امورخارجه آمريكا به ويژگيهاي رفتاري و اخلاقي رضاشاه در دوران حكومت بر ايران پرداخته است.
1-اختناق سياسي و اجتماعي عصر رضاخان
2-زمينخواريهاي رضاشاه و دزدی های وی
3-عملكرد وي در ارتباط با نفت
4-موضوع خريد اسلحه
5-وخامت اقتصادي ايران در عصر رضاشاه
6-سير تحولات مربوط به اشغال ايران
7-سقوط رضاخان قلدر
8-قتلعام مردم و جنایات رضاخان قلدر
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🌀 نگرانی از وضعیت درمان، مسکن و معیشت طلاب
📝 بیانات آیتاللهالعظمی مکارم در دیدار با آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه
🔹 #معیشت از مشکلات اولیه طلاب است که باید دربارۀ آن تدبیری اندیشید و از هر مسیر ممکن این مسأله تقویت و حل گردد، البته ما به نوبۀ خود شهریه طلاب را افزایش دادهایم.
🔹 مسائل #درمانی و بیمهای نیز از دیگر مشکلات طلاب است که باید پیگیری شود تا به شرائط مطلوبی برسد، اینکه در برخی موارد گفته می شود طلبه تمام هزینه های بیمارستان را بپردازد و بعد از #مرکز_خدمات مطالبه کند، این مناسب نیست، چرا که ممکن است توان پرداخت هزینه ها را نداشته باشد.
🔹 باید طرحی در مورد مشکل #مسکن طلاب تنظیم گردد تا این مشکل نیز به مرور برطرف شود.
🔻 گفتنی است در ابتدای این دیدار آیتالله اعرافی گزارشی درباره آخرین وضعیت حوزههای علمیه، مسأله مسکن، معیشت و دغدغههای اقتصادی که دامنگیر حوزویان شده بیان کردند.
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
⭕️ جای خالی کرسی های آزاد اندیشی در حوزه
حجت الاسلام امین عضو هییت علمی موسسه امام:
🔹اگر به مسائل موجود در جامعه نپردازیم این مسائل زیر پوستی خواهد ماند و زمانی به آن پی خواهیم پرد که دیگر دیر شده است.
🔹باید به مسائلی علمی که در جامعه مطرح است ورود کرد و در این مسائل مناظره گذاشت تا به آن پرداخته شود تا حقیقت برای مردم روشن گردد.
🌐 رسا
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🔹با توجه به تعطیلی مدارس و خوابگاه های حوزه علمیه، اسکان طلاب کریمه(س) آماده ارائه خدمات به طلاب سراسر کشور می باشد.
🔸اسکان طلاب ویژه برادران (قم)
⚜پذیرش دانشجویان و کارگران مومن با معرف طلبه بلا مانع است.
🔸جهت هماهنگی با شماره های زیر تماس بگیرید
09193560269
09332521902
◀️لینک کانال اسکان قم
@eskan_qom
https://eitaa.com/joinchat/807731256Cc3ab685414
🔸نیازمند تحول علمی در حوزه هستیم
آیت الله مصباح یزدی :
🔹اگر سیر کلام را مورد بررسی قرار دهیم تحول بزرگی در آن پیدا نخواهیم کرد، نه تنها تحولی وجود ندارد، بلکه در برخی موارد تنزل نیز خواهیم دید.
🔹 البته در فقه و اصول نیز به تحول نیاز داریم، اما در سایر رشته ها این احساس نیاز بیشتر است.
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
هدایت شده از خبرهای داغ سیاسی
فیلم اوریجینال و بدون سانسور سخنان ظریف در مجلس
اونیکه دیدید، #صداوسیما فتوشاپش کرده بود
دریافت کلیپ کامل 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1655832592Cd30cd51591
🌀 مطالبه امام خامنهای از شورای عالی
📝 سیاستگذاری پرورش نویسندگان حوزوی
🔹 يک وقت آقاى وزير فرهنگ و ارشاد اسلامى در اوايل وزارتش به اينجا آمده بود. به او گفتم شما بدانيد كه من حقيقتاً با بيان شبهات، هيچ مخالفت ندارم؛ به شرط اينكه ما كسانى را آماده به كار داشته باشيم كه بنويسند. در آن صورت استقبال هم مىكنيم. كلام در اين است كه آيا ما الان كسانى را داريم و آمادگیهايش هست كه بتوانند آن حرف درست را بزنند؟ با توجّه به اين بايد تصميم بگيريم.
🔹 حالا مىخواهم اين را عرض كنم كه حوزه علميه در اين فضاى جديد، مىخواهد چه كار كند؟ يك وقت است كه انسان با فضيلتى -صاحب صلاحيتى- كه احساس مسؤوليت مىكند، قلم به دست مىگيرد؛ او ممكن است بنويسد، ممكن است ننويسد. اگر نوشت، خدا خيرش دهد؛ اگر هم ننوشت، تصادف است ديگر، ننوشته است. يک وقت ما او را به صُدفه محوّل مىكنيم؛ اين اطرافش خيلى احتمال ضرر است.
🔹 يک وقت نه؛ مىنشينيم و برنامهريزى مىكنيم. من فكر مىكردم، ديدم خوشبختانه حوزه علميه، سابقهى تجربهى اين كار را دارد. منتها تجربهى باب امروز نيست، باب ديروز است. همين مؤسّسهى «راه حقّ» خودتان- مؤسسهى راه حقّى كه جناب آقاى استادى، جناب آقاى خرّازى و ديگر آقايان نشستند و فعّاليت كردند- انصافاً خيلى با بركت مىنمود و در آن زمان هم خيلى كارساز بود.
🔹 من يادم است در سال ۱۳۴۵ در مشهد جزوهاى از اين آقايان به دستم رسيد، خواندم و خيلى لذّت بردم. بعد از آن هم يك نامه به «راه حق» نوشتم -نمىشناختم هم كه اين آقايان چه كسانى هستند- و گفتم من مىخواهم بهخاطر اين جزوه تشكّر كنم. نويسندهى آن را هم معرفى كرده بودند كه كيست. يعنى در آن زمان، خيلى خوب بود؛ ولى براى امروز كم است و جواب نمىدهد. يعنى من در فضاى مطبوعاتى كشور كه نگاه مىكنم «راه حق» محسوس نيست. حالا يا فعّاليتش كم شده، يا از آن نشاط و نوآورىِ اوّل افتاده، يا نه، همهى آنها را هم دارد، ولى متناسب با وضع كنونى نيست.
🔹 بنابراين شما از اين تجربه [مؤسسه راه حق] استفاده كنيد. يكى از موارد سياستگذارى همين است. سياستگذارى كنيد؛ صد نفر طلبهى فاضل را انتخاب كنيد، به اينها شهريههاى معيّن بدهيد- مكتوب المؤونه كنيد، قرارداد ببنديد- همين روزنامههايى را كه گفتيد، آنچه را كه مربوط به مبانى فكرى است، در اختيارشان بگذارند؛ چه آنچه كه به اصل نظام برمىگردد- چون نظام، نظام اسلامى است- چه آنچه مستقيماً با نظام ارتباط ندارد، بلكه با دين ارتباط دارد- به مسائل تشيّع و به مسائل اصل اسلام ارتباط پيدا مىكند و در آن مسائل فلسفى مطرح است- اينها را ببينند و برنامهريزى شده كار كنند.
🔹 يعنى وقتى شما در حوزه قم هستيد، اگر سؤال كنندهاى- سؤال كنندهى فرضى- از شما سؤال كند كه حوزه قم با اين عظمت، با چهل هزار طلبه، با چند هزار فاضل، با عدّهى قابل توجّهى قلم بهدست، در مقابل اين افرادى كه اينطور هتك مىكنند و حجابها را مىدرند، چه كار كرده است؟ شما مىتوانيد بگوييد كارهايى مىكند؛ يعنى خاطرتان جمع باشد كه كارهايى مىشود- جزئيّات را ندانيد كه چه كارى مىشود؛ اما بدانيد كارهايى انجام مىگيرد- اين، در صورت برنامهريزى خواهد بود. بعد هم آثار و بركاتش در جامعه ظاهر خواهد شد.
🔹 به نظر من، اين يكى از كارهايى است كه سياستگذارى لازم دارد و جزو شؤون شوراى عالى است و روى اين قضيه بايد وقت بگذارند.
📅 بيانات در ديدار شوراى عالى ۹ مهر ۱۳۷۷
⏱ ۲۲ سال گذشت...
〰️〰️〰️〰️〰️
🗂 #مطالبات_از_شورای_عالی
#نویسندگان_حوزوی
#شورای_عالی
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
در سالروز درگذشت آقای طاهری اصفهانی ( ۱۲ خرداد ) مرور جواب رهبری به نامه ایشان خالی از لطف نیست:
بسم اللّه الرحمن الرحيم
جناب آيةاللّه آقاي حاج سيد جلال الدين طاهري دامت توفيقاته
با سلام و تحيت ديروز نامه اي منسوب به جنابعالي ملاحظه كردم كه در آن از برخي اوضاع كشور از جمله رواج فسادهاي اخلاقي و مالي و وجود تبعيض ميان طبقات مردم و استفاده هاي نامشروع برخي از اصحاب مناصب حكومتي يا روحاني شكوه كرده ايد.
اينها مطالب حقّي است كه اينجانب در چند سال اخير بارها در اجتماعات عمومي و نيز در ديدار مسئولان ذيربط درباره ي آن هشدار داده و بسيج همه ي امكانات را براي مبارزه با فقر و فساد و تبعيض از همه خواسته ام. اكنون هم معتقدم جز با جهادي مخلصانه و برخاسته از احساس درد و احساس خطر، اين شجره هاي ملعونه قلع نمي شود و اين محتاج همكاري و همصدايي همه بخصوص صاحبان موقعيتهاي حكومتي و اجتماعي است.
يقيناً از جنابعالي كه سوابق ممتدي در انقلاب داريد بيشتر از خيلي ها انتظار و توقع داشته و دارم و اكنون كه طبق اين اعلاميه به اين فكر افتاده ايد آن را به فال نيك مي گيرم.
امروزه براي رفع مشكلات مردم سه امر محوري وجود دارد، يكي توليد كار و اشتغال براي نسل جوان پراستعداد و پرشمار اين كشور است كه مشكلات زندگي را از دوش بخش مهمي از مردم ما بر مي دارد، دوم مبارزه با فساد اقتصادي در دستگاهها است كه اگر عزم همگاني بر آن قرار نگيرد همه ي تلاشهاي دولت كنوني و دولتهاي قبلي را خنثي و دستاوردهاي نظام مقدس ما را ضايع مي سازد و فاصله طبقاتي را عميق و منابع محدود ملّي را به خورد متجاوزان به حقوق ملت مي دهد.
سوم و از همه مهمتر وحدت ملّي و يكصدايي مسئولان و خواص است كه اگر مخدوش شود هيچ حركت سازنده به سامان نمي رسد. مردم فداكار و مؤمن ما بحمداللّه در زير پرچم اسلام و انقلاب متحدند. نمونه اي از حضور پُرحماسه و پُرانگيزه ي مردم در دفاع از نظام اسلامي و اعلام حمايت از مباني انقلاب را خود جنابعالي در سفر چند ماه قبل اينجانب به اصفهان شاهد و ناظر بوديد و پس از آنكه عظمت و هيبت اجتماع مردم مؤمن و غيور و جوانان پرشور و مصمم را در ميدان امام و خيابانهاي اطراف آن به چشم خود ديديد به اينجانب گفتيد كه من از اوايل انقلاب چنين جمعيت متراكم و پرشوري در اين ميدان عظيم نديده ام.
مردم بر خلاف تحليل تعداد انگشت شمار اشخاص مغرض يا فريب خورده، پشتيبان نيرومند انقلاب و اسلام و امام اند. كساني كه بر اثر تلقين اطرافيان ناباب و نامطمئن پنداشته اند كه نظام جمهوري اسلامي دوران ضعف وانحلال را مي گذراند، خودشان در دوران ضعف و انحلالند.
دشمنان سوگند خورده ي انقلاب كه يكروز هم با امام و امت دل صاف و مهربان نداشته اند با اين تلقين ها مي خواهند مردم را مأيوس، جوانان را گمراه، و بعضي پيران موجّه ولي بي خبر را مدّعي امام و انقلاب كنند. در چنين شرايطي حرف زدن و اقدام كردن هوشياري بيشتري مي طلبد و اندك غفلتي دشمنان داخلي و خارجي را در سوءاستفاده و سوء نيت خود گستاخ مي سازد و جفاي بزرگي به اين ملت مظلوم است.
از همين رو، روزي كه اطلاعيه ي منسوب به جنابعالي صادر شده ضدانقلاب كه در زير سايه ي آمريكا و اسرائيل با پول آنها زندگي و تغذيه مي كند بيشترين سوءاستفاده را از آن كردند و آن را مقابله با سياستهاي امام راحل و نفي و رفض نظام اسلامي و شعارهاي آن وانمود كردند.
البته بنده با سابقه ي رفاقت و آشنايي با جنابعالي و اطلاع از سوابق ممتدتان در انقلاب و نيز اطلاع از محبّتي كه همواره نسبت به اينجانب ابراز كرده ايد چنين برداشتي نمي كنم ولي كساني كه سخن شيطان را باور كنند و فريب آن رابخورند نيز وجود دارند. اين بايد موجب شود كه همه ي ما در گفتار و اظهار خود هوشياري و دقت و اخلاص بيشتري به كار گيريم و نگذاريم وحدت و انگيزه اين ملت بزرگ و قهرمان خداي نخواسته با غفلت ما مخدوش شود.
آمريكا براي عملي كردن تهديد خود در ايران تنها كمبودي كه دارد وجود يك پايگاه مستحكم مردمي است كه بتواند با استفاده از آن انتقام خود را از انقلاب و اسلام و امام بگيرد و براي سركوب اين ملت آزاد و شجاع، يك ديكتاتوري سياه شبيه ديكتاتوري پهلوي در اين كشور مستقر كند.
البته اين خواب بي تعبير و خيال احمقانه ي آنان مانند تحليلهاي غلط هميشگي شان نسبت به مسائل كشور، براي آنان جز خسران و يأس چيزي به بار نخواهد آورد. مهم آن است كه خواص ملت نگذارند هيچ حركت و اقدام آنان در خدمت آن هدف شوم قرار گيرد. در باب فساد اقتصادي خوب است همه از اطرافيان و منسوبان خويشاوندي و شخصيتي خود شروع كنند.
فساد را فقط در اشخاص دور دست نبينند، بلكه در نزديكان خود و اشخاص ظاهراً مورد اعتماد خود هم آن را حس و با آن مبارزه كنند. بلاي گرفتاري در مُشت اطرافيان نامطمئن موجب شد كه يكي از ياران و شاگردان نزديك امام در اواخر عمر آن يگانه ي زمان، مطرود ايشان واقع شود و او را از