هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
عزتت مستدام ایرانم...
توئیت یک کاربر عرب
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
1. اگر این سوال را در جمع اقتصادخوانده ها بپرسید قطعا صد در صد به گزینه یک رأی می دهند!
2. اقتصاددان ها اعتقاد دارند بر اساس "واقعیت ها" نظر می دهند
3. نظر واقعی مردم را در این نظر سنجی می بینید
4. اقتصاددان ها می گویند این "نظر واقعی" مردم است نه "رفتار واقعی" مردم
5. رفتار واقعی مردم معلول "شناخت ها" و "انگیزه ها"ی آنهاست
6. شناخت ها و انگیزه های افراد کاملا قابل ساختن و تغییر است
نتیجه: علم اقتصاد اگر میخواهد روی رفتار انسان مطالعه کند نمی تواند ادعا کند که آنچه بر اساس رفتارهای نامطلوب انسان توصیه می کند مطلوب است! در حقیقت گزاره های اثباتی نامطلوب که ریشه در هنجارها و ارزش های نامطلوب دارند اگر مبنای سیاست گذاری قرار گیرند قطعا سیاست های نامطلوبی خواهند بود و به تشدید رفتارهای نامطلوب منتهی خواهند شد.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
جنگ کریدورها و موقعیت ایران
در سال های اخیر کشورهای مختلف استراتژی های متفاوتی را در تقویت کریدورهای اطراف خود اتخاذ کردند به نحوی که بتوانند منافع تجاری، امنیتی و سیاسی خود را تضمین نمایند.
تعارض منافع حاصل از ایجاد این کریدورها تا جایی پیش رفته است که میتوان مفهوم جنگ کریدورها را برای آن برگزید.
در منطقه جنوب غرب آسیا، ابتکار یک کمربند - یک راه چین، جاده ابریشم ایران و مسیرهایی که منافع کشورهای عربی را در حوزه تجارت بهینهسازی میکنند، در چنین موقعیت جنگی قرار گرفتهاند.
اینکه کدام یک از این مسیرها به عنوان مسیر مسلط در توسعه تجارت زمینی و دریایی قرار گیرد، مسالهای است که هنوز نمیتوان به روشنی درباره آن سخن گفت.
ایران به عنوان یکی از بازیگران اصلی در حوزه کریدورهای آسیایی لازم است به سرعت استراتژی خود را طراحی کند و در مسیر آن گام بردارد.
ایجاد ستاد ملی ترانزیت که در برنامه هفتم بر آن تاکید شده است، توسعه دیپلماسی ترانزیتی و افزایش همگرایی با کشورهای منطقه به نحوی که منافع مشترک را تقویت نماید، در کوتاهترین زمان ممکن امری ضروری است.
حضور مدیران کشور در مجامعی که این مباحث را در سطح بینالمللی مورد مذاکره قرار میدهند میتواند فرصتهای جدیدی را در تحقق کریدور مطلوب ایجاد کند.
از این رو میتوان مذاکرات سازمان برنامه و بودجه در اجلاس اسکاپ را گامی در جهت حرکت به سمت پیروزی در نبرد کریدوری این منطقه قلمداد کرد.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
15.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 بالا رفتن قیمت دلار به سود کیست؟
♨️ با افزایش قیمت دلار مردم عادی سفرهشان کوچکتر میشود ، اما یک سری شرکتها روز به روز بزرگ و فربهتر میشوند!!! شرکتهایی که یک تنه عامل تورم و گرانی اند...
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی
🔻انجمن علمی اقتصاد دانشگاه قم با همکاری انجمن علمی اقتصاد دانشگاه اراک برگزار میکند
🔹وبینار بررسی ابعاد اقتصادی جنگ احتمالی ایران و اسرائیل
🔻سخنران حجتالاسلام دکتر سید رضی
مدرس حوزه و دانشگاه
🔻همراه با اعطای گواهی معتبر
⏰چهارشنبه ۵ اردیبهشتماه | ساعت ٢١:٣۰
🔻لینک شرکت در جلسه
https://www.skyroom.online/ch/economics_1403/qom.uni
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
مطابق با گزارش مرکز امار ایران،
تورم سالیانه در انتهای فروردین ماه ۱۴۰۳ به کانال ۳۰ (برابر با ۳۸.۸) بازگشت
و انشاالله با برنامه ریزی های انجام شده در دولت و با همراهی مردم و فعالان اقتصادی، روند کاهش تورم ادامه خواهد یافت.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
مسئله سازی از چیزی که مسئله نیست یکی از تخصص های جریان لیبرال اقتصادی است.
در برنامه هفتم، گمرک شبانه روزی دنبال شده.
بانکها هم معمولا شعب ویژه برای ایام خاص دارند.
دولت سیزدهم هم که در سطوح تصمیم سازی و تصمیم گیری تعطیل بردار نیست.
یعنی مسئله حل شده است.
با طرح تعطیلی شنبه چه را دنبال می کنند؟
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اندیشکده قصد
🔹 جوابیه اندیشکده قصد درباره اظهارات جناب حجتالاسلام فاضل دربارۀ تردیدها در اقتصاد اسلامی
۱. نفی معماری اسلامی با این استدلال که «اسلام نمیگوید در این شهر بیمارستان کجا باشد، آتش نشانی و دانشگاه و پارک کجا باشد» حاکی از فقدان آگاهی کافی درباره مسایل اساسی معماری و شهرسازی است و تعمیم نفی معماری اسلامی به اقتصاد اسلامی نیز ناشی از اختلاف تعبیر است. با استدلال مطرحشده ایشان اسلام سیاست، فرهنگ، سبک زندگی، نظم اجتماعی و ... هم ندارد و درنتیجه، «حکومت» هم ندارد! درحالیکه امام خمینی (ره) در کتاب البیع میفرماید «الاسلام هو الحکومة بجمیع شؤونها» و اگر اسلام همان حکومت است با جمیع شؤونش، «باید» اقتصاد و سیاست و فرهنگ و شهرسازی و معماری و طب با وصف «اسلامی» داشته باشد.
۲. آنچه علم اقتصاد متعارف خوانده میشود چیزی جز مکتب لیبرالیسم سرمایهداری نیست که با پنهانشدن در پشت نقاب علم، مبادی ارزشی و ایدئولوژیک خود را از معرض نقادی برحذر داشته است. متخصصین و کارشناسان «علم اقتصاد» غربی که ایشان به آنها ارجاع میدهد دقیقا چه کسانی هستند؟ کدام اقتصاددان یا کدام مکتب اقتصادی را انتخاب کنیم تا از آموزههای آن بهره ببریم؟ این نظریات اقتصادی غربی کجای دنیا را آباد کرده است که ما از آنها درس بگیریم؟ سه قرن تاریخ استعمار و چپاول دنیا که نتیجۀ آن غارت منابع و استضعاف آحاد انسانها در سراسر جهان است برای اثبات ناکارآمدی و فریبکاری این نظریات اقتصادی و اجتماعی کفایت نمیکند؟ بنابراین این تصور بسیار اشتباه است که آنچه علم اقتصاد خوانده میشود صرفا مباحث کارشناسی و محاسباتی است و ربطی به اسلام و ارزشها ندارد، مگر اینکه مراد از علم اقتصاد چیز دیگری باشد که نه در غرب و نه در شرق وجود خارجی ندارد!
۳. مسأله اساسی اقتصاد اسلامی تنظیم امور مسلمین براساس آموزههای شریعت و قواعد فقه است. آنچه در اقتصاد اسلامی اهمیت دارد تطبیق احکام و عناصر ثابت شریعت با اقتضائات زمان و مکان است و این چیزی نیست که بتوان از غرب یا شرق وارد کرد. در حکومت اسلامی که ولی فقیه حاکم است چطور نمی توان به امرِ ولی فقیه که ولایتش همان ولایت رسول الله است صفت اسلامی داد؟ آیا اسلام در مورد چگونگی ساخت موشک نظر داده؟ آیا نمیتوان به سلاحهای پیشرفتهای که برای مقابله با دشمن برمبنای اسلام ساخته شده و کارکرد اصلی آن بازدارندگی و نقطهزنی است نه کشتار جمعی کور، «سلاح اسلامی» گفت؟ آیا برای ساخت سلاح اسلامی باید روایت یا آیه مستقیم داشت که جزئیات ساخت را بیان کرده باشد؟
۴. هیچ کس ادعا نکرده که در آیات و روایات درباره همه ریزهکاریهای اقتصادی و نهادهای مستحدث سرمایهداری مثل بورس و بانک مستقیما مطلبی آمده باشد، بلکه اساس استنباط فروعات از اصول که انتظار امامان معصوم از علمای اسلام است، یافتن قواعد کلی و نظریات علمی اسلامی است که بتواند مسایل و چالشهای روز مسلمانان را حل کند. وگرنه صرف خواندن کتب فقهی چند صد سال پیش و توقف فقه در مسائل قدیم، به هیچ درد امروز مسلمانان نخواهد خورد و همین رویکرد باعث انزوای روزافزون فقه حتی در میان متشرعان امروز شده است. آیا روزی که تمدن غرب شروع به شکلگیری کرد تمام جزییات و ریزهکاریهای اقتصادی از بورس و بانک گرفته تا... را در کتابی نوشت و بعد مو به مو اجرا کرد یا بر اساس مبانی و جهت گیری ماتریالیستی و الحادی خود سعی کرد به مسائل پیش رویش پاسخ دهد؟ چه در علوم انسانی و چه در علوم طبیعی.
۵. فرض کنیم از صفت اسلامی برای شهرسازی و معماری و اقتصاد عدهای از متخصصین مسلمان از شیخ بهایی گرفته تا مهندسین متعهد امروز استفاده نکنیم. آیا با بیان این نکته که اینها اسلامی نیستند به ت«تخصص» احترام گذاشتهایم؟ یا بیجهت تلاش اندیشمندان مسلمان را تخطئه و تحقیر کردهایم؟ انکار اقتصاد اسلامی و سایر علوم اجتماعی اسلامی نهتنها دردی را از جامعه مسلمانان و از حکومت اسلامی دوا نمیکند بلکه راه را برای سلطه بیشتر اندیشههای اقتصادی ضددینی لیبرالیستی فراهم میسازد و ضمن تضعیف تلاشهای متفکران مسلمان برای تسهیل و تعمیق دینداری، زمینه را برای استعمار غرب و شرق فراهم میسازد.
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
#همایش_ملی_اقتصاد_اسلامی
🔹اقتصاددان و مدرس دانشگاه گفت: دلارسازی، بیماری عجیبی که بلای جان اقتصاد کشور شده است
▫️مدیر اجرایی برتر استان قم با تاکید براینکه دلاریسازی بیماری عجیبی است که اقتصاد کشور را درگیر کرده است، گفت: باید نسبت به دلارسازی که در اقتصاد ما وارد شده است، اقدامی صورت گیرد و نسبت به رشد پایهی پولی کشور یک اتفاق جدیدی را رقم بزنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اتمام حجت با جهان اسلام
این فلسطینی عزیز، زیر بمباران ۳ بار به الله قسم میخوره که ما شما امت اسلام رو نمیبخشیم بخاطر سکوتتان
قسممون میده که این صداشو به همه عالم برسونیم😔
اللّهم عجل الولیک الفرج آمین
🔴 تحلیل دولت اشتباه بود...
🔸دکتر حسین صمصامی (عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی):
🔹عامل اصلی رشد نقدینگی در اقتصاد ایران، تورم است و عامل تورم هم افزایش نرخ ارز است.
🔹 سازمان برنامه و بودجه سال گذشته با این تحلیل که افزایش حقوق کارمندان موجب تورم میشود، نرخ 10 درصد را تعیین کرد ولی تورم 47 درصد شد.
🔹واقعیت این است که قدرت خرید کمتری برای مردم ایجاد شد ولی باز هم تورم افزایش یافت که نشان میدهد تحلیل دولت اشتباه بود.
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ رو آخرش رو حذف کنید و توی گروه ها و صفحات مجازیتون منتشر کنید و واکنش غربزده ها رو ببینید و برای من بفرستید.
ممنون میشم اگر کسی اینستا هم داره این کار رو انجام بده.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی
پرچم مقدس #جمهوری_اسلامی_ایران و #فلسطین در دست تظاهرکنندگان ایالت اوتاوا #آمریکا
فهمیدین چجوری قراره #کاخ_سفید #حسینیه بشه ؟😉😉😉
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواب خرگوشی!
.
.
این حجم تصاویر مخابره شده از دانشگاه های آمریکا باید بسیاری را از خواب #خر_گوشی بیدار کند. اصلا بقول جلال آل احمد سالها بود که #خر رنگ کرده بودند! آن تصویر، آن مدینه فاضله آن کعبه آمال آزادی خواهی دارد فرو میریزد!
این لحظه بازداشت خشونت آمیز یک استاد دانشگاهست! استاد اقتصاد دانشگاه اموری در ایالت جورجیا! پلیس با یک قاچاقی مکزیکی یا کارتل مواد مخدر روبرو نیست.
یک زن!!!
یک زنِ استاد دانشگاه!!!
به اتهام حمایت از دانشجویان متحصن در حمایت از مردم بی پناه غ....ز....ه
شایسته و لازم است #جریان_روشنفکری و اساتید دانشگاه های ایران با صدور یک بیانیه شدیدالحن این اقدام را محکوم کنند!!!!!! یا فی المثل فردا سر کلاس ها به احترام آزادی خواهان یک دقیقه پیش از آغاز کلاس در دانشگاه های ایران سکوت کنند! بگویند سالها فریب خوردیم و شما دانشجویان عزیز را فریب دادیم! در غرب هم اگر از خطوط قرمزشان عبور کنید با شما به شدیدترین شکل ممکن برخورد میکنند! از کنار این ویدئوهای مخابره شده که یکی دوتا هم نیستند نباید عبور کرد!
#کجایند سلبریتی های طرفدار زز آ
به اینجا که میرسن خفه خون میگیرن
پاشید دفاع کنید از یه زن اونم استاد، اونم در این شان و منزلت
هدایت شده از حسن عباسی
رسانهی منحطّ تجارت فردا ادعا کرده است که دانش اقتصادی این عطیقههای پنهان که تصویرشان چاپ شده، در نظام حکمرانی ایران نادیده گرفته شده است.
فقط کافی است نگاهی به سوابق اجرایی برادران نیلی بیندازیم تا به پوچ بودن این ادعا پی ببریم.
این جریان سالهاست مهمترین مسئولیت های اقتصادی را در اختیار دارند و تفکراتشان توسط دولتهای مختلف اجرا میشود
این افراد باید بابت گَند های پنهان و آشکاری که به اقتصاد کشور زده اند محاکمه شوند نه اینکه با پررویی تمام خود را گنج پنهان بنامند.
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
✍ ا. انصاری زاده
ابتدا متن روی مجله را بخوانید..
جالب اینجاست که تک تک افراد حاضر در این تصویر، از ردیف های بالا و مُسن تر هایشان گرفته تا ردیف های پایین و جوان تر هایشان، همگی یا پست و مسوولیت های کلان اقتصادی دارند، یا رسانه ها و هولدینگ های عظیم رسانه ای، یا مسوولیت مشاورهای در دولت های مختلف، یا کرسی های اصلی دانشگاه های مادر..
بر پدر دروغگو لعنت..
#مرگ_بر_لیبرالیسم
@tahliltamadoni
#الگو| #شهرها_و_روستاهای_مولد
قسمت اول:
🔹هیدج، شهر کفش👞🥾👟
💠 اکسیر| کانال تخصصی جهش تولید با مشارکت مردم
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«برق و اقتصاد غیرفرهنگی»!
وزیر ناکارآمد صمت، در ادعایی عجیب عنوان میکند مردم مشتاقانه میگویند برق منازل را قطع و به تولید بدهید!!
این در حالی است که طبق داده مرکز ملی آمار، سهم بخش خانگی فقط ۳۲٪ برق کشور بوده و بیش از ۲۲میلیون بانوی خانهدار ایرانی داریم که فعالانه در عرصه رسالت خانهداری در تلاش هستند.
قطع برق خانگی در اوج گرمای تابستان در حالی که بزرگترین مصرفکننده برق کشور، بخش صنعتی است، نادیدهانگاری مادران و فرزندان و ایجاد زیان رفاه عمومی در ازای منافع گروه کمی از تولیدکنندگان است که صرفا دیدگاه اقتصادی داشته و فاقد هرگونه پیوست عدالت فرهنگی و اجتماعی است.
عجیب است که وزیر صنعت، برای واردات خودروهای برقی بدون زیرساخت لازم و قیمتهای نسبی بسیار بالا، علیرغم مخالفت وزارت نیرو مدعی است که به اندازه کافی در کشور برق وجود دارد و در صدد تاسیس چندهزار ایستگاه شارژ خودرو است اما برای آسایش عمومی مردم معتقد است برق نیست و باید قطع شود..
اگر بنای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم را داریم، راه آن در تقویت بنیان خانواده و حمایت ویژه از مشاغل کوچک و خانگی مورد اشاره مقام معظم رهبری است نه اختصاص انحصاری منابع در دست گروه محدودی از تولیدکنندگان شهرکهای صنعتی!
باید در کنار جهش تولید برق، علاوه بر تامین برق صنایع، مانع نابرابری در دسترسی به انرژی از جمله برق برای مردم شد و زمینه را به همان میزان برای فعالیتهای خانگی اعم از خانهداری، مشاغل خانگی و رفاه عمومی مردم نیز مهیا نمود.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی، پژوهشگر و مدرس دانشگاه
المومن
قلیل المؤونة...کثیر المعونة
انسان مومن،
زندگی شخصیش کم هزینه،
و یاریش برای دیگران ، بسیار است
#امیرالمومنین_علی ع
#نهج_البلاغه #خطبه_همام
#سبک_زندگی اقتصادی