eitaa logo
معراجی ها
243 دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.2هزار ویدیو
124 فایل
جهت ارتباط با ادمین کانال پایگاه معراج: @Maranjan
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فلافل داغ خوزستان مواد لازم برای۷ نفر ادویه فلافل (زردچوبه و پودر زیره و پودرسیر و تخم گشنیز و نمک) به مقدار لازم فلفل سبز تند به مقدار لازم بیکینگ پودر ۳-۲ قاشق مربا خوری جعفری خرد شده ۱/۲ فنجان سیر ۲ حبه آب ۱/۲ لیوان نخود ۵۰۰ گرم پیاز متوسط ۳ عدد لپه باقلا ۲۵۰ گرم طرز تهیه ۱- نخود را از1روز قبل خیسانده وچندبار آب آن را عوض کرده تا نفخ ش بخوابد.لپه باقلا را نیز چند ساعت خیس کنید.نخود و لپه باقلا را جداگانه 1بار چرخ کنید. ۲- سپس نخودهای چرخ شده وباقلا وفلفل وسیر وپیاز راباهم مخلوط کرده و آنها را دوباره چرخ کنید. ۳- ادویه فلافل وبیکینگ پودر وجعفری راهم اضافه کرده کمی ورز دهید. ۴- صبر کنید تا کمی خمیر فلافل استراحت کند . ۵- بعدفلافل ها را در روغن داغ فراوان سرخ کرده.روغن بایدداغ داغ باشدتافلافل ها وا نروند. سایر نکات 1)استفاده از آب برای ترد شدن فلافل میباشد.آب باید در حدی اضافه شود که خمیر فلافل قابلیت شکل گیری داشته باشد.(کم کم آب را اضافه کرده اینکه چقدر آب میخواهد چشمی ه احتیاج به تجربه دارد ^_^برای این میزان مواد نصف لیوان آب کافیه) 2)این فلافل به همراه سس خردل.سس انبه وسس سفید وسس قرمز تند وبادنجان سرخ شده وانواع ترشی سرو میشود. 3)میتوان از1عددسیب زمینی آب پز رنده شده یا گوجه رنده شده برای چسبندگی وترد شدن فلافل استفاده کرد. 4) توصیه میکنم یک فلافل را درون روغن بگذارید ببینیدچطور میشود اگه سفت بودکمی دیگر آب اضافه کنید. 5)به هیچ وج از تخم مرغ در فلافل استفاده نشود چون مزه فلافل کاملا تغییرمیکنه. در صورت تمایل مقداری جعفری هم بریزید. 🌺🍃 @Pmerag
🔰 فرازی از دعای امام سجاد علیه‌السلام به وقت فرا رسیدن ماه رمضان 🔻 « اَللَّهُمَّ وَ اجْعَلْنا فی سآئِرِ الشُّهُورِ وَ الْاَيّامِ كَذلِكَ ما عَمَّرْتَنا، وَاجْعَلْنا مِنْ عِبادِكَ، الصّالِحينَ الَّذينَ يَرِثُونَ الْفِرْدَوْسَ هُمْ فيها خالِدُونَ، وَ الَّذينَ يُؤْتُونَ ما اتَوْا وَ قُلُوبُهُمْ وَجِلَةٌ اَنَّهُمْ اِلی‏ رَبِّهِمْ، راجِعُونَ، وَ مِنَ الَّذينَ يُسارِعُونَ فِی الْخَيْراتِ وَ هُمْ لَها سابِقُونَ؛ 🔹 بار الها ما را در همه ماه‌ها و روزها تا زمانی که زنده‌مان می‌داری اینچنین قرار ده، 🔹 و ما را از صالحان شایسته خود گردان که بهشت را به میراث برند و در آن جاودان باشند، 🔹 آن صالحانی که هر چه دارند در راه حق می‌بخشند در حالی که قلب‌هایشان از اندیشه بازگشت به حضرت ربّ ترسان است، 🔹 و از کسانی که به جانب خیرات می‌شتابند و بدان سبقت می‌گیرند. 📗 دعای چهل و چهارم صحیفه سجادیه 🌺🍃@Pmerag
🌷 امروز(روز دوم ماه مبارک رمضان) به نیت سلامتی و بر آورده شدن حاجت خانم دلاوری و خانواده گرامی ایشان و شادی روح امواتشان قرآن تلاوت میکنیم انشاءالله حاجت روا بشوند.🌷 🌺🍃 @Pmerag
بسم الله الرحمن الرحیم دعای روز دوم ماه مبارک‌رمضان 📖 خدایا مرا در این روز به رضا و خشنودیت نزدیک ساز و از خشم و غضبت دور کن و بر قرائت آیات قرآنت موفق گردان، به حق رحمتت ای مهربانترین مهربانان عالم. مقام رضا حضرت امام خميني(ره):مقام رضا، عبارت است از خوشنودي بنده از حق تعالي در همه زمينه ها و مرتبه اعلاي رضا، بالاترين مرتبه كمال انساني بوده و از بزرگترين مقامات اهل جذبه و محبت الهي است. دو مرتبه از مراتب مقام رضا: 1ـ درجه اول رضا آن است كه انسان بايد خود را در تحت ربوبيّت حق تعالي قرار دهد و از ربوبيت خداوند راضي و خشنود باشد. چنان كه در بعضي مناجات ائمه عليهم السّلام آمده:«كفي بي فخراً ان تكون لي رباً»: اين افتخار براي من كافيست كه تو پروردگار من هستي. اگر كسي بدين مقام نايل آيد، از انجام تكاليف الهي، احساس لذت مي كند و از اموري كه در شرع مقدس نهي شده و حرام گرديده، شديداً احساس نفرت و انزجار مي‌نمايد. 2 ـ مرتبه دوم، رضا به قضا وقدر حق است. يعني از پيش آمدها و هر چه از جانب خداوند پيش آيد راضي باشد. اين مقام براي كسي حاصل مي شود كه به اين پايه از معرفت رسيده باشد كه هرچه حق سبحانه براي بنده خود عطا ميكند و پيش مي‌آورد، براي تربيت اوست. یکی درد و‌یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان‌ودرد‌ و وصل‌و‌هجران پسندم آنچه را جانان پسندند. 🌺🍃 @Pmerag
🌼🌼رایحه ای از احکام🌼🌼 ✳ باطل کردن روزه با ☘ اگر به چيز حرامي روزه خود را باطل كند، چه آن چيز ذاتا حرام باشد (مثل شراب و زنا و استمناء)، يا به جهتي حرام شده باشد، مثل (نزديكي كردن با عيال خود در حال حيض): ✍ و : بنابر احتیاط واجب کفاره جمع دارد یعنی بنابر احتیاط واجب کفاره جمع بدهد، یعنی هم دو ماه روزه بگیرد و هم شصت فقیر را طعام دهد. ✍ و : بنابر احتیاط مستحب کفاره جمع دارد. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 http://eitaa.com/joinchat/2371223552Ca5be77fd53 🖊فقط همراه☝️
معراجی ها
افرادی که در ختم گروهی شرکت کردند خواهشاً دقت داشته باشند که جز های خودشان را منظم و طبق برنامه بخوانند.
۹۹ 🙏 مناجات و عرض نیاز به درگاه خالق بی نیاز ساعت ۱۰ شبهای ماه مبارک رمضان شبستان امام هادی علیه السلام مسجد قبا @Mahale_Qoba
بادمجان شکم پر مازندرانی مواد لازم برای۳ نفر بادمجان ۵ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد پیاز (رنده شده) ۳ عدد گردو ۲۰۰ گرم سیر ۳ حبه سبزی ساطوری شده (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر) ۱ پیمانه رب انار ۱/۲ پیمانه روغن به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمك می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت كنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشك می‌‌كنیم. وسط بادمجان‌ها را یك چاك می‌‌دهیم به طوری كه از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر كردن مواد داخلشان باشند. ۲- بادمجان‌ها را در تابه با روغن سرخ كرده و كنار می‌‌گذاریم. داخل گوجه‌ها را نیز خالی كرده و پوره آنها را كنار می‌‌گذاریم. ۳- گردو را پودر كرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزی‌ها را خرد می‌‌كنیم همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمك و فلفل را به آن می‌‌افزاییم و این مواد را كمی تفت می‌دهیم تا آب آن كشیده شده و كمی سرخ شود. ۴- مواد آماده شده را در شكم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مواد پر می‌‌كنیم و در تابه‌ای می‌چینیم، پوره‌های گوجه‌فرنگی را در تابه كنار بادمجان‌ها قرار داده و یكی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود. سایر نکات 1) به جای چوچاق و اناریجه می‌‌توانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده كنید. 2)می‌توانید اول داخل بادمجان‌ها را با مواد تفت داده شده پر كرده و بعد آنها را سرخ كنید.یا آنها را درون فر بپزید.