علیرضا زادبر
سوال پر تکرار بسیاری از دوستان لطف همه علاقمندان مطالعه کنند☝️
#اطلاع_رسانی
ثبت نام ترم آینده(ترم زمستان) کلاس های جریان شناسی تاریخ و سواد سیاسی جمعه شانزدهم دی ماه ۱۴۰۱
توضیحات اولیه:
مدت جلسات: ۱۴ جلسه
موضوعات: وقایع تاریخ معاصر ایران از قاجاریه، انقلاب مشروطه، ظهور رضاخان، تاسیس پهلوی اول، اقدامات رضاخان و روی کار آمدن پهلوی دوم، وقوع انقلاب اسلامی و...
برگزاری کلاس: به دو صورت آنلاین و آفلاین
علاقمندان #آنلاین هر هفته پنج شنبه در کلاس مجازی که لینک آن را در اختیارتان خواهیم گذاشت شرکت می کنند.
علاقمندان #آفلاین که وقت حضور در کلاس را ندارند وارد کانال اختصاصی شده و صوت را منظم و هفتگی دنبال می کنند.
کلیه جلسات بصورت صوت ضبط میشود که در صورت جا ماندن از یک جلسه، مباحث را از دست ندهید.
از قشرهای مختلف، سطوح تحصیلی گوناگون(فنی، مهندسی، پزشکی) شاغل، دانشجو، طلبه، فعال فرهنگی و رسانه ای، خانه دار در دوره های قبل درکلاس حضور داشته اند.
هدف اصلی: ارتقای سواد سیاسی و فن تحلیل افراد با مطالعه تاریخ معاصر ایران است.
روش و کیفیت ثبت نام شانزدهم دی ماه در همین کانال اطلاع رسانی خواهد شد
علیرضا زادبر
ابتدا این ویدئو را ببینید
.
.
عقلِ جامعه دست چه کسانی است؟
.
نمیدانم ایشان را با چه عنوانی باید خطاب کنیم: خواننده، روشنفکر، فیلسوف، اندیشمند سیاسی، تئوری پرداز! یا همه با هم را در بردارد. به یک جمله او دقت کنید، می گوید: "سیاست عرصه ای خشن است!"
.
تن و روح ارسطو، افلاطون، جان لاک، ابن خلدون، خواجه نصیر در گور با این نظر می لرزد! سیاست عرصه خشن و خشونت است؟ اتفاقا جهت اطلاع ایشان باید گفت که سیاست عرصه عقلانیت و تدبیر برای مدیریت و رفع خشونت است. سیاست در سنت تاریخی ایرانی و ادبیات فارسی یعنی به معنای تربیت کردن اسب وحشی و یونانیان و رومیان تدبیر مدن و منزل است. افلاطون سیاست ارباب علوم می داند از آن جهت که بر مبنای عقلانیت بشری به دنبال کاستن خشونت و خون ریزی است. تعریف فیلسوف معاصر جناب #شاهین_نجفی از سیاست نقطه مقابل درک فلاسفه و اندیشمندان علم سیاست است، حتی ماکیاول واقع گرا نیز از بیان این جمله به چنین صراحتی پرهیز دارد. نقطه پایان سیاست، آغاز خشونت است.
.
حالا شاید شما بپرسید مگر اهمیت دارد؟
بله اهمیت دارد چون خزعبلات آغشته به مغالطه این قشر بیسواد لمپن توجیه کننده "خشونت و خون" است. در سه ماه اخیر این ادبیات را به اشکال مختلف از زبان روشنفکران و سلبریتی های بسیاری شنیدیم. تکرار این جملات در داخل کشور تولیدکننده خشم و خشونت بود. خشونتی که به قمه، چاقو، آتش زدن تبدیل شد. چرخه خشم و خون با عقلانیت که در سیاست ورزی ممکن است متوقف میشود. جناب شاهین نجفی در یک حرکت رندانه، جای پادزهر را با زهر عوض کرده است.
.
اهمیت دارد جامعه عقلش را به چه کسانی می سپارد؟
@jaryanshenasi_11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
می توانید طولانی مدت حقیقت را انکار، مخفی و وارونه کنید. اما بهرحال از زبان خودتان ناچار به اعتراف هستید. چون حقیقت قابل کتمان نیست.
@jaryanshenasi_11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاری به کارنامه ضعیف تاج ندارم، اصلا به فرض محال هم او با پرونده ویلمتوس به کشور آسیب نزده است، همین که فردی مثل تاج به ریاست بازمیگردد و در پخش زنده تلویزیونی اینگونه با طلبکاری و غرور به سوالات پاسخ میدهد، خود به تنهایی امید را در یک نسل میمیراند. افراد هزینه ساز باید کنار بروند، طرد شوند، فرد باید هزینه جامعه و سیستم شود، جامعه و سیستم را نباید هزینه افراد کرد. تاج اگر ایران را قهرمان جهان هم میکرد؛ باز حق ندارد اینگونه سخن بگوید. در جهان امروز مساله فوتبال به معنای یک ورزش نیست، فوتبال در ساحت اجتماعی و سیاسی حضور، اثر و اهمیت دارد.
@jaryanshenasi_11
در مسیر بازگشت به خانه دو برابر روزهای
عادی در ترافیک بودم
برام سوال شد شاید خبری شده!
دیدم مردم در تکاپوی خرید هستند
با این وضع گرانی و اقتصاد نیم بند،
خبری از اعتصاب نبود!
مردم بی توجه به فراخوان کار خودشان را می کنند. دولت دست و پای این ملت را اگر طلا بگیرد باز هم کم است.
سر و سامان پیدا کردن وضع اقتصادی پاشنه آشیل بدخواهان خارج نشین ایران است.
@jaryanshenasi_11
علیرضا زادبر
جلسه هفتم روشنفکران دینی جلال الدین(سادات) آل احمد شخصیت، آثار و اثر گذاری
ایشالا که صوت رو گوش دادید👌
این فرد میلاد قاسمیخواه، معروف به میلادخواه است. پیجش در اینستاگرام ۶.۵ میلیون فالوور دارد.
از اواسط ۲۰۱۸ یک مقنعه سرش کرد و شد بلاگر. این روزها هم احتمالاً به واسطه مشکلاتی که در ناامنی کشور ایجاد کرده، او را فراخواندهاند اما کمتر کسی به نقش این جنس افراد در نگاه به #زن توجه دارد.
حجم #تحقیری که امثال او با یک مقنعه نسبت به زنان ایجاد کردند، نقشی که امثال او به بهانه طنز در خودتحقیری طیفی از زنان داشتند هیچگاه دیده نخواهد شد. همینطور که نقش امثال شاهین صمدپور، سیامک قاسمی، سید حسن آقامیری، محمود صادقی، مصطفی تاجزاده و ... در #یأسپاشی به روی جامعه دیده نخواهد شد. خودشان تصویری از ایران ساختند، در ذهن مخاطب نشاندند و امروز هم شاکی هستند که این چه تصویری است؟؟!!
@jaryanshenasi_11