لینک دسترسی به مقاله مشترک استاد سیّدرضا مؤدّب و روح اله پورعابدین با عنوان: «گونهشناسی روایات تفسیری امام هادی علیه السلام با تأکید بر تحلیل روایت احترام اهل کتاب»
https://hadith.maaref.ac.ir/article-1-4-fa.html
🆔 @Pourabedin
لینک دسترسی به مقاله مشترک استاد پورعابدین و استاد شایسته خو با عنوان: «بررسی واژگان قرآنی مرتبط با «تربیت سیاسی» با تأکید بر روابط خارجی»
http://aaq.journals.miu.ac.ir/article_8589.html
🆔 @Pourabedin
1_13622393835.pdf
1.09M
☝️متن کتاب «اندیشه های پنهان»
رویکرد سیستمی به حیات معنوی انسان
نویسنده: علاءالدین اسکندری
انتشارات لیلةالقدر
🆔 @Pourabedin
📢 امریه سربازی بهزیستی گناباد
اداره بهزیستی گناباد به منظور بهرهمندی از ظرفیت و توان علمی جوانان تحصیلکرده در پیشبرد اهداف سازمانی خود از دانشآموختگان دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رشته های مددکاری، مشاوره، روانشناسی و علوم تربیتی برای گذراندن دوره ضرورت خدمت سربازی به صورت امریه در سال ۱۴۰۳ (اعزام ۱۴۰3/10/۰۱ به بعد) جهت بکارگیری دربهزیستی شهرستان با شرایط ذیل دعوت به همکاری مینماید.
۱-۱ دارا بودن مدرک تحصیلی لیسانس و فوقلیسانس در رشته های تحصیلی مرتبط با موارد فوق.
۱-۲ فارغالتحصیل دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.
۱-۳ داشتن حداقل معدل کل ۱۴
۱-۴ کسب حدنصاب امتیاز در مصاحبه اداره کل بهزیستی خراسان رضوی.
۱-۵ تایید گزینش و حراست.
جهت کسب اطلاعات بیشتر یا ثبت نام با شماره تلفن 57223440-051 آقای رنجبران تماس بگیرید.
هدایت شده از حجّةالإسلام دکتر پورعابدین
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
جشن ولادت پیامبر اکرم (ص)
و
امام جعفر صادق (ع)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻🔺🔻 ویژه بانوان 🔺🔻🔺
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
فیضمنبر:
حجتالاسلام دکتر پورعابدین
مولودیخوانی:
سرکار خانم طهماسبی
زمان : شنبه ۳۱ شهریور ماه
ساعت ۳ عصر
مکان : قائمیه شهرستان گناباد
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
پیروان عترت هیئت رزمندگان اسلام
هدایت شده از التفاتی
🔰 نوزدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان تمدید شد
🔻رئیس اداره ترویج و گسترش پژوهش حوزه علمیه خراسان از تمدید نوزدهمین فراخوان آثار پژوهشی این حوزه، تا ۳۰ مهر ۱۴۰۳ خبر داد.
📝 بیشتر بخوانیم:
https://www.hozehkh.com/OneEntry?id=54808
#معاونت_علمی
✅ خبرگزاری حوزه علمیه خراسان
🆔 @news_howzehkh
.
📌 علت گرامی داشتن «هفته دفاع مقدس» چیست؟
1⃣ حدود ٢١۱ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی: «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید!
2⃣ حدود ١٩۶ سال پیش و باز هم در زمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
3⃣ حدود ١۶۸ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق: «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!
4⃣ حدود ١۵۳ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از: «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومتر مربع از ایران جدا شد!
5⃣ حدود ١۴۳ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی: «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
6⃣ حدود ١٠۵ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفت خیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی: «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومتر مربع رسماً از ایران جدا شد!
7⃣ حدود ٨۷ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله: «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!
8⃣ حدود ۷۰ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!
9⃣ و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!
👈 و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و خیانت پادشاهان میهن فروش در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یک سوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!
👊 اما برخلاف قاجار و پهلوی، در جمهوری اسلامی و پس از هشت سال دفاع مقدس، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم ...
🇮🇷 پاینده ایران عزیز
🌷 زنده باد یاد شهیدان
📆 ۳۱ شهریور آغاز هفته دفاع مقدس گرامی باد
بسم الله الرحمن الرحیم
📣📣📣اداره کتابخانههای عمومی شهرستان گناباد با همکاری دانشگاه آزاد اسلامي واحد گناباد و کتابخانه عمومی شهید ابدی شهری برگزار میکند:
🔰🔰مراسم رونمایی از کتاب"من اگر روضهخوان بودم"اثر ملیحهسادات مهدوی شهری
✅همراه با پخش انیمیشن طنز «از گناباد تا بغداد»(به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس)
🔸زمان: دوشنبه ۲ مهرماه صبح ساعت ۹ صبح
🔸مکان: تالار اندیشه دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد
#رونمایی_کتاب
#من_اگر_روضهخوان_بودم
#دانشگاه_آزاد_اسلامی_واحد_گناباد
#کتابخانه_عمومی_شهید_ابدی_شهری
#اداره_کتابخانه_های_عمومی_گناباد
سلام بر دانشجویان عزیز مجتمع آموزش عالی گناباد وقت بخیر
درس اخلاق ساعت ۱۸:۳۰ عصر شنبه ها، امروز ارائه شده اگر کسی خواست این درس رو برداره🙏چون که فردا روز آخر حذف و اضافه هستش اگر به حد نصاب نرسه حذف میشه
✅ هوش مصنوعی در قلب آموزش عالی؛ برنامههای جدید وزارت علوم / نقش هوش مصنوعی در تسریع و دقت پژوهشهای دانشگاهی
🔻روح الله رازینی، معاون آموزشی وزیر علوم، در برنامه پرسشگر شبکه آموزش مطرح کرد؛
🔹در حوزههای استراتژیک، از جمله هوش مصنوعی، به دانشگاهها و پژوهشگاههای مرتبط اجازه داده شده است تا با شرایط ویژه، دانشجویان استعداد درخشان را جذب کنند.
🔹حوزه اداری و حکمرانی آموزش عالی تحت تأثیر هوش مصنوعی قرار گرفته است، به ویژه در ارزیابی و پایش مؤسسات آموزش عالی که قبلاً از روشهای میدانی و دستی استفاده میشد. در برنامه وزیر علوم به اهمیت ایجاد بسترهای کاربرد هوش مصنوعی در دانشگاهها برای افزایش سرعت و دقت پژوهشها اشاره شده است.
🔹وزارت علوم برنامههایی برای ترویج هوش مصنوعی دارد و به تمام رشتههای تحصیلی اجازه داده شده که دو واحد اختیاری درباره کاربرد هوش مصنوعی ارائه دهند، در حالی که در رشتههای فنی مهندسی این دو واحد الزامی است.
🔹کاربرد هوش مصنوعی در آموزش و پژوهش تأثیرات گستردهای دارد. با امضای تفاهمنامهای با معاونت علمی، 100 عضو هیئت علمی در حال تدوین محتوای درسی در زمینه هوش مصنوعی برای دانشگاهها هستند که امسال اجرا میشود.
📝 متن کامل: https://ihkn.ir/?p=38494
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#هوش_مصنوعی
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با ما همراه باشید
🆔 @Pourabedin