فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هرموقع به خدا شک کردی یه نگاه به خودت بنداز!!
👤استاد قرائتی
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✨﷽✨
✅ برتری قرض نسبت به صدقه
وجود مبارک #امام_صادق (سلام الله علیه) از وجود مبارک #پیغمبر (علیه و علی آله آلاف التحیه و الثناء) نقل می کند که: (الف درهم اُقرضها مرّتین احبّ الیّ من ان اتصدّق بها مرّه)*.
می دانید همین که مرحوم شهید و سائر فقهای ما (رضوان الله علیهم) هم نوشتند که " مردم باید با #کرامت اداره بشوند "، نه با کمیته امداد! آدم یک چیزی را به کسی #قرض بدهد، در طلیعه بهشت نوشته است که یکی هیجده برابر ثواب دارد، امّا #صدقه بدهد، رایگان بدهد؛ یکی ده برابر*. چرا ثواب صدقه که مُفت است کمتر از ثواب قرض است؟ برای اینکه انسان در قرض کنار سفره خودش نشسته است، کار می کند، تولید می کند، این مال را می پردازد؛ در کنار سفره خودش نشسته است! لذا ثواب #قرض_الحسنه تقریباً دو برابر است، هیجده تا است، ثواب صدقه ده تاست! این در تابلوی درب ورودی بهشت نوشته است. وقتی که انسان می خواهد وارد بشود، نوشته که صدقه یکی به ده تا، قرض الحسنه یکی به هیجده تا.
اینجا وجود مبارک پیغمبر می فرماید به اینکه: من اگر پولی داشته باشم، دو مرتبه این را قرض بدهم، برای من خیلی بهتر از آن است که صدقه بدهم! صدقه دادن، گدا پروری، با کمیته امداد جامعه را اداره کردن؛ این مصلحت نیست! جامعه باید با عزّت اداره بشود. فرمود: (الف درهم اُقرضها مرّتین احبّ الیّ من ان اتصدّق بها مرّه). همه اش را یکجا به یک فقیری بدهم، این خیلی برای من محبوب نیست؛ امّا قرض الحسنه که بدهم، چون او با عزّت و آبرو می برد، کسب می کند، کنار سفره خودش نشسته است، پول مرا هم بر می گرداند. من برای پول نمی گویم، من برای آبرو می گویم!!
وسائل الشیعه / جلد ۱۸ / صفحه ۳۳۴
ر.ک الکافی / جلد ۴ / صفحه ۳۳
✍درس خارج فقه
مسجد اعظم قم ؛ ۱۴۰۳/۰۷/۱۱
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
ما دین را نفهمیدیم ! چرا که اگر درست می فهمیدیم معنی « نصف دین » را بهتر درک می کردیم .
اســــلام فراوان توصیه می کند که ازدواج در اوایل جوانی و در حال شور و شوق صورت بگیرد !
باید در خصوص ازدواج جوان ها و هم فرزندآوری فرهنگ سازی صورت بگیرد !
سابقاً عمه ، خاله ، دایی و دور و اطراف جوان تر ها را به ازدواج ترغیب و تشویق می کردند و واسطه گری هم می کردند . ولی الان بی تفاوت اند . این موضوع را باید دوباره در جامعه رواج دهیم .
خود پدرها ، دایی و عموها در اوایل جوانی ، پاشنه در را می کندند برای ازدواج ، متاسفانه الان جوان ها را از ازدواج می ترسانند .
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
❤️آنها که پشت به آفتاب راه میروند جز سایهشان را نخواهند دید، اینها به مجازات همین غفلت در قیامت کور محشور خواهند شد.
📖طه، آیۀ ۱۲۴
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
✨﷽✨
🔴 نظر استاد مطهری درباره نحس دانستن بعضی از ایام سال مانند ماه صفر
قرآن کریم در آیات زیادی با کمال صراحت این مطلب را میگوید که منشأ فال بد، هر شومی و نحوستی که وجود دارد، خارج از وجود خود بشر نیست؛ یعنی بشر ممکن است فکر و عقیدهاش فکر و عقیده شومی باشد؛ وقتی که فکر و عقیدهاش سراسر خرافه و جهالت است، شومی در جهالت است. شومی جز در اخلاق فاسد در جای دیگری نیست. شومی جز در اعمال پلید در چیز دیگری نیست.
پیغمبر اکرم(ص) در کمال صراحت فرمود: «رُفِعَ عَنْ امَّتِی الطِّیرَةُ» در امت من تطیر و فال بد وجود ندارد. خود پیغمبر اکرم(ص) اشیاء را به فال نیک میگرفت و هرگز فال بد نمیزد و از فال بد منع میکرد. فرمود: «اذا تَطَیرْتَ فَامْضِ وَ اذا حَسَدْتَ فَلاتَبْغِ» هر وقت به دلت بد آمد، با آمدن چیزی دلت چرکین شد و تطیر زدی، اعتنا نکن، مخصوصاً برو. باز فرمود: «لاتُعادُوا الْایامَ فَیعادیکمْ» با ایام و روزگارها اعلام دشمنی نکنید که آنگاه آنها دشمن شما میشوند.
امام صادق(ع) فرمود: تطیر چیزی است که اگر سخت بگیری بر تو سخت میگیرد، چون وقتی سخت میگیری خودت هستی که بر خودت سخت میگیری، و اگر سست بگیری بر تو سست میگیرد؛ اگر اعتنا نکنی میبینی چیزی نبوده است. خیلی جمله عجیبی است!
📝 استاد مطهری٬ پانزده گفتار، ص ۱۴۶-۱۴۵ (با تلخیص)
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍امام موسی الکاظم علیهالسلام:
بدان كه خداوند...
اندوهگينان را نه به قدر اندوهشان، بلكه به قدر مهربانى و رحمت خود گشايش میدهد
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥درسی از پیرمرد پیاز فروش
👤استاد قرائتی
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✨﷽✨
🟢 دعای مستجاب نشده هم به نوعی مستجاب شده است
داستانی را مولوی ذکر میکند که البته تمثیل است. میگوید مردی بود که همیشه با خدای خودش راز و نیاز میکرد و داد «الله، الله» داشت. یک وقت شیطان بر او ظاهر شد و او را وسوسه کرد و کاری کرد که این مرد برای همیشه خاموش شد.
به او گفت: ای مرد! این همه که تو «الله، الله» میگویی و سحرها با این سوز و درد خدا را میخوانی، آخر یک دفعه هم شد که تو لبیک بشنوی؟ تو اگر به در هر خانهای رفته بودی و این همه فریاد کرده بودی، لااقل یک دفعه در جواب تو لبیک میگفتند.
این مرد به نظرش آمد که این حرف، منطقی است. دهانش بسته شد و دیگر «الله، الله» نگفت. در عالم رؤیا هاتفی به او گفت: چرا مناجات خدا را ترک کردی؟ گفت: من میبینم این همه که دارم مناجات میکنم و با این همه درد و سوزی که دارم یک بار هم نشد در جواب، به من لبیک گفته شود.
هاتف به او گفت: ولی من مأمورم از طرف خدا جواب را به تو بگویم: آن الله تو لبیک ماست
نی که آن الله تو لبیک ماست
آن نیاز و سوز و دردت پیک ماست
تو نمیدانی که همین درد و سوز و همین عشق و شوقی که ما در دل تو قرار دادیم، خودش لبیک ماست.
چرا علی علیه السلام در دعای کمیل میفرماید: «اللهُمَّ اغْفِرْ لِی الذُّنوبَ الَّتی تَحْبِسُ الدُّعاء»؟ (خدایا آن گناهانی را که سبب میشود دعا کردن من حبس شود و درد دعا کردن و مناجات کردن از من گرفته شود بیامرز).
این است که میگویند دعا برای انسان، هم مطلوب است و هم وسیله، یعنی دعا همیشه برای استجابت نیست؛ اگر استجابت هم نشود، استجابت شده است. دعا خودش مطلوب است.
📗 استاد مطهری، انسان کامل، ص۶۸
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
به نظرت اگر ۸ میلیارد آدم کره زمین،همه انیشتین بودند،می توانستند یک کارخانه یا یک دستگاه کوچک مثلا 40 کیلویی اختراع کنند که از یک طرف علف سبز وارد کنند و از آن طرف شیر سفید،گوشت،پشم،روغن(چربی)،چرم و ... تولید کند و در آخر یک یا چند دستگاه مثل خودش هم تکثیر کند .
✍قرآن کریم در آیه ۷۳ سوره حج می فرماید : اگر همه جمع شوند نمی توانند یک دونه مگس درست کنند بلکه اگر مگس چیزی از آنها بدزدد ، نمی توانند پس بگیرند .
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
❤️خردهریز دنیا عطش سیریناپذیر انسان غافل از خدا را فرو نمینشاند در نتیجه، زندگیِ او همیشه در تنگی و فشار است چون دائما یا آرزومند چیزی است که ندارد یا نگران از دست دادن چیزی است که دارد.
📖طه، آیۀ ۱۲۴
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ فصل زمستون و پاییز برای اونهایی که تدابیر ایرانی و اسلامی طبی رو میدونند فصل درمان و پیشگیری و تقویت است
❌ ولی برای اونهایی که از تدابیر حکیمانه ایرانی اسلامی فاصله گرفتند فصل بیماری و ضعف و گرفتاری است
✅ #لحاف_کرسی_پشمی_میقان یکی از اون تدابیری هست که بدن رو مستحکم نگه میداره
لحاف کرسی اصیل رو از میقان بخواید👇
♻️ به اونایی که براتون عزیزن و دوستشون دارید کانال محصولات پشمی میقان رو معرفی کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/1507655751Cac71b96543
✨﷽✨
✅ عاقبت بخیری
مرحوم استاد فاطمی نیا (ره):
مساله ي عاقبت بخير شدن بسيارمهم است!
معتبرترين وقديمي ترين كتاب درمورد جنگ صفين ، كتاب نصر ميباشدكه سابقا بسياركمياب بود، درآن كتاب مينويسد:
"درجنگ صفين يكي از سربازان اميرالمومنين(ع) زخمي شد، اورا به خيمه هاي حضرت اوردند"
حالا انصافا اين صحنه را تصور كنيد، اگر ما درآنجا بوديم وميديدم كه سرباز حضرت در راه ايشان زخمي شده ، از ته دل ميگفتيم خوشا به سعادتش! چه سعادتي بالاتر از مجروح شدن درجبهه ي حضرت است؟!
اما آيا ميدانيد اين سرباز كه بود؟!
نصرمينويسد:"آن سرباز مجروح، شمر بن ذي الجوشن بود!"
عجيب است! انسان يك روزدر جبهه ي حضرت اميرالمومنين باشد و يك روز هم سر از كربلا در بياورد و آن ظلم و جنايت فجيع و غير قابل بيان را مرتكب شود!
از آن طرف جناب حرّ است!
درابتدا در لشكر ابن زياد است و حكم جنگ با امام حسين (ع) را دارد، اما درآخر در راه حضرت شهيد و عاقبت بخير ميشود!
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e