🔰کانال مذهبی خادم الشریعه🔰
۴. حديث غدير
از ميان دلايل فراوان كه بيانگر زعامت على (ع) پس از پيامبر (ص) است، در اين بحث به سه دليل بسنده مى كنيم:
حديث «يوم الدار» در آغاز رسالت، حديث «منزلت» در اثناى رسالت و حديث غدير در اواخر عمر رسول خدا.
اكنون اجمالى از تعيين جانشين در آخرين روزهاى رسالت:
پيامبر اسلام (ص) در سال دهم هجرت براى انجام فريضه حج و تعليم مناسك آن به مسلمانان، در قالب يك جمعيت ده هزار نفرى حركت كرد و در روزهاى عرفه و منا سخنرانى هاى جامع و ارزنده اى ايراد فرمود.
مراسم حج به پايان رسيد، همگان به قصد وطن، مكه را ترك كردند، چون كاروانها به نزديك بركه آبى به نام غدير خم رسيدند، پيك وحى فرود آمد و پيامبر (ص) را فرمان توقف داد، خدا به رسول گرامى (ص) چنين فرمان داده بود:
«يا أَيُّها الرّسول بَلِّغْ ما أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَما بَلَّغْتَ رِسالتهُ وَاللّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النّاسِ». [۱]
«اى پيامبر، آنچه را از پروردگارت بر تو فرود آمده، به مردم برسان و اگر چنين نكنى، رسالت خداى را به جا نياورده اى و خداوند تو را از گزند مردم حفظ مى كند».
در اين لحظات حساس طنين اذان سراسر بيابان را فرا گرفت، سپس پيامبر (ص) خطبه اى به شرح زير ايراد كرد:
«ستايش از آن خداست و به او ايمان داريم. از او يارى مى خواهيم و بر او توكل مى كنيم، و از شر خويشتن و بدى كردارهايمان به خدايى پناه مى بريم كه گمراهان جز او راهنمايى ندارند.
خدا هر كس را راهنمايى كند، او ديگر گمراه نمى شود و گواهى مى دهيم كه خدايى جز او نيست و محمد (ص) بنده و فرستاده اوست.
هان! اى مردم، نزديك است كه من دعوت حق را لبيك گويم و از ميان شما بروم. من مسئولم و شما نيز مسئول هستيد... هان! اى مردم، هر كس من مولا و رهبر او هستم، على نيز مولا و رهبر اوست». [۱]
پيامبر (ص) جمله آخر را سه بار تكرار كرد و فرمود:
«پروردگارا! هر كس على را دوست دارد، تو او را دوست بدار و هر كس با او دشمنى كند تو با او دشمن باش. هر كس او را يارى كند، تو ياور او باش، و هر كس او را تنها گذارد، تو نيز او را تنها گذار. لازم است حاضران به غايبان خبر دهند و آنها را از اين امر آگاه سازند».
هنوز اين اجتماع با شكوه پايان نيافته بود كه فرشته وحى فرود آمد و پيامبر گرامى (ص) را بشارت داد كه خداوند امروز دين خود را تكميل كرد و نعمت خويش را بر مؤمنان به كمال رسانيد. [۲]
حديث غدير از احاديث متواتر است. كافى است كه بدانيم ۱۲۰ صحابى، آن را از پيامبر (ص) نقل كرده اند و از تابعان ۸۹ نفر به نقل آن پرداخته اند و در مجموع ۱۴ قرن، ۳۶۰ تن عالم و دانشمند سنّى آن را روايت كرده اند، و اگر راويان و عالمان شيعى را به آنان ضميمه كنيم خواهيم ديد كه حديث در بالاترين حدّ تواتر قرار مى گيرد. [۱]
----------
[۱]: مائده/ ۶۷.
[۱]: مَنْ كُنْتُ مَوْلاهُ فَعَلِىٌ مَوْلاهُ.
[۲]: «الْيَوْم أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتى وَرَضِيتُ لَكُمُ الإِسْلامَ دِيناً» مائده/. ۳ در اين لحظه صداى تكبير پيامبر ص بلند شد و فرمود: خدا را سپاسگزارم كه دين خود را كامل كرد و نعمت خود را به پايان رسانيد از رسالت من و ولايت على ع پس از من خشنود شد. پيامبر از جايگاه خود فرود آمد و ياران او گروه گروه به حضرت على ع تبريك گفتند و او را سرور خود و سرور هر مرد و زن مؤمنى خواندند.
[۱]: ترمذى، صحيح، ج ۵، ص ۲۹۷؛ ابن ماجه، سنن، ج ۱، ص ۴۵، حديث ۱۲۱؛ الحاكم النيسابورى، المستدرك على الصحيحين، ج ۳، ص ۱۱۰؛ احمد بن حنبل، مسند،... حديث ۹۶۱، ج ۱، ص ۸۸، ج ۲، ص ۶۷۲؛ و غيره، نسائى، خصائص، ص ۹۴، ۹۵، ۵۰؛ ابن ابى شيبه، المصنف، ج ۱۲، ص ۷۸، حديث ۱۲۱۶۷، مشكاة المصابيح، ج ۳، ص ۲۴۶؛ محب الدين طبرى، الرياض النضرة، ج ۲، ص ۱۶۹، چاپ خانجى، ما به همين مقدار بسنده مى كنيم، كسانى كه علاقمند به آگاهى از حالات راويان از صحابه و تابعان و دانشمندان باشند، مى توانند به كتاب هايى كه پيرامون حديث غدير نوشته شده مراجعه كنند. از ميان آنها مطالعه دو كتاب را پيشنهاد مى كنيم: الف. عبقات الأنوار، تأليف ميرحامد حسين هندى متوفاى ۱۳۰۶ ه-. ب. الغدير، تأليف محقق عاليقدر عبدالحسين امينى ۱۳۲۰- ۱۳۹۰ ه-.
🔻عضو کانال مذهبی خادم الشریعه شوید :🔻
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C67528e141d
✅لینک کانال ما را برای بقیه ارسال کنید اجرتون با امام زمان عج
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌟 در هر ساعت ماه رجب، لطف و عنایت الهی را به دست آورید
🔸 رهبرانقلاب: #ماه_رجب، ماه مبارکی است؛ ماه توسل و تذکر و توجه و تضرع و استغاثه و محکم کردن پیوند دلهای محتاج و نیازمند ما به ذیل لطف و فضل الهی است. این روزها را قدر بدانید. هر یک روز ماه رجب، یک نعمت خداست.
🔹 در هر ساعتی از این ساعات، یک انسان اگر هوشمند و زرنگ و آگاه باشد، میتواند چیزی را به دست بیاورد که در مقابل آن، همهی نعمتهای دنیا پوچ است؛ یعنی میتواند رضا و لطف و عنایت و توجه الهی را به دست آورد.
🔸 بعد از ماه رجب، ماه شعبان و بعد ماه رمضان است. برادران و خواهران مسلمان! ای صاحبان دلهای بیدار و مخصوصاً ای جوانان! این سه ماه را قدر بدانید. در این سه ماه، فرصت برای وصل کردن و منور نمودن دلها به لطف و نور پروردگار، بیش از همیشه است. ۱۳۶۹/۱۱/۱۹
💻 @Khamenei_ir
کانال مذهبی خادم الشریعه
🍃🍁🍂🌱🌹🎋🌺🌿
♻️🌙خلاصه اعمال ماه رجب🌙♻️
1.*غسل اولین روز و نیمه ماه رجب و آخر رجب
2.*روزه اولین روز و نیمه ماه رجب و آخر رجب
3.*در طول ماه رجب 100 مرتبه بگوید:
أسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَحْدَهُ لا شَرِیكَ لَهُ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ
4.*در طول ماه رجب 1000 مرتبه "لا إِلَهَ إِلا اللهُ"
5.*در طول ماه رجب روزانه 70 مرتبه بگوید:
"أَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ"
6.*در طول ماه رجب 100مرتبه ذکربگوید
أَسْتَغْفِرُ اللهَ ذَا الْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ مِنْ جَمِیعِ الذُّنُوبِ وَ الْآثَامِ "
7. *در طول ماه رجب 1000 هزار مرتبه یا 100 مرتبه سوره
قل هو الله أحد را بخواند
8.*روزانه 10 مرتبه بگوید: «أَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ
♻️🌙
9. *زیارت امام حسین علیه السلام .
🍀🥀☘🌷🌿🌹🌴🌻
🔻عضو کانال مذهبی خادم الشریعه شوید :🔻
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C67528e141d
✅لینک کانال ما را برای بقیه ارسال کنید اجرتون با امام زمان عج
⭕ ستاد استهلال دفتر رهبری: روز شنبه ۲۵ بهمن اول ماه رجب است
🔸 ستاد استهلال دفتر رهبری:
🔹️هلال ماه مبارک رجب با چشم مسلح در غروب جمعه در مناطق و استانهای مختلف كشور رويت شد و روز شنبه ۲۵ بهمن اول ماه رجب خواهد بود.
🔺️ تصویری از هلال رجب ۱۴۴۲ غروب ۲۴ بهمن ۹۹ اراک
🆔 @YjcNewsChannel
🔰کانال مذهبی خادم الشریعه🔰
✏️شكل گيرى تشيع در پرتو اين سفارش ها
ما به همين سه حديث قطعى بسنده مى كنيم. اين سفارشها سبب شد كه در عصر رسول خدا (ص) گروهى گرد على را بگيرند و به پيروى از او مشهور شوند. محقق معروف آقاى محمد كردعلى در كتاب «خطط الشام» مى نويسد:
«در زمان خود پيامبر (ص) گروهى از بزرگان صحابه به دوستى و موالات على (ع) معروف بودند؛ مانند سلمان فارسى كه مى گفت: ما با پيامبر (ص) بيعت كرديم بر دو اصل: خيرخواهى براى مسلمانان و اقتدا به على بن ابى طالب (ع) و ولايت وى. ابوسعيد خدرى مى گويد: مردم به پنج چيز دعوت شدند ولى چهارتا را گرفتند و يكى را رها كردند. سؤال شد: آن چهار تا را كه گرفتند چيست؟ گفت: نماز، زكات، روزه ماه رمضان و زيارت خانه خدا.
پرسيدند: آن يكى كه رها كردند كدام است؟ گفت: ولايت على بن ابى طالب (ع). از وى سؤال شد: آيا ولايت على همانند آن چهار مورد، لازم و واجب است؟ گفت: آرى، به سان آنها لازم و واجب است. و از همين افرادند: ابوذر غفارى، عمار ياسر، حذيفة ابن يمان، ذوالشهادتين خزيمة ابن ثابت، ابوايوب انصارى، خالد بن سعيد و قيس بن سعد بن عباده». [۱]
شيعه در عصر رسالت
سفارش هاى مؤكد پيامبر (ص) - كه نمونه هاى آن را يادآور شديم و قسمت مهم آن در كتاب هاى حديث و تفسير وارد شده است- سبب شد كه بذر تشيع در سرزمين اسلام پاشيده شود و به تدريج رشد كند. گروهى در عصر رسالت، ولايت على را به دل بگيرند و به عنوان شيعه على (ع) مشهور شوند و با پايمردى تمام پيمان خود را با امام پس از عصر رسالت نيز حفظ كنند. اين گروه هسته تشيع را در صدر اسلام تشكيل مى دادند. سپس تشيع در طول زمان با توجه به شناخت هاى صحيح از مسأله امامت و جانشينى على (ع) راه خود را باز كرد و پيوسته در حال گسترش بود.
تشيع از حجاز آغاز گرديد. سرزمين حجاز زادگاه تشيع است و آنگاه كه امام (ع) مقرّ خلافت را به عراق منتقل كرد، تشيع رشد بيشترى يافت و پيوسته در نقاط مختلف جهان گسترده شد.
----------
[۱]: محمد كردعلى، خطط الشام، ج ۵، ص ۲۵۱.
🔻عضو کانال مذهبی خادم الشریعه شوید :🔻
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C67528e141d
✅لینک کانال ما را برای بقیه ارسال کنید اجرتون با امام زمان عج
🔻عضو کانال مذهبی خادم الشریعه شوید :🔻
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C67528e141d
✅لینک کانال ما را برای بقیه ارسال کنید اجرتون با امام زمان عج
🔰کانال مذهبی خادمالشریعه🔰
🌹سالروز ولادت شکافنده علوم و حلول ماه مبارک رجب تهنیت باد!🌹
🔵 ابوبصیر، نابینای بینا
🔸 روزی حضرت باقر علیهالسلام با بعضی از اصحاب در مسجد مدینه نشسته بودند. حضرت عملی را انجام دادند که ممکن است شما تعجب کنید، ولی تعجب نکنید که این را خیلی از شیعیان کوچکشان هم دارند (من سراغ دارم).
🔸حضرت به آنهایی که آنجا بودند فرمود که من الآن اینجا همینطور که نشستهام مخفی میشوم، هرکسی که میآید از او سراغ مرا بگیرید، ببینید چه جواب میدهد؟ افرادی آمدند و اینها میپرسیدند: از ابی جعفر سراغی داری؟ میگفتند: نه (امام نشسته بود و آنها نمیدیدند).
🔸 ابوبصیر کور وارد شد. حضرت اشاره کرد، فرمود: از این بپرسید. گفتند: ابوبصیر! از ابیجعفر خبری داری؟ گفت: پس این خورشید تابان چیست که اینجا نشسته؟!
🔸 این، مقام انسان را نشان میدهد که در او حسهایی وجود دارد که اگر آنها را تربیت کند، چیزهایی را میبیند که هیچ بینای ظاهری آن چیزها را نمیبیند.
📗 استاد مطهری، آشنایی با قرآن، ج۴، ص۱۹۲
⭕️ کانال مذهبی خادم الشریعه :
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C1b84b6eccf
🔻عضو کانال مذهبی خادم الشریعه شوید :🔻
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C1b84b6eccf
✅لینک کانال ما را برای بقیه ارسال کنید اجرتون با امام زمان عج
🔻عضو کانال مذهبی خادم الشریعه شوید :🔻
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C1b84b6eccf
✅لینک کانال ما را برای بقیه ارسال کنید اجرتون با امام زمان عج
🔰کانال مذهبی خادم الشریعه🔰
۲- اقليت شيعه و اكثريت سنّى
سؤال: اگر شيعه حق است، چرا در اقليّت مى باشد و اكثريت، مذهب تسنّن را پذيرفته اند؟
پاسخ: هيچگاه# اكثريت نشانه حقانيت و اقليت نشانه خلاف آن نيست، در طول تبليغ# پيامبران، از زمان حضرت نوح (ع) تا عصر حضرت خاتم (ص) مؤمنان در اقليّت بودند.
قرآن آنگاه كه مبارزات پى گير انبيا را ياد مى كند، پيوسته تذكر مى دهد: گروندگان و مؤمنان به آنان بسيار اندك بودند. درباره نوح كه نهصد و پنجاه سال به تبليغ پرداخت، مى فرمايد:
«وَما آمَنَ مَعَهُ إِلّا قليل».
«جز اندكى به همراه #او ايمان نياوردند».
در آيه ديگر مى فرمايد:
«وَقَليلٌ مِنْ عِبادى الشَّكُور».
«اندكى از بندگان من سپاسگزارند».
قرآن درباره پيروى از اكثريت، به پيامبر هشدار مى دهد ومى فرمايد:
«إِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِى الأَرْض يُضِلّوك عَنْ سَبيلِ اللّه».
«اگر از اكثريت# مردم روى زمين پيروى كنى، تو را از راه خدا گمراه مى كنند».
و باز به پيامبر يادآور مى شود:
«وَما أَكْثَرُ النّاسِ وَلَوْ حَرَصْتَ بِمُؤمِنين».
«هر چند بكوشى، اكثريت مردم ايمان نمى آورند».
بزرگترين جمعيتها در جهان از آنِ كشورهايى چون چين با حدود يك ميليارد و سيصد #ميليون نفر و هند با بيش از يك ميليارد نفر جمعيت است كه اكثريت مردم آنها را مادى گرايان و بت پرستها تشكيل مى دهند.
اگر مجموع جمعيت مسلمانان را كه يك ميليارد و سيصد ميليون تخمين# زده مى شود نسبت به جمعيت ۶ ميلياردى كره زمين، بسنجيم، از اكثريت برخوردار نيستند.
اميرمؤمنان على بن ابى طالب (ع) در يكى از سخنان #حكيمانه خود، درباره شناخت حق و باطل، بيانى دارد كه يادآور مى شويم:
در جنگ جمل# مردى از اميرمؤمنان سؤال كرد: آيا با طلحه و زبير نبرد مى كنى، در حالى كه آنان از برجسته ترين اصحاب پيامبرند؟
امام در پاسخ فرمود: تو در اشتباهى. عظمت و بزرگى اشخاص، نشانه حق و باطل نيست، حق را بشناس تا اهل آن را بشناسى؛ و باطل #را بشناس، آنگاه اهل آن را خواهى شناخت».
گذشته از اين، شيعه هر چند نسبت به جمعيت كل مسلمانان، در اقليّت است، ولى براى خود، جمعيت عظيمى را در جهان تشكيل مى دهند و لذا در غالب نقاط جهان حضور# مؤثر دارند.
علاوه بر كشورهاى ايران و عراق و آذربايجان و بحرين و لبنان كه اكثريت آنها را شيعيان تشكيل مى دهند، در تمام كشورهاى اسلامى، اقليت #قابل ملاحظه اى از شيعيان وجود دارد كه براى خود مساجد، مؤسسات#، مدارس و برنامه هاى فرهنگى دارند.
اصولًا بايد توجه كرد كه شيعه به عنوان اپوزيسيون و مخالف نظام حاكم شناخته مى شد و نظام هاى سياسى براى سركوب بلكه ريشه #كن كردن آنها، به آنان لقب «روافض#» داده بودند.
به عنوان نمونه، سلطان# محمود غزنوى پس از تسلط بر# شرق خراسان، به ريشه كن كردن دو گروه، يكى شيعه و ديگرى معتزله همت گمارد، چندان كه آثار علمى و كتابخانه هاى آنان را از بين برد تا اثرى از تشيع و معتزله باقى نماند.
او پيوسته اهل# حديث و كراميه را تقويت مى كرد، و شيعه و معتزله را دشمن اصلى خود مى دانست.
صلاح الدين ايوبى، پس از خيانت به فاطميان، تصميم بر قتل عام# شيعه گرفت و گروه بى شمارى #از آنان را كشت.
در دوران حكومت# عثمانى، در زمان سلطان سليم به خاطر فتواى# يك فقيه حنفى به نام نوح، ۴۰۰۰۰ شيعه در تركيه فعلى سر بريده شدند.
در دوران حكومت# جزّار در لبنان، در جبل عامل حمام خون به راه افتاد و نسل كشى شيعه #صورت گرفت، به گونه اى كه كتاب هاى آنان مدتها به جاى هيزم در تنور نانوايان مى سوخت.
با توجه به اين كشتارهاى# دسته جمعى، بقاى شيعه در جهان، آن هم با يك فرهنگ قوى و جامع# و داشتن علما و دانشمندان مبرز در تمام رشته هاى اسلامى و علمى، يكى از معجزات# الهى است كه در پرتو عنايتش، مظهر اسلام راستين بدون تحريف# تا قرن پانزدهم به جاى مانده و خوشبختانه روز به روز نور آن، راه گروه بيشترى از انسانها #را روشن نموده و پرده هاى جهل و# تعصب را از چهره تاريخ# كنار مى زند.
🔻عضو کانال مذهبی خادم الشریعه شوید :🔻
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C1b84b6eccf
✅لینک کانال ما را برای بقیه ارسال کنید اجرتون با امام زمان عج
🔰کانال مذهبی خادم الشریعه🔰
سؤال: آيا انبيا و اوليا، علاوه بر قدرت هاى عادى، توان انجام امور خارق العاده را نيز دارند؟
پاسخ: جهان آفرينش، جهان اسباب و مسبّبات و علّتها و معلولها است. هر فردى در كار خود از قدرت الهى بهره مى گيرد و اگر پيوند او از آن قدرت لايزال گسسته گردد، عاجز و ناتوان مى شود. بنابراين، اگر اولياى الهى كارهاى خارق العاده اى را انجام مى دهند، همگى از قدرت الهى سرچشمه گرفته و به اذن او مى باشد. اگر اين پيوند قطع شود، هيچ فردى توان كارى را؛ اعم از عادى و غير عادى، نخواهد داشت.
كارهاى برون از توان عادى معلول تكامل روحى و روانى «ولىّ» خداست كه در اثر طى طريق عبوديت و عمل به تعاليم اسلام و پيمودن صراط مستقيم به اين مقام مى رسد. [۱] انسان در سايه عبوديت و بندگى خدا و اخلاص در عبادت، براى خود سيرى در تكامل باطنى دارد كه ربطى به زندگى فردى واجتماعى او ندارد و اين سير از حدود جسم وماده بيرون است و هر فردى در اين سير
معنوى خود، به فراخور حال خويش مقاماتى را به دست مى آورد كه چه بسا آنها را در اين جهان و يا پس از مرگ مشاهده نمايد.
مقصود از كمال چيست؟
وقتى مى گوييم خداوند كمال مطلق و نامتناهى است، مقصود از آن، همان «صفات جمال» خدا؛ از قبيل «علم» و «قدرت» و «حيات» و «اراده» است. هرگاه بنده اى در پرتو پيمودن راه اطاعت، گام در درجات كمال مى گذارد و از نردبان كمال بالا مى رود، مقصود اين است كه كمال وجودى بيشترى به دست آورده و علم بيشتر، قدرت زيادتر، اراده اى نافذتر وحياتى جاودانه تر پيدا مى كند. در اين صورت مى تواند از فرشته بالاتر قرار گيرد و از كمالات بيشترى بهره مند گردد.
بشر، پيوسته خواهان آن است كه بر جهان تسلط پيدا كند و كارى را كه انسان هاى عادى از انجام آن عاجزند، انجام دهد. به عنوان مثال، گروهى از مرتاضان از طريق رياضت هاى حرام و آزار دهنده به تقويت نفس و روح پرداخته و قدرت هايى را به دست مى آورند.
امّا راه صحيح كه موجب سعادت هر دو جهان مى گردد، آن است كه راه «بندگى» و خضوع در برابر خداى جهان را در پيش گيرد و با پيمودن راه بندگى، مقاماتى به دست آورده و سرانجام قدرت بر تصرف در تكوين پيدا كند.
پيامبر گرامى (ص) در ضمن حديثى به مقامات بلند سالكان راه حق و پويندگان راه عبوديت وبندگى اشاره نموده، سخن پروردگار را چنين نقل مى فرمايد:
«هيچ بنده اى به وسيله كارى، نسبت به من تقرب نجسته كه محبوب تر از انجام فرايض بوده باشد. (آنگاه فرمود: ) بنده من با گزاردن نمازهاى نافله آنچنان به من نزديك مى شود كه اورا
دوست مى دارم. وقتى او محبوب من شد، من گوش او مى شوم كه با آن مى شنود، وچشم او مى شوم كه با آن مى بيند و زبان او مى گردم كه با آن سخن مى گويد، و دست او مى شوم كه با آن حمله مى كند. هرگاه مرا بخواند اجابت مى كنم و اگر چيزى از من بخواهد مى بخشم». [۱] دقت در اين حديث، ما را به عظمت كمالى كه انسان در سايه انجام فرايض و نوافل پيدا مى كند، به خوبى رهبرى مى كند. در اين حالت قدرت درونى انسان به حدّى مى رسد كه با قدرت الهى صداهايى را كه با نيروى عادى نمى شنيد، مى شنود و صور و اشباحى را كه ديدگان عادى را ياراى ديدن آنها نيست، مى بيند. سرانجام خواسته هاى اوجامه عمل پوشيده، حاجت هايش برآورده مى شود، در نتيجه دوست خدا مى شود و عمل او، عمل خدايى مى گردد.
جاى شك نيست مقصود از اينكه خدا چشم وگوش او مى گردد، اين است كه ديده او در پرتو قدرت الهى، نافذتر و گوش او شنواتر و قدرت او گسترده تر مى گردد.
پی نوشت:
[۱]: آرى براى رسيدن به انجام امور خارق العاده، راه ديگرى به نام رياضت هست ولى پيمودن آن راه حرام و ممنوع مى باشد. وگاهى مصالح غيبى ايجاب مى كند كه فردى در دوران كودكى، به كمالى برسد كه ديگران فاقد آن هستند، و اين جنبه استثنايى دارد.
[۱]: اصول كافى، ج ۲، ص ۳۵۲ چاپ دارالكتب الاسلاميه.
🔻عضو کانال مذهبی خادم الشریعه شوید :🔻
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C1b84b6eccf
✅لینک کانال ما را برای بقیه ارسال کنید اجرتون با امام زمان عج
🎥 انتقاد جوانی که سال گذشته به اتهام بوسیدن ضریح مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها به ۵ ماه حبس محکوم شد از آیتالله رئیسی:
🔸اگر بوسیدن ضریح مطهر توسط من جرم است پس اقدام شما هم در بوسیدن ضریح مطهر امام کاظم علیه السلام هم جرم است
✍ حوزه انقلابی
🔺 فیلم بوسیدن ضریح توسط آیتالله رئیسی در عراق در شرایطی اتفاق افتاد که بوسیدن ضریح مرقد امامان معصوم در عراق توسط مردم عراق آزادانه و بدون منع قانونی در حال انجام است
🔺این جوان، جدای از مواضع سخیف و ضدانقلابی در مخالفت با آقا و نظام،و بی ادبی و فسق علنی و لایوهای شنیع و مشمئزکنندهای که با برخی از خانمهای اینستاگرام داشته ، قبلا در کلیپهای مختلف توهینهای متعددی به حضرت امام، رهبری و آیتالله بهجت و داشته است.
و دقیقا نسخه وطنی اللهیاری است
کلیپ ضریح بوسی هم در ادامه همان موارد بوده است
🔺البته باید دید و به احتمال قوی با توجه به سابقه این فرد در کلیپ های دیگر که توهین به افراد و شخصیت هاست این حکم لحاظ شد. متاسفانه در این حکم به آن موارد أظهر من الشمس استناد نشده وبه چیزی استناد شده که زمینه این فضاسازی جدید را ایجاد نمود
پ ن دوم :
علی أیحال هرچند حکم قاضی ارتباطی با آقای رئیسی مستقیماً ندارد و این حکم با این وجه برای این جرم غیرحق به نظر میرسد و هرچند او سوابق نامطلوبی داشته باشد اما نسبت به جبران این حکم مطالبه او حق است که رفع سوء سابقه شود.هرچند جا دارد به حسب دیگر جرائمش مجازاتی سنگین تر شود مگر آنکه توبه کند و مشمول رأفت اسلامی شود.
🆔@howzehenghelabi