46.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌چرا باید به آینده نظام امیدوار بود؟!
🔺 دیدن این کلیپ برای تمامی افراد #واجب است!
مقام معظم رهبری: نقاط امیدبخش در این کشور بسیار است باید آنها را به جوانان معرفی کنیم
#حجت_الاسلام_راجی
https://eitaa.com/joinchat/482476110C1bfffef8cb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ حسن رحیم پورازغدی :
🔺 برخی از آقایون از خدا و قانون ترسی ندارن اما از فضای مجازی بدجوری میترسن!
https://eitaa.com/joinchat/482476110C1bfffef8cb
15.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ما تندرو هستیم!؟
+بیاید حرفای مسئولین تو زمینه حجاب رو مرور کنیم
امیدوارم این کلیپ برسه به دست آقایان«رئیسی،قالیباف،اژه ای،خسروپناه،رادان،وحیدی»
✅@saeedism
✅@keyhanabzi
✅@rooyesh_irani
✅@bikarran
.
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این یک ویدئوی طنز نیست!
واقعیت تلخیست از استدلال برخی کانالها که در توهم جهادتبیین سِیر میکنند.
📼 هنرمندانه به تصویر کشیده شده😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفقا همتون افطاری دعوتین ‼️😳
🇮🇷 کانال رسمی #آرمان_انقلاب
https://eitaa.com/joinchat/48103880C18fa15ca2a
برای #آرمان های ایران 🖤
هدایت شده از کانال مهدویت 🇮🇷🇵🇸
🟡 هدیه جمعه های کانال مهدویت ( ۱۵۲)
#هدیه_جمعه
#حاجت_روایی
🔴 درخواست حاجت در محضر قرآن در شب های دهه دوم ماه مبارک رمضان
🔵 عَنْ زُرَارَةَ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ: تَأْخُذُ الْمُصْحَفَ فِي الثُّلُثِ الثَّانِي مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ فَتَنْشُرُهُ وَ تَضَعُهُ بَيْنَ يَدَيْكَ وَ تَقُولُ: «اللَّهُمَ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِكِتَابِكَ الْمُنْزَلِ وَ مَا فِيهِ ، وَ فِيهِ اسْمُكَ الْأَعْظَمُ الْأَكْبَرُ وَ أَسْمَاؤُكَ الْحُسْنَى ، وَ مَا يُخَافُ وَ يُرْجَى أَنْ تَجْعَلَنِي مِنْ عُتَقَائِكَ مِنَ النَّارِ» وَ تَدْعُو بِمَا بَدَا لَكَ مِنْ حَاجَةٍ
🌕 حضرت باقر عليه السّلام فرمود: در ثلث دوم ماه مبارك رمضان (يعنى از شب دهم تا شب بيستم) قرآن كريم را در مقابل خود بگشا و بگو:
«اللَّهُمَ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِكِتَابِكَ الْمُنْزَلِ وَ مَا فِيهِ ، وَ فِيهِ اسْمُكَ الْأَعْظَمُ الْأَكْبَرُ وَ أَسْمَاؤُكَ الْحُسْنَى ، وَ مَا يُخَافُ وَ يُرْجَى أَنْ تَجْعَلَنِي مِنْ عُتَقَائِكَ مِنَ النَّارِ»
🔺 سپس هر حاجت كه مى خواهى طلب كن.
📚 الكافي، ج ۲ ص ۶۲۹
🌷 چه حاجتی بالاتر از حاجت تمام انبیاء و اسباب خشنودی دل حضرت زهراء سلام الله علیها
🔹 الهی به عظمت قرآن عجل لولیّک الفرج
🆔 eitaa.com/emame_zaman
هدایت شده از بصیرت سیاسی یک انقلابی
#یادداشت | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
♦️زن مستقل مرد شده
✍🏻| خانم مهدیه منافی
🔸یک بار کلیپی دیدم که حرف جالبی میزد و میگفت: «مردان وقتی به استقلال مالی میرسند به سمت تشکیل خانواده میروند و زنان برعکس، با استقلال اقتصادی به فکر طلاق میافتند!» حرف درستی که برای اثبات آن کافیست کمی به دور و بر خود نگاه کنیم. زنانی که با شاغل شدن و رسیدن به درآمد، قید ازدواج را زدند و یا مردانی که با درآمد همسر، بار خود را در حمایت مالی زن سبک کردند. ایدهی زن مستقل، ایدهای است که فمینیستهای مسلمان آن را با حضرت خدیجه تعریف میکنند، اما آیا این دیدگاه با سبک زندگی و رویکرد حضرت خدیجه قابل تطبیق است؟ ورود زن به عرصهی اقتصادی به عنوان یکی از عناصر قدرت و حذف مرد به عنوان حامی مالی زن، دو محور مهم در تعریف زن مستقلی است که فمینیستها از آن یاد میکنند. با این تعریف، زنی که تحت حمایت اقتصادی مرد است وابسته و ضعیف تلقی شده و ازهمین روست که خانهداری در این رویکرد امری فاقد ارزش شناخته میشود؛ زیرا زن خانهدار ارزش اقتصادی مادی و قابل محاسبه که در قبال دریافت پول تعریف میشود را تولید نمیکند.
🔹در رویکرد اسلامی اکتساب مال توسط زن مجاز است و برای او انواع حقوق اقتصادی تعریف شده است تا جایی که همپای مردان پرداخت زکات بر آنها واجب شده است که اگر تولید و ورود به عرصهی اقتصادی نبود، نیازی به وجوب پرداخت زکات برای زنان نیز نبود. اما وقتی که یکی از ارکان قوامیت مردان در خانواده بر اساس آیهی ۳۴ سورهی نساء «بما انفقوا» و نقش اقتصادی مرد نسبت به زن است، یعنی یکی از وجوه مهم نقش مرد در خانواده در نسبت با زن، اقتصادی است. تا جایی که برخی از مفسرین از جمله آیت الله جوادی آملی معتقدند مردی که نقش اقتصادیاش در خانواده حذف شده، به قوامیت او خدشه وارد شده است. آنچه در رویکرد «زن مستقل» مشهود است چیزی نیست جز حذف نقش مهم مرد در خانواده و جابهجایی نقشها. تا جایی که جرمی آدام اسمیت از آن در کتاب خود با نام «زنان شاغل، مردان خانهدار» از آن یاد میکند.
🔸موضوعی که برخلاف سیره و مشی رفتاری حضرت خدیجه در نقش خانوادگی خود در نسبت با رسول خدا (ص) است. وجود مقدس ایشان در عین ورود به عرصهی اقتصادی، زنانگی خود را نفی نکرد و قوامیت همسر خود را زیر سؤال نبرد. جالب اینجاست که در روایاتی که وضعیت زنان و مردان را در آخرالزمان وصف کرده است یکی از محورهای مرکزی، مردواره شدن زنان و زنواره شدن مردان است. موضوعی که ما آن را در ظاهر و پوشش خلاصه کردیم اما حقیقت این روایت، در تغییر نقشها و از دست رفتن زنانگی و مردانگی است. تا جایی که در روایتی دیگر گفته شده در آخرالزمان زنان نفقهدهندهی مردان میشوند. امروز که به بهانهی وفات حضرت خدیجه (س) یاد ایشان را گرامی میداریم، بهتر است با مبنای صحیح و اسلامی، وجودشان را از تعاریف مدرنی که در سالهای اخیر به ایشان نسبت داده شده پیراسته کنیم و زن بودن را بما هو زن با مزیتهایی که در نظام آفرینش توسط خالق متعال برای او در نظر گرفته شده بشناسیم؛ نه زنی که از زن بودن تهی شده و خود را مستقل از مردی که در زوجیت تکمیل کنندهی اوست، تعریف میکند.
💠 |@momenaat_ir|
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای #جوشن_کبیر
{ فراز ۴۴ تا ۴۶ }
اسم منتخب این بخش؛ یا طبیب ☀️
4_5877360430417970847.mp3
3.99M
#حرفهای_من_و_خدا ۱۲
یــا طبیب 💫
و اوست؛
تنها همجنسِ جانِ ناآرامت ،
همان که بارها به یادت آورده؛
تو تکهای جداشدهی از اویی ...
و جز در آغوشش آرام نمیگیری.
🔴چادر حجاب کهن ایرانیان است
▪️آنچه که ازتاریخ قبل از اسلام به جا مانده نشان میدهد زنان ایرانی همیشه نجیب بوده و گاها هم برای امان ماندن از طمع شاهزادگان، خانه نشینی کردهاند و از نگاه نامحرم دوری کردهاند. پوششهای متنوع در زمانهای مختلف بوده که همه آنها اجزائی شبیه به چادر داشتهاند. همچنین یکی از منابع معتبر اثبات چادر در ایران باستان، مجسمههای به جای مانده از ایران باستان در موزههای غرب است .به عنوان مثال ....
◾️در موزه بریتانیا از لباس یک زوج اشرف ایرانی نگهداری میشود که لباس زن دارای پیراهن بلندی است که تا پارا پوشانده است. نقشی سنگی در موزه لوور پاریس از اشکانیان وجود دارد که زنی چادر گشاد به حالت رو گرفته بر سر دارد. در موزه دمشق مجسمهای زن چادری از زمان اشکانیان وجود دارد که این نیز سندی متقن است. همچنین بشقابهای به جا مانده از ساسانی نشان میدهد که هر یک از بانوان چادر پوشیدهاند. همچنین منابع تاریخی موید مرسوم بودن پوشش قبایی شبیه به چادر در بانوان این زمان بوده است. همچنین حجاب زنان زرتشتی یک سند متقن دیگر از حجاب در ایران باستان بوده است.
◀️در انتها باید گفت بسیار عجیب است عدهای زرتشت را به عنوان دین قبول دارند اما حجاب زرتشت و مسیحی را قبول ندارند.
منابع:
۱_روزگاران ایران یا گذشته ایران باستان، عبدالحسین زرین کوب، انتشارات سخن
۲_پوشش زنان در ایران پیش از اسلام، احمد جمالی زاده، مجله مطالعات ایرانی، ۱۳۸۹
۳_کافه تاریخ
۴_سایت خبرگزاری مهر
🚨 واشنگتن- تلآویو در موضع اتهام؛
🔻رفتار روسیـــــه تهــــاجمی تر می شود؟
❌ چند ساعت پس از آن که روسیه و چین، قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره جنگ غزه را وتو کردند، تروریست ها بیش از ۱۳۰ شهروند را در سالن کنسرت کروکوس مسکو به خاک و خون کشیدند.
✖️نماینده روسیه در شورای امنیت تاکید کرده بود که پیشنویس آمریکا مبهم، و فاقد بندهایی برای اعمال فشار کافی بر اسرائیل و برقراری آتش بس است.
✖️پوتین پس از وقوع عملیات تروریستی گفت: «از وتو کردن قطعنامه شورای امنیت و حمایت از مردم غزه پشیمان نیستیم، حتی اگر به ما ضربه بزنید».
✖️او انگشت اتهام را نه فقط به سوی آمریکا، بلکه به سمت اسرائیل گرفته است. این دومین عملیات خرابکاری جبهه غرب، پس از برنامه ریزی گسترده برای آشوب افکنی در انتخابات چند روز قبل ریاست جمهوری روسیه است.
✖️پوتین با وجود تقلای داعش برای بر عهده گرفتن مسئولیت عملیات تروریستی، انگشت اتهام را به سمت جنایتکاران در غزه نشانه گرفت و احتمالا از آمریکا و اسرائیل انتقام خواهد گرفت...