هدایت شده از اسراء
👌استادبزرگ علیرضا فیروزجا، مرد شماره یک شطرنج ایران در دور سوم مسابقات بزرگ بینالمللی «گرنک» آلمان حاضر به بازی در برابر نماینده رژیم صهیونیستی نشد. تا قبل از این دور فیروزجا موفق به کسب پیروزی در تمامی دیدارها شده بود. این رویداد بزرگ بینالمللی با حضور ۹۰۴ شطرنجباز از ۴۸ کشور در حال برگزاری است.
🇮🇷 @Sorenae
هدایت شده از اسراء
عراق توی دور زدن تحریمهای ارزی و کالایی به ایران کمک میکنه
دلیل حمله اصلاحطلبا، سلبریتیها، ایسنا، نماینده های مجلس و... به کمکهای عراقیها و حشد الشعبی و تخریب رابطه بین دو کشور که مسبوق به سابقه هم هست؛ برای جلوگیری از آسیب زدن به تحریمهای آمریکا و اروپاست که برنامه های جریان نفوذ رو عقب میندازه!
پشت مهناز افشار، پرویز پرستویی، محمود شهریاری و... هم حجاریان نشسته که گفته بود "ما باید حرفمون رو از زبان سلبربتیها بزنیم".
🆔 @Sorenae
هدایت شده از اسراء
تو دولت روحانی مُد شده هرجا قافیه رو میبازن، سریع اسم رهبر معظم انقلاب رو ردیف میکنن! طرف فیلمش هست که تو اجلاس خارجی گفته هدف 16 "سند توسعه پایدار" که همون 2030 هست رو با افتخار اجرا کردیم، حالا طلبکارانه میگه تخریبگرا بگن کدوم کار ما اجرای 2030 هست؟ ما ابلاغ رهبر رو اجرا کردیم!
"سید رضی"
🆔 @Sorenae
هدایت شده از اسراء
1_60472639.pdf
1.21M
اهداف توسعه پایداری که جناب وزیر به بند 16 آن اشاره کرده مربوط به این اهداف توسعه پایدار 2030 هست.
🔹 وزیر داره از زیر بار حرفاش جاخالی میده
متن و فیلم صحبت های وزیر 👇
https://www.yjc.ir/00SxUV
#استیضاح_وزیر_ارتباطات
🆔 @Sorenae
هدایت شده از اسراء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ستون های برق ۵۰۰ کیلویی که باید هلیکوپتر حمل کنه رو بسیجی های جهادی مشهدی روی دوش گذاشتن و بالای کوه بردن تا برق روستاهای پلدختر وصل بشه...
@Sorenae
هدایت شده از اسراء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آغوشی ارزشمند تر از همه مصاحبه ها و بازدیدهای دولتمردان
پ.ن: وقتی ستاد مدیریت بحران دولت روحانی باوجود بودجه های نجومی که معلوم نیست کجاها هزینه میشه و بارها ثابت کرده عرضه حل و فصل هیچ بحرانی رو نداره، باید هم سردار سلیمانی برای مدیریت سیلاب خوزستان دست به کار بشه و روستا به روستا سرکشی کنه
🇮🇷 @Sorenae
هدایت شده از اسراء
نماینده مردم در مجلس فرق بین نیروی نظامی و استقرار پایگاه نظامی رو نمیدونه
و قانون اساسی رو تفسیر غلط میکنه
روی جالب قضیه اینه که این عزیزان قانون گذار هستند!
با این تفسیر حضور نیروهای نظامی آمریکا در زلزله بم و وابستگان نظامی سفارتخانه ها هم باید خلاف قانون اساسی باشه!
"علی سیستانی"
@Sorenae
هدایت شده از اسراء
🔴توضیح مختصر در مورد تفاوت ها و شباهت های جنگنده کوثر با تایگرهای قدیمی ایرانی/ قسمت اول
1.تفاوت بین این جنگنده که رونمایی شده با تایگر شصت سال پیش از زمین تا آسمون هست به غیر از فرم بدنه. بدنه هواپیما عمر مفید داره که نهایتا سی سال هست و به دلیل خستگی های زیاد سازه به دلیل مانورهای هوایی و تحمل فشار حاصل از اون، عملا بعد از سی سال از خدمت خارج میشه.
2.این جنگنده هم بدنه آن کاملا از نو و در ایران ساخته شده نه این که بدنه شصت سال پیش رو رنگ کرده باشن. با تحقیق در نت متوجه میشوید ایران بالاتر از بیست عدد بدنه تایگر رو از نو ساخته و با پوششهای امنیتی وارد خدمت کرده به اسم های مختلف از جمله صاعقه آذرخش و این بار کوثر.
3.به غیر از بدنه و مهمتر از اون ، چیزی که نسل جنگنده را مشخص میکند اویونیک ، رادار ، موتور و قدرت آن و در نهایت سلاح های قابل حملی هست که با رادار و سامانه کنترل آتش جنگنده یک پارچه باشد. در تمام این زمینه ها کوثر نسل چهارم به حساب می آید.
4.کافی هست به شرکتهای دانش بنیان نظامی ایران مثل صاایران نگاه کنید و در نت تحقیق کنید که میزان پیشرفت این شرکتها در زمینه ساخت تجهیزات اپتیک ،الکترونیک، راداری و اویونیک در آنها در چه سطحی هست. صاایران مدتهاست تبلیغات تلوزیونی ندارد و به کارهای دیگری غیر از موبایل مشغول است.
5.در حال حاظر کشوری مثل آمریکا با داشتن اف۲۲ و اف۳۵ در نبرد احتمالی از جنگنده کوثر بیش از جنگنده های امثال عربستان و ترکیه میترسد. چون تمامی جزئیات و ریز سیستمهای جنگنده های عربستان و ترکیه را خودش ساخته و طراحی کرده است و ضد آنها را در اختیار دارد ولی کوثر برایش کاملا سربسته است.
6.فراموش نکنید از موشک های هارپون که در زمان شاه از امریکا خریداری شد نتوانستیم در عملیات مانتیس که به گفته آمریکایی ها از موفق ترین نبردهای تاریخ نیروی دریایی آمریکا هست بر ضد خودش استفاده کنیم و آمریکا در آن نبرد صددرصد بر ما پیروز شد.
7.تنها چیزی که در جنگنده کوثر مورد سوال هست مشترک بودن فرم بدنه آن با تایگر های شصت سال پیش است که باعث شده در نت مورد تمسخر عده ای قرار گیرد. این شباهت دو دلیل دارد. دلیل اول آن این است که طراحی جنگنده جدید هزینه سرسام آوری دارد.
8.کافی هست به هزینه ساخت و طراحی جنگنده اف ۳۵ که یک پروژه بین المللی هست و یک سمت آن آمریکا هست نگاه کنید. آخرین آماری که من در نت دیدم مبلغ ۷۵۰ میلیارد دلار هزینه ساخت و طراحی برای آن بوده که باعث شده این پروژه با مشکل مواجه بشه آن هم با بودجه ارتش آمریکا.
"ehsan yadegari"
@Sorenae
هدایت شده از اسراء
روال مباحثه با جماعت نخود مغز و "ما نمیتوانیم" به این صورته:
- جنگنده کوثر که ماکته بابا مسخره کردین خودتونو
+ (بعد از مانور ارتفاع پست و رول 360)
- اینو که 60 سال پیش از آمریکا گرفتین
+ این خریت ادامه دارد...
#جنگنده_کوثر
#کوثر
"شراگیم"
@Sorenae
هدایت شده از اسراء
🔴توضیح مختصر در مورد تفاوت ها و شباهت های جنگنده کوثر با تایگرهای قدیمی ایرانی/ قسمت دوم
9.کافی هست نیروی نظامی ایران در تهیه تجهیزات مورد نیاز خود با وجود تحریم ها وارد اینچنین چالش هایی شود.نتیجه آن ورشکستگی کلیه ارگان های نظامی هست و از بین رفتن امنیت کشور.البته در ایران چندین جنگنده در فاز طراحی ساخت قرار دارند که قاهر یکی از آنها بود که فاز اول آن رونمایی شد.
10.برای کشوری مثل ایران طرح های بومی باید در رتبه دوم اولویت باشند که اولا با جلو بردن این طرح ها کشور از لحاظ تکنولوژی عقب نیافتد و در ثانی هزینه بر بودن این طرح ها باعث نشود نیازهای کنونی نیروهای مسلح روی زمین بماند.
11.بنابراین بهتر است برای جایگزین کردن جنگنده های خسته ، از روی همان جنگنده ها عمل ساخت را انجام دهیم که در هزینه طراحی صرفه جویی شود. باز تکرار میکنم فقط فرم بدنه شباهت دارد نه رادار اویونیک موتور و تسلیحات آن. دلیل دوم این شباهت به سابقه تاریخی این جنگنده برمیگردد.
12.به دلیل سابقه زیاد خدمت تایگر در ایران بسیاری از ملزومات حضور یک جنگنده در خدمت ، در نیروهای مسلح ما وجود دارد.
مانند تاسیسات آورهال، خلبان های کارآزموده با سابقه ساعات پروازی بالا با این جنگنده و تعداد بالای تکنسین این جنگنده در قالب نیروی انسانی که برای نگهداری از این جنگنده در تمامی پایگاه های شکاری کشور وجود دارند و در آخر وجود شرکتهای متعدد قطعه ساز برای این جنگنده.
13.به همین دلیل از خدمت خارج کردن این جنگنده به صورت کامل ، هزینه ی سرسام آوری را این بار در زمینه زیرساخت ها و ملزومات حضور جنگنده جدید در ساختار نیروی هوایی کشور به بار می آورد که از توان بودجه نیروهای مسلح ما به دور است.
14.به همین دلیل است که آمریکا و اسرائیل و بسیاری از کشورها همچنان از اف16 با طراحی پنجاه سال پیش استفاده می کنند ولی اف شانزده های کنونی آنها فقط در فرم بدنه با مشابه پنجاه سال پیششان مشابه هستند.
15.اصل قدرت یک جنگنده به سامانه راداری کنترل آتش آن و تسلیحاتش برمیگردد نه به فرم بدنه و شکل ظاهری علمی تخیلی آن!! . البته فرم بدنه هم در جای خودش مهم است و مشخصا در جنگنده های نسل پنج مثل اف22 و اف35 تفاوت های فاحشی با نسلهای گذشته در فرم بدنه برای کاهش سطح مقطع راداری میبینید.
16.ولی یک سوخو ۲۲ ارتقا یافته با کروز ۱۵۰۰ کیلومتری که سرعت اولیه آن همان سرعت سوخو خواهد بود در کنار امکان برقراری ارتباط بین سوخو و پهپاد های ایرانی که در سطح اول دنیا هستند برای آمریکا از جنگنده های تازه خرید عربستان هم خطرناک تر خواهد بود.
17.کافی هست یک پهپاد کوچک ایرانی که رهگیری و شناسایی آن سخت باشد ، بر روی هدف آمریکایی قفل لیزری بیاندازند و سوخو در نقش فقط یک حمال! یک سلاح « شلیک کن فراموش کن» را از فاصله بسیار دور از هدف شلیک کند . دقت برخورد و خطای آن زیر یک متر خواهد بود !!
"ehsan yadegari"
@Sorenae