1_12256869483.mp3
2.58M
این صوت ملکوتی امام(ره) را چندبار گوش کنید...
📌برای تمام کسانی که ناراحتاند و احساس #عدم_فتح دارند
🤲روحالله فرمود:
✅کسانی که برای خدا کار و قیام میکنند، هیچوقت باخت ندارند!
❌آنها که برای دنیا کار میکنند، چه به آن برسند و چه نرسند، باختهاند!
#برای_خدا
#من_و_رسانه
@Quranahlebayt
.#عکس_نوشت👆
حالا میتوان فهمید که یکی از دلایل
تأخیر در ظهور امام زمان عجل الله چیست؟
@Quranahlebayt
4_5931645728957925507.mp3
5.97M
سخنان امام خمینی ره
@Quranahlebayt
19.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.#سخنان_رهبر_عزیزمان
‼️اگر حادثه عاشورا نبود،... یقیناً اسلام دچار انحراف میشد و چیزی از حقیقت و نورانیت اسلام باقی نمیماند.
✅قطعاً اسلام زنده به عاشورا و حسین بن علی علیه السلام است.
#محرم
@Quranahlebayt
خداوندا امروز توفیق ده تا عمل صالحی که موجب رضای توست انجام دهیم🌹
آیه ۴۸ #بقره ( صفحه ۷)
وَ اتَّقُوا یَوْماً لا تَجْزِی نَفْسٌ عَنْ نَفْسٍ شَیْئاً وَ لا یُقْبَلُ مِنْها شَفاعَهٌ وَ لا یُؤْخَذُ مِنْها عَدْلٌ وَ لا هُمْ یُنْصَرُونَ
و از آن روز بترسید که کسی مجازات دیگری را نمیپذیرد و نه از او شفاعت پذیرفته میشود؛ و نه غرامت از او قبول خواهد شد؛ و نه یاری میشوند.
🟣آیه ى فوق در مورد یهودیان است، ولى یک قانون کلى را در مورد رستاخیز بیان مى کند و آن این که در رستاخیز ، اموال و فرزندان سودى به حال انسان ندارند و هر کس مسئول اعمال خود است.👈🏻 «یَوْمَ لا یَنْفَعُ مالٌ وَ لا بَنُونَ» (۸۸- ۸۹شعرا)
🟡در دنیا براى نجات خلافکاران از راه کارهاى مختلفى استفاده مى شود؛ از جمله: گاهى دیگران جریمه و غرامت خلافکار را به عهده مى گیرند و مى پردازند، یاگاهى وساطت و شفاعت او را مى کنند و به یارى اش مى شتابند.. از این رو، برخى از منحرفان و خرافه پرستان مى پندارند در رستاخیز نیز همین گونه است، ولى در رستاخیز هیچ یک از اینها کارساز نیست و هر کس به کیفر اعمال خویش مى رسد.
🟣واژه ى «شفاعت» از ریشه ى «شفع» و به معناى جفت و همراه شدن است. و«عَدْلٌ» یعنی فدیه، بدل،تاوان.
قرآن کریم در برخى آیات👈🏻(۴۸ و ۲۵۴ بقره و ۴۸مدثر)، شفاعت را نفى مى کند ولى در آیاتى دیگر شفاعت را براى خدا یا کسانى که خدا اجازه مى دهد اثبات مى کند👈🏻(۴سجده،۴۴زمر،۲۵۵ بقره و ۲۳سبأ) و گاهى براى شفاعت گران شرایطى را مشخص مى سازد،گاهى اين شرط را رضايت و خشنودى خدا معرفى مى كند مانند: 👈🏻«و لا يشفعون الا لمن ارتضى »(۲۸انبياء). و گاه شرط آن را گرفتن عهد و پيمان نزد خدا معرفى مى كند مانند 👈🏻«لا يملكون الشفاعة الا من اتخذ عند الرحمن عهدا». (۸۷مريم) و زمانى صلاحيت شفاعت شدن را از بعضى از مجرمان سلب مى كند، مانند سلب شفاعت از ظالمان در آيه: 👈🏻«مَا لِلظَّالِمِينَ مِنْ حَمِيمٍ وَلَا شَفِيعٍ يُطَاعُ »(غافر: ۱۸). و به اين ترتيب داشتن عهد و پيمان الهى يعنى ايمان ، و رسيدن به مقام خشنودى پروردگار و پرهيز از گناهانى چون ظلم و ستم ، جزء شرائط حتمى شفاعت است .
🟡بنابراین شفاعت مردود آن است که شفاعت کننده با استفاده از نفوذ خویش، مجازات خلافکار را تغییر دهد و او را نجات بخشد، بدون اینکه تغییرى در شرایط شفاعت شونده حاصل شود. این شفاعت غیرعادلانه و نوعى پارتى بازى است که در مباحث مذهبى جایى ندارد.
🟣شفاعت صحیح آن است که در اثر ارتباط با شفاعت کننده در شفاعت شونده تغییرى حاصل مىشود و وضع نامطلوبش تغییر مى کند، به طورى که شایسته ى بخشودگى مى شود.
🟡بحث های کامل در مورد #شفاعت را با سرچ در کانال میتوانید پیدا کنید.
🍃🌸آنچه که از این آیه می آموزیم :
💥انسان در آینده با روزى عظیم (قیامت) مواجه خواهد شد.
💥رستاخیز روز تنهایى و بى یاورى است.
💥در مورد رستاخیز امیدهاى واهى نداشته باشیم و به افراد و اموال خود دل نبندیم.
💥در رستاخیز هر کس مسئول کردار خویش است و راهکارى براى فرار از مجازات وجود ندارد.
💥در قیامت براى متخلفان از دستورات الهى (بر پایى نماز و پرداخت زکات) و ارتکاب کنندگان محرمات (دین فروشى، حق پوشى و ...) راه نجاتى نیست.( با توجه به آیات قبل)
💥گناه کردن به خیال پذیرش شفاعت و یا پذیرفته شدن عوض و بدل براى رهایى از عذاب قیامت، از پندارهاى باطل بنى اسرائیل است.
💥به یاد مشکلات رستاخیز باشیم و خود نگهدارى، و تقوا پیشه کنیم.
🌸🍃🌸🍃🌸
@Quranahlebayt
هنگام اذان به افق تهران
اللهم عجّل لولیک الفرج
«إِنَّ اللهَ وَ مَلائِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَى النَّبِیِّ یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَیْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلیما»
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ وَ الْعَنْ اَعْدٰاءَهُم ْاْجمَعین
با التماس دعای فرج و پیروزی رزمندگان مدافع اسلام و حریم اهل بیت (ع)
کانال مذهبی قرآن و اهلبیت علیهم السلام
@Quranahlebayt
پیام #رهبر_معظم_انقلاب_اسلامی به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
#حضرت_آیتالله_خامنهای در پیامی با سپاسگزاری از همه نامزدها و فعالان عرصهی انتخابات بر استفاده رئیسجمهور منتخب از ظرفیتهای فراوان کشور برای آسایش مردم و پیشرفت کشور، در ادامهی راه #شهید_رئیسی تأکید کردند.
👈 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
✏️ بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمد لله ربّ العالمین والصلاة والسلام علی سیدنا محمدٍ و آله الطاهرین سیما بقیّة الله روحی فداه.
خدای عزیز و رحیم را سپاس که با اراده و توفیق او ملت بزرگ ایران توانست پس از مصیبت سنگین فقدان رئیس جمهور شهید، در مدت کوتاه قانونی، صحنهی انتخابات ریاست جمهوری را سامان دهد و در دو جمعهی پیاپی، انتخاباتی آزاد و شفاف برگزار کند و از میان چند نامزد، با اکثریت آراء رئیس جمهور کشور را برگزیند.
✏️ مسئولان محترم برگزاری #انتخابات، با شتاب لازم و امانت کامل، وظائف خود را انجام دادند، و مردم عزیز، با احساس مسئولیت به میدان آمدند و صحنهئی گرم و پرشور آفریدند و صندوقهای انتخاباتی را در دو مرحله با بیش از ۵۵ میلیون رأی انباشتند.
✏️ این حرکت بزرگ در رویاروئی با غوغای دستسازِ تحریم انتخابات، که دشمنان ملت ایران برای القای ناامیدی و بُنبست به راه انداخته بودند، کاری درخشان و فراموش نشدنی است و همهی نامزدهای محترم و همهی کسانی که برای پیروزیِ هر یک از آنان، هفتهها تلاش شبانهروزی کردند در افتخار و ثواب آن شریکند.
✏️ اکنون ملت ایران رئیس جمهور خود را انتخاب کرده است. اینجانب با تبریک به ملت و به رئیس جمهور منتخب و به همهی فعالان این صحنهی حساس مخصوصاً جوانان پرشور ستادهای انتخاباتی نامزدها، همگان را به همکاری و نیکاندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه میکنم. شایسته است رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و هر کس در حدّ توان خود برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کند.
✏️ به جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب نیز توصیه میکنم با توکل به #خداوند رحمان به افقهای بلند و روشن چشم بدوزند و در ادامهی راه شهید رئیسی از ظرفیتهای فراوان کشور بویژه منابع انسانیِ #جوان و #انقلابی و #مؤمن، برای آسایش مردم و پیشرفت کشور بیشترین بهره را ببرند.
✏️ بار دیگر جبههی سپاس بر درگاه حضرت حق میگذارم و به حضرت #بقیة_الله_الاعظم روحی فداه درود و سلام میفرستم و یاد شهیدان والامقام و امام بزرگوار شهیدان را گرامی میدارم و از همهی نامزدهای محترم و فعالان عرصهی انتخابات که در این برههی حساس نقشآفرینی کردند، و نیز رسانهی ملی و حافظان امنیت کشور و دستگاههای اجرای انتخابات سپاسگزاری میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۴/۱۶
@Quranahlebayt
🌸ـ راه #پیروزى بر #مشکلات
🔶وَاسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ ۚ وَإِنَّهَا لَكَبِيرَةٌ إِلَّا عَلَى الْخَاشِعِينَ
🔹از صبر و نماز یارى جویید. (و با شکیبایى و مهار هوسهاى درونى و توجه به پروردگار، نیرو بگیرید.) و این کار، جز براى خاشعان، دشوار و سنگین است.
(بقره/45)
🔸براى پیشرفت و پیروزى بر مشکلات دو رکن اساسى لازم است، یکى پایگاه نیرومند درونى، و دیگر تکیه گاه محکم برونى، در آیات فوق به این دو رکن اساسى با تعبیر صبر و صلوة اشاره شده است: صبر، آن حالت استقامت و شکیبائى و ایستادگى در جبهه مشکلات است، و نماز، پیوندى است با خدا و وسیله ارتباطى است با این تکیه گاه محکم.
🔸گر چه کلمه #صبر در روایات فراوانى به روزه تفسیر شده است،(۹) ولى مسلماً منحصر به روزه نیست، بلکه ذکر روزه به عنوان یک مصداق بارز و روشن آن است; زیرا انسان در پرتو این عبادت بزرگ، اراده اى نیرومند و ایمانى استوار پیدا مى کند و حاکمیت عقلش بر هوس هایش مسلّم مى گردد.
مفسران بزرگ در تفسیر این آیه نقل کرده اند که: رسول گرامى اسلام هر گاه با مشکلى روبرو مى شد که او را ناراحت مى کرد، از نماز و روزه مدد مى گرفت.(۱٠)
👈و نیز از امام صادق(علیه السلام) نقل شده: هنگامى که با غمى از غم هاى دنیا روبرو مى شوید، وضو گرفته، به مسجد بروید، نماز بخوانید و دعا کنید، زیرا خداوند دستور داده: وَ اسْتَعینُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاة .(۱۱)
توجه به نماز و راز و نیاز با پروردگار، نیروى تازه اى در انسان ایجاد مى کند و او را براى رویاروئى با مشکلات نیرو مى بخشد.
🌺در کتاب کافى از امام صادق(علیه السلام) مى خوانیم: کانَ عَلِىٌّ(علیه السلام) إِذْا هالَهُ شَىْءٌ، فَزِعَ إِلَى الصَّلوةِ ثُمَّ تَلا هذِهِ الآیَةُ وَ اسْتَعینُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاة: هنگامى که مشکل مهمى براى على(علیه السلام) پیش مى آمد به نماز بر مى خاست سپس این آیه را تلاوت مى فرمود وَ اسْتَعینُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاة .(۱۲)
👈آرى، #نماز انسان را به قدرت لایزالى پیوند مى دهد که همه مشکلات براى او سهل و آسان است و همین احساس، سبب مى شود انسان در برابر حوادث، نیرومند و خونسرد باشد.
─┅═༅✾═❥❥═༅✾═┅─
۹ ـ کافى ، جلد ۴، صفحه ۶۳، حدیث ۷ ـ بحار الانوار ، جلد ۱٠،
۱٠ ـ مجمع البیان ، ذیل آیه مورد بحث ـ بحار الانوار ، جلد ۷۹، صفحه ۱۹۲، و جلد ۸۲، صفحه ۱۲۵،.
۱۱ ـ مجمع البیان ، ذیل آیه مورد بحث ـ وسائل الشیعه ، جلد ۸، صفحات ۱۳۸ و ۱۳۹، حدیث ۱٠۲۵۱ ـ .
۱۲ ـ کافى ، جلد ۳، صفحه ۴۸٠، حدیث ۱ وسائل الشیعه ،
📚تفسیر نمونه
@Quranahlebayt