هنگام اذان به افق تهران
اللهم عجّل لولیک الفرج
«إِنَّ اللهَ وَ مَلائِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَى النَّبِیِّ یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَیْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلیما»
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ وَ الْعَنْ اَعْدٰاءَهُم ْاْجمَعین
با التماس دعای فرج و پیروزی رزمندگان مدافع اسلام و حریم اهل بیت (ع)
کانال مذهبی قرآن و اهلبیت علیهم السلام
@Quranahlebayt
.#سلام_امام_زمانم ✋🌸
🌷 تا وعده قیامت تو صبر می کنیم
🌷بر داغ بی نهایت تو، صبر میکنیم
🌸 ای از تبار آینه و آفتاب و عشق
🌸 تا مژده زیارت تو ، صبر میکنیم
@Quranahlebayt
🍀 اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج 🍀
33.Ahzab.59.mp3
2.7M
🔹سوره احزاب سوره ۳۳ قرآن کریم
#تفسیر_صوتی_قرآن
استاد قرائتی
تفسیرنور
⚘تفسیر آیه ۵۹ سوره احزاب⚘
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
@Quranahlebayt
❣ #تدبر_در_قرآن
💠 از کسی در شگفتم که خداوند او را بوسیلهی اندوه و غم مورد ابتلا و آزمایش قرار میدهد و او نیز از گفتن این غافل است.
لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
#انبیا_۸۷
خداوندا! جز تو معبودى نيست، تو پاک و منزهى و همانا من از ستمكاران بودم.
در حالیکه خداوند بعد از آن میفرماید:
فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ
#انبیا_۸۸
پس دعاى او را اجابت كرديم و او را از آن اندوه نجات داديم و ما اين چنين، مؤمنان را نجات مىدهيم.
@Quranahlebayt
#آیههاینور
🔹إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ
🔸جز این نیست که کارش چون ایجاد چیزی را بخواهد این است که به آن میگوید: باش! پس بیدرنگ موجود میشود
📗سوره یس، آیه ۸۲
@Quranahlebayt
قلبتون پر از لطافت و مهربانی و امید🌹
درسهایی از آیه ۲۳۳ سوره بقره (صفحه ۳۷)
وَ الْوَالِدَاتُ يُرْضِعْنَ أَوْلاَدَهُنَ حَوْلَيْنِ کَامِلَيْنِ لِمَنْ أَرَادَ أَنْ يُتِمَ الرَّضَاعَةَ وَ عَلَى الْمَوْلُودِ لَهُ رِزْقُهُنَ وَ کِسْوَتُهُنَ بِالْمَعْرُوفِ لاَ تُکَلَّفُ نَفْسٌ إِلاَّ وُسْعَهَا لاَ تُضَارَّ وَالِدَةٌ بِوَلَدِهَا وَ لاَ مَوْلُودٌ لَهُ بِوَلَدِهِ وَ عَلَى الْوَارِثِ مِثْلُ ذٰلِکَ فَإِنْ أَرَادَا فِصَالاً عَنْ تَرَاضٍ مِنْهُمَا وَ تَشَاوُرٍ فَلاَ جُنَاحَ عَلَيْهِمَا وَ إِنْ أَرَدْتُمْ أَنْ تَسْتَرْضِعُوا أَوْلاَدَکُمْ فَلاَ جُنَاحَ عَلَيْکُمْ إِذَا سَلَّمْتُمْ مَا آتَيْتُمْ بِالْمَعْرُوفِ وَ اتَّقُوا اللَّهَ وَ اعْلَمُوا أَنَ اللَّهَ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ
مادرانى كه مى خواهند دوران شیردهى را كامل سازند، دو سال تمام فرزندانشان را شیر دهند. و خوراك وپوشاك این مادران، به وجهى نیكو بر عهده (پدر و) صاحب فرزند است. هیچ كس جز به قدر توانش مكلف نمى شود. هیچ مادرى به خاطر فرزندش ونیز هیچ پدرى به خاطر فرزندش نباید دچار ضرر شود. و (اگر پدر نباشد، هزینه خوراك و پوشاك مادر) بر عهده وارث اوست. و اگر پدر و مادر با توافق و مشورت یكدیگر بخواهند كودك را (زودتر از دو سال) از شیر بازگیرند، گناهى بر آنها نیست. واگر (به جهت عدم توانایى یا عدم موافقت مادر) خواستید دایه اى براى فرزندانتان بگیرید، گناهى بر شما نیست، به شرط اینكه آنچه را به وجهى پسندیده قرار گذاشته اید بپردازید. و از خدا پروا داشته و بدانید خدا به آنچه انجام مى دهید بیناست.
💎در اين آيه شريفه، پيامها و درسهاى انسانسازى براى خانه و خانواده و جامعه بشرى هست كه سخت درخور تعمقّ و تدبّر است:
⭐️۱- مسئوليت پدر و مادر
💎پيش از هر چيز، آيه شريفه اين درس حياتى را به انسانها مى آموزد كه پدر و مادر مسئول سرنوشت و آينده كودك خويش هستند؛ همانگونه كه عهده دار سلامت و آسايش، تغذيه جسم و جان، و ادب آموزى و تربيت اويند. و اين از حقوق كودك و آن نعمت گران و امانت پرارجى است كه خداوند در خانه آنان فرود آورده و آن را روشنى چشم و مايه سرور دل آنان ساخته است.
⭐️۲- اهميت رعايت حقوق
💎آيه شريفه اين درس را مى دهد كه حقوق هر يك از اعضاى خانواده و اين جامعه كوچك بايد مورد احترام باشد و نمى توان با هيچ بهانه و دستاويزى حقّ يكى را پايمال ساخت و يا به او زيان رسانيد؛ از اين رو، به پدران و مادران هشدار مى دهد كه مبادا در پوشش پرستارى و نگاهدارى و تربيت كودك، بر اين انديشه باشند كه حرمت و حقوق ديگرى را خدشه دار سازند. هم بايد حقوق و حدود مادر حفظ شود، هم پدر و هم كودك
⭐️۳- احياى شخصيت زن
💎برخلاف پندار برخى غرض ورزان يا ساده انديشان زن، مادر و معمار شخصيت كودك و آموزگار اوست، نه تر و خشك كننده و دايه او. شيردادن و تروخشك كردن فرزند، از وظايف قطعى مادر در خانه و خانواده نيست؛ از اين رو، مجاز است در قبال اين كار پاداش دريافت دارد يا آن را طبق قراردادى عادلانه انجام دهد.
قرآن مجيد اين شخصيت و آزادگى و حقّ انتخاب و امضاى قرارداد عادلانه و متقابل را در خانه و جامعه، زمانى به زن داد كه فرهنگهاى بشرى و مكتبهاى شرك آلود، او را چون كالا مى نگريستند و حقوق و بهايى براى او به رسميت نمى شناختند؛ و قرآن در چنين شرايطى، خطاب به مردان فرمود: آنان نيز بسان شما داراى حقوق و آزادى و كرامت هستند و بايد كارها با رضايت و مشاوره با آنان انجام پذيرد.
🌸🍃🌸🍃🌸
@Quranahlebayt