💠دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان💠
اللهمّ إنّی أسْألُکَ فیه ما یُرْضیکَ وأعوذُ بِکَ ممّا یؤذیک وأسألُکَ التّوفیقَ فیهِ لأنْ أطیعَکَ ولا أعْصیکَ یا جَوادَ السّائلین.
خدایا من از تو میخواهم در آن آنچه تو را خوشنود کند و پناه مى برم بتو از آنچه تو را بیازارد واز تو خواهم توفیق در آن براى اینکه فرمانت برم ونافرمانى تو ننمایم اى بخشنده سائلان
#التماس_دعا 🙏
@Quranahlebayt
Part (24).mp3
28M
#جزءخوانی_روزانه_ماه_رمضان
💠 ترتیل جزء بیست و چهارم قرآنکریم
❇️ #استاد_صیاف_زاده
📿 التماس دعا 📿
*┄┄┅═✧❁💠❁✧═┅┄┄*
@Quranahlebayt
فصلها برای درختان
هرسال تکرار میشود
اما فصلهای زندگی انسان تکرارشدنی نیست!
تولد
کودکی
جوانی
پیری
و دیگر هیچ...
امروزت را دریاب...
سلام، صبحتون به سلامت❤️
@Quranahlebayt
✍امام علی علیه السلام:
برای تلف شدن آدمی همان تكبر كافی است.
📚غررالحکم،باب خود بزرگ بینی
متاسفانه خیلی از ماها دچار تکبر پنهان هستیم که خیلی در ظاهرمان مشخص نیست و حتی ممکن است خودمان هم متوجه تکبرمان نشویم و همان تکبر پنهان مشکلات زیادی را در دنیا و آخرت برایمان ایجاد خواهد کرد. حتما کتابِ رهایی از تکبر پنهان از استاد علیرضا پناهیان رو بخونید.
بهتر است خواندن این کتاب به صورت مداوم ، هر روز در حد چند صفحه باشد و اگر به اتمام رسید دوباره از اول شروع کنیم تا ان شاء الله با مداومت آن بتوانیم کاملا تکبر آشکار و پنهان خود را کنار بزنیم. کنار زدن تکبر، قطعا نتایج فوق العاده ای خواهد داشت مانند:
بالا رفتن کیفیت و حضور قلب در نماز و عبادات، شیرین و لذت بخش شدن زندگی، افزایش قدرت عقل و فهم انسان و حذف خیلی از تفکرات آزاردهنده که ناشی از تکبر پنهان بوده است.
@Quranahlebayt
✍امام علی(ع):
حوادث جاری کشور آنچنان آسان نیست که تو فکر میکنی بلکه حادثه بزرگی است که باید بر مرکبش سوار شد و سختیهای آن را هموار کرد و پیمودن راههای سخت و کوهستانی را آسان کرد.
📚نهجالبلاغه-نامه۶۳
@Quranahlebayt
🔅 #پندانه
✍ تلخیهای زمان، شیرینیهای گذشته را از یادت نبرد
🔹لقمان در آغاز، برده خواجهای توانگر و خوشقلب بود.
🔸ارباب او در عین جاه و جلال و ثروت و مکنت، دچار شخصیتی ضعیف و در برابر ناملایمات زندگی بسیار رنجور بود.
🔹وی با اندکی سختی زبان به ناله و گلایه میگشود. این امر لقمان را میآزرد اما راه چارهای به نظر او نمیرسید، زیرا بیم آن داشت که با اظهار این معنی، غرور خواجه جریحهدار شود و با او راه عناد پیش گیرد.
🔸روزگاری دراز وضع بدینمنوال گذشت تا روزی یکی از دوستان خواجه خربزهای به رسم هدیه و نوبر برای او فرستاد.
🔹خواجه تحتتأثیر خصائل ویژه لقمان، خربزه را قطعهقطعه نمود. به لقمان تعارف کرد و لقمان با روی گشاده و اظهار تشکر آنها را تناول کرد تا به قطعه آخر رسید.
در این هنگام خواجه قطعه آخر را خود به دهان برد و متوجه شد که خربزه بهشدت تلخ است.
🔸سپس با تعجب زیاد رو به لقمان کرد و گفت:
چگونه چنین خربزه تلخی را خوردی و لب به اعتراض نگشودی؟
🔹لقمان که دریافت زمان تهذیب و تأدیب خواجه فرارسیده است، بهآرامی و بااحتیاط گفت:
واضح است که من تلخی و ناگواری این میوه را بهخوبی احساس کردم اما سالهای متمادی من از دست پربرکت شما، لقمههای شیرین و گوارا گرفتهام. سزاوار نبود که با دریافت اولین لقمه ناگوار، شکوه و شکایت آغاز کنم.
🔸خواجه از این برخورد، درس عبرت گرفت و به ضعف و زبونی خود در برابر ناملایمات پی برد. پس در اصلاح نفس و تهذیب و تقویت روح خود همت گماشت و خود را به صبر و شکیبایی بیاراست.
@Quranahlebayt