دعای روز جمعه
آدرس ما در ایتا
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamreza
┗━━━🍂━
زیارت حضرت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در روزهای جمعه
آدرس ما در ایتا
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamreza
┗━━━🍂━
آدرس ما در ایتا
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamreza
┗━━━🍂━
امام حسین (علیه السلام):
فى القائم منّا سنن من الانبیاء...
فامّا من نوح فطول العمر و أمّا من اِبراهیم فَخفاء الوِلادة و اعتِزال النّاس و امّا من موسى فالخوف و الغیبة و أَمّا من عیسى فاختلاف النّاس فیه و أَمّا من ایوبَ فَالفرَجُ بعد البَلوى و أَمّا من محمد فالخروجُ بالسیف.
در قائم ما سنتها و ویژگیهایى از پیامبران وجود دارد: از نوح(ع) عمر طولانى، از ابراهیم(ع) مخفى بودن ولادت و دورىگزینى از مردم، از موسى(ع) ترس و غیبت، از عیسى(ع) اختلاف مردم درباره او، از ایوب(ع) گشایش پس از گرفتاریها، و از محمّد(ص) قیام با شمشیر.
کشف الغمه،ج۳، ص۳۲۹
-----------------
آدرس ما در ایتا
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamreza
┗━━━🍂━
شناخت امام زمان (عج)
در روایت متواتری از ائمه علیهم السلام و پیامبر صلی الله علیه و آله آمده است :
من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیة(1)
هر کس بمیرد و امام زمان خود را نشناسد به مرگ جاهلیت از دنیا رفته است.
ابو علىّ بن همّام گوید: از محمّد بن عثمان عمرىّ- قدّس اللَّه روحه- شنیدم که مىگفت: از پدرم شنیدم که مىگفت: من نزد امام عسکرىّ علیه السّلام بودم که از آن حضرت از خبرى که از پدران بزرگوارش روایت شده است پرسش کردند که زمین از حجّت الهى بر خلایق تا روز قیامت خالى نمىماند و کسى که بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیّت درگذشته است. فرمود: این حقّ است همچنان که روز روشن حقّ است. گفتند: اى فرزند رسول خدا حجّت و امام پس از شما کیست؟
فرمود: فرزندم (م ح مّ د) ، او امام و حجّت پس از من است،( نام حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف می باشد که ما نهی شده ایم که با آن نام صدا بزنیم.)
هُوَ الْإِمَامُ وَ الْحُجَّةُ بَعْدِی مَنْ مَاتَ وَ لَمْ یَعْرِفْهُ مَاتَ مِیتَةً جَاهِلِیَّةً
کسى که بمیرد و او را نشناسد به مرگ جاهلیّت درگذشته است، آگاه باشید که براى او غیبتى است که نادانان در آن سرگردان شوند و مبطلان در آن هلاک گردند و کسانى که براى آن وقت معیّن کنند دروغ گویند، سپس خروج مىکند و گویا به پرچمهاى سپیدى مىنگرم که بر بالاى سر او در نجف کوفه در اهتزاز است.(2)
(1) روضة المتقین فی شرح من لا یحضره الفقیه (ط - القدیمة)، ج14، ص: 125
(2) کمال الدین / ترجمه پهلوان، ج2، ص: 120