فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اگر کسی رو میشناسید که بهتون میگه عرب پرست این فیلم رو براش بفرستید
@mobahelegharn_21
💢آيا براي ازدواج ميشود #استخاره گرفت؟
#پاسخ:
✅همانطور كه مي دانيد مسأله ازدواج يكي از مهمترين تصميماتي است كه هر جواني بايد در زندگيش بگيرد و اگر در اين انتخاب و تصميم بسيار مهم، درست و منطقي عمل كند آينده روشني را براي خود رقم زده است والا تا آخر عمرش خودش را سرزنش مي كند كه چرا...؟
براي ازدواج لازم است قبل از هر چيز در باره صلاحيت و شايستگي فرد مورد نظر و خانواده او تحقيق به عمل آيد و سپس با ديدي باز در اين باره اقدام گردد. بنابراين استخاره قبل از انديشه و تأمل و مشورت نمي تواند نشان دهنده خوبي يا بدي يك عمل باشد و عمل به آن نيز جايگاهي ندارد.
اگر شواهد و دلائل كافى براى عدم صلاحيت فرد پيدا كرديد و با فرزانگى و حكمت و به دور از هيجان و احساسات طرف را شايسته همسرى نديديد در اينجا استخاره ضرورت ندارد و بلكه اصلا جاي آن نيست و همين طور برعكس، اگر پس از تحقيق و مشورت دريافتيد كه فرد مورد نظرتان واجد شرايط يك همسر مناسب است باز هم استخاره جايگاه و لزومي ندارد.
تذكر اين نكته هم خالي از لطف نيست كه حضرت امام خميني (ره) براي ازدواج استخاره نمي كردند و مي فرمودند: ازدواج استخاره ندارد.
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
💢اثر لقمه حرام در بدبختی و هلاکت انسان !
مرحوم ملا احمد نراقی رحمه الله در كتاب «معراج السعادة» مال حرام را از بزرگترین عوامل هلاكت انسان و مهمترین موانع رسیدن به سعادت [دنیوی و اُخروی] معرفی میكند و میفرماید:
«بیشتر كسانی كه به هلاكت رسیدهاند، به سبب خوردن مال حرام بوده و اكثر مردمی كه از فیوضات و سعادات محروم ماندهاند، به واسطه آن است... كسی كه تأمل كند، میداند كه خوردن حرام، اعظم حجابی است كه بندگان را از وصول به درجه ابرار [باز داشته] و قویتر مانعی است برای اتصال به عالم انوار.»
ایشان در ادامه میفرماید: «آری، دلی كه از لقمه حرام روییده شده باشد كجا و قابلیت انوار عالم قدس كجا؟ و نطفه را كه از مال مردم به هم رسیده باشد با مرتبه رفیعه انس با پروردگار چه كار؟ چگونه پرتو لمعات عالم نور، به دلی تابد كه بخار غذای حرام، آن را تاریك كرده؟ و كی پاكیزگی و صفا از برای نفس حاصل میشود كه كثافات مال مشتبه آن را آلوده و چرك نموده باشد؟»
📚معراج السعاده، ص ۴۲۸.
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
💢خداوند در کدام آيه از قرآن مي فرمايند به خدا #قسم نخوريد؟
#پاسخ:
✅و لا تَجْعَلُوا اللَّهَ عُرْضَةً لِأَيْمانِكُمْ أَنْ تَبَرُّوا وَ تَتَّقُوا وَ تُصْلِحُوا بَيْنَ النَّاسِ وَ اللَّهُ سَميعٌ عَليمٌ (۲۲۴) بقره
و خدا را دستاويز سوگندهاى خود قرار مدهيد، تا [بدين بهانه] از نيكوكارى و پرهيزگارى و #سازش دادن ميان مردم [باز ايستيد]، و خدا شنواى داناست.
بايد توجه داشت که #سوگند ياد كردن جز در مواردى كه هدف مهمى در كار باشد عمل نامطلوب است اين موضوع در #احاديث زيادى نيز به چشم مى خورد، از جمله اينكه در حديثى امام صادق ع مى فرمايد:
و لا تحلفوا باللَّه #صادقين و لا كاذبين فان اللَّه سبحانه يقول وَ لا تَجْعَلُوا اللَّهَ عُرْضَةً لِأَيْمانِكُمْ:
" هيچ گاه سوگند به خدا ياد نكنيد چه راستگو باشيد، چه دروغگو، زيرا خداوند سبحان میفرمايد: خدا را در معرض سوگندهاى خود قرار ندهيد"
در امور خيلي مهم مانند شهادت در دادگاه و دفاع از مظلوم و ... سوگند اشکالي ندارد و نبايد براي امور جزئي و روزمره زندگي #سوگند خورد.
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 مارک !ستاره سرشناس هالیوود
دخترش رو برای #محافظت به مدرسه غیر مختلط میفرستد !!!
سوال
او امل است
او بسیجی است
مسلمان است
ایرانی است
مزدور نظام ایران است
@mobahelegharn_21
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢کمک پلیس مهربان فرانسه به خانمی که موهای سرش میخارید!!
#مسیح_علینژاد
@mobahelegharn_21
#کتابخوانی_مجازی
💢 خدمات اسلام به ایران
عده ای ازمحققین ورود اسلام به ایران را #موهبت دانسته و از آن به نیکی یاد میکنند که در این جا به دو مورد اشاره می کنیم.
آقای دکتر #زرین_کوب در بحث از علل تمد ن عظیم و با شکوه اسلامی عقیده دارد. که #اسلام به دنیایی پا گذاشت که در حال رکورد و جمود بود. اسلام با تعلیمات مبنی بر جستجوی علم و ترک تعصبات #قومی و مذهبی و اعلام مکان هم زیستی با اهل کتاب غل و زنجیرهایی را که بدست و پا و گردن مردم جهان آن روز بسته شده بود. پاره کرد و زمینه #رشد یک تمدن عظیم را فراهم ساخت.
آقای تقی زاده در خطابه ای میگوید: اسلام به ایران #روح تازه داد ایشان در ادامه سخن خود صریحاً بیان می کند. که این #اسلام بود که زمینه را برای #شکفتن استعداد های ادبی و #حکمت عمل از قبیل سعدی و حافظ و برای شکفتن استعداد های فلسفی و طبی و ریاضی از قبیل ابن سینا و رازی و #بیرونی فراهم کرد.
بررسی این بحث مستلزم این است که تاریخ ایران مقارن #ظهور اسلام را ورق بزنیم و نظام های فکری، اعتقادی، اجتماعی، سیاسی، خانوادگی و اخلاقی آن عهد را #بررسی کنیم.
#شهید_مطهری
📚خدمات متقابل اسلام و ایران
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
#کتابخوانی_مجازی
💢 ایرانِ پیش از #اسلام
✅ جامعه ایرانی پیش از #اسلام چه ویژگی داشت که پذیرای شعارِ عدالت و برابری #دین جدید شد؟
چرا رفتار #پادشاهان و موبدان ساسانی، جامعه ایرانی را به سوی شعارها و احکام اسلامی کشاند؟
✅هرم قدرت در دوره ساسانی
در دوره ساسانی #اجتماع ایران به مثابه هرمی بود که از بالا به پائین به #طبقاتی تقسیم میشد و عبور از طبقهای به طبقه دیگر امکان نداشت. در راس این هرم رئیس مملکت یا شاهنشاه قرار داشت در پله اول شاهزادگان و در پله پائینتر هفت رئیس خاندانهای بزرگ (ویسپوهران) قرار داشتند. طبقه دیگر #اشراف بودند که «وزرگان» (بزرگان) خوانده میشدند. این دسته را عمداً انوشیروان ایجاد کرده بود تا قدرت هفت خانواده بزرگ را #تضعیف کردهباشد. عموماً همه مردم ایران در زمان ساسانیان به پنج طبقهای که قبلاً شرح دادیم تقسیم میشدند. پیشوار موبدان (روحانیون)، موبد موبدان (مگوپت مگوپتان) نام داشت و ریاست عالیه روحانی کشور که از طرف پادشاه به او #تفویض میشد در دست او بود. همه موبدان (روحانیون) و هیربدان (حافظان آتشکدهها) همه تحت فرمان او بودند.
فرمانده کل سپاه ایران «ایران سپاهبذ» (ایران سپهبد) میگفتند تا زمان خسرو انوشیروان #سپاه ایران در زیر فرماندهی ایران (سپهبد) بود. اما از زمان او بنا به جهات چهارگانه تمام ایران چهار سپهبد پیدا کرد و مقام سپاهبدی که #فرمانده کل قوا باشد از میان رفت.
رئیس گارد سلطنتی را «پشتیکبان سالار» میگفتند. #پیاده_نظام را «پایگان» و فرمانده آن را پایگان سالار میخواندند. فرمانده سواران را «اسواران سردار» میگفتند. ایرانیان به واسطه #همسایگی با هندوستان برای سپاه خود از آن کشور فیل وارد میکردند و این حیوان سپاه روم را همواره #هراسان میکرد.
رئیس طایفه «واستریوشان» (کشاورزان) را «واستریوشان سالار» میخواندند که در #حقیقت به جای وزیر درائی و کشاورزی بود و وظیفه جمعآوری مالیات و #خراج کشور را داشت. رئیس طبقه پیشه وران را «هوتخشبذ» میگفتند که صنعتگران و #صنایع دستی کشور در تحت نظر او بودند.
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
#کتابخوانی_مجازی
💢 خدمت اسلام به ایران
✅ از لحاظ اخلاقی جامعه و نظام خانوادگی، ایرانِ پیش از اسلامچه ویژگی هایی داشت؟
در عهد ساسانی حقوق شخصی ، بسیار دستخوش تصرف بود.مخصوصاً احکام #نکاح وارث به اندازه ای پیچیده و مبهم بود که موبدان هر چه می خواستند می کردند تعدد زوجات و حتی حر مسرا در میان اشراف معمول بود.
برای #محفوظ بودن خانواده ها و اصل مالکیت خاندان ها پس از مرگ مردی که #فرزند پسری نداشت(ازدواج نیابی) انجام میدادند، یعنی زن یا #دختر او را به نزدیکترین خویشان ولی به نام مرد #متوفی می دادند و پسری که از این ازدواج متولد می شد قانوناً پسر متوفی و وارث او محسوب می شد. ملاک و #محور همه مقررات خانوادگی، #نژاد و ثروت بود. تا جایی که برای حفظ آن از ازدواج با محارم نیز صورت می گرفته است. و آن را باعث #آمرزش گناهان، مانع آنرا معذب درب دوزخ می دانستند. نمونه آن #ازدواج بهرام چوبین با خواهر خود.
#شهید_مطهری
📚 کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
#اخلاق_مومنانه
💢بدگویی و سخن چینی
✅حضرت موسی علیه السلام به خداوند گفت:
«من #آزار زیادی دیدم.»
خداوند به او فرمود:
«در میان #اصحاب تو، فردی وجود دارد که از دیگران بدگویی و سخن چینی می کند.»
حضرت موسی گفت:
«پروردگارا ! او را به من #معرفی کن!»
خداوند فرمود:
« من از بدگویی #نفرت دارم؛ چگونه خود #بدگویی کنم؟!»
📚بحارالانوار، جلد ۱۳، صفحه ۱۲
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
12.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢دنیای فیسبوکی و اینستاگرامی ما
#اعتیاد
رشد نسلی بدون عزت نفس
@mobahelegharn_21
💢حق نداری نسبت به مردم تفکر بد داشته باشی
قرآن در سوره حجرات، آیه 12 می فرماید: «إِنَّ بَعْضَ الظَّنِ ّ إِثْمٌ» تأکیداً بعضی گمان های شما گناه است، حق نداری به برادر دینی ات بدگمان باشی، حق نداری نسبت به مردم تفکر بد داشته باشی
«وَلَا تَجَسَّسُوا» تجسس نکنید. دو نفر دارند با همدیگر می روند شما وظیفه ندارید دنبالشان راه بیفتید ببینید این زنش هست یا مثلاً زنش نیست. چنین وظیفه ای نداریم.قرآن تصریح می کند تجسس در امور هم نکنید. یعنی در کار همدیگر مداخله نکنید، فضول کار همدیگر نباشید.
🔹 تجّسس در امور هم نکنید. ماشینش را عوض کرده، به من چه ربطی دارد. چه خانه ای خریده است! به ما ارتباطی ندارد، از کجا آورده که زندگی اش را این جوری کرده است. ما وظیفه نداریم که تجّسس کنیم. چقدر جنس آورده در مغازه اش! تازگی چقدر جنس وارد کرده!
به ما ربطی ندارد، ما باید به فکر خودمان باشیم.
📚 برگرفته از کتاب گناهان زبان همراه با حکایت های آموزنده،(سلسله سخنرانی های حجت الاسلام هاشمی نژاد)، ص 5 و 7.
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59