eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
یک پیمانه پودر نارگیل رو با ۵ قاشق غذا خوری شیر عسلی خوب مخلوط میکنیم تا به شکل خمیردر بیاد و وسط ظرف جمع بشه ممکن شیر عسلی کمتر یا بیشتر مصرف بشه بعد دستمون رو با روغن مایع چرب میکنیم و از مواد برداشته و دو توپک در دو سایز درست میکنیم توپک بزرگ‌برای بدن آدم برفی توپ کوچیک برای سرش خوب گردش میکنیم و بعد در پودر نارگیل می غلتونیم برای چشم ها و دهان و دکمه هاش از شکلات بنماری شده استفاده کردم ، شال و کلاه و دونه های برف رو هم با فوندانت https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e فوروارد کنین☺️
شیر وانیلی با رویه ژله😋 شیر 4لیوان خامه صبحانه200گرم شکر 1لیوان سر خای پودر ژلاتین 3 ق.غ خوری پر وانیل کمی شیر و خامه وشکر و پودر ژلاتین را داخل قابلمه ای میریزیم و کمی مخلوط میکیم بعد روی شعله گذاشته و هم میزنیم تا جایی که ژلاتین و شکر حل شود زیاد جوش نخوره بعد شعله را خاموش کرده و هم میزنیم تا کمی خنک شود و وانیل را اضافه میکنیم بعد در قالب میریزیم و در یخچال قرار میدهیم بمدت 4 الی 5 ساعت ببندد برای لایه رویی در قالب تکسچر : اول ژله ها رو جداگانه با 1 لیوان اب جوش حل کردم و کمی صبر کردم تا نیم بند شه و در شیار های ورق تکسچر ریختم و تو یخچال گذاشتم تا کامل بسته شد بعد ورق رو داخل قالب گذاشتم و کرم شیر رو که قبلا درست کرده بودم و خنک شده بود روی ژله ها ریختم و گذاشتم یخچال بمدت 4 ساعت https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e فوروارد کنین☺️
18.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍎🍏🥮 خمیر: آرد: ۳۰۰ گرم کره: ۱۵۰ گرم (با دمای اتاق) پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری نمک: یک سرانگشت (نصف قاشق چای‌خوری) شیر: یک سوم لیوان (در ۲ مرحله اضافه کنید) و خوب ورز بدید. . بافت کیک که مثل من شد، باید ۱ ساعت استراحت کنه. . سیب‌هارو (۳ یا ۴ تا) خورد کنید و در ۱۵ گرم با یک و نیم قاشق چای‌خوری دارچین، ۲۰ دقیقه روی حرارت کم بپزید تا کاراملی بشه. اگه سیب شیرین باشه، نیازی به شکر نیست. اما اگه سیب ترش بود، یکم شکر بریزید. . بعد از یک ساعت که خمیر استراحت کرد، مثل من شیرینی‌هارو درست کنید. اگه هم مدل خاصی در تهیه شیرینی دارید، فیلمش رو برام بفرستید. اگه دوست داشتید روی خمیر رو زرده تخم مرغ بزنید و داخل فر بذارید. دما: ۱۸۰ درجه زمان: ۴۰ تا ۵۰ دقیقه https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e فوروارد کنین☺️
اگه یوقتی به هر دلیلی نتونستید میوه تازه وخام نوش جان کنید براحتی با تبدیلش به کمپوت میتونید میوه دلخواهتونو بخورید میوه های دلخواه رو پوست بگیرید ... در ظرف مورد نظرتون آب بزارید جوش بیاد میوه ها رو داخل آب جوش بریزید طوری که آب روشونو بگیره چن تا قل بزنه بعد یه مقدار شکر به اندازه دلخواهتون روش بریزید چند تا جوش زد بردارید که میوه ها له وبد شکل نشن اگر دوست داشتید میتونید توش وانیل یا مقدار کمی گلاب هم بریزید خوشمزه تر میشه....من نریختم ... ظرفتون که از داغی افتاد همونجور بزارید یخچال تا کمپوتها خنک بشن وبعد در ظرفی مناسب سرو بریزید ونوش جان کنید https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
✅پیاز سوخاری فست فودی😋 ✍ مواد لازم: 1 پیمانه آرد 1/4 پیمانه نشاسته ذرت 1 پیمانه آب گازدار- یا شیر و یا آب سرد 1-2 پیمانه آرد سوخاری روغن مایع نمک و فلفل 🥣 طرز تهیه: اول پیازها را به اندازه نیم سانت حلقه حلقه کنید داخل یک‌کاسه آرد رو با نشاسته ذرت و فلفل و نمک و فلفل مخلوط کنیدو آب گاز دار رو کم کم به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک مایه تقریبا شل مانند درست کنید حلقه های پیاز رو داخل مایه غوطه ور کنید و با استفاده از انگشتاتون یا یک چنگال پیازهارو کاملا به مایه آغشته کنید و بعد حلقه ها رو داخل ظرفی که آرد سوخاری هست قرار بدید و با آرد سوخاری بپوشانید. هر بار چهار تا پنج حلقه پیاز رو داخل روغن داغ شده بریزید و بگذارید خوب سرخ شده و طلایی شوند وقتی سرخ شدند از قابلمه خارج کرده و روی طوری یا دستمال قرار بدید تا روغن اضافی اون گرفته بشه پیاز های سوخاری رو میتونید با سس مایونز- کچاپ یا سس چیلی شیرین سرو کرد. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
نون تافتون بسته بندی گوجه دو‌عدد تخم‌مرغ دو عدد نمک، فلفل، اویشن پنیر پیتزا به میزان لازم ژامبون یا بیکن یا پپرونی یکی دو ورق گوجه رو رنده کنید داخل تابه تفت بدین تا ابش کشیده بشه نمک، فلفل سیاه، اویشن و کمی روغن اضافه کنیدو یکمی تفت بدین حالا سس گوجه رو روی نون تافتون یا نون پیتا بریزین نون رو داخل تابه ای قرار بدین (بدون روغن) بعد تخم رو روی نون بشکونید و‌در تابه رو ببندین تا تخم مرغ کمی پخته شه حدودا دو سه دقیقه بعد که تخم مرغ خودش رو گرفت روش پپرونی یا ژامبون یا بیکن بچینین بعد روش پنیر پیتزا بریزین و‌در اخر فلفل سیاه و و‌اویشن بریزین و در تابه رو ببندین تا پنیر اب بشه https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مرغ شش يا چهار تيكه ( بالاي ران مرغ) روي مرغ ها سه تا برش ميزنيم ليموترش يكعدد پودر فلفل سياه ، پودر پاپريكا ، پودر سير ، ادويه ماسالاي مرغ ،روغن مايع ( كنجد يا زيتون) و نمك همه رو توي يك كاسه با هم مخلوط ميكنيم بعد مرغ ها رو توي اين مواد ميذاريم تا طعم بگيره به مدت نيم ساعت بعد ظرف مخصوص فر رو كمي چرب ميكنيم و مرغها رو در ظرف ميذاريم و بعد پياز حلقه حلقه شده ، فلفل قرمز يا سبز تند و سير تازه و سيب زميني حلقه شده رو در اطراف مرغها ميذاريم و در آخر اضافه مواد رو روي مرغها ميريزيم ، و بعد روي ظرف رو با فويل ميپوشانيم و در حدود يكساعت و ده دقيقه با حرارت ١٨٠ ، ميذاريم توي فر ( شعله پايين فر) و بعد از اين مدت آلومينيوم رو بر ميداريم و شعله بالاي فر( گريل) رو روشن ميكنيم به مدت بيست دقيقه تا مرغها طلاي و خوش رنگ بشن https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e