eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نشاسته گل ۱ لیوان شکر ۱ لیوان آب ۱/۵ لیوان کره ۲۰ گرم گلاب ۲تا۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل گردو اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈اولین و مهم ترین کار مزه دار کردن مرغه که خیلی رو‌طعم نهایی تاثیر داره ،با هرچیزی که عشقتون میکشه و طعمشو دوس دارین میتونین مزه دار کنین من از پیاز و نمک ، فلفل،زعفران،اب لیمو استفاده کردم که عالی بود 👈بهتره مرغ زیر ۱ کیلو یا نهایتا یک کیلویی باشه و ترجیحا با پوست, بعد مزه دار شدن بهتره یه شب تا صبح یا حداقل ۳ ساعت تو یخچال استراحت کنه 👈بعد باید توی روغن شناور و زیاد با حرارت نسبتا بالا هر رو طرفشو سرخ کنید تا طلایی بشه 👈بعد حرارت رو‌کم‌ کنید مقداری کره و اب یا زعفران دم کرده اضافه کنید تا خالص روغن نباشه که موقع سرخ کردن خشک نشه چون بعد اضافه کردن مقداری آب و کره به روغن مانع سرخ شدن مرغ میشه و باعث میشه بپزه و مغز پخت بشه 👈حالا با حرارت کم و با درب بسته یا دم‌کنی بزارید هر طرف مرغ حدودا ۳۰ دقیقه دیگه بپزه و تمااام 👈برای سس مخلوط رب انار، پودر گردو، شکر و کمی اب رو با هم مخلوط کنید تا نسبتا رقیق و ملس بشه اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچها مافین با کاپکیک فرق داره.مافین ها تو دسته نون ها قرار دارن پس کم شیرین تر،کم چرب تر و بافت منسجم تری دارن و واسه صبحونه محشره👌 . 🔸️تا ۲/۳ کپسولارو با مایه مافین پر کنید.بعد بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صدو هشتاد به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه. 🔸️اگه دوست داشتید وسط مافین کرمدار باشه،تا نصف کپسولارو پر کنید بعد کرمفیل بریزید و دوباره روشو مایه مافین بریزید. . مواد لازم: شیر ۱۲۰ گرم سرکه ۱ ق چ آرد ۱۱۵ گرم پودر کاکائو ۳۰ گرم جوش شیرین ۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ نمک ۱ پنس شکر ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد کره ذوب شده ۵۰ گرم وانیل ۱/۸ ق چ شکلات چیپسی یا شکلات خرد شده ۶۵ گرم اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دو پیازه 👨🏻‍🍳برای درست کردن این غذا اول از همه دوتا سیب زمینی هامون رو نگینی ریز میکنیم و سرخشون میکنیم . یک عدد پیاز متوسط هم به صورت خلالی ، ریز میکنیم . وقتی پیازهامون طلایی شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم . زردچوبه و فلفل سیاه و نمک رو بهش اضافه میکنیم . دو-‌سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو با روغن تفت میدیم . گوجه فرنگی رو با روغن تفت میدیم و بهمراه سیب زمینی نگینی سرخ شده به موادمون اضافه میکنیم . در پایان یک چهارم لیوان آب میریزیم و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه میزاریم که بپزه 😍 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
15.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخت لوبیا قرمز بدون تغییر رنگ و تَرَک به روش کارخانه ای اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلفل ۲کیلو سیر۵۰۰گرم جعفری ۱ بسته نمک ۲ق غ شکر۱ ق غ روغن ۵۰۰میلی سرکه برگ بو۵عدد فلفل سیاه ۱ق تمام مواد بجز سیر و جعفری رو باهم بجوشانید ۲۰دقیقه،بعد سیروجعفری رو اضافه کنید ۵دقیقه دیگه بجوشانیدو خاموش کنید اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در فر 🍗 ۲ کیلو بال مرغ ۵-۶ ق غذاخوری روغن زیتون ۱ ق چای خوری عسل ۱ ق مرباخوری آویشن ۱ ق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده ۱ ق غذاخوری کنجد نمک و اگر دارید ۱ قاشق غذاخوری ادویه مخصوص مرغ طرز تهیه: بال مرغ را بشوید و داخل آبکش بذارید . بال ها را نصف کنید و با چاقو 3 خط روی بال بزنید و داخل ظرف بزرگی بذارید. بقیه مواد را به بال ها اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر نیم ساعت صبر کنید خیلی خوشمزه میشود ولی اگر زمان ندارید میتوانید بلافاصله بپزید. داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید (بدون کاغذ روغنی هم میشه ممکنه به کاغذ روغنی های ما بچسبه) در فر 190 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.(میتوانید چند دقیقه آخر پخت شعله بالای فر را روشن کنید تا خوب سرخ شود) نوش جان اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوگرا پلو ‌. 📝 مواد لازم: گوشت، 300 گرم هویج، 2 عدد پیاز متوسط، 2 عدد برنج پاکستانی، 2 پیمانه سیر، 1 غوزه نمک، ½ قاشق چای‌خوری فلفل، ½ قاشق چای‌خور ‌. 📜 طرز تهیه: در قابلمه‌ای کمی روغن بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا نیم‌پز شود. پیازها را ریز کنید و همراه گوشت سرتفت دهید. هویج‌ها را باریک خلالی کنید، و وقتی گوشت و پیاز خوب تفت خورد و آب آن کشیده شد آن‌ها را اضافه کرده و از این مرحله به بعد اصلا هم نزنید که ترتیب و ترکیب مواد به هم نخورد. یک غوزه سیر را به صورت کامل وسط ظرف و وسط هویج‌ها قرار دهید و مجددا درب ظرف را ببندید. برنج‌ها را خوب با آب ولرم بشویید و سپس روی هویج‌ها بریزید و روی آن سه‌ونیم پیمانه آب جوش بریزید. وقتی آب جوش در ظرف کاملا جوشید، فقط برنج را از کناره‌های قابلمه جمع و به وسط قابلمه بکشید و به صورت گنبدی کنید. سپس برنج را دم کنید و وقتی دم کشید آماده سرو است. نکته: برای زودپز شدن گوشت، پوست روی گوشت را بگیرید که به این کار گرفتن دمار می‌گویند. دمار لایه نازکی روی گوشت است که برداشتن آن به پخت سریع‌تر گوشت کمک می‌کند اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام ساده و فوری مواد لازم: 🔸500 گرم خمیر پیراشکی قارچ یک بسته 🔸1 عدد پیاز 🔸 نمک و فلفل سیاه روغن برای سرخ کردن 🔸100 گرم پنیر چدار شوید یا جعفری خورد شده تخم مرغ ‏⠀ آماده سازی: قارچ ها را در روغن سرخ کنید ، به محض تبخیر آب اضافی ، پیاز خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود ، سرخ کنید تا نرم شود و بگذارید خنک شود. پنیر رنده شده و سبزی خرد شده را به مواد سرد شده اضافه کنید ، مخلوط کنید. هر لایه خمیر را کمی آرد پاشیده ، آن را به شکل یک مستطیل بزرگ در می آوریم که آن را به 4 مستطیل دیگر برش می دهیم. حدود 2 قاشق غذاخوری از مواد را وسط خمیر می زاریم. طبق کلیپ فرم داده. با یک تخم مرغ زده شده به خمیرها زده و آنها را به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا سرخ شود. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : ۱ پیمانه عدس قرمز ۱ پیمانه اب ۲ ق غ روغن زیتون ۲ ق غ هر سبزی معطری که دوست دارید (من ادویه ایتالیایی زدم ) اب یک عدد لیموترش ۱ ق چ نمک . طرز تهیه : عدس قرمز رو با اب فراوان حداقل ۳ ساعت خیس کنید . ابش رو خالی کنید و توی بلندر عدس رو با یک پیمانه اب، روغن زیتون ، سبزیجات معطر ،نمک و اب لیمو ترش بزنید تا کاملا مخلوط بشن. توی سینی که کاغذ نسوز انداختید مایه کراکر رو بریزید و کاملا پخش کنید 📌هر چی ظرف بزرگتر باشه و مایه نازک تر ، کراکر ها زودتر برشته میشن . سینی رو داخل فری که از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بزارید بپزه. بعد بیرونش بیارید و برش بزنید . کراکر ها رو روی توری فر بچینید و دوباره به مدت ۴۰ دقیقه بزارید تا برشته بشه( زیرش سینی نباشه که هوای کاملا دورش بچرخه ) 🖇میزان برشتگیش بستگی به ذائقتون داره اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ترکی سالاد گاورداغی مواد لازم: ۱ عدد پیاز قرمز درشت ۴ عدد گوجه فرنگی درشت ۲ عدد فلفل سبز متوسط ۱ عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه قرمز ۲ عدد خیار متوسط ۱۰۰ گرم مغز گردو ۱ عدد انار جعفری ۳۰۰ گرم ۶ قاشق روغن زیتون فرابکر ۴ قاشق غذاخوری سس انار(برای درست کردن سس انار از مقداری رب انار،نمک و فلفل و کمی آب برای رقیق کردنش استفاده کنین،اگر سس شیرین دوست دارین به جای نمک از شکر استفاده کنین و سس انار شیرین درست کنین) ۱ قاشق چایخوری نمک اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: باگت 1 عدد گوشت چرخ کرده 500 گرم پیاز 1 عدد نمک ،فلفل سیاه و ادویه های دلخواه تخم مرغ 3.4 عدد شیر 100 میلی لیتر پنیر 150 گرم روش پخت نان باگت رو برش بزنید داخل شیر بغلتونید و در ظرف بچینید گوشت پیاز و ادویه ها روبا هم مخلوط کنید و روی نان باگت ها بریزید تخم مرغ رو با کمی نمک و شیر مخلوط کنید روی مواد بریزید و در فر از قبل گرمشده با حرارت 180 گرم به مدت 25 دقیقه بپزید ، سپس پنیر رنده شده را بپاشید و 7-8 دقیقه دیگر بگذارید. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e