eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
برای درست کردن این دسر خوشگل و رنگی رنگی شما باید قالب مکعبی سیلیکونی تهیه کنید که به ازای ۲ مکعب به ۵۰ گرم ژله که با نصف آب و نصف شیر مخلوط میشه احتیاج دارین. با هر طعم و رنگی که دوست دارین، به این صورت که ۵۰ گرم ژله رو با نصف پیمانه آب جوش حل کنید و چون مقدار آب کمه حتما بنماری کنید تا تمام ذرات ژله و شکر حل بشه، بعد از اینکه کامل خنک شد نصف پیمانه شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حالت بریده بریده نباشه. قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب کنید و ژله هارو بریزین داخلش و بزارین تو یخچال حدود ۵،۶ ساعت و بعد خیلی آروم و با احتیاط از قالب دربیارین‌. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
😍😍 ۲ق غ خامه ۲ق غ شکر ۲ق غ نشاسته ۱/۵لیوان شیر شکلات سفید همه مواد مخلوط میکنیم جز شکلات روی حرارت میذاریم وقتی جوشید از روی حرارت برداشته و شکلات اضافه میکنیم هم میزنیم میذاریم سرد شه😊 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
دو بسته پودر ژله انار را با سه ليوان آبجوش مخلوط مى كنيم مى گذاريم كاملا خنك بشه نصف بسته پودر ژله آلوورا با دو سوم ليوان اب جوش مخلوط مى كنم كاملاً كه سرد شد با دو سه قاشق بستنى كه در دماى محيط آب شده مخلوط مى كنيم همه جاى قالب انار را مقداركمى چرب مى كنيم مقدارى از ژله انار را توى قالب انار مى ريزيم تا جايى كه شيارهاى دانه هاى انار پر شود درون يخچال مى گذاريم نيم بند كه شد ژله سفيدمان را درون قالب مى ريزيم دوباره درون يخچال مى گذاريم وقتى كه نيم بند شد مابقى ژله انار را هم با چند قاشق بستنى اب شده مات مى كنيم وقالب را پر مى كنيم براى چند ساعت درون يخچال مى گذاريم وقتى ژله سفت شد به راحتى از قالب جدا مى شود. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
موادلازم: بیسکوییت ساده پتی بور یک و نیم بسته کره 3 قاشق غذاخوری  پنیر ماسکارپونه 200 گرم  پودر ژلاتین دو قاشق سوپ خوری آب یک چهارم لیوان .. خامه قنادی شیرین شده 200 گرم پودر گردو نصف لیوان .. خیلی هم نرم نباشه طوری که زیر دندون احساس بشه .. طرزتهیه: بیسکوییت ها رو داخل کیسه فریزر بریزید و بکوبید تا خوب خرد شوند ، کره را ذوب کنید به همراه گردو با بیسکوییت مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس این خمیر را داخل قالب کمربندی پرس کنید نیم ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدین .خامه ، پنیر ماسکارپونه و را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس ژلاتین بن ماری شده و در نهایت شکلات رنده شده رو مخلوط کنید و روی بیسکویت ها بریزید ... ظرف دسر را حداقل 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
🥮 😋 مواد لازم: آرد دو ليوان(ليوان دسته دار فرانسوي)،شكر يك ليوان،تخم مرغ سه عدد،كدو حلوايي پخته و له شده يك ليوان،پودر دارچين يك ق غذاخوري،ماست يك چهارم ليوان،روغن مايع سه چهارم ليوان،نمك نوك ق چ،وانيل يكچهارم ق چايخوري، بيكينگ پودر دو ق مرباخوري،گردو خرد شده يك سوم ليوان(ميتونيد حذف كنيد) طرز تهيه: قالب بيست و سه سانتي رو چرب و آردپاشي كنيد.فر رو با صد و هفتاد و پنج درجه روشن كنيد. آرد+بيكينگ پودر+نمك+دارچين رو مخلوط و الك كنيد. روغن+ماست+شكر رو با همزن بزنيد، تخم مرغ ها رو يكي يكي اضافه كنيد با همزن بزنيد بعد وانيل+پوره كدو حلوايي و مواد خشك رو اضافه كنيد و در اخر گردو رو بريزيد و با ليسك هم بزنيد. مواد رو در قالب بريزيد و حدود چهل و پنج دقيقه تا يك ساعت طبقه وسط فر بپزيد. بعد از پخت،كمي كه خنك شد از قالب بيرون بياريد. ميتونيد روش كمي پودر قند بپاشيد و سرو كنيد. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
🍫 😋 ▫️شیر : ۲ لیوان ▫️آرد سفید : نصف لیوان ▫️نشاسته : ۱ قاشق غذاخوری ▫️شکر : نصف لیوان ▫️پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری ▫️شکلات تخته ای : نصف فنجان ▫️خامه صبحانه : نصف یک عدد ▫️وانیل : نصف قاشق چایخوری شیر،آرد،نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بزارید مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه وقتی به جوش امد وانیل، شکلات تخته ای،پودر کاکائو را بهش اضافه کنید حرارت را خاموش کنید خامه صبحانه را اضافه کنید و خوب با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بزارید بعد به سلیقه خودتون تزیین کنید https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
ژله آلوئه ورا 3 بسته بستنی لیوانی 3 عدد پودر نارگیل مغزی دلخواه(دسر شیر عسلی، میوه و... خلاصه که دستتون بازه) دو بسته ژله آلوئه ورا رو با 2 لیوان آب جوش روی بخار کتری حل کنید و وقتی از حرارت افتاد، با 2 بستنی آب شده ای که همدمای ژله هست، مخلوط کنید. سپس از صافی رد کرده و داخل قالب بریزید. در یخچال بذارید تا نیم بند بشه. برای مغزی وسط، میتونید از شیر عسلی، میوه، ژله رنگی و... استفاده کنید. 1 بسته ژله آلوئه ورا که مونده رو به روشی که در بالا گفته شد، درست کنید و روی مغزی بریزید تا کامل بپوشونه. بعد از این که ژله آماده شد، مقداری پودر نارگیل روی دسر بپاشید. البته داخل ژله هم میتونید بریزید، سلیقه ای هست. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
😋 حدود 10تا خرما رو پوست و هستشو جدا کرده کمی پودر دارچین و هل اضافه میکنیم سپس 5عدد بیسکوییت پتی بور رو پودر و اضافه میکنیم سپس گردو خرد شده اضافه و از مواد اندازه گیلاس برمیداریم و گرد میکنیم و توی کنجد و نارگیل میغلتانیم. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
این کیک زمان بسیار کمی رو برای تهیه لازم دارد و شما می توانید به جای پرتقال از گریپ فروت و یا از طعم وانیل و دارچین نیر بهره بگیرید مواد لازم ( برای 8 نفر ): ماست 2/1 پیمانه آرد 1 و 2/1 پیمانه بیکینگ پودر 1 و 2/1 ق چ پودر شکر 1 و 8/1 پیمانه روغن مایع 8/3 پیمانه تخم مرغ 3 عدد رنده پوست یک عدد پرتقال طرز تهیه : فر را روی دمای 180 درجه گرم کنید قالب دایره شکل به قطر 20 سانتی متر را چرب کنبد کف ان کاغذ روغنی قرار دهید ارد و یکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط کنید وماست را به انها بی افزایید در کاسه دیگر تخم مرغ ها را با روغن مایع با همزن بزنید و رنده پوست پرتقال را بی افزایید و به مخلوط اردی اضافه کنید با قاشق بهم بزنید و در قالب بریزید و به مدت 30 الی 35 دقیقه طبخ نمایید تا زمانی که وسط کیک کاملا بپزد و بالا بیاید. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم: سيب سبز 2 کيلوگرم شکر 1 کيلوگرم آب 2 ليتر چوب دارچين 2 عدد ميخک 5 عدد رنده ي پوست سيب 2 عدد طرز تهيه: پوست دو عدد سيب را رنده مي کنيم و در ظرفي با شکر مخلوط کرده و به خوبي ورز مي دهيم. همه ي سيب ها را با پوست به چهار قسمت تقسيم کرده و به ظرف شکر اضافه مي کنيم و روي آن آب ريخته و چوب دارچين و ميخک ها را هم به ظرف اضافه مي کنيم. ظرف را روي شعله ي اجاق مي گذاريم و اجازه مي دهيم به آرامي بجوشد تا سيب ها کاملا نرم شوند سپس ظرف را از روي شعله ي اجاق برمي داريم و مي گذاريم تا خنک شود سپس شربت را از صافي ريز رد کرده و در يخچال مي گذاريم. شيرينانه: مقدار شکر را مي توانيم به دلخواه کم و زياد کنيم. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e