eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات با سیاست🌱🍒
📣📣کار درمنزل📣📣 ❌❌❌❌ 🍃با🤑درکنارخانواده😎 مثل ما رو تجربه کنید👍 🤑🤑🤑 👇👇👇👇👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/3841851413C4fd26232e3 ☝️☝️☝️☝️☝️ بددددددووووو به جمع ما بپیوند📣📣
مواد لازم: ٤بسته كيك رولي ٢ قاشق غذاخوري سر پر نشاسته ٢قاشق غذاخوري سرپر آرد ٤ليوان شير ١ليوان خامه فرم گرفته ١عدد زرده ي تخم مرغ ١ليوان شكر ١قاشق غذا كره ١قاشق چاي خوري وانيل ا ليوان كمپوت آناناس طرز تهیه: تمام مواد كرم بجز كره خامه و آناناس را داخل قابلمه اي ريخته و روي حرارت قرار ميدهيم ومرتب هم ميزنيم تا بجوشد و كمي سفت تر شود سپس از روي حرارت برداشته وميگذاريم تا سرد شود سپس يه كاسه ي گود برداشته و داخل كاسه را بطور مرتب با سفلون ميپوشانيم سپس كيك هارا مطابق تصوير ميبريم و داخل كاسه ميچينيم تا نصفه ديواره ي كاسه را بپوشاند.سپس خامه و كره را به كرم اضافه ميكنيم بايد دقت كنين كه كرم كاملا سرد شده باشد سپس با هم زن بمدت ٥ دقيقه هم ميزنيم و بعد آناناس ها را داخلش ميريزيم وبا قاشق هم ميزنيم و در نهايت كرم آماده شده را داخل كاسه روي كيكها ميريزيم و روي كرم را با كيك هاي برش خورده ميپوشانيم و دسر آماده شده را به مدت ٦ ساعت در يخچال قرار ميدهيم بعد درظرف مورد نظر را روي كاسه گذاشته و كاسه را بر ميگردانيم و سفلون را از روي كيكها بر ميداريم 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 فوروارد کنین خانوما👌 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
من هیچی نمیگم خودت بیا ببین😍👆 سرزمین و 🌈🥗 کانالی برای بازی با و تون😍 صدای جذاب و شنیدنی از خوراکی ها❤️🍟 😍😁😁 از نگم برات🍱😜😍 اینجا اومدی ظرفیت داشته باش😁👇 https://eitaa.com/joinchat/4102226067C8c7e39945b اومدی یادت نره😍🎧👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد اولیه👇 ۸ لیوان آب ۶ عدد گلبرگ گل محمدی🌸 ۱/۵ لیوان شکر(بر اساس ذائقه تنظیم کنید) ۶ عدد گل سرخ مخصوص مربا یا گلبرگ گل محمدی پر رنگ(برای رنگ آن)🌺 به هیچ عنوان گلبرگها رو فشار ندهید چون باعث میشود شربت تیره و کدر شود ۴ عدد لیمو بزرگ (آب گرفته) و در صورت تمایل رنده پوست لیمو🍋 برای تزیین👇🏼👇🏼 گلبرگ گل تازه🌸 نعنا🌱 یخ( در یخ میتوانید از غنچه گل سرخ استفاده نمایید) طرز تهیه👇🏼👇🏼 شکر و آب را بجوشانید و رنده پوست ۴ عدد لیمو و آب ۴ عدد لیمو را گرفته و به شربت اضافه کنید و خوب هم بزنید و رویش گلبرگ ها را ریخته و ۵ دقیقه با هم بجوشانید و اجازه دهید خنک شود و سپس از صافی رد کرده و داخل یخچال بگذارید تا کامل خنک شود لیموناد گل را با گلبرگ های گل و برگ نعنا و یخ تزیین کرده .نوش جان❤️ https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
هدایت شده از تبلیغات با سیاست🌱🍒
واااای باحالتر از این مگه داریم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣👇🏿 وقتی دعواشون میشه 🗡🛡🔫 واااااای از خنده 😂😂😂😂 https://eitaa.com/joinchat/3609919586Cc314b1267e🔞 سرنا و پریسا این وسط . . . 🤫👇🏼 https://eitaa.com/joinchat/3609919586Cc314b1267e🔞 بچه ها نیان داره 🙈😡☝️🏼
مواد اصلی سیب قرمز یا زرد ۱ کیلوگرم شکر ۸۰۰ گرم جوهر لیمو ۱/۲ قاشق مربا خوری آب ۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه ابتدا پوست هسته و قسمتهای اضافی سیب را جداکرده.در یک قابلمه دوسانتیمتر آب ریخته و حدود بیست دقیقه میپزیم تا نرم شود سپس با کمک غذاساز یا میکسر سیب را پوره کرده.درون یک قابلمه گود ریخته شکر و جوهر لیمو را نیز افزوده و روی حرارت قرار میدهیم بعد از بجوش آمدن حرارت را بسیار ملایم کرده و ۳۰دقیقه زمان میدهیم تا مرواریدی بجوشد. و غلیظ شود ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و بن ماری میکنیم.سر ۳۰دقیقه به پوره اضافه کرده و بعد از ۵دقیقه حرارت را خاموش میکنیم سایر نکات بسته به میزان شیرینی سیب میتوان مقدار جوهرلیمو را کم و زیاد کرد.اگر زیاد شیرین بود یک دوم قاشق چایخوری کافی میباشد.اگر ترش بود میزان را به نصف کاهش میدهیم اگر احساس کردید بعد از ۳۰دقیقه پوره هنوز رقیق است تنها مجاز به ۱۰دقیقه اضافه تر جوشاندن هستید.در غیر اینصورت اگر بیش از حد بجوشد بعد از سرد شدن مارمالاد بسیار سفتی خواهید داشت https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
هدایت شده از « تبلیغات گسترده صداقت »
اگه مامان بابات پول نت بهت نمیدم جات اینجاس😏‼🤩 داغترین و سمی ترین کلیپ های اینستاگرامُ بطور کاملاااااا 😳👇 همش بیا خودت امتحان کن😳❗️ http://eitaa.com/joinchat/1446182967C4c0f0ef6ff http://eitaa.com/joinchat/1446182967C4c0f0ef6ff دیگه پولاتو الکی خرج خریدن نکن☝🏾🤤
هدایت شده از تبلیغات با سیاست🌱🍒
کانال حسن ریوندی افتتاح شد 😍 کسایی که مشکل قلبی دارن نیان😬👇 https://eitaa.com/joinchat/942145660Cbeda2a1f3b https://eitaa.com/joinchat/942145660Cbeda2a1f3b عضو بشید و همش بخندید👆 ❌😂😂🙈🔴
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم 🔸شیر ۲لیوان 🔸خامه صبحانه یک عدد 🔸پودر ژلاتین ۲ ق غ 🔸شکلات تلخ به مقدار دلخواه 🔸خامه فرم گرفته شده برای تزیین دستور تهیه 🔸اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e