eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تهچین تک نفره👆👆👆👆 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیایین😍 بیایین😍 بازم براتون از این کلیپای خوشگل تزیین بشقاب دسر اوردم.که 4تا پارت داره به ترتیب براتون میذارم😘 خودم که از دیدنش سر نمیشم👌😋 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸ایــده_بــگــیــریــم ✨ 😍 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
🌷سلام صبح شما بخیر امروزتون پراز موفقیت لحظاتتون سرشاراز آرامش دلتون از محبت لبریز تنتون از سلامتی سرشار زندگیتون از برکت جاری وخدا پشت پناهتون اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم:شیر محلی 4کیلو.سرکه 12قاشق غذاخوری چهار کیلو شیر رو میذاریم رو حرارت تا بجوشه،حدود بیست دقیقه برای چهار کیلو من 12قاشق غذاخوری سرکه ریختم بعد از اضافه کردن سرکه یکی دو دقیقه هم میزنیم تا شیر ببره یه پارچه نخی تمیز رو میندازیم توی صافی شیر رو روی پارچه تو صافی خالی میکنیم و پارچه رو جمع میکنیم تا آب اضافی خارج بشه پارچه رو که جمع کردیم یه چیز سنگین میذاریم روش و میذاریم یخچال تا خودشو بگیره.من شب گذاشتم تا صبح پنیر آماده شده رو برش میدیم،توی یه مقدار از آب خود پنیر نمک میریزیم و پنیرهامون رو میذاریم تو آب نمک که طعم بگیره. بعد چند ساعت میتونین نوش جان کنید اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای انواع غذا 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم : سیب زمینی 2 عدد تخم مرغ 2 عدد گردو 50 گرم زرشک 2 قاشق غذا خوری پنیر پارمزان 2 قاشق غذا خوری نمک 1 قاشق غذا خوری فلفل سیاه 1/2 قاشق غذا خوری زعفران 1قاشق غذا خوری طرز تهیه : ابتدا سیب زمینی ها را شسته و در قابلمه ای با 2 لیوان آب می گذاریم تا کاملاً پخته شود. بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شد آنها را در ظرفی رنده می کنیم و تخم مرغ و نمک و فلفل و زعفران آبکرده را اضافه می کنیم و کمی ورز می دهیم. به اندازه یک گردو از مواد بر می داریم و بین آن به اندازه یک قاشق چایخوری از مخلوط زرشک و گردو خرد شده و پنیر می گذاریم و به شکل دلخواه به آن فرم می دهیم و در روغن سرخ می کنیم. در صورت نیاز می توان سیب زمینی ها را در آرد سوخاری بغلتانیم و بعد سرخ کنیم . از مواد گوشتی ماکارونی هم می توان به جای زرشک و گردو و پنیر استفاده کرد. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم جهت تهیه خیار ترشی شکم پر برای ۵ نفر خیار: ۵ عدد زیتون بدون هسته : به میزان لازم فلفل سبز : به میزان لازم جعفری ریز خورد شده : به میزان لازم هویج : به میزان لازم کلم : به میزان لازم نمک : به میزان لازم سرکه سفید : به میزان لازم برگ مو : ۳ عدد طرز تهیه خیار ترشی شکم پر : ابتدا زیتون جعفری هویج ریز شده و کلم را در غذاساز ریخته تا خیلی ریز شود سپس نمک و سرکه اضافه میکنیم و کنار میذاریم. مغز خیار را بوسیله قاشق چایخوری آرام خالی میکنیم و به موادمان اضافه اش میکنیم سپس خیار را با این مواد پر میکنیم. بعد آبی که بهش نمک و کمی آبلیمو ریختم روش میریزیم و چندعدد برگ مو (برگ انگور) میچینیم.این ترشی شور خیلی زود آماده میشود. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
طرز تهیه 🔸ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم سه ق غ زرشك و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم دو ق غ رب گوجه مقداري زعفرون دم شده ،نمك و مقداري دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته، من مقداري زرشك رو همراه با خلال پسته تفت دادم و روي خورشت بعد از سرو ريختم اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
پياز و سير رو خيلي ريز خورد كنين با حرات ملايم همراه با تكه هاي مرغ باهم سرخ بشن...بعد از بيست دقيقه كه كم كم سرخ شدن زردچوبه ورب رو اضافه كنين(من خيلي كم نوك قاشق چايخوري هل سابيده هم تفت دادم)... نمك اضافه كنين و بزارين مرغ بپزه... اواخر پخت بادمجون سرخ شده ،گوجه،زعفرون وغوره رو اضافه كنين وبزارين جا بيفته نکته : بهتر اين غذا تو تابه گود درست بشه كه بادمجون وبقيه مواد رو كنار مرغ بزاريم تا بپزن وموقع كشيدن خورد نشن. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
22.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e