eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بامیه ۱ کیلو گرم نمک ۲ق غ ترخون ۳۰۰ گرم جعفری ۲۰۰گرم نعنا خشک ۴ق غ آب ۱پ سرخالی سرکه به میزان لازم سیر ۸حبه موسیر خشک ۲عدد دستور: سر بامیه ها رو جدا میکنیم. 🔴سربامیه هارازیادنزنیم مطابق فیلم کافیه. سپس بامیه هارو شسته و روی پارچه پهن کرده تا خشک شوند. بعد از خشک شدن بامیه هارا همراه ،موسیر،سیر،سبزی داخل شیشه ریخته. من از ۴شیشه استفاده کردم😊 در آخر هم روی بامیه ها ترکیبی از آبنمک و سرکه سفید ریخته و سرشیشه رو کیسه فریزر گذاشته و درش رو محکم میبندیم و داخل یخچال میگذاریم. 🔴سعی کنید زیاد دم بامیه رانچینیدچون ترشیتون لزج میشه اگراتفاقالزج شدمیتونیدآنهاراآبکش کنیددوباره بانعناوسیروآبنمک وسرکه بزاریدداخل شیشه تابمونه بعدمصرف شود. 🔴جعفری و ترخون رو میتونید حذف کنید ولی نعنا خشک برای طعم و عطرش عالیه. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکته اول اینکه باید گل کلم ها و هویج ها و کرفس ها رو درشت درشت خرد کنید. دوم اینکه لازم نیست آب رو بذارید جوش بیاد همون آب ولرم شیر آب کافیه. سوم اینکه لازم نیست بذارید مواد خشک بشن. همون موقع هم میتونید شور رو درست کنید. مواد لازم گل کلم دو تا سه کیلو هویج یک و نیم کیلو کرفس یه دسته سبزی معطر(ترخون و مرزه و جعفری) سیر یه بوته آب ولرم ده لیوان نمک شش قاشق غذاخوری سرکه یک لیوان فلفل سبز تند ده تا دوازده عدد دستور تهیه گل کلم ها و هویج ها و کرفس ها رو به اندازه دلخواه (درشت) خرد کنید. سیرها رو پوست کنید و دو نصف کنید. حالا لایه به لایه (مانند فیلم) بریزید داخل شیشه و سبزی معطر رو هم مابینش میذاریم با کمی سیر و چند عدد فلفل سبز تند. همه رو میریزیم داخل شیشه تا ظرف پر بشه. در آخر هم روشو با سبزی معطر میپوشونیم. حالا به ازای هر ده تا لیوان آب ولرم یک لیوان سرکه ی قرمز و شش قاشق غذاخوری نمک مخلوط میکنیم و روی مواد میریزیم. باید تا روی مواد رو آب و سرکه بگیره. درش رو میبندیم تا دو الی سه هفته. در این مدت اصلا در شیشه ی شور رو باز نکنید. چون اگر هوا بهش برسه دیرتر شور درست میشه. . اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥒 😊👆 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم👆👆👆 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊👆 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این پلو عالیه هم با تکه های مرغ/گوشت/کوفته قلقلی/تن ماهی میشه درست کرد یکی از یکی خوشمزه تر😋 شوشتری های عزیزم اگه دستور کم کاستی داره ببخشید🙏 اندازه مواد چشمی هست خودتون به سلیقه خودتون کم وزیادش کنید لوبیا چشم بلبلی یک لیوان شب حتما خیس کنید برنج سه لیوان چند ساعت قبل خیس کنید شوید تازه حدود ۲۰۰ گرم شیته وخرد شده تن ماهی دوقوطی قبل از مصرف بیست دقیقه تو آب بجوشونید پیاز بزرگ یک عدد سیر چهار حبه شوید خشک کمی روغن ،نمک،زردچوبه،فلفل به میزان لازم آب لوبیا رو دور بریزید وبا مقداری آب بزارید بپزه برنج روبپزید وابکش کنید ته‌دیگ مورد نظر بزارید یکی دو ملافه برنج آبکش شده بریزید ومواد رو لابلای برنج بریزد مابینش کمی شوید خشک بریزید بزارید تا بخار کنه بخار که کرد روغن وزعفران دم کرده روش بریزد دوباره دم کنی بزارید تا دم بکشه حدود چهل دقیقه طول میکشه تا دم بکشه امتحان کنید طعمش عالیه عزیزان چون تن ماهی هم روغن داره برای سرخ کردن از روغن کمی استفاده کنید. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
😊👆 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
آرد۲۱۰ گرم(تقریبا یک و نیم پیمانه)/پودر شکر۱۰۰ گرم(حدودا ۳/۴پیمانه)/نشاسته ذرت۳ ق غ/ کره ۱۵۰ گرم/ پودرکاکائو۱ ق غ /وانیل ۱چهارم ق چ /بکیم پودر ۱ چهارم ق چ/ تخم مرغ ۱عدد/شکلات چیپسی به میزان لازم طرز تهیه: کره به دمای محیط رسیده روبا همه مواد مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم زیاد ورز ندید چون باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه.مواد دو قسمت میکنید به یکی پودر کاکائواضافه میکنیم ازشون گلوله های کوچیک درست کنید کنار هم قرار بدید هم سفید هم کاکائویی وسطش شکلات چیپسی بزارید کف دست گرد کنیدکف قابلمه یا تابه نچسب با فاصله بچینید نیاز به چرب کردن کف ظرف نیست،دمکنی و شعله پخش کن بذارید با حرارت کم در حد دم کردن برنج بذارید بمدت ۴۰_۳۵دقیقه تا بپزه. داخل کیک پز :شیرینیها رو با فاصله بچینید کف کیک پز بمدت ۲۵_۲۰دقیقه تا بپزه.ودر فر هم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزه. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ته دیگ گل گلی کامل با تمام نکات👌 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e