eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای پودینگ پرتقال سه لیوان آب پرتقال(میتونید از اب پرتقال شرکتی هم استفاده کنید) نصف لیوان شکر 2.5 قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته ذرت ابتدا پودینگ انار: فقط تمام مواد رو مخلوط کنید و روی حرارت مدام هم بزنید تا بجوشد و داخل قالب بریزید و بزارید توی فضای اشپزخونه. پودینگ سفید : تمام مواد مخلوط و روی حرارت مدام همبزنید تا بجوشد و روی پودینگ انار بریزید. پودینگ پرتقال: تمام مواد رو مخلوط و روی حرارت مدام هم زده و روی پودینگ سفید بریزید و بزارید در یخچال تا دسر کاملا ببنده تقریبا هفت تا هشت ساعت و بعد هم اطراف دسر رو با دست کمی جدا کنید ودسر را از قالب خارج کنید و تزیین کنید و نوش جان. نکته: اگر نشاسته مواد کم باشه دسرتون نمیبنده پس حتما به غلظت مواد داخل فیلم دقت کنید.              https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 🍸🍹 بیسکویت پتی بور : دو بسته کره آب شده : ۱۰۰ گرم پودر ژلاتین : دو قاشق غذاخوری آب جوش : نصف لیوان پنیر خامه ای کم نمک: ۲۰۰ گرم خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم کرم کنجد شکلاتی با تکه های فندق رامونا : دو قاشق غذاخوری کرم کنجد شکلاتی رامونا : دو قاشق غذاخوری کرم کنجد شکلاتی تکه ای پسته رامونا : دو قاشق غذاخوری شکلات تخته ای، پودر پسته، بیسکویت، سس شکلاتی برای تزئین : به مقدار لازم ‎‌‌ https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
کیک برای قالب بیست تا بیست و سه سانت تخم مرغ سه عدد ماست یا شیر نصف لیوان آرد دو لیوان بکینگ پودر دو ق چ روغن دو سوم لیوان وانیل نوک ق چ شکر یک‌ لیوان پودر کاکائو کمی تخم مرغ و شکر و وانیل رو با چنگال یا همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه روغن و ماست یا شیر رو اضافه و میزنیم بعد از آن بیکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط میکنیم تا کیک یکدست بشه.حالا تابه یا قالب رو چرب و آردپاشی کنید که مایه کیک رو داخلش بریزید و شکلات تکه ای رو روی کیک قرار بدین یکم با قاشق از مایه کیک روش بریزید اصلا فشار ندین که ته کیک میره و میسوزه نکته اگر میخواین روی کیک شکلاتی بشه مثل من یک ق غ از مواد کیک رو نگه دارین و کمی پودر کاکائو بزنید و وقتی مواد کیک رو ریختین کمی از مایه شکلاتی روش بریزین مثل من خط بندازین و با خلال بکشید حالت زبرا پیدا کنه https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم سینه مرغ نیم کیلو تقریبا چهار تکه 1 فنجان لپه دو ساعت داخل آب باشه سیر له شده و زنجبیل تازه ادویه مخلوط، زردچوبه، زیره سبز، گشنیز، فلفل سیاه، نمک، دو عدد تخم مرغ برش های کوچک نان تست گشنیز https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی تَرَک دو سوم2/3 تا 1 پیمانه شکر نصف پیمانه پودر کاکائو 1/4 پیمانه روغن مایع 2 عدد تخم مرغ 1/4 ق چ وانیل پودری 1 پیمانه آرد شیرینی پزی 1 ق چ بیکینگ پودر نمک 1/4ق چ مقداری پودرقند برای غلتاندن https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
🫔🫔 سیب زمینی متوسط ۲عدد تخم مرغ ۵عدد شکر ۱ق غ داخل مواد کوکو گلاب کمتر از نصف لیوان هل ۱ ق م کره ۱۰۰ گرم وانیل کمی زعفرون دم کرده کمی طرز تهیه شیره ۲/۵ لیوان شکر ۱ لیوان آب نصف لیوان کمتر گلاب زعفرون به مقدار لازم 🥔🧆طرز تهیه: سیب زمینی ها رو پخته میکنیم ، بعد خوب میکوبیم و تخم مرغها رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. سپس گلاب، زعفرون و هل و وانیل و شکر رو بهش اضافه میکنیم و با همزن ۵ دقیقه میزنیم . بعد داخل ماهی تابه( سایز ماهی تابه ۱۶در ۲۲ سانت) نچسب کره میریزیم و مواد رو میریزیم،در تابه رو ۵ دقیقه میزاریم تا رویه کوکو هم خودشو بگیره، با حرارت متوسط. بعد از پنج دقیقه در تابه رو بردارید و برش بزنید و از اون رو کنید تا طرف دیگه کوکو سرخ بشه . بعد شربت داغ رو در سه مرحله بهش اضافه کنید ، هر مرحله ۵ دقیقه طول میکشه ، ودر آخر برای تزیین روش من زرشک و خلال پسته و گردو رو در شیره سرد نیم ساعت گذاشتم بعد روی کوکو ریختم .😋 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
🫔🫔 سیب زمینی متوسط ۲عدد تخم مرغ ۵عدد شکر ۱ق غ داخل مواد کوکو گلاب کمتر از نصف لیوان هل ۱ ق م کره ۱۰۰ گرم وانیل کمی زعفرون دم کرده کمی طرز تهیه شیره ۲/۵ لیوان شکر ۱ لیوان آب نصف لیوان کمتر گلاب زعفرون به مقدار لازم 🥔🧆طرز تهیه: سیب زمینی ها رو پخته میکنیم ، بعد خوب میکوبیم و تخم مرغها رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. سپس گلاب، زعفرون و هل و وانیل و شکر رو بهش اضافه میکنیم و با همزن ۵ دقیقه میزنیم . بعد داخل ماهی تابه( سایز ماهی تابه ۱۶در ۲۲ سانت) نچسب کره میریزیم و مواد رو میریزیم،در تابه رو ۵ دقیقه میزاریم تا رویه کوکو هم خودشو بگیره، با حرارت متوسط. بعد از پنج دقیقه در تابه رو بردارید و برش بزنید و از اون رو کنید تا طرف دیگه کوکو سرخ بشه . بعد شربت داغ رو در سه مرحله بهش اضافه کنید ، هر مرحله ۵ دقیقه طول میکشه ، ودر آخر برای تزیین روش من زرشک و خلال پسته و گردو رو در شیره سرد نیم ساعت گذاشتم بعد روی کوکو ریختم .😋 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e