eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
🍨 مواد لازم: شیر 4 لیوان بیسکویت پتی بور 1بسته شکر 8 قاشق غذاخوری کاسترد 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری 100 گرم کره 1بسته خامه 2 بسته کارامل 🍨 طرز تهیه: کره+شیر1بسته+کارامل+کاسترد+شکر+پودر کاکائو رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگزاریم تا جوش بیاد بعد بیسکویت ها رو که قبلا با مولینکس خورد کردیم به مواد اضافه میکنیم و میگزاریم جوش بخوره قبل از اینکه به غلظت برسه از روی حرارت بر میداریم کناری بگذارید تا خنک شود بعدش با مولینکس خوب میکس میکنیم تا یکدست وبعد تو پیریکس ریخته و ظرف را در یخچال می گزاریم تا خودش را بگیرد بعد 1 بسته کارامل همراه با خامه هم میزنیم تا صاف شود و روی دسر را با مخلوط خامه و کارامل را میپوشانیم. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e فوروارد کنین☺️
🍚 براي درست كردن انار پلو يا نار_پلو دو تا سينه مرغ رو آبپز كنين( ميتونين براي گرفتن بوي بد مرغ از برگ بو و هويج استفاده كنين) و ريش ريش كنين و كنار بزارين،آب مرغ رو هم يا موقع سرو غذا استفاده كنين يا فريز كنين واسه سوپ سبزيجات يه پيمونه برنج رو به صورت كته( نحوه درست كردن برنج كته تو هايلايت استوري هست) درست كنين و بعد از اينكه آبش كشيده شد سريع از رو گاز بردارين(تقريبا موقعي كه برنج نيم پز ميشه) دو پيمونه دونه انار رو با دو قاشق گشنيز خرد شده، چند قاشق خلال پسته، پياز داغ خلالي، و مرغ هاي ريش ريش شده تفت بدين تهديگ مورد نظرتون رو توي قابلمه بزارين ، حالا يه كفگير برنج يه كفگير از موادي كه آماده كردين و به همين ترتيب ادامه بدين تا انتها،در قابلمه رو بذارين(دم كني نياز نداره) و حدود ٢٠ دقيقه زمان بدين تا پلو آماده سرو بشه در آخر هم زعفرون و كره آب شده روي برنج بريزينو حالش رو ببرين توجه كنين كه نيازي به اضافه كردن نمك و ادويه نيست، چون هم مرغتون با ادويه و نمك پخته شده و هم توي برنجي كه آماده ميكنين نمك هست https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e فوروارد کنین☺️
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز با یک دسر نسبتا ترش و شیرین در خدمتتون هستیم با ظاهری چشم نواز و طعمی دلچسب 😍مواد لازم: شیر 1 لیتر آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذاخوری شکر 1 لیوان کره 1 قاشق غذاخوری خامه یا خامه مایع 100 میلی لیتر وانیل 1/4 قاشق چایخوری ژله کیوی یا سیب 2 بسته (در صورت تمایل می توانید از گیلاس یا موز استفاده کنید) سیب برای قسمت ژله ای (در صورت تمایل) . مواد برای 12 تا 13 ظرف مطابق تصویر https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e فوروارد کنین☺️
🥣 دو قاشق غذا خوری سر پر آرد برنج و چهار قاشق غذاخوری شکر رو در دو لیوان شیر خوب مخلوط میکنیم تا گلوله های آرد باز و شکر حل شه.روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا فرنی مون یکدست بشه.کمی که غلیظ شد چهار قاشق غذاخوری گلاب میریزیم و باز هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه.شعله رو خاموش و یک قاشق پر خامه میریزیم و باز مدام هم می زنیم تا یکدست شه. نصف مواد رو با کمی زعفران دمکرده غلیظ مخلوط کردم و نصفش ساده! 🔸توی دو تا سس خوری ریختم و همزمان با هم از دوطرف توی ظرف ریختم. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e