eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناهار معرکه بپز😌 ‌╭────๛- - - - - ┅╮ │ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃 ‌‌ 🌱🌺 @Rahilpaz ╰───────────
13.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه سبزیجات ‌╭────๛- - - - - ┅╮ │ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃 ‌‌ 🌱🌺 @Rahilpaz ╰───────────
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودر پیاز خونگی ‌╭────๛- - - - - ┅╮ │ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃 ‌‌ 🌱🌺 @Rahilpaz ╰───────────
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلوا خونگی ‌╭────๛- - - - - ┅╮ │ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃 ‌‌ 🌱🌺 @Rahilpaz ╰───────────
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خوشمزه 🥗😍 مواد لازم کلم بنفش - پیاز- انار- شوید- گردو- لبو مایونز -ماست-آب نارنج یا لیموی تازه-نمک-فلفل سیاه-آویشن ‌╭────๛- - - - - ┅╮ │ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃 ‌‌ 🌱🌺 @Rahilpaz ╰───────────
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥜🍯 فقط با سه مواد درست میشه و میتونه یه میان وعده فوق العاده سالم و خیلی خوشمزه باشه که درست کردنش هم خیلی خیلی آسونه 📍مواد لازم گرانولا یک لیوان کره ی بادام زمینی ۵ قاشق غ خ عسل ۵ قاشق غ خ ابتدا گرانولا و کره ی بادام زمینی و عسل رو با هم ترکیب کنید داخل یک ظرف مستطیل کاغذ روغنی بندازید موادتون رو داخلش بریزید به کمک دست سطحش رو صاف کنید دو ساعت داخل یخچال بزارید بعد بیرون بیارید با چاقو به اندازه ی دلخواه برش بزنید و به همین راحتی گرانولا بار خوشمزه ما آمادس جایگزین خیلی مناسب بجای قندو شکلات هست که میتونید با چای میل کنید ‌╭────๛- - - - - ┅╮ │ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃 ‌‌ 🌱🌺 @Rahilpaz ╰───────────
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ايي با 😋 پيتزا لقمه ايي ديگه با نون تافتون خيلي آسون وراحته هرمدل نوني كه دوستداري هم ميتوني باهاش درست كني😅😍 _نان تافتون گرد _سس قرمز و سفيد _پنير پيتزا _ژامبون _فلفل دلمه _قارچ _گوجه گيلاسي _اول رو نون سس بزنيد بعد يك طرفش وپنير پيتزا و ژامبون وفلفل دلمه و قارچ بزاريد بعد نون و تا بزنيد روش دوباره روي نون و سس بماليد بعد پنير پيتزا بزنيد واسه تزيين هم چندتا برش قارچ و فلفل دلمه نگيني وگوجه گيلاسي اسلايسي بزاريد تو فر يا روي گاز بزاريد بپزه اگه تو فر ميزاريد بادماي ١٨٠بمدت١٠دقيقه روگاز هم فقط در تابه وبزاريد تا پنيرش اب شه بعد نوش جان كنيد🤤 ‌╭────๛- - - - - ┅╮ │ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃 ‌‌ 🌱🌺 @Rahilpaz ╰───────────
16.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ببینید و لذت ببرید 😍 ‌╭────๛- - - - - ┅╮ │ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃 ‌‌ 🌱🌺 @Rahilpaz ╰───────────
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوتا جالب برای درست کردن پفیلا 🍿 حتما ببینید ‌╭────๛- - - - - ┅╮ │ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃 ‌‌ 🌱🌺 @Rahilpaz ╰───────────
14.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 🍒 ✍ کامل با تمام نکات ‌╭────๛- - - - - ┅╮ │ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃 ‌‌ 🌱🌺 @Rahilpaz ╰───────────
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای معطر شدن برنجت🍚🤤 راه کار اول😊میتونی برنجت خیسوندی چندتا برگ گل محمدی بریزی تو اب برنجت من چون شب برنج خیس میکنم برای فردا برنجم خوب بوگل محمدی میگیره😋 راه کار دوم😉چندتا هل بردار یه برش بده دانه های هل جداکن و باگوشتکوب لهش کن و بریز تو اب درحال برای برنج😍 راه کارسوم😀موقعی ک میخوای برنجت رو دم بدی چندتا هل برش بده بذار رو برنجت و بعد برنجت دم بده🤗 ‌╭────๛- - - - - ┅╮ │ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃 ‌‌ 🌱🌺 @Rahilpaz ╰───────────
19.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امشب به درخواست شما عزیزانم آموزش دلمه فلفل دلمه رو اوردم براتون🫑🌯 واقعا یکی از خوشمزه ترینهاست 👌😍 موادی که لازم داریم : لپه پنج قاشق غ برنج نصف پیمانه پیاز یک عدد گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم رب گوجه فرنگی یک ق غ ادویه ها نمک و فلفل و زردچوبه پودرسیر آویشن نعنا خشک مرزه خشک دو ق غ شیره انگور سبزی تازه معطر به اندازه دو قاشق اگه خشک داشتید یک قاشق فلفل دلمه ای ۴ عدد اگر بیشتر خواستید میتونید مواد رو دوبرابر کنید👌 برای سس: یک ق غ رب گوجه یک ق غ رب انار نصف لیوان سرکه انگور نصف لیوان شیره انگور یک لیوان اب نمک و فلفل به مقدار لازم لپه و برنج رو از قبل نیم پز کنید✅ زمان پخت 👈یکساعت و نیم با حرارت ملایم ‌╭────๛- - - - - ┅╮ │ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃 ‌‌ 🌱🌺 @Rahilpaz ╰───────────