eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
💊💊💊بعد از ازدواج خیلی چاق شدم ،شوهرم به روم نمیاورد ولی از رفتارش و سردیش فهمیدم ڪه از هیڪلم بدش میاد 😔 روم نمیشد تو خونه براش لباسای خوشگل و موشگل بپوشم آخه از هر طرف یڪ تیڪه چربی میزد بیرون😔😥 هرڪار ڪه بگید برای لاغری انجام دادم ، ورزش های سخت ، رژیم و....ولی فایده ای نداشت 😫 الان ۳۶ ڪیلو ڪم ڪردم همسرم همش میگه عاشق این هیڪلتم ،همه زندگیم😊🤦‍♀️ ۵سال سابقه کار مثبت✔️ با تیم تخصصی🔥🔥دارای تاییدیه وزارت https://eitaa.com/joinchat/3720937500C4757d84643
هدایت شده از تبلیغات با سیاست🌱🍒
من ۱ سال باشگاه رفتم و فقط ۵ کیلو کم شدم ولی وزنم برگشت دوباره 😔 همه میگفتن سوخت و ساز بدنت کمه. ولی وقتی وارد این گروه شدم و بهم گفتن دلیل اصلی اینکه لاغر نمیشدم چیه توی ۲ ماه راحت ۹ کیلو لاغر شدم 😍 کلا حس و حالم تغییر کرد 😊 اگر شما هم مثل من هستید حتما به این گروه سر بزنید و با مشاورهای حرفه‌ای صحبت کنید. ارسالی فوری👇 خارج کشور 🌸 لاغری تضمینی https://eitaa.com/joinchat/3720937500C4757d84643
دسر_دلاویه☕️🍮 مواد لازم لایه اسپرسو: ورق ژلاتین 2 ورق قهوه اسپرسو دم شده 60 گرم شکر 150 گرم لایه کافی کرم : ورق ژلاتین 4عدد خامه 200 میلی لیتر شیر 150 میلی لیتر شکر 25 گرم پودر اسپرسو 2قاشق غذاخوری طرز تهیه : ورق ژلاتین را در قهوه دم شده خیس کنید و بعد از 15 دقیقه روی حرارت بن ماری یا کم بگذارید و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین و شکر حل شود بگذارید مایع کمی خنک شود و قالب را با یک پنبه آغشته به روغن چرب کنید و مایع را داخل قالب ریخته و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید. برای لایه کافی کرم : شیر را روی ژلاتین ریخته و بگذارید 15 دقیقه بماند.سپس شیر را روی حرارت کم گذاشته و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.شکر و خامه و پودر اسپرسو را اضافه کرده و هم بزنید.تا شکر حل شود از روی حرارت برداشته و بگذارید از دما بیفتد. سپس روی لایه قهوه ای ریخته و 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا بگیرد. سپس از قالب در آورده و سرو کنید. نوش جان.🍮☕️ https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗خوراک کِتف و بال مرغ فلفلی😍 اول یه پیاز رو خلالی درشت کنید سه حبه سیر درشت خرد شده نمک فلفل سیاه فلفل قرمز پاپریکا فراوان سس تند کمی زعفران روغن زیتون و کتف و‌بال ها رو باهاش مخلوط کنید و چند ساعت بذارید یخچال بعد در تابه حرارت خیلی کم سرخ کنید تا خوب مغز پخت بشه میتونید روی ذغال هم کباب کنید من کنارش سیب زمینی هم سرخ کردم. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
نیمرو ایده ی عالی برای صبحونه بچه ها👌 نان تست رو کمی در تابه گرم کن و پنیر‌پیتزا بزار روش و اسلایس های حلقه رو به شکل گلبرگ ها بزار و میانس نیمرو قرار بده و سرو کن https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 400 گرم سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 7 عدد سیب زمینی ریز 9 عدد قارچ پیاز کره 1 قاشق غذا خوری آرد 200 میلی لیتر خامه صبحانه یا مخلوط خامه و شیر 150 گرم پنیررنده نمک فلفل سیاه وادویه https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋 ویدئوصداداره لطفاگوش کنید مواد لازم: ماست: ۴۰۰ گرم عسل: ۸ قاشق غذاخوری گیلاس: ۱۵۰ گرم پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری آب: ۱/۳ پیمانه طرز تهیه: پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود. ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم. مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید. میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره. قالب ها را حتما با روغن چرب کنید. از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید. در صورت علاقه به طعم ماست های میوه ای شیرین، این پاستیل را درست کنید. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
دسر خرده شیشه شیر کاکائو 😍😍 ابتدا دو بسته ژله البالورو با سه لیوان ابجوش حل کردم ریختم کف ی ظرف مستطیل گذاشتم کامل سفت شد بصورت مربع های کوچک برش زدم و همه رو توی قالب مورد نظرم ریختم سپس یک بسته ژله الورا رو با یک لیوان ابجوش حل کردم بعد از خنک شدن یک لیوان شیر کاکایو بهش اضافه کردم خوب هم زدم و ارام روی خورده شیشه های توی قالب ریختم دو ساعت توی یخچال موند و بعد توی ظرف برگردوندم. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
پنیر خامه ای ۲۰۰گرم بستنی وانیلی ۱ عدد شیرعسلی نصف قوطی خامه صبحانه ۲۰۰گرم پودر ژلاتین ۳ق غ ژله توت فرنگی یا هر طعمی که دوس دارین ۱بسته ابتدا ژله توت فرنگی را با یه لیوان آب جوش بن ماری میکنیم و نصف لیوان آب سرد میریزیم و کنار میگذاریم و نیز پودر ژلاتین را با یک سوم لیوان آب یا شیر بن ماری میکنیم و میگذاریم تا هر دو به دمای محیط برسند. پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه را به آن اضافه میکنیم و کمی با همزن میزنیم. بعد بستنی و شیر عسلی را اضافه میکنیم و در آخر ژله توت فرنگی و پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط اضافه میکنیم و سپس در قالب ریخته و داخل یخچال بزارید تا ببندد. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e