6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه:
کره و پودر قند الک شده رو با دور تند همزن ۵ دقیقه میزنیم
تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و یکی دو دقیقه میزنیم
آرد رو سه بار الک کرده و در دو مرحله اضافه میکنیم و با لیسک خمیر رو جمع میکنیم
رنگ خوراکی ژله ای رو اضافه کرده و با انگشت دست رنگ رو به خورد خمیر میدیم
خمیر رو حدود نیم ساعت داخل یخجال استراحت میدیم
بعد بین دو تا نایلون با وردنه باز میکنیم با کاتر شكل انار قالب میزنیم. داخل سینی فر چیده و در فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار میدهیم
بعد که یک کم از دما افتاد برای مغزش از شکلات صبحانه یا نوتلا استفاده میکنیم
بقیه بیسکویت انار یلدایی
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش رول خرمایی با آجیل😊
🥜 🥜
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
دسر نوتلا🥫🍫
٥ عدد سفيده تخم مرغ را با كمى نمك با همزن بزنید تا سفت شه بعد ٢٠٠ گرم نوتلا بهش اضافه کنید و آرام هم می زنیم و در قالبها مواد را نصفه پر می کنیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فوروارد کنین☺️