9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورک_مرغ_و_قارچ😋
روغن
پیاز🧅
سیر
ادویه
سینه مرغ
قارچ🍄🍄
فلفل دلمه🫑
رب🥫
خمیر یوفکا
پنیر پیتزا
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا
به یک عدد پیاز نگینی🧅 و تفت داده شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
ادویه ها (یک ق چ نمک، نصف ق چ پودر سیر ،نصف ق چ پودر آویشن، نصف ق چ فلفل سیاه، نصف ق چ پاپریکا و یک قاشق چایخوری ادویه لازانیا)
نصف پیمانه قارچ🍄 و مقداری فلفل دلمه رنگی بریزید.🫑
وقتی خوب تفت خوردند، یک ق غ رب🥫 رو اضافه کنید.
یکبسته لازانیارو خرد و یکم زیر روش کنید تا مواد روی ماکارانی ها هم باشه.
تا روی لازانیا آب جوش بریزید و بذارید بپزه و آبش جمع بشه.
در آخر یک پیمانه پنیر پیتزا و مقداری اویشن بریزید و اجازه بدید پنیر آب بشه.
طعمش بی نظیره حتما امتحان کنید🤍
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گوجه_شور
این چاشنی اونقدر لذیذ و جذابِه
۲ لیتر آب جوشیده رو بذارین کنار تا سرد بشه
گوجه فرنگی ها 🍅🍅رو داخل شیشه بچینین
آب جوشیده سرد شده رو داخل شیشه ها بریزین یه قاشق روش بذارین تا آب راحت تر داخلش بره۲۰ دقیقه کنار بذارین تا هم دما بشن بعد آبشون رو داخل قابلمه خالی کنین
۱۰۰ میلی لیتر سرکه سفید
۲ قاشق غذاخوری نمک🧂
۱۰۰ گرم شکر
اضافه و مخلوط کنین
داخل هر شیشه ۲-۳ قاشق غذاخوری سیر🧄 رنده شده مخلوط آب رو بریزین تا ظرف پر شه درشو ببندین و شیشه رو یکم تکون بدین تا سیر پخش شه تو جای تاریک و خنک بذارین تا شوری مون برسه کنار غذا واقعا هیچی به اندازه گوجه شور نمیچسبه
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────
19.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉🍉🍉
🍓 6 تا از بهترین ایده های یلدایی
حتما ویدئو رو ببین مطمئنم برای شب یلدا بدردت میخوره👌
ایده های راحت و کاربردی برای قشنگ تر کردن میز یلدایی تون😍
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉🍉🍉
🍓 ژله یلدایی بدون قالب
🍰 اگه دنبال یک دسر کمهزینه، راحت و بدون نیاز به قالب هستی، این آموزش رو حتما ببین😍👌
🍭مواد لازم:
🍪یک بسته ژله (طعم دلخواه)
🍪یک لیوان آب جوش
🍪یک لیوان آب سرد
🍪مقداری دانه انار
🍪سلفون
#ژله #دسر #دسر_راحت
#دسر #یلدا
🍉🍉🍉
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌻🌻🌻
🍪کوکی انار و گردو با هواپز
🍒این کوکی جذاب که با انار طبیعی درست میشه رو برای شب یلدا بپزید که خیلی خوشمزه و جذابه👌😋
🧁مواد لازم:
🍍کره هم دمای محیط ۸۰ گرم
🍍شکر سفید ۶۰ گرم (۴ قاشق غذاخوری)
🍍شکر قهوه ای ۴۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری)
🍍تخم مرغ ۱ عدد
🍍آرد سفید ۱۸۰ گرم ( ۱.۵ لیوان)
🍍بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
🍍وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
🍍کمی نمک
🍍گردو خرد شده ۵۰ گرم
🍍شکلات تلخ خرد شده ۵۰ گرم
🍍انار دون شده ۱۰۰ گرم
🍫مواد لازم رو طبق ویدیو ترکیب میکنیم ( مراحل قبل از اضافه کردن آرد رو میتونید با همزن برقی هم بزنید) و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت میدیم.
♨️دمای پخت کوکی: دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۴ دقیقه
🍩 بعد از پخت کوکی اجازه بدید کامل سرد بشن و بعد از محفظه ایرفرایر برشون دارید.
#کوکی_انار #کوکی_گردویی #هواپز
#کوکی #شیرینی #دسر #یلدا
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────
12.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷🌷🌷
🍰 دسر بیسکوئیتی انار
🍮 خوشمزه ترین دسری هست که برای یلدا میتونین امتحان کنین به شدت لطیف و خوش عطر و طعم.
و دستور خیلی آسونی داره😍
🍒مواد لازم:
🍬شیر ۴ لیوان
🍬شکر نصف لیوان
🍬وانیل نصف قاشق چایخوری
🍬پودر ژلاتین سه قاشق غذا خوری
🍬بیسکوییت پتی بور یک بسته
🍬انار یک عدد
🍬ژله آلو ورا
🍬خامه ۲۰۰ گرم
#دسر_بیسکوئیتی #دسر_راحت
#دسر #یلدا #ژله
🌷🌷🌷
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یلدایی😎
مواد لازم :
شکر ۱۶۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
برگ اسفناج ۱۵۰ گرم
روغن مایع ⅔ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق م
پودر هل ۱ ق چ
وانیل ½ ق چ
گلاب ۱ ق غ
آرد ۲۵۰ گرم
مواد لایه پنیری :
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
وانیل ۱ ق چ
شکر ۳ ق غ
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────
16.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک هندوانه یلدایی😍
مواد لازم :
نمک ۱ پنس
شکر ۲۵۰ گرم
کره وانیل ۱ ق غ
آرد گندم ۲۴۰ گرم
امولسیفایر ۱ ق غ
شیر پرچرب ۱۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۵۰۰ گرم
روغن نباتی ۸۰ میلی لیتر
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
شیر خشک ۱۵ گرم
رنگ خوراکی
کنجد سیاه
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────