eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️❤️ژله ❤️❤️ نکته:شیر پر چرب رو حتما تو دمای محیط قرار بدین از چند ساعت قبل —— ۳ تا ژله با طعم های مختلف درست کنید ✨هر کدوم رو با یه لیوان ابجوش حل کنید و بعد بنماری کنید و بعد از اینکه کاملا خنک شد به هر کدوم نصف لیوان شیر هم دمای محیط اضافه کنید ✨حالا چند قاشق از ژله ها رو یکی در میون توی اردور خوری بریزین ،توی یخچال بذارین تا نیم بند شه نکته: حتما ظرفتون رو چرررب کنید✨ کاتر قلب رو خیس کنید و ژله ها رو کات کنید و قلبای رنگی رو مثل فیلم جا به جا کنید ✨یکم ژله الو ورا بریزین که فیکس بشه ✨بعد یکم ترافل رنگی بریزید و بعد دوباره ۲ قاشق ژله الوورا (طوری که ترافل ها معلق باشن توی ژله الوورا) ✨بعد دوباره بذارین تو یخچال و بازم ژله رنگی بذارین تو یخچال تا کاملا سفت بشه. نوش جان ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
کشمشی (با روغن مایع) تخم مرغ 2 عدد شکر 120 گرم روغن آفتابگردان 100 گرم بکینگ پودر 8 گرم نشاسته ذرت 75 گرم کشمش 105 گرم (میتونید کمتر یا بیشتر بریزید) آرد سفید 325 گرم وانیل تخم مرغ، شکر، روغن آفتابگردان و وانیل را با همزن بزنید تا شکر تقریبا حل شود. بکینگ پودر و نشاسته ذرت را اضافه و مخلوط کنید. کشمش را اضافه و مخلوط نمایید. آرد را کم کم در چند مرحله مخلوط کنید. بین دو نایلون یا کاغذ روغنی خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و قالب بزنید و در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته اید و با برس خیلی کم چرب کرده اید بچینید. در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه بپزید.کف فر سینی خالی باشد. بافت این شیرینی نه بیسکویتیه و نه خیلی نرم. بافت کوکی مانند داره. با این مواد 49 کوکی داشتم. پی نوشت: میتونید از رنده پوست لیمو یا پرتقال هم در این شیرینی استفاده کنید https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
5 کیلو سینه بوقلمون 2 عدد سیب زمینی 1 عدد پیاز 1 حبه سیر نمک+فلفل+زردچوپه+پودر کاری مراحل ابتدا گوشت چرخکرده بوقلمون را همراه پیاز و سیب زمینی رنده شده مخلوط کرده سپس تمام ادویه های ذکر شده در بالا را به آن اضافه میکینم.البته من کمی هم گوشت چرخکرده گوساله اضافه کردم همچنین کمی نعنا ولی در مواد اصلی ذکر نکردم.. کتلت ها را سرخ نموده اماده است https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
بادمجون 🍆آینازجون مواد لازم : بادمجان سرخ شده یا کبابی پیاز داغ فراوون سیرداغ نعناداغ گردوی آسیاب شده کشک بادمجونارو کبابی یا سرخ کرده بعد پیازداغ درست میکنم و سیرو نعنا توش میریزم و تفت میدم بعد بادمجونارو له کرده همه موادومخلوط کرده وبهش گردو وکشک اضافه کرده ی کوچولو باز تفت میدیم ودر ظرف مورد نظر میکشیم وباکشک وگردو وپیاز وسیرو نعناداغ تزئین میکنیم 🍃🌸 ‌‌◍⃟🎂🍃 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
كوبيده مرغ پاكستاني😋 . سلام دوستای نازنینم.🙌 واااااای دلم براتون تنگ شده بود. حال و احوال؟😍 امروز كوبيده_مرغ رو آموزش ميدم،البته به سبك پاكستاني و پر از ادويه. اول اينو بگم كه در اين غذا گراماسالا هست كه نوعي ادويه پر كاربرد در هند و پاكستانه كه ميتونيد از عطاريها يا فروشگاههايي كه ادويه هاي مختلف دارن تهیه کنید. . مواد لازم: مرغ چرخكرده سيصد گرم،پياز رنده شده كه آب اضافشو گرفتيم يك عدد متوسط،گراماسالا يك ق غ سر پر،برگ گشنيز ساطوري سه ق غ،فلفل قرمز يك ق مرباخوري،آب ليموي تازه يك ق غ،كره ذوب شده دو ق غ،نمك و زردچوبه . طرز تهيه : تمام مواد رو مخلوط و خوب ورز بديد(كره هم با مواد مخلوط ميشه،پياز خيلي ريز رنده بشه،گشنيز كاملا ساطوري). حالا سيخهاي چوبي رو برداريد،دستتون رو با آب مرطوب كنيد و از مواد به سيخ بزنيد ،تابه داغ رو با قلمو چرب كنيد(با كره) و كبابها داخلش بذاريد تا بپزه و برشته بشه.در حين پخت كبابها رو بچرخونيد و روي كباب با قلمو كره بزنيد. اين كباب هم با برنج و هم نان سرو ميشه؛ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘ https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🍂 🌼🌸🌼🌸🌼🌸🍃 🌸🌺🌸🌺🌸🍂 🌼🌸🌼🌸🍃 🌸🌺🌸🍂 🌼🌸🍃 🌸🍂 🧞‍♀️🧜‍♀️═ஜ👑ஜ═🧜‍♀️🧞‍♀️ https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔈 خلال بادام ۱/۳ پیمانه کره ۳۰گرم پیاز متوسط ۲عدد گوشت ۳۰۰گرم رب ۱قاشق غذاخوری آبغوره ۱قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم زعفران به میزان زیاد ۱_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود.۲_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید.۳_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید.۴_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید۵_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد۶_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 🔝🔝 🎬 ✍ کامل با تمام نکات 😋👆🍴 🍴 نوش جان😋😋 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇🏾 💕https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e