#لیمو_عسلی🍋🍯:
واسه لیموعسلی مثل همون اسلایس لیمو،لیموهارو بشورید و بذارید یک روز بمونه تا خشک بشه.بعدم سر و تهشو بگیرید و ورقه ورقه کنید.
یه شیشه بردارین(داخل شیشه هم باید حتما خشک باشه)،یک لایه لیمو بچینید یه لایه عسل بریزید روش و همینطور ادامه بدید تا بالا.
بینشون میتونین چوب دارچینم بذارید.
وقتی شیشه تا نصفه پر شد با پشت قاشق یکم فشار بدید و بقیه ی شیشه رو باز پر کنید (مامان داشت دستورو میگفت رو این قسمت خیلی تأکید داشت که حتما فشار بدید😂)
حالا این شیشه رو بذارید تو کابینت ۲۰ روز بمونه تا کامل خاصیت و مزه هاشون به خورد هم بره و بعد آماده ی استفادست.
لیموعسلی واسه این فصل و مخصوصا این دوران کرونایی خیلی خیلی مفیده،این شکلی که یه لیوان آبجوش بریزید و بذارید ولرم بشه.
وقتی ولرم شد دو سه قاشق از این لیمو عسلی بریزید توش هم بزنید و بخورید.
هم خیلی خوشمزست هم کلی خاصیت داره.
این معجون واسه تقویت سیستم ایمنی بدن و پیش گیری از سرماخوردگی (حتی اگه خدایی نکرده سرمام بخورید واسه درمانشم عالیه) بی نظیره.
کلی خاصیت دیگه هم داره
⊱✿❤️❥⊱━━━━━━━━━━⊱✿❤️❥⊱
🔝🔝
🏡🧿☜ (به ڪاانال #نڪات_خانه_دارے بپیوندید •.•)👇🧿?
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اينم از كليپ آموزشى #پیاز_سوخاری ساده، ترد و خوشمزه😋😋😋 مواد لازم:
چرخ كرده:250 گرم
پياز:2 عدد متوسط
نمك،فلفل سياه،پودر فلفل،زيره،پنير چدار پيتزاي برش داده شده
تخم مرغ:1 عدد
آرد:1 پيمانه
آرد سوخاري:1 كاسه
روغن مايع به ميزان لازم
✍🏻طرز تهيه
به چرخ كرده نمك ،فلفل سياه،فلفل قرمز و زيره اضافه كنيد و با دست خوب مخلوط كنيد.
پياز هارا مانند ويديو به صورت حلقه برش داده و پياز هاي برش داده را از داخل هم جدا كرده و داخل هركدام مقداري چرخ كرده قرار داده و روي ان پنير پيتزا قرار دهيد و دوباره مقداري چرخ كرده قرار دهيد.
تخم مرغ را زده ،آرد و آرد سوخاري را در كاسه جدا قرار دهيد و پياز هارا اول داخل آرد و بعد در تخم مرغ زده شده و در آخر به آرد سوخاري آغشته كنيد و داخل روغن داغ با حرارت ملايم سرخ كنيد و بعد كمى حرارت رو زياد تا برشته و طلايى بشن. نوش جونتون😍
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
💕 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژلهی انار😋
برای تهیه ژله انار یک بسته ژله رو با یک لیوان و نصفی آب جوش حل میکنیم یا بنماری میکنیم بعد بهش نصف لیوان شیر اضافه من یکنیم یادتون باشه شیر و ژله باید هم دما باشن وگرنه ژله خراب میشه یعنی اگه ژله داغ باشه شیر سرد ژله خراب میشه... 😑
بعد قالبو چرب میکنیم با قاشق ژله انارو بهش اضافه میکنیم میزاریم یخچال نیم بند بشه ی من ربع بعد ژله آلوئه ورا رو درست میکنیم مثل ژله انار بعد میریزیم روی ژله قرمز بعد میزاریم دوبا ه نیم بند بشه بعد مابقی ژله قرمزو میریزیم و دو سه ساعت بمونه.. ژله رو مثل فیلم از قالب جدا میکنیم و با انار تزیین میکنیم.. به همین راحتی😉
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
💕 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
✿🍀✿
🍀✿
✿
#ترفند
#تجربه_کدبانوها
🔰زنگ #آشپزی⏰🔝🔝
💟 #طرز_تهیه_پودر_سیر:
💠سیرها رویکشبانه روز خیس کنید که برای پوست کندن راحت باشید بعد از بیست و چهار ساعت سیرها رو بزارید تقریبا خشک بشه.
💠سپس داخل غذاساز بریزید تا خرد بشه و بعد روی سینی بریزید و زیر نور مستقیم آفتاب بزارید البته میتونید توی فر هم بزارید.
✅من گذاشتم دو روز توآفتاب و هر روز با قاشق زیر ورو میکردم که سیرهایی که خشک نشدن هم خشک بشن.بعد از دو روز که سیرها کامل خشک شدن تو آسیاب بریزید تا ساییده بشه .
💢یه #پودر_سیر عااالی تحویل میگیرید👌😍
⊱✿❤️❥⊱━━━━━━━━━━⊱✿❤️❥⊱
─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─
✿ https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
🍀✿
✿🍀
#ژله_انار
تا #شب_یلدا وقت داریم که ژله انار درست کنیم و #ایده_های_یلدایی ارائه بدیم،فقط یک بسته پودر ژله انار لازم داریم و دو سه تا انار که باید دون کنیم.
اگه تو عکس دقت کنین،تو دولایه این ژله انار هست و یک لایه فقط ژله . برش خوردش هم تو عکسها هست.تو سه مرحله ریختم .
اول ژله رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد آماده کردم.انار ها رو فقط تو قسمت برجستگی قالبم پر کردم و ژله فقط به اندازه ای ریختم که روی سطح انارو بگیره گذاشتم یخچال .بعد از اینکه خودشو گرفت لایه دومو ریختم که فقط ژله ست.بعد از اینکه اونم گرفت باقیمانده انار و ژله رو ریختم و گذاشتم یخچال تا خوب ببنده.
نکته ای که تو ژله های میوه ای باید دقت کنیم اینه که همیشه میوه ها میان روی ژله و وقتی قالبو برمی گردونیم انگار میوه ته نشین شده .بخاطر همین باید مرحله به مرحله بریزیم که بطور یکنواخت تو همه جای ژله پخش بشه.
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
💕 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ترفند برا اینکه حبوبات سریع نرم بشن و زمان زیادی صرف پختن نکنید 😍
حبوبات مورد نظر رو داخل ظرف مناسبی بریزین
یک یا دو قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین
و تا جایی که روی حبوبات رو آب بگیره ، آب جوش بریزین
درشو ببندین و یک ساعت زمان بدین
اینطوری حبوبات نرم میشن و حالت نیم پز پیدا میکنن
این روش عالی رو امتحان کنید و برای دوستانتون هم بفرستید
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
💕 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی🔝🔝
🎬 #فیلم_ژله_عروس
✍ کامل با تمام نکات
😋👆🍴 🍴
نوش جان😋😋
⊱✿❤️❥⊱━━━━━━━━━━⊱✿❤️❥⊱
🔝🔝
🏡🧿☜ (به ڪاانال #نڪات_خانه_دارے بپیوندید •.•)👇🧿🏡
🍁 ─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─🍁
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای #لقمه_ای 😋😋
پنیر لبنه یا خامه ای ۱۵۰ گرم
مایونز ۳ ق غ
سینه مرغ پخته یک عدد
سیب زمینی ابپز متوسط یک عدد
خیار شور رنده شده کوچک سه عدد
شوید خرد شده ۲ ق غ
نمک و فلفل سیاه
نان تست
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
💕 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#ترافل_مغزدار با سس شكلات
✔️ ابتدا يه كيك كاكاىويى آماده ميكنيم و اجازه ميديم تا خنك بشه
بعد داخل كاسه بزرگ با دست خردش ميكنيم و مغزهاى دلخواه رو داخلش ميريزيم (بايد كامل خرد بشن) يه بسته كره ٥٠ گرمى رو به روش بن مارى ذوب ميكنيم و به مواد مون اضافه ميكنيم و حسابى مواد رو با دست مخلوط ميكنيم (من از كمى سس شكلاتى هم داخلش استفاده كردم)
✔️روى ظرف رو با سلفون ميپوشونيم و نيم ساعت داخل يخچال ميذاريم تا كمى منسجم تر بشه...
✔️ بعد از گذشت نيم ساعت مواد رو با دست به شكل توپ هاى كوچيك درمياريم (يا داخل قالب ميريزيم و به شكل مربع برش ميزنيم)
✔️براى مغزش من انجير خشك شده رو نصف كردم و داخلشون قرار دادم شما ميتونيد از گردو بادوم خام يا هر چيز ديگه اى كه باب ميلتونه استفاده كنيد.روى ترافل هارو با سس هاى آماده شكلاتى پوشش ميديم و به دلخواه روشون رو با مغزهاى مختلف تزيين ميكنيم...
✅من از پودر پسته،پودر نارگيل،پودر گردو،كنجد،شكلات ژله اى و خلال پسته استفاده كردم...
نوش جان🌈🌈
.._._._._._._._._._._
⊱✿❤️❥⊱━━━━━━━━━━⊱✿❤️❥⊱
─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی🔝🔝
🎬 #فیلم_سالاد_انار
✍ کامل با تمام نکات
😋👆🍴 🍴
نوش جان😋😋
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
💕 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_هندوانه
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: ۲/۳ پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
آرد: ۲ پیمانه
وانیل: ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر: یک ق م
شکر: یک پیمانه
رنگ خوراکی سبز، قرمز
مجله زنان و مامایی:
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
💕 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این از ی کلیپ میوه ارایی ساده اما زیبا مناسب برای شب یلدا.
کافیه برش های زیگزاگی بلند روی خیار ایجاد کنید. با یه کارد نوک تیز البته زیاد کارد رو عمیق فرو نبرید هر چقد زیگزاگ ها باریک تر و بلند تر باشن نتیجه کار بهتر میشه بعد اروم خیار رو از هم باز کنید . سیب ها رو حلقه حلقه برش بزنید و بعد با کاتر ستاره یا گل چهار پر قالب بزنید . سیب رو به نوک سیخ چوبی وصل کنید و انتهای سیخ رو در خیار فرو ببرید و بعد داخل لیوان گذاشته و لیوان رو از انار پر کنید به همین راحتی
بچه ها من امتحان کردم تا سه چهار ساعت هم سیب ها سیاه نشدن اما اگه میخواید سیب ها اصلا تغییر رنگ ندن کافیه یک ق غ شکر رو با نصف فنجون اب حل کنید و بعد یک ق مرباخوری ابلیمو بهش اضافه کنید و این شربت رو با بری به سیب ها بمالید . ابلیموی موجود در شربت از سیاه شدن سیب ها جلوگیری میکنه.
کاتر رو از لوازم قنادی تهیه کنید
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
💕 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e