eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم: موز درشت دو عدد شیر نصف پیمانه خامه یکچهارم پیمانه کره ی بادام زمینی دو ق غ سرپُر بادام زمینی خرد شده یک ق غ پودر شکر دو ق غ طرز تهیه: همه ی مواد به غیر از بادام زمینی خرد شده را داخل میکسر ریخته تا یکدست شود سپس بادام زمینی خرد شده را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید مواد را داخل قالب بستنی ریخته و برای ۴-۵ ساعت داخل فریزر قرار دهید. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
موادلازم برای ۴ فنجان👇 شکلات تلخ ریز خرد شده: ۱۵۰ گرم پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری شیر پرچرب: ۴ فنجان عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری نمک: نوک قاشق چایخوری خامه زده شده یا پودر کاکائو برای تزیین روی هات چاکلت طرزتهیه: ابتدا پودر کاکائو، شکلات تلخ ریز خرد شده و شکر قهوه‌ای را در یک قابلمه کوچک بریزید و با هم مخلوط کنید. این کار کمک می‌کند تا تمام تکه‌های درشت شکر یا کاکائو از هم باز شوند. شیر پر چرب را به این مواد اضافه کنید، کمی هم بزنید و قابلمه روی شعله ملایم گاز بگذارید. حدود ۵ دقیقه مخلوط را مرتب هم بزنید تا یک ترکیب صاف و یکدست به دست بیاورید. حالا عصاره وانیل و نوک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. بعد از حدود ۲۰ ثانیه از اضافه کردن نمک و وانیل هات چاکلت را در فنجان‌های مورد نظر سرو کنید و در صورت تمایل روی آن را با پودر کاکائو، پودر دارچین یا خامه زده شده تزیین کنید. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم: شعریه پاکستانی خیلی ریز شده 1 لیوان بیسکوییت ساقه طلایی پودر شده نصف لیوان بیسکوییت لوتس پودر شده 1 لیوان شیرخشک تفت داده شده 1 لیوان خامه صبحانه 1 عدد شیرعسلی 1 قوطی کرم لوتس یا کره بادام زمینی 4 ق غ کره 30 گرم‌ ‌ طرز تهیه: اول شعریه رو با کره با حرارت ملایم تفت میدیمو میزاریم کنار سپس شیرخشک تفت میدیم میزاریم رنگش طلایی بشه مواظب باشین زود میسوزه. حالا همه مواد رو میریزیم توی بلندر شعریه پاکستانی +پودر بیسکوییت ساقه طلایی (من پتی بور استفاده کردم )+پودر بیسکوییت لوتس +شیرخشک تفت داده شده +کرم لوتس + شیرعسلی همه مواد جز خامه رو با هم مخلوط میکنیم خامه رو قاشق قاشق اضافه میکنیم و هم میزنیم تا موقعی که موادمون نه زیاد شل باشه نه زیاد سفت باید کشدار باشه اگه زیاد شل باشه فرم نمیگیره و اگه سفت باشه خوشمزه نمیشه مواد رو یه کمی سفت تر گرفتم و لوله ای کردم و گذاشتم فریزر سفت بشه شکلات جلکسی (میتونید شکلات تخته استفاده کنید ) رو ذوب کردم و با برس شکلات رو روش کشیدم و دوباره گذاشتم یخچال تا شکلاتش ببنده و اریب برش داد. میتونید به جای بیسکوییت ، جوپرک یا پودر نارگیل یا فقط شعریه و بیسکوییت پتی بور کنید. فقط مقدار خامه رو کم کم بریزید تا جایی که خمیر لطیف باشه. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
‌ مواد لازم:👇 1- شکلات، 250 گرم (نیمی تلخ، نیمی شیری) 2- خامه صبحانه، یک قوطی (200 میلی لیتر) 3- شیر، یک فنجان کمرباریک ترک (120 میلی لیتر) 4- بیسکوئیت پتی‌بور، 2 بسته طرز تهیه: شیر و خامه را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و تا حدی داغ کنید که شکلات بتواند داخل آن ذوب شود، سپس حرارت را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید. اگر شکلات تخته ای استفاده می کنید شکلات را خرد کنید سریعتر ذوب می‌شود. مخلوط را هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شده و مخلوط شود. وقتی که سس شکلاتی آماده شد، 2 بسته بیسکوئیت خرد شده را به سس شکلاتی اضافه کنید، اگر دوست داشتید می‌توانید از آجیل‌هایی مثل پسته، فندق، بادام نیز بریزید. اگر دوست دارید ارتفاع شیرینی‌تون بلندتر باشه قالبی که استفاده می‌کنید زیاد بزرگ نباشه، من از یک قالب عمیق کوچک استفاده کردم. اگر قالب نداشتید از هر ظرف پلاستیکی که دارید می‌توانید استفاده کنید. پیش از ریختن مخلوط داخل ظرفتون کیسه فریزر یا سلفون بکشید. مخلوط را داخل قالب ریخته فشار دهید تا هوا داخل مخلوط نمانده و به شکل قالب درآید و روی آن را صاف کنید. شیرینی را داخل فریزر گذاشته و زمان سرو از قالب خارج کرده تزیین و سرو کنید. شیرینی باید 3 تا 4 ساعت در فریزر بماند تا سفت شود. روی شیرینی فرم گرفته‌ی سفت،شکلات خوب شده بریزید.‌ ‌‌ https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم موز‌یخزده: 2 عدد فندق‌خام: ¼ پیمانه خرما: 4 عدد شکلات‌ذوب‌شده: ¼ پیمانه کاکائو: 1 قاشق‌سوپ‌خوری شیربادام: 2 قاشق‌سوپ‌خوری روش تهیه: همه‌ی موادرا دربلندرپرسرعت، بِلِند می‌کنیم سپس لبه‌لیوان‌سرو را در شکلات ذوب‌شده فرو کرده و سپس درفندق‌خردشده فرو می‌کنیم وروی ظرف رابامارشمالوهای برشته و خرده‌های مغز و شکلات تزیین https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 مواد لازم: سفیده تخم‌مرغ 3عدد شکر 1/3 پیمانه پودر شکر 1 1/3 پیمانه پودر بادام 1پیمانه شکلات چیپسی 2 پیمانه خامه غلیظ زده شده گرم 1 پیمانه مارشمالو تعدادی سفیده تخم‌مرغ رو با هم زن برقی میزنیم تا حجیم بشه، شکر رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم بعد پودر شکر و پودر بادام و پودر کراکر رو الک میکنیم و به سفیده ها اضافه میکنیم هم میزنیم تا یک دست بشه زیاد هم نزنید که پف سفیده نخوابه بعد این مواد رو به صورت سکه ای روی کاغذ روغنی با قیف یا حتی قاشق با فاصله از هم میچینیم و داخل ماکروویو 300 درجه ( یا فر 150 درجه) میذاریم به مدت 20 دقیقه برای درست کردن کرم داخل ماکارون ها خامه گرم شده رو روی شکلات های چیپسی میریزیم و هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه میذاریم یخچال تا کمی سرد بشه و بعد بین ماکارون هارو باهاش پر میکنیم میتونین از مارشمالو هم استفاده کنیم و در آخر با فندک کمی سطح مارشمالو هارو حرارت میدیم تا گریل بشه. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
1-استفاده از آب گرم برای درآوردن ژله از قالب این روش بیشتر مورد استفاده است.پس از اینکه ژله آماده شد ،ظرف ژله را داخل ظرفی باسایز کمی بزرگتر که پر از آب جوش است قرار دهید.پس از آنکه حدود 15 ثانیه گذشت ،ظرف ژله را از ظرف آب گرم درآورید و با برگرداندن ظرف ژله تو ظرف مورد نظرتون که می خواهید ژله را در آن سرو کنید، کار درآوردن ژله از قالب به اتمام می رسد. در این روش دو تا نکته باید رعایت شود.اول اینکه بیشتر از 20 ثانیه قالب در آب نماند و دوم اینکه ظرف آب جوش خیلی بزرگتر از قالبتان نباشد که دستتان نسوزد. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم: کره ۱۵۰ گرم شکر یک و نیم لیوان وانیل یک قاشق چ تخم مرغ سه عدد شیر مایع یک لیوان رنگ خوراکی سبز خیلی کم( اختیاری) آرد دو لیوان و نصف پسته خرد شده ریز یک لیوان بکینگ پودر یک قاشق غ جوش شیرین یک قاشق چ نمک یک پنس طرز تهیه: کره با شکر و وانیل هم می زنیم و تخم مرغ رو دونه دونه بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد شیر رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک رو با هم سه بار الک می کنیم و پسته ها رو با هم مخلوط میکنیم و به تدریج به مواد بالا اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم و در اخر چند قطره رنگ خوراكي سبز مي ريزيم و در فر با درجه حرارت ۱۷۰ درجه به مدت سی و پنج تا چهل دقیقه در فر قرار می دهیم وقتی اماده شد سس روش رو درست میکنیم این کیک بدون سس هم خوشمزه هس. سس؛ پنیر خامه ی بدون نمک ۱۵۰ گرم و شیر عسل یک قوطی و دو قاشق کرم پسته رو با هم مخلوط میکنیم و روی کیک می ریزیم. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
چوروس یه شیرینی اسپانیاییه که شبیه به بامیه خودمونه فقط طرز سروش متفاوته. بامیه ما در شربت گذاشته میشه، ولی اسپانیاییها چوروس رو در پودر قند یا شکر دارچینی میغلطونند یا در سس شکلات میزنن و میخورن مواد لازم: کره سی گرم آب نصف لیوان شکر یک ق غ ارد نصف لیوان تخم مرغ یک عدد نمک یک پنس وانیل نصف ق چ طرزتهیه: آب وکره و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم وقتی مواد شروع به قل زدن کرد، آرد الک شده و نمک و وانیل رو با هم مخلوط می کنیم و یکباره بهش اضافه میکنیم و کمی هم می زنیم و میذارم کنار تا خمیرمون کاملا سرد بشه وقتی سرد شد تخم مرغ بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و توی قیف میریزیم ( از ماسوره 2D استفاده کردم) و در روغن سرخشون میکنیم وقتی کمی خنک شد نصف لیوان شکر و یک قاشق چایخوری پودر دراچین با هم مخلوط میکنیم و چوروس ها رو توش میغلطانیم و با شکلات و یا سس شکلات ( مقداری مساوی ترکیب خامه و شکلات به روش بن ماری) استفاده کنید https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e