نکاتی برای #مربا
🍒🍓🍑🍏🍎🍊🍐🍌🍉🍋🍈
#تشخیص_قوام_آمدن_مربا
1-مقداری از مربای در حال جوش را برداشته تا کمی سرد شود. سپس مقداری از آن را در وسط دو انگشت خود گرفته و انگشت ها را باز کنید. اگر بصورت نخ کشیده شد قوام آمده است.
2-قطره ای از مربا را داخل کمی آب سرد بیندازید اگر در ته ظرف رفت و باز نشد قوام آمده است.
🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯
در صورت #کپک_زدن_مربا چه باید کرد؟
اگر مربای شما کپک زد، باید بدانید که زمان پخت آن
کم بوده و باید لایه ی کپک زده را از روی مربا جدا کنید و دوباره باقی مانده ی مربا را بگذارید تا بپزد.
🍉🍋🍉🍋🍉🍋🍉🍋🍉🍋🍉🍋
جلوگیری از کپک زدن مربا
-برای اینکه مربای شما کپک نزند در آخرین مرحله ی پخت 2-1 قاشق غذا خوری آبلیمو به آن اضافه کنید.
🍒🍓🍒🍓🍒🍓🍒🍓🍒🍓🍒🍓
#خوش_رنگ_شدن_مرباها
-برای خوش رنگ شدن مرباهایی نظیر هویج، پوست هندوانه، به، سیب و غیره می توانید به آن کمی زعفران اضافه کنید. زعفران عطر و بوی بسیار خوبی به مربای شما خواهد داد.
🍐🍊🍎🍐🍊🍎🍐🍊🍐🍎
اگر #مربای_شما_شکرک_زد
- کمی آب و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید، بگذارید دوباره بجوشد.
شیشه را درون ظرف آب سرد گذاشته و روی اجاق قرار دهید تا آب جوش بیاید و شکرک مربا ذوب شود. در نظر داشته باشید هرگز شیشه را درون آب جوش نگذارید. چون باعث شکستن شیشه می شود.
🍓🍈🍒🍓🍈🍒🍓🍈🍒🍓
#جلوگیری_از_ورود_هوا_به_داخل_مربا
-برای جلوگیری از ورود هوا به داخل مربا روی آن را با کاغذ آلومینیوم (فویل) بپوشانید و درب مربا را ببندید. در موقع استفاده فویل را از روی شیشه بردارید.
🍑🍋🍑🍋🍋🍊🍑🍋🍊
یک توصیه لازم
-هیچگاه مربا را درون ظرف خیس نریزید، زیرا باعث کپک زدن مربا می شود.
-هیچگاه مربای داغ را درون ظرف نریزید بلکه صبر کنید تا کاملاً خنک شود، سپس به ظرف اصلی منتقل کنید.
🍎🍐🍊🍎🍐🍊🍎🍐🍊
#ترد_شدن_مربا
-برای ترد و شکننده شدن بعضی از مرباها نظیر بالنگ، هویج، ترب، کدو، هندوانه، خیار، خربزه می توانید از آب آهک استفاده کنید.
برای این منظور 2 قاشق غذا خوری آهک را درون 2 لیتر آب حل کنید سپس میوه ی مربا را درون آن ریخته 24 ساعت بگذارید بماند سپس میوه ها را در آورده و 24 ساعت درون آب شیرین بگذارید. بعد آنرا کاملاً بشوئید و برای پخت مربا استفاده کنید.
🍑🍒🍓🍑🍒🍓🍑🍒🍓🍑🍒🍓
#خوشمزه_و_معطر_شدن_مربا
برای معطر و خوشمزه تر شدن مربا از چاشنی هایی نظیر هل برای سیب و به، چوب دارچین و وانیل و یا گلاب برای مربای آلبالو استفاده کنید.
⏱⏱⏱
#زمان_پخت_مربا
زمانی مربای شما پخته است که کف کرده باشد. در این موقع می توانید زیر اجاق را خاموش کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎🍏
#جلوگیری_از_سیاه_شدن_سیب_برای_مربا
بعداز پوست کندن سیب آن را در محلول آب سرد و کمی آبلیمو قرار دهید. با انجام اینکار سیب شما تغییر رنگ نمی دهد. بعد از 10 دقیقه می توانید برای پختن مربا از سیب استفاده کنید.
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
#چند_نکته_در_مورد_آلبالو_و_به
درب ظرف مربای آلبالو را در حال پخت نباید گذاشت. زیرا مربا سرریز می شود و تمام آب مربا از ظرف خارج می شود. اما در ظرف مربای به، را همیشه ببندید زیرا رنگ آن بهتر می شود.
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#کوکی_اسمارتیزی
.
روغن مایع ۱لیوان
شکر ۱لیوان
آرد ۳لیوان
وانیل کمی
بکینگ پودر ۲قاشق مربا خوری
تخم مرغ ۲عدد
پودر کاکائو۲ الی ۳قاشق غذاخوری
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با هم مخلوط کرده حدود هفت هشت دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و حجیم بشه و بعد روغن را اضافه کرده
حالا آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده را آرام آرام اضافه میکنیم (همه رو یهو اضافه نکنید تا جایی که خمیر نرم ولطیفی به دست بیاد)
کف سینی کاغذ روغنی میندازیم
اندازه یک گردو کوچک از خمیر در دست گرد میکنیم و اسمارتیز روش میزاریم و کوکی ها رو بافاصله تو سینی بچینید چون پف میکنند و بزرگ میشن .
فر را از قبل گرم کنید وبه مدت ۱۵دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد کوکی های خوشگلو بپزید.
بعد از پخت بزارید خنک بشن بعد از کاغذ جداش کنید.
نکات
وقتی گلوله ها رو گرد کردید و تو سینی گذاشتید با دست پهن نکنید فقط اسمارتیزا رو روش فشار بدید خود شیرینی ها پهن میشن
بافت این کوکی، وقتی که هنوز گرمه، مثل کیک نرم هست ولی وقتی سرد میشه مثل کوکی ترد و خشک میشه
تو ظرف در بسته نگهداری کنید
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#بشقاب_داغ
#فست_فودی
برای شروع سیب زمینی هاروچیبسی خردکنید وچندساعت تواب سرد بزارین بعد داخل روغن فراوان باکمی نمک حسابی سرخ کنید
بعد داخل ظرف مورد نظر یه لایه سیب زمینی بریزین بعدکمی سس کچاب،خردل،مایونز هرکدوم که دوست داشتین،بعدکمی هم ورقه های ژامبون خردشده به جاش مرغ هم میشه ریخت وبعد کمی هم پنیر ،چندلایه تکرار کنیدبعدبزارین توفر یا ماکرو تاپنیراب بشه وگریل بشه
🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#کباب_سینی
400 گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز بزرگ
۲ حبه سیر
۲ عددفلفل سبز
یک عدد فلفل قرمز
۱۰۰ گرم جعفری
دو قاشق روغن مایع
۳ قاشق رب گوجه
نمک ، فلفل سیاه ، زیره و فلفل قرمز پرک شده
پیاز، فلفلها و جعفری را ریز خرد کنید سیر را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید یک قاشق رب و یک قاشق روغن و ادویه جات را هم اضافه کتید و گوشت را ورز دهید
یک و نیم قاشق رب و روغن را مخلوط کنید و تمام کف سینی را اغشته کنید
مخلوط گوشت را را کف سینی پهن کنید و چند برش مثلثی بزنید . بقیه رب را با کمی اب مخلوط کنید و روی گوشت بریزید
یک عدد فلفل و گوجه را برش بزنید و روی گوشت بگزارید
سینی کباب را در فر ۱۷۰ درجه مدت ۲۵ دقیقه بپزید
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#تزئین_الویه
داخل باگت رو خالی کن و با الویه پر کن . بزار یکی دو ساعت بمونه و بعد برش بزن
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
۱۳ نوع غذا با #قارچ
خواص متنوع قارچ هاي خوراکي به گونه اي است که مي توان آنها را به عنوان يکي از مواد خوراکي غني در برنامه غذايي گنجاند.
پژوهشگران اعلام کردند قارچ خوراکي چه به صورت خام و چه پخته مملو از انواع فيبرهاي لازم براي بدن است.
همچنين قارچهاي خوراکي حاوي انواع کربوهيدراتها نظير نشاسته هستند.
اين قارچ ها نيز داراي مقاديري قند بوده که بخشي از آن قابل جذب است و بقيه آن به رشد باکتري هاي مفيد در راست روده کمک مي کند.
قارچ سرشار از مواد لازم براي بدن است به همين دليل در مطلب زير ۱۳ نوع غذا که با قارچ تهيه مي شود را آموزش مي دهيم.
🍄1)#غذا_با_قارچ_خشک:
ابتدا قارچ خشک را به مدت دو ساعت در آب ولرم خيس مي دهيم تا آب از دست رفته را به دست آورد و سپس از آن براي تهيه انواع غذاها مانند سوپ، خورشت قيمه و کرفس، پيتزا، قارچ پلو، و غيره استفاده مي کنيم.
🍄2) #پيتزا_قارچ:
خمير پيتزا را پهن کرده به سطح آن سس گوجه مي زنيم، يک عدد پياز رنده شده، مقداري قارچ صدفي، يک عدد فلفل دلمه اي خرد شده، دو قاشق چايخوري پودر آويشن (اورگانو) نمک و فلفل به مقدار دلخواه را تفت داده روي خمير مي ريزيم به طوريکه تمامي سطح خمير پر شود سپس داخل فر گذاشته پانزده دقيقه بعد از فر در آورده و سطح آن را پنير پيتزا مي پاشيم و به مدت پنج دقيقه داخل فر مي گذاريم در صورت تمايل مي توان در موارد بالا از گوشت چرخ کرده و يا سوسيس و کالباس نيز استفاده کرد.
🍄3) #شنيسل_قارچ_صدفي:
زرده و سفيده تخم مرغ را خوب هم زده صفحه قارچ را داخل آن مي غلطانيم سپس با پودر سوخاري آغشته کرده 10 دقيقه منتظر مي مانيم تا آب پس دهد. سپس داخل روغن داغ به اندازه اي که رنگ آن طلايي شود سرخ مي کنيم.
🍄4) #کباب_قارچ:
ابتدا صفحه قارچ را با مقدار کمي روغن مايع يا چربي گوسفند چرب کرده و کمي نمک و فلفل و پياز رنده شده و آبليمو به آن اضافه مي کنم سپس روي سيم توري پهن کرده و با حرارت ملايم گاز يا زغال به مدت کوتاه کباب مي کنيم.
🍄5) #املت_قارچ:
مقداري قارچ را با يک عدد پياز خرد شده در روغن تفت مي دهيم هنگامي که قارچ ها در شرف پخته شدن بود مقداري گوجه فرنگي خرد شده و چند عدد تخم مرغ را به آن اضافه مي نماييم و پس از افزودن نمک و ادويه جات املت آماده مي شود.
🍄6) #قارچ_سرخ_شده:
قارچ ها را در روغن کم (ترجيحا کره) به مدتي که رنگ آن طلايي شود سرخ کرده و به آن نمک، جعفري، سير رنده شده و آبليمو اضافه مي کنيم و به حالت گرم صرف مي نماييم.
🍄7) #خورشت_قيمه_قارچ:
خورشت قيمه را بدون گوشت آماده مي نماييم، يک ربع قبل از آماده شدن قارچ هاي خرد شده را به آن افزوده و در صورت تمايل براي اين که خورشت طعم گوشت بدهد مقداري دنبه نيز به آن مي افزاييم و منتظر مي مانيم تا غذا آماده شود در انتها روي خورشت را با مقداري سيب زميني سرخ شده مي پوشانيم.
🍄8) #سوپ_قارچ:
مقدار لازم قارچ را با يک عدد سيب زميني و يک عدد پياز متوسط خرد کرده و همراه با دو ليوان آب يا آب گوشت روي اجاق مي گذاريم تا کاملا بپزد سپس مقداري ورميشل، هويج، نمک، فلفل، آبليمو به آن مي افزاييم تا حدود ده دقيقه بجوشد. سوپ آماده است.
🍄9) #شامي_قارچ:
300 گرم قارچ چرخ کرده را با 150 گرم آرد نخودچي، دو عدد تخم مرغ، يک عدد پياز رنده شده و به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و جوش شيرين مخلوط کرده و بعد به قطعات کوچک تقسيم نموده و سپس سرخ مي کنيم. ساقه هاي قارچ که دير پزتر هستند مي تواند ماده اوليه جايگزين گوشت چرخ کرده در انواع غذاها باشد.
🍄10) #خوراک_قارچ:
دو عدد سيب زميني متوسط را خرد کرده با روغن تفت مي دهيم و قبل از سرخ شدن 300 گرم قارچ و دو عدد فلفل دلمه اي خرد شده را داخل آن ريخته و تفت مي دهيم و مقداري پياز داغ، زردچوبه، نمک، فلفل و يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به آن مي افزاييم بعد سه عدد تخم مرغ و در صورت نياز کمي سير روي آن مي ريزيم بعد از مدت کوتاهي غذاي ما آماده است.
🍄11) #آبگوشت_قارچ:
کليه موادلازم جهت پخت آبگوشت را آماده ساخته و مقدار کمي چربي گوسفند را به آن اضافه کرده و بجاي گوشت از قارچ استفاده مي نماييم توضيح اينکه حدود سي دقيقه قبل از برداشتن آبگوشت قارچ را با آن مخلوط مي کنيم.
🍄12) #سالاد_قارچ:
200 گرم قارچ را به مدت 10 دقيقه مي جوشانيم بعد از سرد شدن تکه تکه کرده و با گوجه فرنگي، خيار و فلفل دلمه اي خرد شده مخلوط کرده و فلفل و نمک و سس مايونز يا آبليمو به آن اضافه مي نماييم. سالاد آماده است.
🍄13) #کتلت_قارچ:
300 گرم قارچ چرخ کرده را با دو عدد سيب زميني رنده شده و دو عدد تخم مرغ و مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و جوش شيرين مخلوط کرده و داخل تابه با روغن سرخ مي نماید
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄
**اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eita
#مرغ_سوخاری_رژیمی
طرز تهیه
واسه این مدل مرغ سوخاری نیازی به پخت جداگانه مرغ نیست از هر قسمتی از مرغ میتونید استفاده کنید من کتف و بال گزاشتم دفعه دیگه رون میزارم ولی رونو حتما پوستشو بکنید.
قطعات مرغو نمک و فلفل سیاه بزنید و یه پیازم خلال کنید روشون نیم ساعت بمونه .
بعد تکه های مرغو به ترتیب تو آرد معمولی بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بزنید.
تخم مرغو با کمی شیر و زعفرون و فلفل سیاه و نمک بزنید.
آرد سوخاری رو هم من ترکیب پودر سوخاری آماده و پودر پانکو استفاده کردم.یعنی نصف ارد سوخاری ادویه دار گزاشتم و نصف پانکو.
کف یه ظرف یا سینی نچسب رو چرب کنید (اگه ظرفتون نچسب نیست کف ظرفو کاغذ روغنی بزارید و کاغذ رو چرب کنید)تکه های مرغ رو بچینید توی ظرف و روشون روغن اسپری کنید و بفرستید تو فر با دمای 180.
بعد از پونزده تا بیست دقیقه پشت و روشون کنید. بسته به سایز تیکه ها زمان میبره تا بپزن. رون یک ساعت زمان میخاد تقریبا بال کمی بیشتر از نیم ساعت
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
🍪کوکی نارگیلی..
هفتاد گرم شکر دانه ریز رو صد و هشتاد گرم کره و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل با همزن خوب بزنید تا سبک و کرمی رنگ بشه.. حالا یه تخم مرغ رو اضافه کرده و باز هم بزنید, دویست گرم ارد و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر رو با هم الک کنید و طی دو مرحله به مخلوط تون اضافه کنید و با لیسک مخلوطشون کنید.. حالا اسکوپ های کوچیک از این خمیر چسبناک بردارید و گرد کنید و توی گودر نارگیل بغلتونید.. و روی کاغذ روغنی با فاصله بچینید.. و توی فری که از قبل گرم کردید با حرارت صد و پنجاه درجه به مدت بیست و پنج دقیقه تقریبا بپزید.. همینکه زیر و دور کوکیها کمی طلایی بشه کافیه.. بیشتر از این زمان بگذارید توی فر بمونه خشک میشه.. بعد از اینکه خنک شد از روی کاغذ روغنی برش دارید و بگذارید کامل خنک بشه.. نوش جانتون.. .
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
🌱پنکیک وگان با شیر سویا🍰
مواد لازم :
آرد سفید یک پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
شیر سویا یک پیمانه
سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
وانیل مایع نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مواد خشک را داخل یه کاسه با هم مخلوط کنید. سپس شیر سویا، وانیل و سرکه را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.
غلظت خمیر مثل ماست همزده هست. تابه نچسبی را روی حرارت متوسط بگذارید تا گرم بشه.
کف تابه را خیلی کم روغن نارگیل بزنید(هر روغن گیاهی دیگه ای میشه).
از خمیر به اندازه یک چهارم پیمانه در تابه بریزین وقتی سطح پنکیک حباب زد برگردونید.
وقتی که حباب هایی وسط پنکیک بوجود آمد یا لبه های آن کمی سفت شد و خودش رو گرفت ، با دقت آنرا بر می گردانیم.
پنکیک را گرم سرو کنید. پنکیک وگان همراه با شیره افرا، مربا، انواع میوه های تازه و کره بادام زمینی عالیه.
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
این #ژله خیلی راحته و شیکه
1.ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید.
2.تخم شربتی ها رو از قبل بخیسانید.
3.مقداری از ژله الورا به همراه تخم شربتی رو ته قالب بریزید. و مقداری هم روی دیواره قالب که چسبناک بشه. 4.بذارید یخچال تا نیم بند بشه. حالا میوه مورد نظرتون رو خیلی نازک برش بزنید و به دیواره بچسبانید. 5.مجدد ژله آلورا و تخم شربتی بریزید و همین طور برشهایی از نارگیل یا هر میوه ای که دوست داشتید. 6.این کار رو در چند مرحله تکرار کنید. 7.و اخر سر یک ژله رنگی دلخواه رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و روی ژله آلورا بریزید.
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#پلو_ترکیبی
طرز تهیه
عدس و لوبیا چشم بلبلی رو جدا می پزم . برنج رو که توی آب جوش ریختم ، نمک و زردچوبه میزنم . قبل از آبکش کردن ، رشته پلویی ، عدس و لوبیا چشم بلبلی رو اضافه میکنم و بعد آبکش میکنم دم می زارم . برای مواد هم پیاز داغ فراوان ، گوشت چرخ کرده ، کشمش ، زیره فراوان ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سیر و پودر زنجبیل می ریزم . این دفعه رشته پلویی کم داشتم ، اگه بیشتر باشه ، خوشمزه تر میشه .
این غذا خیلی شبیه عدس پلو هست ولی به خاطر وجود لوبیا چشم بلبلی و رشته ، مقوی تر هست.
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#حلوای_زعفرونی😍
👈مواد لازم: آرد ۲ پیمانه، روغن مایع ۱ پیمانه، شکر ۲ پیمانه، گلاب ۱ پیمانه، آب ۱ پیمانه، زعفران ۲ قاشق چایخوری، پودر هل ۱ قاشقچایخوری
🔅طرز تهیه: آرد رو الک کنید و با حرارت کم تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش تغییر کنه و بوی آرد بلند بشه. بعد روغن رو به آرد اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید تا به رنگ مورد نظرتون برسید. تو این مرحله، ظرف رو از روی حرارت بردارید و شربت رو بهش اضافه کنید تا خوب بهخوردش بره. (برای درست کردن شربت؛ آب و شکر و هل رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید تا شکر در آب حل بشه) بعد از اینکه شربت رو به حلوا اضافه کردید، گلاب و زعفران دمکشیده رو هم اضافه کنید و ظرف رو از روی حرارت بردارید. حالا حلوا رو به دیوارههای قابلمه بزنید تا به روغن بیوفته. حلوا رو توی یک ظرف مناسب بکشید و با پسته، بادام، دارچین، پودر نارگیل و یا هر چیز دیگهای که دوست دارید تزئینش کنید.
👨🍳
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e