eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
ابتدا دویست گرم لوبیا رو میشوریم و بعد سر تهشون رو با چاقو میبریم و با یک لیوان آب داخل قابلمه میریزم تا بپزن تا لوبیا ها میپزن دو عدد تخم مرغ رو داخل کاسه میشکنیم کمی همشون میزنیم تا با هم مخلوط بشن این مخلوط احتیاجی به نمک نداره چون پنیر پارمزان هم قراره اضافه بشه و این پنیر به اندازه کافی نمک داره حالا یک سوم لیوان شیر، دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده و فلفل رو هم اضافه کرده و مواد رو خوب هم میزنیم شیری که توی این املت استفاده میکنیم باعث میشه بافت املت خیلی لطیف و دلپذیر بشه.لوبیاهای تازه تقریبا حدود ده دقیقه الی یک ربع بعد نرم شدن حالا بهشون نمک اضافه میکنیم و میذاریم کمی با نمک بجوشن تا یکم مزه بگیرن هیچوقت نمک رو از ابتدا به لوبیا ها اضافه نکنین چون باعث ناپز شدنشون میشه.بعد از چند دقیقه لوبیاهارو آبکش میکنیم و داخل یه ماهیتابه با سایز دلخواه کمی کره بریز و وقتی کره آب شد لوبیاها رو مانند تصویر داخل ماهیتابه میذاریم بهتره روی لوبیاهارو هم کمی به کره آغشته کنیم چون مزه شون رو خیلی دلپذیرتر میکنه.حالا مایع تخم مرغ رو داخل ماهیتابه بریز و درش رو میبندیم تا بپزه اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
💚 سلام عزیزان امروزتون پر خیر و برکت امیدوارم به حرمت هفتم محرم روز حضـرت علی اصغر(ع) تمـام مشکلات و گرفتـاری ها مـریضی ها و غم‌ و غصه ها از شما و عزیزاتون دور باشـه اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
سینه مرغ ۱ عدد کامل دارچین ۱ قاشق مرباخوری پر زعفران ۲ قاشق غداخوری غلیظ نمک ۲ قاشق مرباخوری( باید خوش نمک بشه) آب ۴ لیوان یا ۱ لیتر تمام مواد رو ترکیب کرده میزاریم روی اجاق تا بپزه (باید مقداری از اب مرغ بمونه) بعد مرغ را ریش ریش کرده و در آب مرغ ریخته و زمان میدیم تا اب مرغ تبخیر بشه. و بعد میل کنید اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
🍞 یه صبحونه عاشقونه 😍 ❤️ اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
سه لیوان شیر سه موز کوچک یک قاشق خامه یک و نیم قاشق پودر ژلاتین شکر و وانیل به مقدار دلخواه (که من استفاده نکردم.) پودر ژلاتینو با نصف لیوان شیر به روش بن ماری حل کردم. از حرارت که افتاد و کمی خنک شد همراه بقیه مواد در مخلوط کن ریختم و بعد در قالب. حدود سه ساعت در یخچال بماند آماده است. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
سوسیسو در طولش برش بزن ولی تهشو نبر. با خلال دندون فیکس کن.یه طرفشو که سرخ کردی برگردون و تخم مرغ بزن توش اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🍎🍃🍏🍃🍎🍃 همراه ما باشید💞 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم میانی: سیب درختی رنده شده:300 گرم یا 3 عدد متوسط. شکر:50 گرم. حدودا ۵ ق غذاخوری آب :1 ق غ. کره:20 گرم. دارچین:1ق چ سیب ها رو رنده کرده و با آب وشکر بزارین بپزه وقتی آبش کشیده شد بهش کره و دارچین اضافه کنید و تفت بدین و خاموش کنید تا خنک بشه. مواد لازم مایه کیک👇 کره 200 گرم. پودرقند:250 گرم یا 1 پیمانه و 2/3پ آرد سفید :400 گرم یا 2 پ و 2/3 پ تخم مرغ:4 عدد. ماست:150 گرم (یک لیوان سرخالی یا یک پنجم لیوان) بیکینگ پودر:1 ق م وانیل 1 ق چ طرزتهیه کره رو با پودرقند و بیکینگ پودر اینقدر بزنین تا سفید و پوک و حجم دار بشه.تخم مرغ ها رو دونه به دونه اضافه کنید همرا با وانیل وخوب بزنید .ماست رو هم اضافه کنید و بزنید و آرد رو کم کم اضافه کنید (آرد رو الک کنید تا پای سیب پوکی داشته باشید) و آروم هم بزنید و بعد تو قالب پای یا کپسول پای یه مقدار از مایه کیک رو ریخته بعد روش مواد سیب رو بریزین و بعد دوباره روش مایه کیک بریزین و روی اون سیب برش زده بزارین (من سیب رو ب پودر دارچین زدم بعد روی مواد کیک گذاشتم. توجه کنید برش سیبتون خیلی ضخیم نباشه) و بزارین تو فر از قبل گرم شده با دمای 170 حدودا بیست دقیقه. بعداز پخت و کمی خنک شدن از قالب در آورده و برش بزنین و با پودرقند تزیین کنین. 🔴 پ.ن۱: میتونید ب صورت کیک در قالب کیک بزنید و برش بزنید. 🔴 پ.ن ۲: این مواد حدودا ده تا دوازه تا پای با کپسولای پای سیب میده. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e