eitaa logo
مختاررحیمی (راهبرآموزشی)
3.7هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
10هزار ویدیو
13.5هزار فایل
فعالیت کانال: 🔹مسائل آموزشی و پرورشی و اداری و بخشنامه ها 🔹فیلم تدریس، درسنامه ها 🔹️ ارزشیابی 🔹️انواع روش‌های تدریس 🔹️چک لیست ها، جشنواره ها 🔹️اخبار استخدام و آموزش وپرورش 🔹️ روانشناسی و مشاوره 🔹️آیدی تبلیغات وارتباط بامدیرکانال @MRAHIMI72
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ 🔸 امام صادق(ع): 🔹هر که خدا رابشناسد ترس او در دلش می افتد و هر که از خداترسان باشد نفسش از دنیا باز می ماند. ( کافی(ط-الاسلامیه) ، ج۲ ،ص ۶۸ -تحف العقول ، ص ۳۶۲ ) 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
آزمون-مدادکاغذی-تم-15-16-17-ریاضی-اول-ابتدایی_Biamoz.com.pdf
2.86M
آزمون مدادکاغذی تم ۱۵-۱۶-۱۷ 🌟 🍫 ابتدایی🍵 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
کاربرگ-فصل-4-ریاضی-سوم-ابتدایی_Biamoz.com.pdf
85.9K
کاربرگ فصل ۴ 🌍 🍏 ابتدایی🎉 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
4_5832577231624339816.pdf
7.85M
🎉تمرینات کاربردی 🍔تقویت توجه و تمرکز 🌎 ابتدایی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
4_6050711684215998649.pdf
923.7K
آزمون نوبت اول🌈 🤗 ❤️ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
🎈کاربرگ مبحث اندازه گیری 🎁 🏆 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
نمونه-سوال-درس-1-تا-10-هدیه-های-آسمان-(سری-2)-سوم-ابتدایی_Biamoz.com.pdf
255.5K
نمونه سوال درس ۱ تا ۱۰ ☂️☂️☂️ 💊💊💊💊 🗞️ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
4_1080121972148404401.pdf
229.8K
آزمون📣 🎱 درس ۱ تا ۹🧿 پایه 🍬 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
آزمون-املا-درس-1-تا-8-ادبیات-فارسی-(سری-2)-پنجم-ابتدایی_Biamoz.com.pdf
127.3K
آزمون املا درس ۱ تا ۸ ادبیات🦡 🧡 ابتدایی🍳🥬 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
📢روشهای افزایش دقت و تمرکز حواس دانش آموزان: دقت به معنی توجه غیرارادی از طریق حواس پنجگانه است. افرادی که دقت بالایی دارند معمولا حافظه بهتری هم دارند . ✔️ دقت یک مهارت است و می توان مانند هر مهارت دیگری آن را تقویت کرد. تمرکز یعنی حفظ و نگهداری.لذا بدون داشتن دقت و تمرکز حواس، یادگیری صورت نمی گیرد. تمرکز نسبی است یعنی تقریبا همه افراد تا حدودی از آن بهره مند هستند.وکسی نمی تواند ادعا کند کاملا بی دقت است ویا همیشه تمرکز حواس دارد.فراموش نکنیم که تمركز كارایی حافظه را افزایش می دهد. تمركز باعث می شود بر افكار مزاحم مسلط شویم .تمركز حواس باعث تقویت اراده هم می شود ، تمركز و اراده رابطه ای مستقیم با یكدیگر دارند . افراد دقیق اراده خوبی هم جهت تصمیم گیری و انجام کار دارند. ✔️دقت به معنی توانائی حفظ توجه از طریق حواس پنجگانه است. بیشترین حجم ورودی اطلاعات از طریق حس بینائی (۷۵ درصد) رخ می‌دهد، لذا تقویت حس بینائی، امری بسیار مهم است. مراحل یادگیری(فرایندهای روانی پایه): ۱_دقت ۲_ادراک ۳_حافظه ۱_دقت (توجه): اولین مرحله یادگیری است .دقت یعنی تمرکز کافی بر کاری جهت جایدهی آن در مغز. انواع دقت: دقت بینایی-دقت شنوایی-دقت بویایی-دقت چشایی-دقت لامسه ای . سهم حواس در یادگیری ،عبارتند ازبینایی(۷۵%) و شنوایی(۱۳%) ۶ از% بویایی- ۳% از چشایی و ۳% ازک طریق لامسه. لذا اکثر کودکان در دقت بینایی ودقت شنوایی مشکل دارند. در مراکز یادگیری بیشترین تاکید بر این مرحله صورت می گیرد زیرا ابتدا دانش آموز باید دقت داشته باشد تا بتواند به مراحل بعدی یادگیری برسد. دقت بینایی:یعنی تمرکز بر آنچه که می بیند. دقت شنوایی:تمرکز کافی بر آنچه که می شنود. ۲-ادراک(درک وفهم): دومین مرحله یا فرایند یادگیری است .ادراک یعنی ثبت داده های حسی بطور معنا داری در مغز. ادراک هم مانند دقت می بایستی در کلیه حواس صورت گیرد ولی در مسئله آموزشی دو حس بینایی وشنوایی بیشترین نقش را دارند لذا در مرکز اختلالات بر ادراک بینایی وادراک شنوایی تاکید زیادی می گردد. ادراک شنیداری: کودکان مبتلا به مشکلات یادگیری از نظر شنیدن مشکلی ندارند ولی در تفسیر آنچه که می شنوند دچار مشکل هستند. ادراک دیداری: کودکان دارای مشکلات یادگیری در تفسیر آنچه که می بینند دچار اشکال هستند. ۳_حافظه: یعنی توانایی بخاطر آوردن اطلاعات تازه آموخته شده. حافظه به طور تقریبی در تمام یادگیریها نقش اساسی دارد.حافظه نیز شامل کلیه حواس می شود ولی بیشترین تاکید بر حافظه بینایی وحافظه شنوایی است. انواع حافظه: حافظه حسی(بینایی-شنوایی و...)-حافظه کوتاه مدت: در یافت اطلاعات برای مدت کوتاه . فقط یک دقیقه مطالب را نگه می دارد(۵_۹) کلمه یا عددرا در ذهن برای مدت کوتاه نگه می دارد-حافظه بلند مدت: دریافت اطلاعات در ذهن برای مدت طولانی. حافظه بینایی: توانایی کودک در بخاطر آوردن کلمه ها-اشیاء و... حافظه شنوایی:توانایی کودک در بخاطر سپردن ، به یاد آوردن وتکرار صحیح آن چیز یا چیزهایی که شنیده است. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
📝نکات آموزشی برای کلاس اولی ها از اصلی‌ترین موارد یادگیری تصویرسازی است. با تصویرسازی می‌توانید ذهن کودک را برای مطالب آماده کنید. همچنین کودک کلاس اولی تمایل بسیار بیشتری به یادگیری از خود نشان خواهد داد. برای درس‌های سخت‌تری همچون ریاضی، علاوه بر کلاس خصوصی، می‌توان از این روش استفاده کرد. در تدریس خصوصی ریاضی پس از تولید نقاشی‌های مناسب برای مبحث درسی، می‌توانید نقاشی‌ها را به دانش‌آموز نشان بدهید. بهتر است معلم خصوصی ریاضی از دانش‌آموز بخواهد درباره نقاشی پیش رو فکر کرده و آنچه در ذهن او نقش می‌بندد را بیان کند. با این روش با صرفه‌جویی در وقت معلم خصوصی قیمت تدریس خصوصی ریاضی نیز به مقدار قابل‌ توجهی کم خواهد شد. مثلا در تدریس خصوصی فارسی، بهتر است برای آموزش نگاره از بازی، فیلم، شعر و قصه برای فهم دانش آموز استفاده کنید. 🥰 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)