فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢کارشناس هواشناسی: آلودگی هوا تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت
🔹افزایش غلظت در تهران، کرج، اصفهان، اراک، تبریز و اهواز انتظار میرود.
🔹شهرهای سمنان و قم نیز فردا و پس فردا به این شهرها اضافه خواهند شد.
این کانال را به دیگران معرفی کنید👇
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
https://eitaa.com/Rahimi98
🔸️ کیفیت هوای امروز دوشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۲ پایتخت در اکثر مناطق در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار دارد.
این کانال را به دیگران معرفی کنید👇
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
https://eitaa.com/Rahimi98
✳️ جزييات طرح ارزش مالكانه
💠 نحوه مشاهده سهام
🔹مشاهده و دريافت از طريق سوپر اپليكيشن فرهنگيان
🔗 szf.satpay.ir
🔹مشاهده و دريافت از طريق سايت موسسه
🔗mb.szf.ir
این کانال را به دیگران معرفی کنید👇
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
https://eitaa.com/Rahimi98
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ شخصی ﺳﺮﮐﻼﺱ ﺭﻳﺎﺿﯽ ﺧﻮﺍﺑﺶ ﺑﺮﺩ .
ﻭﻗﺘﻲ ﮐﻪ ﺯﻧﮓ ﺭﺍ ﺯﺩﻧﺪ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺷﺪ ، ﺑﺎﻋﺠﻠﻪ ﺩﻭ ﻣﺴﺄﻟﻪ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺭﻭﻱ ﺗﺨﺘﻪ ﺳﻴﺎﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﻳﺎﺩﺩﺍﺷﺖ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﺧﻴﺎﻝ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﻌﻨﻮﺍﻥ ﺗﮑﻠﻴﻒ ﻣﻨﺰﻝ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﻨﺰﻝ ﺑﺮﺩ
ﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻭ ﺁﻥ ﺷﺐ ﺑﺮﺍﻱ ﺣﻞ ﺁﻧﻬﺎ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩ
و ﺗﻤﺎﻡ ﺁﻥ ﻫﻔﺘﻪ ﺩﺳﺖ ﺍﺯ ﮐﻮﺷﺶ ﺑﺮ ﻧﺪﺍﺷﺖ ، ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﻳﮑﯽ ﺭﺍ ﺣﻞ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﮐﻼﺱ ﺁﻭﺭﺩ .
ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺑﻪ ﮐﻠﯽ ﻣﺒﻬﻮﺕ ﺷﺪ ، ﺯﻳﺮﺍ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﻌﻨﻮﺍﻥ ﺩﻭﻧﻤﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻏﻴﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺣﻞ ﺭﻳﺎﺿﻲ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩ .
ﺍﮔﺮ ﺍﻳﻦ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺭﺍ ﻣﻴﺪﺍﻧﺴﺖ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻً ﺁﻧﺮﺍ ﺣﻞ ﻧﻤﻴﮑﺮﺩ ، ﻭﻟﻲ ﭼﻮﻥ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺗﻠﻘﻴﻦ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﺴﺄﻟﻪ ﻏﻴﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺣﻞ ﺍﺳﺖ ، ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺮﻋﮑﺲ ﻓﮑﺮ ﻣﻴﮑﺮﺩ ﺑﺎﻳﺪ ﺣﺘﻤﺎً ﺁﻥ ﻣﺴﺄﻟﻪ ﺭﺍ ﺣﻞ ﮐﻨﺪ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﺭﺍﻫﯽ ﺑﺮﺍﻱ ﺣﻞ ﻣﺴﺄﻟﻪ ﻳﺎﻓﺖ .
ﺍﻳﻦ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ ﮐﺴﯽ ﺟﺰ ﺁﻟﺒﺮﺕ ﺍﻧﻴﺸﺘﻴﻦ ﻧﺒﻮﺩ ...
" ﺣﻞ ﻧﺸﺪﻥ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺎ ، ﺑﻪ ﺍﻓﮑﺎﺭ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺑﺴﺘﮕﯽ ﺩﺍﺭﻩ ."
#حکایت
💟روانشناسی
این کانال را به دیگران معرفی کنید👇
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
https://eitaa.com/Rahimi98
تعهدات طرح اصلی 1402 بازنشستگان.pdf
561K
📜 تعهدات طرح اصلی قرارداد خدمات مرتبط با جبران هزینه درمان بازنشستگان - قرارداد سال 1402
🏢 مرکز پاسخگویی تلفنی صندوق بازنشستگی کشوری:
☎️ 021-2500
#️⃣ #بازنشستگان #آتیه_سازان_حافظ
🌟 این پست را با افراد مرتبط به اشتراک بگذارید
این کانال را به دیگران معرفی کنید👇
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
https://eitaa.com/Rahimi98
کلیه مدارس شهری و روستایی سلماس
موضوع: خرید یا تعمیر تجهیزات
سلام علیکم
احتراما به استحضار می رساند که خرید هرگونه تجهیزات الکترونیکی از جمله مانیتور، کیس، پرینتر، چاپگر، دوربین مداربسته، تخته هوشمند و همچنین تعمیرات یا نصب و راه اندازی این تجهیزات حتما با هماهنگی واحد فناوری صورت گیرد. در صورت مشاهده مواردی مشابه مطابق قوانین و مقررات برخورد خواهد شد و مسئولیت بروز هرگونه مشکل بر عهده مدیر مربوطه خواهد بود.
این کانال را به دیگران معرفی کنید👇
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
https://eitaa.com/Rahimi98
کلیه کودکستانها (مهد های کودک ، مراکز پیش دبستانی مستقل ،پیش دبستانی ضمیمه ی مدارس غیر دولتی ، پیش دبستانی مستقر در فضای مازاد مدارس دولتی ،پیش دبستانی داخل کلاس های چند پایه )
موضوع : سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی
با سلام و خداقوت :
احتراما،ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت دخت نبی اکرم فاطمه الزهرا (س) ، نظر به اهمیت سنجش نوآموزان پیش دبستانی به اطلاع مدیران ومدیر آموزگاران محترم مدارس ابتدایی و موسسان محترم کودکستان ها می رساند نوبت گیری سنجش سلامت جسمانی وآمادگی تحصیلی فعال گردیده است؛ مقتضی است اطلاع رسانی های مکفی به اولیا ی ذینفع در اسرع وقت صورت پذیرد .لازم به ذکر است ، چاپ ونگهداری برگه های بلامانع(نتیجه ی سنجش ) در پرونده های نو آموزان جهت ثبت نام درسال آتی لازم وضروری می باشد .
این کانال را به دیگران معرفی کنید👇
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
https://eitaa.com/Rahimi98
📌۱۰ اصل مهم برای موفقيت در تدریس:
☑️هر معلمی برای اينكه بتواند تدریسی موفقیت آمیز داشته باشد و كلاس درس را به نحو شايستهای مديريت كند ، لازم است كه نكاتی را به خاطر داشته باشد. آنچه در ذيل ميآيد ۱۰ اصل مهم برای موفقيت معلمان و آموزگاران در كلاس درس است كه حاصل تجربه چندين ساله در اين زمينه است:
🟧احاطه ی كامل معلم به موضوع درس خود: مهم ترين عامل موفقيت معلم اين كه به تمامی جوانب موضوع مورد تدريس خود بطور كامل مسلط و در درس خود صاحب نظر باشد .در صورتی كه معلم اين شرط اساسي را دارا باشد ميتوان اميدوار بود كه تمامی نقايص ديگر را برطرف نمايد و يك معلم موفق باشد.
🟨طرح درس: يك طرح درس خوب و كامل ميتواند موجب تفهيم كامل اساسی مطالب هرموضوع درسی باشد.
🟩ايجاد تمركز حواس در كلاس:چنانچه دانش آموزان در سر كلاس تمركز حواس نداشته باشند نتيجه مورد نظر از درس گرفته نخواهد شد و مطالب بطور گسيخته در ذهنآنان جای ميگيرد.
🟦اقناع همه جانبه دانشآموزان: شاگردان بايد عملا بفهمندكه در روش علمی اثبات هرموضوع احتياج به دليل و رد آن محتاج مثال نقض می باشد و معلم را نمونه كامل در بر خورد منطقی با نظرات وپرسشهاي علمی مختلف بیابند.
🟪ايجاد تحرك وشور و اشتياق بين دانشآموزان و جلب علاقه شديد آنها به درس: اين كار ابتدا با يك طرح درس عالی واجرای موفق آن شروع ميشود و آنگاه با مطرح نمودن كاربردهای درس عجايب مربوط به درس ( بعضی از درسها دارای مطالب قابل توجه وعجيبی هستند كه بيان آنها ميتواند موجب بر انگيخته شدن حس كنجكاوي و شگفت زدگی و جلب علاقه دانش آموزان به درس بشود)مطرح نمودن پرسشهای قابل توجه ودر آخر با دادن تحقيقات در موضوعات مختلف و ارائه كنفرانسها و مقالاتی توسط دانش آموزان ادامه می يابد.
⬛️وادار كردن دانش آموزان به تفكر : گاهی اوقات پاسخ ندادن به بعضی از سوالات و بيان پاسخ به نحوی بسيار دقيق ميتواند موجب افزايش دقت دانش آموزان و ترغيب آنان به تفكر و مداقه بيشتر در درس گردد و بدين ترتيب قوه ابتكار را در آنان تقويت نمايد.
⬜️كنترل تكاليف: در اثر كنترل دقيق تكاليف معلم از ميزان علاقه مندی به درس دقت و سليقه در انجام كارها و حتی روحيات دانشآموز شناخت بسيار خوبی پيدا می كند.
🟫وضع نكردن مقررات دست وپاگير تا جايی كه به اساس تدريس و تفهيم درس لطمه نمیزند: مانند سوال نكردن در ميان درس، چگونه تكليف نوشتن ، چگونه تزئين نمودن دفتر ، چگونه يادداشت برداشتن در سر كلاس ، چند برگ بودن دفتر و از همه مهمتر تحميل نمودن جملات راهحلها و مثالهای كليشهای و از پيش تعيین شده به دانشآموزان كه هر نوعآوری وابتكار را از بين می برد.
🟨پرسشهای كلاسی : پرسشهای عمومی كلاسی كه از مطالب درسی جلسه قبل و يا حداكثر دو جلسه قبل گرفته ميشوند در آموزش درس به شاگردان و آشنا نمودن آنها با نوع سوالات امتحانی بسيار موثر است واضطراب آنها از امتحان را نيز كاهش ميی دهد.
🟧ارزشیابی رسمی: ارزشیابی برای تعيين ميزان كوشش دانشآموزان و همچنين برای تعيين ميزان موفقيت معلم در تفهيم مطالب درسی برگزارمی شود .يك ارزشیابی خوب ميتواند مقدار بسيار زيادی از بار آموزش را نيز به دوش بكشد. بهتر است هر ماه یکبار به صورت ماهانه این امر صورت بگیرد.
این کانال را به دیگران معرفی کنید👇
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
https://eitaa.com/Rahimi98
الگوی تدریس 7E
این کانال را به دیگران معرفی کنید👇
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
https://eitaa.com/Rahimi98
. شش خطای رایج والدین در نظارت بر تکالیف فرزندان!!!
یکی از بزرگترین دغدغههای فکری بیشتر والدینی که فرزندانشان محصل و دانشآموز هستند، انجام تکالیف مدرسه است. معمولا روشهای درستی توسط والدین برای کمک به فرزند در انجام تکلیف مدرسه، انتخاب و به کار گرفته نمیشود. بدون تردید فرزندان به همراهی و همکاری و کمک برای انجام تکالیف مدرسه نیاز دارند اما انتخاب روش صحیح حتما در آینده تحصیلی آنها تاثیر بسیاری دارد. یکی از رایجترین سوالات والدین در این روزها که بیش از یکماه از شروع سال تحصیلی گذشته است درباره نحوه و میزان نظارت والدین بر تکالیف بچههاست که باید به چه صورت باشد؟ در ادامه و بهبهانه روز دانشآموز به پرتکرارترین اشتباهات والدین در این حوزه اشاره خواهد شد.
1 تکالیف مدرسه برای کودک است نه والدین
گاهی دیده شده برخی والدین بعد از اینکه از انجام تکلیف توسط فرزند ناامید میشوند، خود دست به کار شده و کار ناتمام فرزند را به گمان خود تمام کرده و در حق او به اصطلاح لطف میکنند! غافل از اینکه این بزرگترین خیانتی است که در حق کودک روا میدارند؛ چرا که با این کار احساس مسئولیت در قبال وظیفه محوله را از فرزند خود میگیرند و او را فردی وظیفهنشناس بار میآورند. پس به عنوان یک والد که بچه مدرسهای دارد، یادتان باشد حتی اگر کودک اصلا تکالیفش را انجام ندهد، شما از انجام آن باید خودداری کنید. وظیفه والدین درباره مشقهای مدرسه، صرفا وقتی است که فرزندتان نیاز به کمک دارد. بنابراین در این زمینه، افراط و تفریط نکنید.
2 پاسخ را به او میگویید بهجای راهنمایی
برخی از والدین به اشتباه فکر میکنند که کمک به کودکان در انجام تکالیف درسی به معنی گفتن جواب درست به آنهاست. این کار بسیار غلط است و باعث خواهد شد که کودک آن درس را یاد نگیرد. علاوه بر آن، تلاشی برای فکر کردن نداشته باشد و مهارت یادگیری را به درستی بهکار نگیرد. در عوض راهنماییهایی به او ارائه دهید که بتواند مسئله را حل کند.
3 ماهیت تکلیف را به فرزندتان نشان نمیدهید
توصیه میشود وقتی فرزند شما درحال انجام تکالیف است شما هم کاری مشابه انجام دهید. کودکان به درستی ماهیت و ارزش تکالیف را درک نمیکنند. پس شما باید این اهمیت را با رفتارهایتان به آنها نشان دهید. برای مثال وقتی فرزند شما در حال نوشتن املا یا روخوانی است، شما هم روزنامه بخوانید یا وقتی او مشغول انجام تکالیف ریاضی است، شما هم حساب و کتابهای مالی خود را انجام دهید.
4 مکان انجام تکلیف را مهیا نمیکنید
یک مکان ساکت و با روشنایی مناسب برای انجام تکالیف فرزندتان مهیا کنید. شما باید در محیط خانه یک بخش یا اتاق را به صورت اختصاصی به انجام دادن تکالیف کودکان اختصاص دهید که ساکت و دارای روشنایی مناسب باشد. به صورت اکید از انجام دادن تکالیف توسط کودکان در جلوی تلویزیون یا رایانه جلوگیری کنید. همچنین تکالیف نباید در جایی که رفتوآمد زیاد است، انجام شود. این مسئله باعث حواسپرتی آنها شده و نتیجهاش این میشود که هر شب، تکالیفی باقی می ماند که هنوز انجام نشده است. بنابراین مهیا کردن مکانی ثابت، ساکت و مناسب از لحاظ نور و صدا و دما ضروری است. حتی الامکان از یک میز تحریر کمک بگیرید. تلویزیون را خاموش کنید یا اتاق دیگری را برای انجام تکالیف فرزندان خود درنظر بگیرید. پخش آن دسته از برنامه های تلویزیونی که برای او جذاب اند یا موجب کنجکاوی وی می شوند، حواس او را پرت خواهد کرد.
5 حساسیت زیادی روی اشتباهات نشان میدهید
بعضی والدین تحمل بدخط و اشتباه نوشتن کودک خود را ندارند و مدام با پاککن بالای سر او هستند و به کودک تذکر می دهند. با این کار، نه تنها فرزند در انجام تکالیف مستقل نمیشود بلکه اعتمادبهنفس او از بین میرود. فراموش نکنید رابطه بین والدین و فرزند مهمتر از انجام تکلیف است. پس او را سرزنش و دعوا نکنیم و در کنار و همراهش باشیم. گاهی هم بهتر است با تغافل به او اجازه اشتباه بدهیم تا خودش با عواقب کارش روبهرو شود.
6 نتیجه کار را بررسی نمیکنید
زمانی که فرزند شما تکالیف خود را انجام داد، حتماً در حضور او آنها را بررسی کنید. میتوانید وقتی برای این کار اختصاص دهید و با کمک خود او تکالیف را بررسی کنید. برای مثال، میزان اشتباهات او را در رونویسی پیدا کنید و از او بخواهید اقدام به رفع آنها کند.
این کانال را به دیگران معرفی کنید👇
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
https://eitaa.com/Rahimi98