فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش مجری به اظهارات روحانی و جهانگیری
بابک زنجانی نداشتند اما اقوامشان در زندان هستند!
تو امریکا و اسپانیا سالمندان رو رها کردن تا بمیرن و ظرفیت بیمارستانها به مرز هشدار رسیده و اینجا تو نقاهتگاه ۱۰۰۰ تختخوابی برای حفظ روحیه بیمار براش تولد میگیرن!
کاش نقاهتگاهی هم بود که غربزدههایی امثال زیباکلام رو بستری میکردیم تا شاید مرض خودتحقیریشون درمان بشه!
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درد و فلاکت مردم از چیست؟؟
آیا ریشه مشکلات اقتصادی مردم به خاطر تحریم های آمریکاست؟؟؟
#آمریکا
#تحریم_ها
#مدیران_نالایق
#مدیران_بی_خاصیت
#منافق
#دشمن
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ دیدنی از نبرد امام علی(ع) و مَرحَب خِیبری
🌹🍃💐🌿🌹
۲۴رجب،سالروزفتح خیبر به دست امیرالمومنین(ع)
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
⏳#انتخابات1400
🔴 مخالفت با نامزدی ظریف از دل اصلاحات
💬 #نسیم_آنلاین
🔹 همزمان با نزدیک شدن به انتخابات، بگومگوها درباره ظریف، احتمال کاندیداتوری و شانس موفقیت وی بالا میگیرد.
🔸 شاهد از آنکه هنوز حرف از دهان محسن هاشمی درنیامده، موجی از مخالفت با وی به راه میافتد.
✅ تازهترین مورد هم اظهارات امروز "علی صوفی" دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات، در گفتوگو با روزنامه «شرق» گفته است که «موفقیت آقای ظریف در عرصه سیاست خارجی، دلیل بر این نیست که ایشان در عرصه داخلی هم بتواند موفق باشد.»
🔹 "ناصر قوامی" فعال سیاسی اصلاحطلب در گفتگو با "نامه نیوز" گفته بود: «فکر میکنم کسانی که میگویند ظریف محبوب است اصلا بین جامعه نیستند. اکثریت جامعه ما امروز تحصیلکرده است و اینها حواسشان هست که وقتی یک وزیر خارجه میگوید من در خارج از کشور از چیزی دفاع میکنم که به آن معتقد نیستیم، نمیتواند با این عقیده رئیس جمهور خوبی باشد. اگر با این نگاه رئیس دولت شود، مملکت به کجا کشیده میشود؟! »
🔸 "جلالیزاده" نماینده مجلس در دوره ششم نیز گفته بود: «ظریف هیچ سابقه اصلاحطلبی ندارد.»
✅ "غلامرضا ظریفیان" به «مثلثآنلاین» گفته بود: «ورود آقای ظریف به انتخابات دارای پیچیدگیهایی است. او میداند صفبندیهای سیاسی در ایران چگونه است و از سویی به سیگنالهایی که مبنی بر ورود یا عدم ورودش داده میشود، توجه میکند.»
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 اگر برجام نبود چه میشد؟
💬 #سعید_جلیلی
🔹 پاسخ صریح دکتر جلیلی به ادعای اخیر پزشکیان
🔸 اخیرا پزشکیان در ادعایی دورغ مدعی شده بود که جلیلی پاسخی برای سوالش «اگر برجام نبود چه میشد» نداده است.
💢 حالا الان باید گفت اگر FATF تصویب بشود چه میشود؟! موضوع FATF نیز صرفا برای ادامه تحریم هاست وگرنه تیغ برجام و تحریمها دیگر نمیبرد. در واقع تحریم دیگر کارایی ندارد. با تصویب FATF میخواهند با طرح موضوع جدید تحریمها را رونق ببخشند.
♻️ سوال اصلی از مسئولین موافق تصویبFATF این است که مگر چیزی برای تحریم باقی مانده است که میترسید تحریم بشویم؟ پس چرا با تصویب FATF طرح موضوع جدید میکنید برای تحریمها؟ دقیقا برای چی تصویب میکنید؟
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
*⚫️ چهار اصل مهمِ مدیریت وقت در زندگی، از دیدگاه امام موسی کاظم(ع):*
◾️ «اجْتَهِدُوا فِی أَنْ یَكُونَ زَمَانُكُمْ أَرْبَعَ سَاعَات»؛ سعی کنید در زندگی، زمان خود را به چهار بخش تقسیم کنید:
1️⃣ ساعَةً لِمُنَاجَاةِ اللَّهِ ؛ بخشی را به راز و نیاز با خداوند متعال اختصاص دهید.
2️⃣ و سَاعَةً لِأَمْرِ الْمَعَاشِ؛ بخشی را هم به تلاش برای کسب روزی حلال اختصاص دهید.
3️⃣ و سَاعَةً لِمُعَاشَرَةِ الْإِخْوَانِ وَ الثِّقَاتِ الَّذِینَ یُعَرِّفُونَكُمْ عُیُوبَكُمْ وَ یُخْلِصُونَ لَكُمْ فِی الْبَاطِنِ ؛ *زمانی هم به معاشرت با برادران و اشخاص مورد اعتمادی* بپردازید كه شما را از عیب هایتان آگاه می کنند و از صمیم قلب با شما یک رو هستند
4️⃣ و سَاعَةً تَخْلُونَ فِیهَا لِلَذَّاتِكُمْ فِی غَیْرِ مُحَرَّمٍ وَ بِهَذِهِ السَّاعَةِ تَقْدِرُونَ عَلَى الثَّلَاثِ سَاعَات ؛ *زمانی را هم برای لذتهای حلال قرار دهید* که به کمک این بخش است که شما توان گذراندن آن سه بخش را خواهید داشت.
*🌴شهادت امام موسی کاظم (ع)🕌را خدمت تمامی محبین ائمه اطهار علیهم سلام الله تسلیت عرض مینمائیم.
31.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ تحلیل استاد #مهدی_طائب از آخرین لحظات امام موسی کاظم علیهالسلام در زندان
◾تعبیرات #امام_کاظم در آخرین زندان مبنی بر طلب مرگ از خداوند، به معنای درخواست انتقال امامت به حضرت رضاعلیهالسلام است.
◾هنگامی که فشارهای بیرونی، اثرگذاری امام را به صفر رساند، ایشان #کمال خود و جامعه را در امامت حضرت رضا میدید. زیرا امام رضا آن محدودیتها را نداشتند.
◾شهادتطلبی و خود را در معرض تغییر روند تاریخ قرار دادن، تأسی #شهدا به امام کاظم علیه السلام است. درست همانند رفتن حاج قاسم به بغداد، درحالی که میدانست به #قتلگاه میرود.
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
✍شهید آوینی: «خون» با حسین پیمان «ریختن» بسته است، «سر» با حسین پیمان «باختن»
🔹شهید همت: حسین وار زیستن و حسین وار شهید شدن را دوست میدارم
🔹شهید سلیمانی: امروز قرارگاه حسین بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند.
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
🔴آقای ظریف، آمریکا این است!
🔹مصاحبه محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه با مردمسالاری آنلاین در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ گویای استمرار خوشبینی ها نسبت به دموکراتها است.
🔹درحالی که مقامات مختلف دولت جدید مانند آنتونی بلینکن، وندی شرمن، جیک سالیوان و ... در چند هفته گذشته و برهههای زمانی مختلف از نقشه و برنامه آمریکا در قبال ایران و انجام توافقی محکمتر و طولانیتر صحبت کرده اند اما در گفتوگوی وزیر امور خارجه بهصراحت بیان میشود «من احساس میکنم دولت آقای بایدن هنوز به یک جمعبندی در مورد سیاست خارجی نرسیده است».
🔹حتی معماران برجام در زمان باراک اوباما مانند وندی شرمن نيز اذعان دارند (با استناد به سخنان وی در نشست کمیته روابط خارجی مجلس سنا در سوم مارس/ 13 اسفندماه) از برجام گذشته اند؛ چراکه در حال حاضر شرایط و ژئوپلیتیک منطقه تغییر کرده و به همین دلیل قطعاً سال 2021 سال 2015 نیست.
🔹در واقع برخلاف زمان باراک اوباما که آمریکا قصد داشت بعد از مذاکرات هستهای پرونده منطقهای و برنامه دفاعی موشکی ایران را در دستور کار قرار دهد این بار قرار است به صورت موازی و همزمان چنین «مسائلی» را پیش ببرند تا از نگاه طراحان سیاست خارجی آمریکا «مشکل ایران» حلوفصل یا حداقل تضعيف و مهار شود.
🔹از دیدگاه دموکرات ها سیاست فشار حداکثری دونالد ترامپ زمینه مناسبی برای تحمیل توافقهای جدید علیه ایران را فراهم کرده و قرار است روی «ویرانههای برجام» ساختمان و بنای جدیدی با مختصات و معیارهای مشخص ایجاد شود.
🔹با این اوصاف باید اذعان داشت خواسته و نقشه دموکرات ها، ترجمه و بیانی آراسته از 12 خواسته مایک پومپئو، وزیر امور خارجه سابق آمریکا در سال 1397 است که در سخنرانی بنیاد هریتیج به آن اشارهشده بود که عملاً به معنای قلب ماهیت نظام جمهوری اسلامی ایران است.
🔹اما در ایران فضا متفاوت است و بعد از گذشت چند سال از امضا و اجرایی شدن برجام، هنوز نگاهی غیر واقع بینانه به این توافق وجود دارد. مقامات دولتی هر روز از برجام و آمریکا سخن میگویند و هرگونه انتقادی از توافق به شدت تخطئه و میشود. برخلاف توصیهها هیچ طرح و برنامه جایگزینی نیز تدارک و پیشبینینشده است. حتی بهجای این که تاملی صورت گیرد چرا آمریکا توانست به راحتی از برجام خارج شود بدون اینکه پیامد و تبعاتی گریبان آن را بگیرد یا وقتی آوردهای جدی برای ایران به ارمغان نیاورد و بهصراحت از «تقریبا هیچ» رونمایی شد، دائماً روایتی غیرواقعی از توافق صورت می گیرد.
🔹در این راستا وزیر امور خارجه در مصاحبه اخیر خود که ابتدای یادداشت به آن اشاره شد باز هم منتقدان داخلی را مقصر عدم استفاده از فرصتهای برجام معرفی و اذعان میکند:
🔹«... ما هم در آن دو سال بهترین استفاده را از برجام نکردیم. یعنی گرفتار دعوای داخلی شدیم که نمره برجام 100 است یا 5 است یا منفی 10 است. اگر روی یک عدد معقولی توافق کرده بودیم و سعی میکردیم همان را نقد کنیم، پیشرفت بیشتری داشتیم. چند ماه ما منتظر توافق داخلی سر IPC و قراردادهای نفتی شدیم؟...»
🔹این گونه سخن گفتن نشان دهنده عدم درک واقعبینانه از نقشه غرب در قبال ایران بعد از توافق هستهای است و گرنه بلافاصله بعد از توافق، اوباما ایران را مورد تحریم قرار نمیداد، پیام هشدار به شرکت ها و بانک ها ارسال نمی شد و ... .
🔹اصولاً بهرهبرداری از فرصت توافق ارتباط چندانی با دعواها و بگومگوهای داخلی نداشته و ندارد. مسئله این است قرار نبود برجام مشکل تحریم را حل کند، حداکثر قرار بود ضمن تضعیف یکی از مؤلفههای قدرت ایران، فرصت تنفس داده شود. بنابراین وقتی قرار است طرح کلان غرب در قبال ایران دیده نشود میباید دغدغه این باشد که منتقدان داخلی مقصر جلوه داده شوند، بیشتر هموغم نیز صرف گفتمان سازی و استفاده از ادبیات و عبارات خاص برای استفاده در بازی های سیاسی و به حاشیه راندن رقبا گردد.
🔹برجام جواب نداد نه بدلیل اینکه دونالد ترامپ در تاریخ 18 اردیبهشت 1397 تعهدات آمریکا را در قبال ایران متوقف و از آن خارج شد بلکه به این دلیل که تعلیق موقت تحریمها همزمان با حفظ فشارها، فرصتی برای زمینهسازی جهت ورود به مرحله بعد برای تحمیل برجام های دیگر پدید نیاورد. بازگشت ریچارد نفیو، به عنوان معاون نماینده ویژه آمریکا در امور ایران نیز در راستای بکارگیری هوشمندانه از ابزار تحریم قابل ارزیابی است.
🔹بنابراین مسئله اصلی در ماهیت انقلاب اسلامی ایران و ذات استکباری آمریکا است که رهبر انقلاب در این باره می فرمایند:« در دیدارهای خصوصی لبخند میزنند، دست میدهند، حرفهای چربونرم میزنند، زبان خوش به کار میبرند؛ [امّا] این مربوط به دیپلماسی دیدارهای خصوصی است؛ اهمیتی ندارد، ارزشی ندارد، تأثیری در واقعیت ندارد.
✍️حسن کریمیفرد
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨آیا ترامپ یک استثناء بود؟!
🔸دشمنی با ملت ایران؛ از کارتر تا بایدن
🔸وقتی بایدن هم راه ترامپ را ادامه میدهد
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥راه جلوگیری از غصه های دنیا
#اعتقادی
--------------------------
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
🔴رهبر انقلاب، روز عید مبعث سخنرانی خواهند کرد
🔹حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در عید مبعث پیامبر اعظم (ص)؛ پنجشنبه ۲۱ اسفند؛ ساعت ۱۰:۳۰ سخنرانی خواهند کرد.
🔹این سخنرانی از شبکه یک سیما و رادیو ایران هم زنده پخش خواهد شد.
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
🔴هرجا اگر یه کتاب بنویسی به اسم «هنر شکنجه» علاوه بر اینکه هیچ ناشر با عقل سلیم چاپش نمیکنه، اگرم خودت منتشر کنی، یا میبرنت بیمارستان روانی یا حبس.
ولی اگر «هنر تحریم» (شکنجهٔ ملتها) رو بنویسی، تو آمریکا میشی معاون رئیسجمهور و تو مصاحبههاتم با افتخار پز افکار مریضتو میدی
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺#مـــــداحے
لالـــــہ ے گلشـــــن، هَـــــل اَتـــــایے
تـــــو بـــــہ درد دو عـــــالم دوایـــــے
ڪُـــــنج زنـــــدان، بـــــہ دســـــتان بستـــــہ
گـِــــره از ڪـــــار خلقتـــــ گـــــشایے
بابـــــ المُراد مـــــایے
آرامـــــش دلهـــــایے
تـــــو یوسفـــــ زهرایے
یـــــا سیدے یـــــا مظلوم
◾️ #شهادتـــــ_امـــــام_ڪاظم (ع) تسلیتـــــ بـــــاد
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : زشت ترین و بزرگترین جهل!
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_فرحزاد
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
⏳#انتخابات۱۴۰۰
🔴 در ایرانِ در آستانه ورود به قرن جدید، امکان نظامی گری و اعمال حکومت نظامی وجود ندارد.
💬 #حسین_دهقان
🔹 قانون هیچ منعی برای حضور یک فرد نظامی در انتخابات ندارد و همانگونه که رای دادن نظامیان، حق شهروندی آنها محسوب می شود، نامزدن شدن فرد نظامی در هر انتخاباتی هم حق شهروندی اوست و با فرد غیرنظامی هیچ تفاوتی ندارد.
🔸 آنچه موجب نگرانی داوطلب شدن فرد نظامی در انتخابات می شود و البته من هم این نگرانی را دارم زمانی است که نظامیان سازمان یافته بخواهند یک جایگاه سیاسی را اشغال کنند که شدیدترین نوع آن کودتا و در حداقل ترین سطح روی کارآمدن یک نظامی به کمک سایر نظامیان است.
✅ در ایرانِ درآستانه ورود به قرن جدید امکان نظامی گری و اعمال حکومت نظامی وجود ندارد.
🔹 ویژگی های فرد نظامی می تواند برای جامعه سودمند باشد حتی این ویژگی ها در وضعیت امروز جامعه بهتر از برخی خصوصیات سیاستمداران برای کشور مفید است. مهم ترین ویژگی فرد نظامی حس وطن دوستی و سرباز وطن بودن است؛ در واقع فرد نظامی حاضر است برای حفظ آب و خاک کشورش جان دهد.
🔸 اعتقادی به جریان های سیاسی متعارف امروز ندارم؛ چراکه هم اکنون حزب به معنی واقعی آن در ایران وجود ندارد.
💢 آمریکا می تواند دیوار بی اعتمادی را بلندتر کند یا دست از توطئه علیه ملت های آزادیخواه بردارد تا شاهد فصل جدیدی در روابط دو کشور باشیم.
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat