-بعد زهرا'س'
جای زهرا'س'
مثل زهرا'س' مادری
هرچه مادر هست،
قربان چنین نامادری...🌱❤️
#ام_البنین
#وفات_حضرت_ام_البنین
بسم الله الرحمن الرحیم
نوشته اند هنگام تولد عباس (ع)، امام علی (ع) نوزاد خود را در آغوش کشید و نوازش کرد، سپس اشک او جاری شد و دستان عباس (ع) را بوسید و او را در آغوش خود فشرد.
امّالبنین (س) با دیدن این منظره، از او پرسید: «چرا دستان او را میبوسید؟ آیا عیبی در آن هست؟» امام علی (ع) فرمود: «اگر خویشتندار باشی، خواهم گفت.
این دستها در پی یاری فرزندم حسین (ع) در کربلا قطع میشوند و ...» اشک در چشمان این مادر حلقه زد، ولی فرو نچکید؛ زیرا عشق و علاقهی او نسبت به این خانواده به اندازهای بود که خود و فرزندانش را به دست فراموشی سپرده بود.
او به جای زاری، عزم خود را جزم کرد تا ثمرهی زندگی اش را برای فداکاری در آن روز بزرگ آماده سازد.
ثمرهی پیوند وی با امام علی (ع) چهار پسر بود: ابوالفضل العباس (ع)،عبداللّه که در ۲۵ سالگی به دست «هانی بن ثُبیث حضرمی» در کربلا به شهادت رسید، عثمان که در ۲۱ یا ۲۳ سالگی به دست «خولی بن یزید اصبحی» در کربلا به سختی مجروح و شهید شد و جعفر که او نیز در سن ۱۹ یا ۲۱ سالگی روز عاشورا، شهد شهادت نوشید.
همهی اعضای این خانواده، از مادر خویش آموخته بودند که چگونه در خط ولایت و امامت فرزندان فاطمه (س) جان خویش را بر کف اخلاص نهند و در این راه، شهد شیرین وصال بنوشند.
نقل میکنند که جمله معروف او هنگام شنیدن خبر شهادت ۴ فرزند خویش مقام صبر و تحمل این مادر را آشکار کرده و زینت بخش صفحات تاریخ کربلا شده است.
با آنکه بشیر خبر شهادت حضرت ابو الفضل علیه السلام ۳۴ ساله، عبد اللّه ۲۴ ساله، عثمان ۲۱ ساله و جعفر ۱۹ ساله را به مادرشان میدهد، وی صبر و بردباری میکند و فقط از حال امام خود میپرسد.
امام باقر علیه السلام میفرماید: جناب امّ البنین علیهاالسلام بعد از واقعه عاشورا و دریافت خبر شهادت فرزندان رشیدش، و به ویژه خبر شهادت امام حسین علیه السلام همواره در مدینه، کنار قبرستان بقیع میآمد و برای آن رادمردان الهی با سوز و گداز خاصی عزاداری میکرد و یاد و نام آن گرامیان را زنده نگه میداشت.
در آنجا مردم مدینه حضور مییافتند و افزون بر حزن و اندوه در مصیبت حماسه سازان عاشورا، پیامها و سخنان آن بانوی با فضیلت را میشنیدند
وی پس از واقعه عاشورا با استفاده از هنر مرثیه خوانی و نوحه سرایی، توانست ندای مظلومیت و حق طلبی حماسه آفرینان کربلا را به گوش نسلهای آینده برساند و مردمان غفلت زده را بیدا سازد.سرانجام، زندگی سراسر فضیلت، مهر، عاطفه و مبارزه حضرت امّ البنین علیهاالسلام، حدود ۱۰ سال بعد از حادثه کربلا به پایان رسید.
آن بانوی بزرگوار، در سال ۶۹ هجری قمری دارفانی را وداع گفت و در قبرستان بقیع در کنار عمههای پیامبر (صفیه و عاتکه) و ۴ امام معصوم علیهم السلام و دیگر چهرههای درخشان شریعت محمدی صلی الله علیه و آله به خاک سپرده شد.
#ام_البنین
#وفات_حضرت_ام_البنین
📡 @Rastegaran_313
درتاریخ ثبت کنید هرفاطمه نامی
ایستاده به قامت پای رکاب علی(ع)...
#ام_البنین
📡 @Rastegaran_313
"السلامُ علیكِ
یا ٱمّ البُدور السّواطع "
سلام بر تو
ای مادر ماههای درخشان...✨♥️
#ام_البنین
#وفات_حضرت_ام_البنین
-مادر آن است؛
که یار غم زهرا'س'بشود
پس چه بهتر که به پایت ثمرم ریخت حسین'ع'...
#ام_البنین
#وفات_حضرت_ام_البنین
📡 @Rastegaran_313
فرمودند:
از حسین علیهالسلام چهخبر؟!
عرضه داشت:
فرزندانتان شجاعانه جنگیدند!
فرمودند:
از حسین برایم بگو:
عرضه داشت:
اباالفضلتان...
فرمودند:
عاقبت، حسین چهشد؟!
عرضه داشت:
او را تشنهلب...
کنار نهر فرات...
کشتند و سرش را...
فرمودند:
اَوْلادِی... وَ مَنْ تَحْتَ الْخَضْراءِ
کُلُّهُمْ فَداءًلاَِبِیعَبْدِاللّهِالْحُسَیْن
#ام_البنین
#وفات_حضرت_ام_البنین
📡 @Rastegaran_313
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽حضرت #ام_البنین
اجازه بدید دختر بزرگ خونه به من اجازه ورود بده...💔😭
+استادعالی
#پیشنهاد_دانلود👌🏻
#ام_البنین
#وفات_حضرت_ام_البنین
📡 @Rastegaran_313
رستگاران
📽حضرت #ام_البنین اجازه بدید دختر بزرگ خونه به من اجازه ورود بده...💔😭 +استادعالی #پیشنهاد_دانلود👌🏻
الله اکبر ازاین همه ادب❤️✨