🍃💐°🍃💐°🍃💐°🍃💐°
°💐🍃💐
🍃💐
💐°
【 تـوسـل روز #یکشنبـه 】
✨بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ✨
🌸🍃یا اَبَاالْحَسَـنِ یا اَمیـرَالْمُؤْمِنیـنَ
یا عَـلِىَّ بْنَ اَبیطالِـبٍ
یا حُجَّـةَ اللهِ عَلى خَلْقِـهِ
یا سَیِّـدَنـا وَ مَـوْلانـا
اِنّـا تَوَجَّهْنـا وَاسْتَشْفَعْنـا
وَ تَوَسَّلْنـا بِکَ اِلَى اللهِ
وَ قَـدَّمْنـاکَ بَیْـنَ یَـدَىْ حاجاتِنـا
یا وَجیهـاً عِنْـدَاللهِ اِشْفَـعْ لَنا عِنْـدَالله
🌸🍃یا فاطِمَـةَ الزَّهْـراءُ یا بِنْتَ مُحَمَّـدٍ
یا قُـرَّةَ عَیْـنِ الرَّسُـولِ
یا سَیِّـدَتَنـا وَ مَـوْلاتَنا
اِنّا تَوَجَّهْنـا وَاسْتَشْفَعْنـا
وَ تَوَسَّلْنـا بِکِ اِلَى اللهِ
وَ قَدَّمْنـاکِ بَیْـنَ یَـدَىْ حاجاتِنـا
یا وَجیهَـةً عِنْـدَاللهِ اِشْفَعى لَنا عِنْـدَاللهِ
💐
🍃💐
°💐🍃💐
🍃💐°🍃💐°🍃💐°🍃💐°
🍃🍂↶ عــهــد ثـــابـت ↷🍂🍃
☜ روز #یکشنبــه☟
🌸🍃 اذکــ📿ــار روز
◽️⇦ #یـاذَالْجَـلاٰلِوَالاِکـرٰامْ 100مرتبه
◽️⇦ یـا فتـاح 489 مـرتبه
🌸🍃 سـوره روز
◽️⇦ سـوره مبـارکه الرحمـن
↶ این سوره در دل منافقان جای نمیگیرد
در روز قیامت از الرحمن میپرسند
چه کسی را شفاعت میکنی و او شافی
کسی است که آن را خوانده باشد
و او را وارد بهشت میکند
🌸🍃 ادعیـه و زیـارت روز
🔹 دعـای روز یکشنبـه
🔷 زیـارت عـاشـورا
🔹 دعـای یستشیـر
🌸🍃 نمـاز روز یکشنبـه
◽️چهار رکعت نماز بجا آورد
◽️در هر رکعت بعد از سوره حمد
◽️یک مرتبه سوره مُلک
↶ مکان دهد خداوند او را در بهشت
در هر جا که بخواهد
4_6048866510431061145.mp3
2.11M
🔸ترتیل صفحه 37 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام صبا - بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
4_6048866510431061144.mp3
1.02M
🔸ترتیل صفحه ۳۷ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : صبا - بیات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
قرآن ترجمه المیزان
سوره 2
سوره مبارکه البقرة
صفحه 37
وَإِذَا طَلَّقْتُمُ النِّسَاءَ فَبَلَغْنَ أَجَلَهُنَّ فَأَمْسِكُوهُنَّ بِمَعْرُوفٍ أَوْ سَرِّحُوهُنَّ بِمَعْرُوفٍ ۚ وَلَا تُمْسِكُوهُنَّ ضِرَارًا لِتَعْتَدُوا ۚ وَمَنْ يَفْعَلْ ذَٰلِكَ فَقَدْ ظَلَمَ نَفْسَهُ ۚ وَلَا تَتَّخِذُوا آيَاتِ اللَّهِ هُزُوًا ۚ وَاذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَمَا أَنْزَلَ عَلَيْكُمْ مِنَ الْكِتَابِ وَالْحِكْمَةِ يَعِظُكُمْ بِهِ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ (231)
و هنگامى که زنان را طلاق داديد و به آخر مدّتشان رسيدند، يا آنان را به گونهاى شايسته نگهداريد و يا به گونهاى شايسته رهايشان سازيد، و براى ضرر رساندن نگاهشان نداريد که [به حقوقشان] تجاوز کنيد، و هر کس چنين کند قطعاً به خود ستم کرده است. و آيات خدا را به استهزا نگيريد، و نعمت خدا را بر خودتان و آنچه را از کتاب و حکمت بر شما نازل کرده است که با آن اندرزتان مىدهد به ياد آريد، و از خدا پروا داشته باشيد و بدانيد که خدا به هر چيزى داناست. (231)
وَإِذَا طَلَّقْتُمُ النِّسَاءَ فَبَلَغْنَ أَجَلَهُنَّ فَلَا تَعْضُلُوهُنَّ أَنْ يَنْكِحْنَ أَزْوَاجَهُنَّ إِذَا تَرَاضَوْا بَيْنَهُمْ بِالْمَعْرُوفِ ۗ ذَٰلِكَ يُوعَظُ بِهِ مَنْ كَانَ مِنْكُمْ يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ ۗ ذَٰلِكُمْ أَزْكَىٰ لَكُمْ وَأَطْهَرُ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ (232)
و هنگامى که زنان را طلاق داديد و به پايان مدّتشان رسيدند مانعشان نشويد که با همسرانشان چنانچه با يکديگر به خوبى تراضى کنند ازدواج نمايند، و کسى از شما با اين سخن اندرز مىگيرد که به خدا و روز واپسين ايمان داشته باشد اين براى شما پر برکتتر و پاکيزهتر است، و خدا مىداند و شما نمىدانيد. (232)
۞ وَالْوَالِدَاتُ يُرْضِعْنَ أَوْلَادَهُنَّ حَوْلَيْنِ كَامِلَيْنِ ۖ لِمَنْ أَرَادَ أَنْ يُتِمَّ الرَّضَاعَةَ ۚ وَعَلَى الْمَوْلُودِ لَهُ رِزْقُهُنَّ وَكِسْوَتُهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ ۚ لَا تُكَلَّفُ نَفْسٌ إِلَّا وُسْعَهَا ۚ لَا تُضَارَّ وَالِدَةٌ بِوَلَدِهَا وَلَا مَوْلُودٌ لَهُ بِوَلَدِهِ ۚ وَعَلَى الْوَارِثِ مِثْلُ ذَٰلِكَ ۗ فَإِنْ أَرَادَا فِصَالًا عَنْ تَرَاضٍ مِنْهُمَا وَتَشَاوُرٍ فَلَا جُنَاحَ عَلَيْهِمَا ۗ وَإِنْ أَرَدْتُمْ أَنْ تَسْتَرْضِعُوا أَوْلَادَكُمْ فَلَا جُنَاحَ عَلَيْكُمْ إِذَا سَلَّمْتُمْ مَا آتَيْتُمْ بِالْمَعْرُوفِ ۗ وَاتَّقُوا اللَّهَ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ (233)
و مادران [مطّلقه] فرزندانشان را دو سال کامل شير دهند. [اين حکم] براى کسى است که بخواهد دوران شيرخوارگى را تمام کند. و خوراک و پوشاک مادران به طور شايسته بر عهده پدر است. هيچ کس جز به قدر وُسعش مکلّف نمىشود. نبايد هيچ مادرى به فرزندش زيان برساند، و نه هيچ پدرى به فرزندش [زيان برساند] و [با فوت پدر] مثل اين [هزينه] بر عهده وارث است. و اگر [پدر و مادر] بخواهند با رضايت و مشورت يکديگر [پيش از تمام شدن دو سال] طفل را از شير بگيرند گناهى بر آن دو نيست. و اگر خواستيد براى فرزندانتان دايه بگيريد گناهى بر شما نيست، به شرط اينکه بهائى که مىدهيد به خوبى بپردازيد؛ و از خدا پروا داشته باشيد و بدانيد که خدا به آنچه مىکنيد بيناست. (233)
نکته تفسیری صفحه ۳۷:
خدا میداند و شما نمیدانید:
یکی از افتخارات بشر در هر عصر و زمان، کشفیات و اختراعات اوست. کاشفان و مخترعان همیشه مورد احترام و توجه بودهاند. کاشفان، پرده از اسرار جهان برداشتهاند و مخترعان بین چند پدیده ارتباط ایجاد کرده و پدیدهی جدیدی به وجود آوردهاند. اینها امّا یک روی سکّه است، و روی دیگر سکّه، رازهای بی پایان جهان است که انسان از آنها بی خبر است. شاید در این زمان که علم و دانش با شتاب فراوانی در حال پیشرفت است، هیچ کسی تردید نداشته باشد که آنچه بشر میداند، در مقابل آنچه نمیداند، مانند قطرهای در برابر اقیانوس است. آیا کسی خبر دارد که در فاصلهی میلیاردها سال نوری از ما دقیقاً چه میگذرد؟ آیا موجودات دیگری در این فضای بیکران زندگی میکنند یا نه؟ ما حتّی به درستی نمیدانیم که در زمینی که زندگی میکنیم، چه میگذرد. هر لحظه ممکن است زمین لرزهای پیش بیاید و زندگی گروهی از انسانها را به خطر اندازد. کدامیک از ما همین الآن از شمار گلبولهای قرمز و سفید خونمان، یا از عملکرد سیستم مغز، یا کارخانهی پیچیدهی دفع زبالههای خون در کلیههای خود خبر داریم؟ آری، بشر با همه ادعایش، در جهان هستی ذرّهای بیش نیست و به درستی نمیداند چه آیندهای را انتظار میکشد.
در این جهانِ پر راز و رمز، آفریدگار بزرگ و دانا و توانای ما، با لطف و مهربانی خاصی به ما توجه کرده است. کسی که از مولکولها و اتمهای جهان کاملاً باخبر است، کسی که از گذشته و آیندهی انسانها آگاهی دارد، کسی که موادّ تشکیل دهندهی جسم ما را از خاک آفریده و آن را دوباره خاک میکند، کسی که ضربان قلب، تنفس و رشد و مرگ و حیات ما به دست اوست و آن که هیچ چیزی نزدش پوشیده نیست، با مهربانی برایمان پیغام فرستاده و به ما گفته است که از کجا آمدهایم، هدفمان کجاست، کدام راه ما را به مقصد میرساند و کدام بیراهه است. با وجود این اگر یکی از این پیغامها با دانستههای ما منطبق نشود، آیا ما میتوانیم آن را اشتباه بخوانیم؟ آیا همهی دانستههای ما با عالم خلقت مطابقت دارد؟ چه بسیار علومی که صدها سال در میان انسانها تردید ناپذیر به شمار میآمد و اکنون خرافات خوانده میشوند! علم نجوم و پزشکی، معرکهی این نظریات است. به همین ترتیب ممکن است برخی از دستورهای دین خدا که برنامهی زندگی ماست، از نظر ما سؤال برانگیز باشد؛ ولی چون این دستورها از طرف خدای دانا صادر شده است، بی شک به نفع ماست؛ خواه سودش را بدانیم یا نه. دین ما «اسلام»، به معنی تسلیم شدن در برابر فرمان خداست.
قرآن در بارهی مسلمانان حقیقی میفرماید که شعار آنان در برابر دستورهای خدا چنین است: «سَمِعنا وَ اَطَعنا.»؛ یعنی دستورهای خدا را شنیدیم و بی چون و چرا اطاعت کردیم. از امام چهارم ما روایت شده است: «با عقلهای ناقص و نظریات باطل و بیارزش و مقایسه کردن احکام با یکدیگر نمیتوان به دین خدا دست یافت. دین خدا فقط با تسلیم در برابر فرمانهای او به دست میآید. پس هر کس که در برابر دستورهای ما تسلیم شود، از گمراهی در امان میماند. هر کس به وسیلهی ما راهنمایی شود، راه را پیدا میکند، و هر کس دینش را بر اساس نظر خود و مقایسه کردن احکام با یکدیگر تنظیم کند، هلاک خواهد شد.»[1]
[1] . بحارالانوار ، ج2 ،
02.Baqara.231.mp3
2.05M
📖تفسیر سورهی مبارکه بقره
💠آیه۲۳۱
🎙با صدای استاد قرائتی
02.Baqara.232.mp3
1.61M
📖تفسیر سورهی مبارکه بقره
💠آیه۲۳۲
🎙با صدای استاد قرائتی