eitaa logo
💕ارتباط باخدا💕☝
1.2هزار دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
5.4هزار ویدیو
148 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
قرآن ترجمه المیزان سوره 26 سوره مبارکه الشعراء صفحه 372 قَالَ وَمَا عِلْمِي بِمَا كَانُوا يَعْمَلُونَ (112) گفت: من چه آگاهى دارم از کارهايى که آنان انجام مى داده اند؟ (112) إِنْ حِسَابُهُمْ إِلَّا عَلَىٰ رَبِّي ۖ لَوْ تَشْعُرُونَ (113) حساب آنان جز برعهده پروردگارم نيست اگر شما درک کنيد. (113) وَمَا أَنَا بِطَارِدِ الْمُؤْمِنِينَ (114) و من اين مؤمنان را [از خود] دور نمى کنم. (114) إِنْ أَنَا إِلَّا نَذِيرٌ مُبِينٌ (115) من جز اخطارکننده اى روشنگر نيستم. (115) قَالُوا لَئِنْ لَمْ تَنْتَهِ يَا نُوحُ لَتَكُونَنَّ مِنَ الْمَرْجُومِينَ (116) گفتند: اى نوح! اگر [از دعوت خود] باز نايستى، حتماً از سنگسار شدگان خواهى بود. (116) قَالَ رَبِّ إِنَّ قَوْمِي كَذَّبُونِ (117) گفت: پروردگارا! همانا قوم من تکذيبم کردند. (117) فَافْتَحْ بَيْنِي وَبَيْنَهُمْ فَتْحًا وَنَجِّنِي وَمَنْ مَعِيَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ (118) پس ميان من و آنان چنان که بايد داورى کن و مرا و هر کس از مؤمنان را که با من است [از شرّ آنان ]نجات بده. (118) فَأَنْجَيْنَاهُ وَمَنْ مَعَهُ فِي الْفُلْكِ الْمَشْحُونِ (119) پس او و هر که را با او در آن کشتى پربار بود، نجات داديم. (119) ثُمَّ أَغْرَقْنَا بَعْدُ الْبَاقِينَ (120) سپس آن باقى ماندگان را بعد از آن غرق کرديم. (120) إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَةً ۖ وَمَا كَانَ أَكْثَرُهُمْ مُؤْمِنِينَ (121) بى شک در اين [حادثه] نشانه اى [بزرگ ]وجود دارد، و بيشتر آنان مؤمن نبودند. (121) وَإِنَّ رَبَّكَ لَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ (122) و همانا پروردگار تو آن عزّتمند و صاحب رحمت است. (122) كَذَّبَتْ عَادٌ الْمُرْسَلِينَ (123) قوم عاد رسولان را تکذيب کردند. (123) إِذْ قَالَ لَهُمْ أَخُوهُمْ هُودٌ أَلَا تَتَّقُونَ (124) آن گاه که برادرشان هود به آنان گفت: آيا تقواپيشه نمى کنيد؟ (124) إِنِّي لَكُمْ رَسُولٌ أَمِينٌ (125) همانا من براى شما فرستاده اى امين هستم. (125) فَاتَّقُوا اللَّهَ وَأَطِيعُونِ (126) پس، از خدا پروا داشته باشيد و از من اطاعت کنيد. (126) وَمَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ ۖ إِنْ أَجْرِيَ إِلَّا عَلَىٰ رَبِّ الْعَالَمِينَ (127) و من براى اين [رسالت] هيچ مزدى از شما طلب نمى کنم، مزد من جز برعهده خداوندگار جهانيان نيست. (127) أَتَبْنُونَ بِكُلِّ رِيعٍ آيَةً تَعْبَثُونَ (128) آيا شما در هر جاى بلندى به بازيچه نشانه اى بنا مى کنيد؟ (128) وَتَتَّخِذُونَ مَصَانِعَ لَعَلَّكُمْ تَخْلُدُونَ (129) و کاخ هايى [محکم] برمى گيريد شايد جاويدان بمانيد؟! (129) وَإِذَا بَطَشْتُمْ بَطَشْتُمْ جَبَّارِينَ (130) و چون با شدّت و صولت [براى کيفر] دست مى گشاييد، زورمدارانه دست مى گشاييد؟ (130) فَاتَّقُوا اللَّهَ وَأَطِيعُونِ (131) پس، از خدا پروا داشته باشيد و از من اطاعت کنيد. (131) وَاتَّقُوا الَّذِي أَمَدَّكُمْ بِمَا تَعْلَمُونَ (132) و از آن کس پروا داشته باشيد که به وسيله آنچه مى دانيد به شما مدد کرده است. (132) أَمَدَّكُمْ بِأَنْعَامٍ وَبَنِينَ (133) به وسيله دام ها و فرزندانى به شما مدد کرده است. (133) وَجَنَّاتٍ وَعُيُونٍ (134) و به وسيله باغ هايى و چشمه سارهايى. (134) إِنِّي أَخَافُ عَلَيْكُمْ عَذَابَ يَوْمٍ عَظِيمٍ (135) همانا من بر شما از عذاب روزى بزرگ بيم دارم. (135) قَالُوا سَوَاءٌ عَلَيْنَا أَوَعَظْتَ أَمْ لَمْ تَكُنْ مِنَ الْوَاعِظِينَ (136) گفتند: تو موعظه بکنى يا نکنى براى ما يکسان است. (136)
نکته تفسیری صفحه ۳۷۲: پیامبران و تهیدستان: پیامبران، بزرگ ترین رهبران جامعه‏ی بشری محسوب می شوند. البتّه برخورد مردم با این رهبران بزرگ، یکسان نبوده و نیست، و ارزش هایی که در ذهن و جان مردم ریشه کرده، در نوع مواجهه با دعوت پیامبران، اثر مستقیم دارد. یکی از این ارزش ها، عدالت خواهی و ظلم‏ستیزی است. از این رو معمولاً افراد کم درآمد و تهی دست که از ظلم حاکمان ستمکار و بی عدالتی های ثروتمندان تجاوزگر خسته شده اند، زودتر به پیامبران پاسخ مثبت می دهند، و در مقابل، اقشار قدرتمند و ثروتمندی که با ظلم و تجاوز به قدرت و ثروت رسیده اند و بزرگ ترین ارزش در چشمانشان، پول و مقام است، در برابر پیامبران به شدّت موضع می گیرند. قرآن بارها به این موضع گیری خصمانه اشاره و اعلام کرده که ارزش های مطرح در ادیان آسمانی، غیر از ارزش های صاحبان قدرت و ثروت است. این آیات به همین نکته اشاره می کند و بیان می فرماید که از زمان نخستین پیامبر اولواالعزم ـ یعنی حضرت نوح(ع) ـ این درگیری فکری وجود داشته است. در این آیات می خوانیم که مشرکان لجوج و متکبّر قوم نوح(ع)، در پاسخ دعوت او بهانه آوردند و گفتند: آیا در حالی به تو ایمان آوریم که افراد پست و حقیر از تو پیروی می کنند؟ در حقیقت، منظور آن ها این بود که یک رهبر بزرگ باید شأن اجتماعی خودش را حفظ کند و با افراد والامقام معاشرت داشته باشد؛ نه با افراد خوار و بی ارزش. البتّه اصل این سخن درست بود؛ ولی اشکال کار این است که آن ها در معنای حقارت و پستی دچار اشتباه بودند و می پنداشتند که هر فقیر ناتوانی، حقیر هم هست؛ در حالی که از نظر خدا، ملاک حقارت و پستی، کفر و بی ایمانی و آلودگی به گناهان و کارهای زشت است. از این رو حضرت نوح(ع) قاطعانه به آنان پاسخ داد که من هیچ گاه افراد باایمان را از خود طرد نخواهم کرد؛ هرچند فقیر و ناتوان باشند. از آیات قرآن استفاده می شود که این تفکّر آلوده، در زمان پیامبر اسلام صلوات الله علیه نیز وجود داشته است. خداوند در آیه‏ی 28 سوره‏ی کهف به پیامبر خویش فرموده است: «همراه با کسانی باش که پروردگار خود را صبح و عصر می خوانند[عبادت می کنند] و در پی خشنودی او هستند، و هرگز برای زیورهای دنیا، چشمان خود را از آن ها بر مگیر، و از کسانی که قلبشان را از یاد خود غافل کرده ایم، اطاعت مکن؛ همان ها که از هوای نفس پیروی کردند و در کارهایشان، زیاده روی و اسراف است.» بر اساس روایات، پیامبر توجّه ویژه ای به مسلمانان کم درآمد داشت و همواره با آنان نشست و برخاست می کرد و همراه آنان غذا می خورد . هر شب به مسجد سر می زد و به فقرا و تهی دستان غذا می داد و هیچ گاه مانند ثروتمندان رفتار نمی کرد؛ بلکه مانند بندگان می نشست و غذا می خورد. بد نیست که ما نیز با خود خلوتی کنیم و بیندیشیم که چقدر به پیامبرمان شباهت داریم!
🌹دعا در هنگام ها و 👈 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: ↯↯↯ 🍃 یَا عَلِیُّ أَمَانٌ‏ لِأُمَّتِی‏ مِنَ الْهَمِّ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ لَا مَلْجَأَ وَ لَا مَنْجَى مِنَ اللَّهِ إِلَّا إِلَیْه‏ 💠علی جان! این سخن باعث ایمنی امت من در هنگام سختی‌هاست: ‌‌↯↯↯ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ لَا مَلْجَأَ وَ لَا مَنْجَى مِنَ اللَّهِ إِلَّا إِلَیْه‏. ✨✨✨🌺✨✨✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جهت یادآوری 👆نماز والدين
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨آیاتی برای هدیه به پدر و مادر✨ آيات زير برای رفع مشکلات، آسان شدن امور دنيا، در امان ماندن از ستمگران و ادای قرض توصيه شده. اهل حقيقت می گويند اسرار و معنای پوشيده ای در اين آيات است. درکتاب جواهرالقرآن از حضرت رضا (ع) نقل است: 🌼🍃 «هرکس که اين آيات را بخواند و ثواب آنها را به روح پدر و مادرخود هديه نمايد، ايشان را هيچ حقی درگردن آن فرزندان نماند.»🌼🍃 بسم الله الرّحمن الرّحيم «فِللهِ اَلحمدُ رَبِّ السَّمواتِ وَ رَبِّ الارضِ َرَبِّ العالَمينَ وَ لَهُ الکبرياءُ فی السَّمواتِ وَالارضِ وَ هُوَ العَزیزُ الحَکیم. فَللّهُ الحَمدُ رَبِّ السَّمواتِ وَ رَبِّ الاَرضِ رَبِّ العالَمين وَ لَهُ العَظَمةُ فی السّمواتِ وَ الارضِ وَهُوَ العَزيزُ الحَکيم فَللّه الحمدُ رَبِّ السّموات وَ رَبِّ الارضِ رَبِّ العالَمين وَ لَهُ الفَضلُ فی السّموات والارض وَ هُوَ العَزيزُالحَکيم فَللّه الحمدُ رَبِّ السّموات وَ رَبِّ الارض رَبِّ العالمين وَلَهُ المُلکُ في السّموات وَ الارضِ وَ هُوَ العزيزُالحَکيم.» 📘( بحر الغرائب، ص ۱۹۵)
💠 فضیلت سوره حمد 🔸شاید جالب باشد که بدانید، سوره حمد با اینکه ۷ آیه بیشتر ندارد، فضیلتی به اندازه تمام قرآن دارد و أُمّ القرآن(مادر قرآن) نامیده شده! 🟢 پیامبر اکرم(ص) می‌فرمایند: هر مسلمانى که سوره حمد را بخواند، پاداش او به اندازه کسى است که دو سوم قرآن را خوانده است و گویى براى هر فردى از مردان و زنان مؤمن هدیه‌اى فرستاده است 📚مجمع البيان»، آغاز سوره حمد؛«بحار الانوار»، جلد 89، صفحه 259.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔭🔮🔭🔮🔭🔮🔭🔮 🔮🔭 🔭 💎 تقویم نجومی 💎 ✴️ پنجشنبه 👈4 مرداد /‌ اسد 1403 👈19 محرم 1446 👈25 ژوئیه 2024 🕌 مناسبت های دینی و اسلامی. 😭نوشاندن سم به امام مجتبی علیه السلام توسط جعده ملعونه. 🐪 حرکت دادن کاروان اسرای کربلا به شام به نقلی. 🌙⭐️ احکام دینی و اسلامی. ❇️ امروز روز خوبی برای امور زیر است: ✅امور ازدواجی. ✅شاگرد گرفتن. ✅صید و شکار و دام گذاری. ✅جابجایی و نقل و انتقال. ✅آغاز نگارش و تالیف کتاب و مقاله و... ✅ارسال نامه و مکاتبات. ✅دیدار بزرگان و روسا. ✅خرید وسیله سواری. ✅و مسافرت خوب است. 🚘مسافرت : مسافرت خوب است و سود همراه دارد. 👶برای زایمان مناسب و نوزاد مبارک و شایسته است. 👩‍❤️‍👨 امروز: هنگام زوال ظهر مستحب و فرزند حاصل عاقل و سیاستمدار و آقا و بزرگوار خواهد بود. 🔭 احکام و اختیارات نجومی. 🌓 امروز قمر در برج حوت و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است: ✳️نونوار شدن و جامه نو پوشیدن. ✳️آغاز امور آموزشی و تعلیمی. ✳️شروع به معالجه و درمان. ✳️بذر افشانی و کاشت. ✳️سفارش جنس از فروشندگان. ✳️دیدار با اشراف و بزرگان. ✳️و دعوت گرفتن از افراد نیک است. 🟣نگارش ادعیه و حرز و برای نماز حرز و بستن آن خوب است. 👩‍❤️‍👨 امشب شب جمعه :فرزند پس از فضیلت نماز عشاء امید است از یاران امام زمان علیه السلام گردد. 💇💇‍♂ اصلاح سر و صورت. طبق روایات، (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث توانگری می شود. 💉💉 حجامت. فصد زالو انداختن یا در این روز از ماه قمری ،باعث رفع درد بدن می شود. 😴😴 تعبیر خواب امشب: خواب و رویایی که شب جمعه دیده شود تعبیرش از آیه ی 20 سوره مبارکه "طه" است. فالقاها فاذا هی حیه تسعی... و از مفهوم آن این است که دلیلی قوی در اختیار خواب بیننده قرار گیرد و کار خود را با آن پیش ببرد. و شما مطلب خود را بر آن قیاس کنید. 💅 ناخن گرفتن: 🔵 پنجشنبه برای ، روز خیلی خوبیست و موجب رفع درد چشم، صحت جسم و شفای درد است. 👕👚 دوخت و دوز: پنجشنبه برای بریدن و دوختن روز خوبیست و باعث میشود ، شخص، عالم و اهل دانش و علم گردد. ✴️️ وقت استخاره : در روز پنجشنبه از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعد از ساعت ۱۲ ظهر تا عشاء آخر ( وقت خوابیدن) ❇️️ ذکر روز پنجشنبه نیز: لا اله الا الله الملک الحق المبین ✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۳۰۸ مرتبه موجب رزق فراوان میگردد. 💠 ️روز پنجشنبه طبق روایات متعلق است به . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد 🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿 🌸زندگیتون مهدوی . 🟦 با این دعا روز خود را شروع کنید بِسْم‌ِٱللّٰه‌ِٱلرَّحْمٰن‌ِٱلرَّحیٖمِ 💠اَلْـݪّٰـهُـمَّ اِنّـیٖ اَسْـئَـلُکَ 🔹یـٰا قَـریٖـبَ ٱلْـفَـتْـحِ وَ ٱلْـفَـرَجَ 🔸یـٰا رَبَّ ٱلْـفَـتْـحِ وَ ٱلْـفَـرَجَ 🔹یـٰا اِلـٰهَ ٱلْـفَـتْـحِ وَ ٱلْـفَـرَجَ 🔸عَـجّـِلِ ٱلْـفَـتْـحِ وَ ٱلْـفَـرَجَ 🔹سَـهّـِلِ ٱلْـفَـتْـحِ وَ ٱلْـفَـرَجَ 🔸یـٰا فَـتّـٰاحَ ٱلْـفَـتْـحِ وَ ٱلْـفَـرَجَ 🔹یـٰا مِـفْـتـٰاحَ ٱلْـفَـتْـحِ وَ ٱلْـفَـرَجَ 🔸یـٰا فـٰارِجَ ٱلْـفَـتْـحِ وَ ٱلْـفَـرَجَ 🔹یـٰا صـٰانِـعَ ٱلْـفَـتْـحِ وَ ٱلْـفَـرَجَ 🔸یـٰا غـٰافِـرَ ٱلْـفَـتْـحِ وَ ٱلْـفَـرَجَ 🔹یـٰا رٰازِقَ ٱلْـفَـتْـحِ وَ ٱلْـفَـرَجَ 🔸یـٰا خـٰالِـقَ ٱلْـفَـتْـحِ وَ ٱلْـفَـرَجَ 🔹یـٰا صـٰابِـرَ ٱلْـفَـتْـحِ وَ ٱلْـفَـرَجَ 🔸یـٰا سـٰاتِـرَ ٱلْـفَـتْـحِ وَ ٱلْـفَـرَجَ ✨وَٱجْـعَـلْ لَـنـٰا مِـن اُمُـورِنـٰا فَـرَجـََٱ وَ مَـخْــرَجـََٱ ایّٖـٰاکَ نَـعـبُـدُ وَ ایّٖـٰاکَ نَـسْـتَـعـیٖـنَ بِـرَحْـمَـتِـک یـٰا اَرْحَـمَ ٱݪــرّٰاحِـمـیٖـنَ.✨