❤️ نمازنافلهصبح 👇
وقت نافله صبح چه موقع است؟ آيا نماز نافله قضا دارد؟ و چه موقع مىتوان آن را به جا آورد؟
جواب آیه الله بهجت(قدس سره)👇
ج. نافله صبح را بعد از تمام شدن نماز شب تا طلوع سرخى از طرف مشرق مىشود خواند و بعد از آن، اوّل نماز صبح و بعد از آن نافله صبح را بخوانند. و هر نافلهاى که وقت مخصوص دارد، بعد از آن وقت مستحب است آن را قضا کرد. (مسأله ١١٢٩ رساله).
کتاب: استفتائات | شناسه: 3906 |
🔶روایت شده:
هر كه بین دو ركعت نافله صبح و نماز صبح، 👇👇
🔴100 مرتبه صلوات فرستد، 👈حق تعالى چهره او را از حرارت آتش 🔥حفظ كند.
🔴 100مرتبه بگوید:سبحان ربّى العظیم و بحمد استغفر الله ربّى و اتوب الیه 👈حق تعالى خانهاى در بهشت براى او بنا كند،
🔴21 مرتبه سوره توحید بخواند،👈خداى تعالى در بهشت خانهاى براى او بنا كند،
🔴و اگر 40 مرتبه سوره توحید بخواند،👈حق تعالى او را بیامرزد.
💖🌸نماز نافله صبح دو ركعت است:در ركعت اول بعد ازحمد ،سوره كافرون و درركعت دوم بعد از حمد، سوره توحید بخواند،و چون سلام داد،به طرف قبله به صورت مرده در قبر به پهلوى راست بخوابد،و گونه راستش را بر روى دست راست بگذارد و بگوید:👇
🍃اِسْتَمْسَكْتُ بِعُرْوَةِ اللّهِ الْوُثْقىَ الَّتى لاَانْفِصامَ لَها وَاعْتَصَمْتُ بِحَبْلِ اللّهِ الْمَتینِ وَ اَعُوذُ بِاللّهِ مِنْ شَرِّ فَسَقَةِ الْعَرَبِ وَالْعَجَمِ وَ اَعُوذُ بِاللّهِ مِنْ شَرِّ فَسَقَةِ الْجِنِّ وَالاِْنْس
🍁🍃سه مرتبه بگوید:👇
💢سُبْحانَ رَبِّ الصَّباحِ فالِقِ الاِْصْباح💢ِ
منزّه است پروردگار بامداد،شكافنده سپیده.
🍃🍁تسبیح حضرت زهرا علیها السّلام را بگوید.
پنج آیه سوره آل عمران👇
🍁اِنَّ فى خَلْقِ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ و َاخْتِلافِ اللَّیْلِ وَالنَّهارِ لاَیاتٍ لاِوُلىِ الاَْلْبابِ الَّذینَ یَذْكُروُنَ اللّهَ قِیاماً وَ قُعُوداً وَ عَلى جُنُوبِهِمْ وَ یَتَفَكَّرُونَ فى خَلْقِ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ رَبَّنا ما خَلَقْتَ هذا باطِلاً سُبْحانَكَ فَقِنا عَذابَ النّارِ رَبَّنا اِنَّكَ مَنْ تُدْخِلِ النّارَ فَقَدْ اَخْزَیْتهَ وَ ما لِلظّالِمینَ مِنْ اَنْصارٍ رَبَّنا اِنَّنا سَمِعْنا مُنادِیاً یُنادى لِلاْیمانِ اَنْ امِنُوا بِرَبِّكُمْ فَآمَنّا رَبَّنا فَاغْفِرْ لَنا ذُ نُوبَنا وَ كَفِّرْ عَنّا سَیِّئاتِنا وَ تَوَفَّنا مَعَ الاَْبْرارِ رَبَّنا وَ اتِنا ما وَعَدْتَنا عَلى رُسُلِكَ وَلاتُخْزِنا یَوْمَ الْقِیمَةِ اِنَّكَ لاتُخْلِفُ الْمیعاد🍁
💠از حضرت صادق علیه السلام نقل است که فرمودند :هرکه بعد از نماز صبح، 👈پیش از آنکه تکلم کند بگوید: رَبِّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهلِ بَیتِه
❤️ تعقیباتنمازصبح❤️
🔷شیخ طبرسی و کفعمی و دیگران از حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم روایت کرده اند که به اصحاب خود فرمودند: آیا عاجزید از آنکه هر صبح و شام نزد خداوند عالمیان عهدی بگیرید؟ گفتند: چگونه عهدی بگیریم! فرمودند : این دعا را بخوانید که هرکه این دعا را بخواند مُهری بر او می زنند و در زیر عرش الهی می گذارند. چون روز قیامت شود منادی ندا می کند که کجایند آنان که نزد خداوند رحمن عهدی دارند. پس آن عهد را به ایشان دهند و با آن عهد داخل بهشت شوند. و آن دعا اینست :👇
🌀اَللّهُمَّ فاطِرَ السَّمواتِ وَ الاَرضِ عالِمَ الغَیبِ وَ الشَّهادَۀِ الرَّحمنَ الرَّحیمَ اَعهَدُ اِلَیکَ فِی هذِهِ الدُّنیآ اَنَّکَ اَنتَ وَحدَکَ لا شَریکَ لَکَ وَ اَنَّ مُحَمَّداً صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ عَبدُکَ وَ رَسُولُکَ ،اَللّهُمَّ فَصَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ لا تَکِلنی اِلی نَفسی طَرفَۀَ عَینٍ اَبَداً وَ لا اِلی اَحَدٍ مِن خَلقِکَ فَاءِنَّکَ اِن وَ کَلتَنی اِلیها تُباعِدنی مِنَ الخَیرِ و َتُقَرِّبنی مِنَ الشَّرِّ اَی رَبِّ لا اَثِقُ اِلّابِرَحمَتِکَ فَصَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّیِّبینَ وَاجعَل لی عِندَکَ عَهداً تُوءَدّیۀِ اِلی یَومِ القِیمَۀِ اِنَّکَ لا تِخلِفُ المیعادَ .
1403-05-22 Panahiyan.mp3
12.35M
🎙 #حجت_الاسلام_پناهیان
📚 موضوع: نگرش صحیح به دین و مفاهیم دینی ( ضرورت پرداختن به اباعبدالله برای جهانی سازی دین )
به نام خدا
السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
🌺اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
روز سه شنبه زیبایتان به خیر
🌺
✅ ذکر روز سه شنبه :
(یا ارحم الراحمین /ای بخشنده ترین بخشندگان)(۱۰۰مرتبه)
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼
آیات صفحه🌹( ۳۹۱ )🌹
به نیت: بر طرف شدن موانع ظهور جان جهان، مهدی صاحب الزمان(عج)
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
قرآن ترجمه المیزان
سوره 28
سوره مبارکه القصص
صفحه 391
وَمَا كُنْتَ بِجَانِبِ الْغَرْبِيِّ إِذْ قَضَيْنَا إِلَىٰ مُوسَى الْأَمْرَ وَمَا كُنْتَ مِنَ الشَّاهِدِينَ (44)
و زمانى که امر [رسالت] موسى را به انجام رسانديم تو در جانب غربى [وادى طور] حضور نداشتى و از شاهدان [آن صحنه] نبودى. (44)
وَلَٰكِنَّا أَنْشَأْنَا قُرُونًا فَتَطَاوَلَ عَلَيْهِمُ الْعُمُرُ ۚ وَمَا كُنْتَ ثَاوِيًا فِي أَهْلِ مَدْيَنَ تَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِنَا وَلَٰكِنَّا كُنَّا مُرْسِلِينَ (45)
ولى ما نسل هايى به وجود آورديم و روزگار درازى بر آنان گذشت [و مقتضى وحى موجود شد و اکنون داستان موسى را به تو وحى کرديم] و تو در ميان اهل مدين ساکن نبودى که آيات ما را بر آنان بخوانى ولى ما بوديم که [تو را] به رسالت فرستاديم [و اخبار اهل مدين را به تو وحى کرديم]. (45)
وَمَا كُنْتَ بِجَانِبِ الطُّورِ إِذْ نَادَيْنَا وَلَٰكِنْ رَحْمَةً مِنْ رَبِّكَ لِتُنْذِرَ قَوْمًا مَا أَتَاهُمْ مِنْ نَذِيرٍ مِنْ قَبْلِكَ لَعَلَّهُمْ يَتَذَكَّرُونَ (46)
و زمانى که [موسى را] ندا کرديم، تو در کنار طور نبودى ولى به خاطر رحمتى از پروردگارت [داستان موسى را به تو وحى کرديم] تا به مردمى که پيش از تو اخطار کننده اى برايشان نيامده بود، اخطار کنى باشد که هشيار شوند. (46)
وَلَوْلَا أَنْ تُصِيبَهُمْ مُصِيبَةٌ بِمَا قَدَّمَتْ أَيْدِيهِمْ فَيَقُولُوا رَبَّنَا لَوْلَا أَرْسَلْتَ إِلَيْنَا رَسُولًا فَنَتَّبِعَ آيَاتِكَ وَنَكُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ (47)
واگرنه اين بود که به سبب کارهايى که پيش تر به دست خود کرده اند مصيبتى [مانند عذاب استيصال ]به آنان برسد، پس بگويند: پروردگارا! چرا رسولى به سوى ما نفرستادى تا از آيات تو پيروى کنيم و از مؤمنان شويم [پيامبرى براى آنان نمى فرستاديم]. (47)
فَلَمَّا جَاءَهُمُ الْحَقُّ مِنْ عِنْدِنَا قَالُوا لَوْلَا أُوتِيَ مِثْلَ مَا أُوتِيَ مُوسَىٰ ۚ أَوَلَمْ يَكْفُرُوا بِمَا أُوتِيَ مُوسَىٰ مِنْ قَبْلُ ۖ قَالُوا سِحْرَانِ تَظَاهَرَا وَقَالُوا إِنَّا بِكُلٍّ كَافِرُونَ (48)
پس وقتى که حقّ از نزد ما براى آنان آمد گفتند: چرا مانند آنچه به موسى داده شد (تورات) به او داده نشده است؟ آيا قبلاً به آنچه به موسى داده شد کفر نورزيدند؟ گفتند: [تورات و قرآن] هر دو سحرند که کمک يکديگرند و گفتند: ما منکر هر دو هستيم. (48)
قُلْ فَأْتُوا بِكِتَابٍ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ هُوَ أَهْدَىٰ مِنْهُمَا أَتَّبِعْهُ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ (49)
بگو: [اکنون که منکر هر دو هستيد] پس اگر راست مى گوييد کتابى از نزد خدا بياوريد که هدايت بخش تر از اين دو باشد تا من از آن پيروى کنم. (49)
فَإِنْ لَمْ يَسْتَجِيبُوا لَكَ فَاعْلَمْ أَنَّمَا يَتَّبِعُونَ أَهْوَاءَهُمْ ۚ وَمَنْ أَضَلُّ مِمَّنِ اتَّبَعَ هَوَاهُ بِغَيْرِ هُدًى مِنَ اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (50)
پس اگر تو را اجابت نکردند بدان که از هوس هاى خود پيروى مى کنند و کيست گمراه تر از آن که بدون هدايتى از خدا، از هوس خود پيروى کند؟ بى ترديد خدا مردم ستم کار را هدايت نمى کند. (50)
نکته تفسیری صفحه ۳۹۱:
اگر راست می گویید، کتابی هدایت بخش تر از قرآن بیاورید!:
از آیات قرآن استفاده می شود که یکی از مهم ترین عوامل مخالفت کافران با پیامبران، تعصّب بیجا بر عقاید و آداب و رسوم گذشتگان شان بوده و هست. قرآن بارها به این واقعیت اشاره کرده و آن را نکوهیده است. برای نمونه، در آیهی 23 سورهی زخرف می خوانیم: «بدینسان، پیش از تو، در هیچ شهر و دیاری، پیامبر هشداردهنده ای نفرستادیم مگر این که ثروتمندان مست و مغرور آن گفتند: ما نیاکان خود را بر آیین و راه و روش خاصّی یافتیم و پا جای پای آنان می گذاریم.» تمام پیامبران با این تفکّر جاهلانه به شدّت مبارزه کردند. پیامبر اسلام نیز با پیروی از وحی الهی، این اندیشهی باطل را رد کرد و مردم را به آزاداندیشی و پرهیز از تعصّب های بیجا فرا خواند. آیهی مورد بحث، در پاسخ به کافرانی که دو کتاب آسمانی تورات و قرآن را سحر و جادو می خواندند، به پیامبر اسلام صلوات الله علیه دستور می دهد که به آنان بگوید: اگر شما تورات و قرآن را بافتهی بشر می دانید و برای سعادت او مفید نمی شمارید، ایرادی ندارد؛ بیایید کتابی بهتر از این دو به بشریّت عرضه کنید؛ کتابی که مردم را بهتر راه¬نمایی می کند و راه سعادت را بهتر به آنان نشان می دهد. آری، این نهایت آزاداندیشی یک مکتب است که از همگان می خواهد که همهی اندیشه ها را به خوبی ـ و البتّه بدون تعصّب و لجاجت ـ بررسی کنند و اگر برنامه ای بهتر و جامع تر از برنامهی اسلام پیدا کردند، آن را بپذیرند. البتّه اسلام به همگان اطمینان داده که هیچگاه راه و روشی بهتر از آن را نخواهند یافت، و به هر سو روند، دوباره نزد آن باز می گردند و در پیشگاهش زانو خواهند زد.
به راستی کدام مکتب و آیین بشری، به دقّت و جامعیت اسلام برای سعادت انسان در زندگی برنامه ریزی کرده که برای از پیش از تولد تا پس از مرگ انسان، برنامه ریزی و دستورالعمل دارد، و برای همه ی روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و نظامی برنامه ارایه کرده، و به همه ی نیازهای بشر مانند تغذیه، ازدواج، تفریح و استراحت توجّه نشان داده است، و برای ایجاد روابط سالم در میان انسان ها، دستورهای فراوانی دارد. اسلام به بشر گفته است که از کجا آمده، در کجای هستی قرار دارد و به سوی کدام مقصد در حرکت است، و برای رسیدن به خوشبختی، در منزلِ گذرای دنیا و دست یابی به سعادت ابدی آخرت چه کار باید کند. اسلام، انسان را با آفریدگار هستی آشنا کرده و غبار اوهام و خرافات شرک آلود را از فکر و ذهن بشر زدوده است. اسلام، دست انسان ها را در دست پیشوایان معصومی قرار داده که هیچ خطا و اشتباهی در گفتار و کردارشان یافت نمی شود و بشریّت را مستقیماً به سوی سعادت راهنمایی می کنند. با این حال، اسلام همهی انسان ها را به مطالعه و بررسی عقاید و افکار گوناگون دعوت می کند و از آن ها می خواهد که بدون تعصّب، بهترینِ آن ها را بپذیرند. حتّی بنیانگذار بنای اسلام ـ یعنی پیامبر اسلام ـ اعلام می کند که اگر راه بهتری پیدا کردید، نشان دهید تا من هم از آن پیروی کنم. پیشوای پنجم ما شیعیان، امام محمّد باقر علیه السلام با کمال شجاعت می فرماید: «به شرق و غرب عالم بروید؛ ولی بدانید که هیچ دانش صحیحی را [در مورد دین و برنامهی زندگی¬تان] نمی یابید مگر این که از ما اهلبیت علیهم السلام صادر شده باشد. »
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕰 ۱:۲۵
🎤صوتی دعای هر روز ماه صفر
🧮 ۱۰مـرتبه
دانلود+دعای+توسل+مهدی+سماواتی+++متن.mp3
10.19M
┄┅═✧﷽✧═┅
🎤 حاج مهدی #سماواتی
#سه_شنبه_های_جمکرانی
❣️ #دعای #توسل
#امام_زمان_ارواحنا_فداه 🕊💌
تعجیل درظهور مولاعج #۱۴صلوات
زیارت_جامعه_کبیره_حاج_مهدی_سماواتی_روز_شهادت_امام_هادی_علیه_السلام.mp3
15.56M
#ادعیه
📝 زیارت جامعه کبیره
🎤 حاج مهدی #سماواتی
📌به نیت ظهور #امام_زمان (عج) همه با هم زیارت جامعه کبیره می خوانیم
*┄┅═﷽═┅*
#زیارت_جامعه_کبیره
📌 زیارت جامعه کبیره را شیخ طوسی در تهذیب و شیخ صدوق در فقه و عیون اخبارالرضا به سند خود از شخصی به نام نخعی نقل کردهاند که گفت
: به علی بن محمد بن علی بن موسی بن جعفر بن محمد بن علی بن حسین بن علی بن ابیطالب عرض کردم: «ای فرزند رسول خدا، مرا گفتاری بیاموز که هر وقت خواستم هریک از شما را زیارت کنم، همان سخن را در محضرش بگویم.»
جواب امام هادی علیه السلام زیارت جامعه کبیره بوده
🌸برای تعجیل در فرج