🔔شبهه:
📌 چطوری امام علی (سلام الله علیه) هر شب به طور ناشناس، برای فقرا شیر میبردن؟ اون موقع که مثل الان ظروف یکبار مصرف نبوده! یعنی اون همه ظرف رو میخریدن؟!👀
✅پاسخ این شبهه را ببینید و به دوستان خود هدیه دهید. 💡🌱
«کاری از مجموعهٔ رُنِشــا»
تلگرام | اینستا | روبیکا | آپارات
🆔 @Ronesha_ir
وقتی انسان فرق منابع و مصادر را با مشتی ورق پاره تشخیص نمیدهد نتیجه بهتر از این نخواهد شد.
این بنده خدا هم به مانند بقیه نواخباریان و اهل حدیث، تصور کرده است که وقتی مطلبی در کتابی یا کانالی درج شد، کار تمام است و میتوان از آن، به عنوان یک سند متقن و معتبر یاد کرد.
اما باید گفت که احد الناسی در هیچ یک از منابع و مصادر شیعه و غیر شیعه، کوچکترین اشارهای به شهادت حضرت امالبنین نکرده است. بلکه حتی تاریخ وفات ایشان نیز در منابع بیان نگردیده است.
کتابی که صاحب این کانال بدان برای اثبات شهادت حضرت امالبنین استناد کرده است، از تالیفات بعضی از معاصرین میباشد و طبیعتاً نمیتوان به آن، به عنوان یک منبع و مصدر قابل استناد نگریست.
گویا صاحب کانال مذکور، کتاب «اَلدَّرَجاتُ الرَّفیعةُ فی طَبقاتِ الشّیعةِ» سید علی خان مدنی(۱۱۲۰ق) را با کتاب «الدرجات الرفیعة فی وقایع الشیعة» نویسنده معاصر نیز اشتباه گرفته است.
#سراباخباریگری
https://t.me/sarabe_akhbarigari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نه داداش میدونی چیه؟ تو کتاب نمیخونی، نمیدونی اینکتاب دو قرن سکوت چقدر حق میگه! 🦦
@Ronesha_ir | رُنـِشــا
دیدم یکی از کانالایی که قبلاً معرفیش کردم و خیلی خوب بود، در کنار محتواهای عالی دیگهش، یه موردی رو چند روز پیش خیلی بد جواب داد. اینجا با خودم گفتم که نکنه مخاطب رنشا فکر کنه وقتی اینجا کانالیو، پیجیو، شخصیو، استادیو، عالمیو، کتابیو، دورهای و... رو معرفی میکنیم، یعنی تمام مطالب گذشته و حال و آیندهش و تمام صحبتا و...ش رو تایید میکنیم و ایرادی بهشون نیست؟ یا مرید اون استاد و عالمیم و هر چی گفته سمعاً و طاعتاییم؟ امیدوارم این دیدگاه اینجا نباشه، ولی خب محض اطمینان گفتم که یه وقت اشتباه برداشت نشه💛
ـ قطعاً به ما و اینجا هم ایراد و انتقاد وارده و این پیام به معنای تمام و کمال بودنمون نیست، بحث چیز دیگهست🌱
مدتی بود کلاً از اینستا فاصله گرفته بودم و سپردم به ادمین که محتوا رو بارگذاری کنه.
اما یه اتفاقی افتاد و گفتم بهتره برم مثل یوتیوب، اونجارم یه نگاه مفصلتری داشته باشم ببینم پیجای خودی و غیر خودی که کارشون شبهه انداختنه یا تبلیغ دین، دارن چیکار میکنن؟ اوضاعشون چطوره؟
خلاصه، نزدیک دو سه هفتهست دارم اونجارو زیر و رو میکنم و ول نمیچرخم برای سرگرمی.
و چقدر اوضاع اونجا و یه سری پیجای معروف دینی و غیر دینی (ملحدین) خرابتر از سابق شده و ما کجای کاریم!
یعنی کلیپ ضد دینش، با مسخرررررهترین استدلالها و شبهات واقعاااا سادهی سطحی، ویوی بهشدت بالا میگیره که کم کمش ۱۰۰ هزارتاست. :)))
جوری که انگار هر کی از دین خوشش نیومده اومده جلو دوربین تبیین بکنه! :)
چه خانومش چه آقاش... یعنی یه جاهایی میرفتم کامنتا رو میخوندم میگفتم آقا؟ جدی جدی با همیننن کلیپ ساااادهی داغون، شما باور کردین و تامام؟ خیلی خوبین اصن.
از اونور محتوای دینیش توسط طلاب (جامعه روحانیت) تا جایی که دیدم (به جز اقای محمدی) واقعاً ضعیفن (از نظر بیان، ادیت، محتوا، نه اینکه همشون با هم باشه). از اونور خانمهای مذهبی، با کلی آرایش و فیلتر صاف و صوف کننده و فلان، میان جلوی دوربین و یه سری چیزا میگن که ای بابا.
یا تیپ خیلی حزب الهی که چفیه یا شال سبز سیدی آقا یا خانومش انداخته گردن و با نوای حسین حسین و پشت سرش پر از پرچمهای مذهبی، اومده تولید محتوا کرده برای شبهات.
یا تولید محتوایی که برای دین هست، هی فلان ذکرو بگو برای فلان حاجت و فلان نمازو بخون یا فلان مستحبات :)))
یاد اون سایت تراز مذهبی افتادم که مقالات ترازش نحوهی ادای مستحبات بود و افتخار میکردن! :)))
لااقل یوتیوب اوضاعش کمی بهتر بود تا اینستا تو این وضعیت، شبهه هم که بندازن یکم بیشتر بلدن شبهه بندازن، ولی اونجا... :)))
بعد با خودم گفتم انصافاً الان باید چیکار کرد؟
مخاطبی که الان کلیپ زیر یه دقه با بالاترین جذابیت و محتوا میخواد و حتییی انیمیشن بالای دو دقه هم نگاه نمیکنه، چطور باید کار کرد؟ و این شد که روند رنشا رو کمی کند کردم تا پشت صحنهی تیم دربارهش به توافق برسیم و صحبت کنیم که برای ادامهی کار چیکار میتونیم بکنیم... آخه الان عکس نوشته هم متن داره. و متن رو کسی حوصله داره بخونه که جو فضای مجازی برش چندان غالب نشده، اینجوری خیلی مخاطبو محدود میکنه، یعنی الان اکثر مردم تو مجازی نه دنبال متنن نه دنبال کلیپای طولانی و... هر چند موشن یا انیمیشن باشه، یه چیز خیلیییی کوتاه و سریع، از اونور خیلی استدلال و صغری کبری هم نمیخوان :)
القصه، گفتم اینجا هم شرح قصه و غصه کنم با شما هم حرف بزنم ببینم چیکار میشه کرد؟ بالاخره ما یه خونوادهایم که کارمون با مشورت شما جلو میره💛
اگه خواستی تو بات بیا و نظرتو بهم بگو، میخونمت🌱
https://daigo.ir/secret/26550851
پ.ن: تمام این حرفا طبیعتاً مطلق نیست و طبق چیزایی که خودم دیدم، همین.
و قطعاً افراد و پیجها و...ای هستن که دارن عالی کار میکنن و دمشون گرم.
#موقت
بعد کلاس، تو راه دم در یه مسجدی که تو یه محلهی پولدار شهره، دیدم دارن آماده سازی یه غرفه رو انجام میدن، پیش مسئولش که سرحلقهمون بود رفتم و گفتم کمکی ازم برمیاد؟ گفت وایسا اینجا مردم رو راهنمایی کن ورود و خروج کجاست.
خلاصه یکم موندم دیدم یه سری دارن اونور با مردم صحبت میکنن، منم که دیوونه گفت و گوی حضوری و کف میدونی و نیازمند این تمرین، رفتم تو دلشون، کمک اونا. اول دیدم سیر بحثشون چیه، بعد دیگه خودم ادامه دادم و یخم کم کم وا شد. اولش کمی استرس و ترس داشتم، که عه نکنه بد بگم نکنه فلان شه، بعد دیدم نه، تونستم از پسش بربیام و خوب جلو برم، یواش یواش از همه نوع قشری سمت اون غرفه کوچولو جذب شدن، انواع خانوما با انواع پوشش و عقاید و سن. از میانسال تا بزرگسال تا نوجوون. ۹۹ درصدشون حاضر شدن صحبت کنیم تحت عنوان: مایلین تو چالش ما شرکت کنین؟ :)
یه عده هم فقط گل میخواستن و عجله داشتن.
ولی چیزی که برام جالب بود، این بود که خیلی خوب همراهی میکردن، خیلی خوب پذیرا بودن، گفت و گو سخت و بحرانی نبود، خیلی خوشم اومد که این غرفه صرفا ظاهری نیست یا بعد صحبت و ارتباط گیری تأکید داره. یه سری مامانا که پوششون با من فرق داشت بعد همراهی، میگفتن دختر کوچولومم یه شعر درباره امام زمان بلدهها🥲 و منی که ذوقی شدم و گفتم هوممم بخون ببینم؟ و تا آخر گوش دادم و تشویقش کردم و گذاشتم این خاطره خوب و ریز تو ذهن اون دختر از یه جمع چادری و مذهبی بمونه...
و بعد گل نرگس خاتمه صحبتمون بود.
خلاصه، یه سری از نوجوونا با بعضی کلمات جور نبودن و نمیدونستن معنیش چیه، کلماتی که برای مذهبیا خیلی جا افتادهست، مثل منجی. پوشش کاملااا متفاوت اما اعتقاد اصلیو داشتن، و گاردی نبود بینمون، چون باهاشون بین صحبتا شوخی میکردم، مثلا یه سوال چالشی میپرسیدم و وقتی فکر میکرد با خنده گفتم یک و یک و یک، دو و دو دو :)
که حالت مسابقه شه و خوشش اومد و کم کم ارتباط بیشتر شد.
یعنی حالت گفتگو بالای منبر رفتن نبود، اصل ارتباط گیری دو طرفه و صحبت کوتاه بود...
خلاصه، جونم برات بگه که آخر صحبتامونم با هدیه یه گل نرگس و تبریک مجدد، تموم میشد و حتی میگفتن حالمون گرفته بود این غرفه و این صحبتا و این حال و هوا خیلی حالمونو عوض کرد و کیف کردیم، و اینجا من بودم و یه قلب اکلیلی :)✨
آخه تجربه این مدلی تو غرفه و موکب زیاد ندارم چون خوشم نمیومد مثل اکثر غرفهها ظاهری باشه و هیچ ارتباط گفت و گویی نباشه، اما اینجا یهو رزق شد و افتادیم تو دلش...
در آخر موقع تموم شدن غرفه و جمع کردن، پنجتا گل نرگسم به خودم دادن و راه افتادم سمت خونه. تو راه به یه فروشنده خانم برخوردم و دلم خواست یکی از پنج گلو به اونم بدم، و دادم و چقدر لبخند قشنگی تو چشاش و لباش ظاهر شد :) و بعد دیدم یه خانوم جوون هم اونور دیده و با تلفن حرف میزنه، اینجا باز دلم خواست به اونم یه گل دیگه بدم، و اونم غافلگیر شد و خوشحال، بعد یه آقایی به فروشنده خانم داخل فروشگاه اشاره کرد و گفت پس این چی؟😄 گفتم خب باشه :)
رفتم به اونم یه گل دادم و اقا و خانوم به منم تبریک گفتن و تامااام :)
- تجربهی کوتاه شیرین🤍
یکی از آقایون اومد و روزو بهم تبریک گفت
بعد خواستم بگم آره روز شما هم... نه یعنی چیزه عیدتون مبارک🫠
یاد زمانی افتادم که وقتی داشتم شکلات واسه یه ولادت دیگه پخش میکردم، یه آقا و بچهش رو دیدم و اومدم بگم آره عیدتون مبارک، بفرمایید، بعد گفتم تولدتون مبارک!🦦
خلاصه اینطور نیست که هیچ تپقی این وسط نباشه، نه بابا. تپقم باشه دور هم میخندیم دیگه، دل مومن شاد میشه :)
توی هر شغل و جایگاهی که هستی و یا اگر در حال تحصیلی، این نصیحت پدرانه امیرالمؤمنین رو یادت باشه که: «قيمت و ارزش هر کس به اندازه کارىست که مىتواند آن را به خوبى انجام دهد...»🏅✨
آره... ارزش آدمیزاد در حقیقت نه به پولشه، نه به منصبش، نه به قوم و خویشش که با پارتی بره سرکار و احترام بخره.💸
بلکه به مهارت و کاربلدیشه!
پس موقع درس خوندن و تلاش کردن این همیشه یادت باشه :)📌❤️
🎯 نهجالبلاغه - حکمت ۸۱
#پای_درس_امیرالمؤمنین
🆔 @Ronesha_ir | رُنـِشــا