keshti-pahlo-gerefteh-mer30download.com.pdf
899.5K
پیشنهاد دانلودکتاب کشتی پهلو گرفته
⬆️
بسم الله الرحمن الرحیم
" ضریحِ دل "
نه فقط عرش حصیر قدم فاطمه است
علت خلق دو عالم علم فاطمه است
سرسجاده به جایی نرسیده است کسی
هرچه دادند به ما از کرم فاطمه است
ذکر یا فاطمه نقش است به سربند علی
یاعلی ذکر دم و بازدم فاطمه است
سر برید از همهی اهل ریا با سخنش
خطبهی فاطمه تیغ دو دم فاطمه است
روی نامش همهی اهل کرم حساسند
استجابت به خدا در قسم فاطمه ست
دیگر از آتش دوزخ چه هراسی داریم؟
تا امان نامهی ما با قلم فاطمه ست
ظاهرا خلوت و خاکی ست ولی در باطن
دل هر شیعه ضریح حرم فاطمه است
🔹استاد خرسندی
#مجتبی_خرسندی
#غزل
#فاطمیه_خط_مقدم_ماست
🔹نهـــم دی ماه چه بود
؟🌸طلوع بلوغ فکری و شخصیتی نظام اسلامی بود. 🌸 عرق شرم امت را در طول تاریخ به خاطر بی بصیرتی در ماجرای سقیفه پاک کرد. 🌸 درد کوته بینی حکمیت را تا حدودی التیام داد و بر آن مرهمی شد. 🌸داغ خیانت جمل و نهروان را کمی خنک کرد و از تکرار غربت 25 ساله جلوگیری کرد. 🌸 فرق کوفه و تهران، عراق و ایران را نشان داد و آب رفته را به جوی بازگرداند. 🌸ایران، بدون خواست سفیر امام حسین علیه السلام، بیعت مجدد کرد و بر سر بیعتش ماند. 🌸ندای هل من ناصر بلند نشد ولی فریاد لبیک یا حسین تا آسمان به گوش همه رسید. 🌸شش ماهه، سه ساله، جوان، پیر، زن، مرد، ویلچری، شیمیایی و ... داشت. 🌸 نه دی زمستان بود ولی درخت انقلاب در آن سرمای زمستان گل داده بود. 🌸 در ایران بود ولی پایه های کاخ سفید در مکان و کاخ سبز معاویه در زمان را لرزاند. 🌸قیام مختار نبود، ولی اگر مختار هم زنده بود در مقابل آن کرنش می کرد. 🌸 مانور اعلام آمادگی یاران آخر الزمان مهدی (عج) بود. 🌸 شروع حرکت و یک فرهنگ بود یعنی «عزت خواهی» 🌸 یک روز بود ولی خیرٌ مِن الفِ شَهر بود. 🌸مبیّن کوثر و ابتر بود که گفتند خامنه ای کوثر است، دشمن او ابتر است. 🌸عاشورا بود و ایران کربلا. 🌸 ثمره ی خون شهید آیت ها، مطهری ها، بهشتی ها، باکری ها، همت ها و ... بود. 🌸 تاریخ نبود، بلکه خود تاریخ ساز بود. 🌸 روز بخشش فریب خوردگان و روز غضب بر فتنه گران توسط امت بود. 🌸آموخت که نیازی نیست همیشه ولیّ در بین باشد بلکه کافی است ولیّ در دل باشد. 🌸 نور بصیرت الهی بود در دلهای امت. 🌸هرچه خواستم بگویم که 9 دی چیست، زبان الکن بود و قلم قاصر. فقط می توانم که بگویم 9 دی، 9 دی بود و بس.
🍁بصیرت چیست؟
🔹در يک پاسخ اجمالي و مختصر بايد گفت بصيرت يعني
-آگاهي علمي ،
-آگاهي عملي ،همراه با نکته سنجي و درايت و فهم(عقلانيت و فهم).
-انسجام و وحدت ملي
-دشمن شناسي
- بصيرت به تعبير اميرمؤمنان، يعني مشاهده درست و دقيق حوادث، تفکر و تدبر در آنها و سنجيدن مسائل و حوادث.
رهبر فرزانه انقلاب در توضيح دقيق بصيرت مي فرمايد : «بصيرت را در دو سطح ميتوانيم تعريف كنيم. يك سطح، سطح اصولى و لايهى زيرين بصيرت است. انسان در انتخاب جهانبينى و فهم اساسى مفاهيم توحيدى، با نگاه توحيدى به جهان طبيعت، يك بصيرتى پيدا ميكند. ... اين، پايهى اساسى معرفت است؛ پايهى اساسى بصيرت است. اين بصيرت خيلى چيز لازمى است؛ اين را بايد ما در خودمان تأمين كنيم. بصيرت در حقيقت زمينهى همهى تلاشها و مبارزات انسانى در جامعه است. اين يك سطح بصيرت.
بجز اين سطح وسيع بصيرت و لايهى عميق بصيرت، در حوادث گوناگون هم ممكن است بصيرت و بىبصيرتى عارض انسان شود. انسان بايد بصيرت پيدا كند. اين بصيرت به چه معناست؟ يعنى چه بصيرت پيدا كند؟ چه جورى ميشود اين بصيرت را پيدا كرد؟ اين بصيرتى كه در حوادث لازم است و در روايات و در كلمات اميرالمؤمنين هم روى آن تكيه و تأكيد شده، به معناى اين است كه انسان در حوادثى كه پيرامون او ميگذرد و در حوادثى كه پيش روى اوست و به او ارتباط پيدا ميكند، تدبر كند؛ سعى كند از حوادث به شكل عاميانه و سطحى عبور نكند؛ به تعبير اميرالمؤمنين، اعتبار كند: «رحم اللَّه امرء تفكّر فاعتبر»؛فكر كند و بر اساس اين فكر، اعتبار كند. يعنى با تدبر مسائل را بسنجد - «و اعتبر فأبصر» - با اين سنجش، بصيرت پيدا كند. حوادث را درست نگاه كردن، درست سنجيدن، در آنها تدبر كردن، در انسان بصيرت ايجاد ميكند؛ يعنى بينائى ايجاد ميكند و انسان چشمش به حقيقت باز ميشود. اميرالمؤمنين (عليه الصّلاة و السّلام) در جاى ديگر ميفرمايد: «فانّما البصير من سمع فتفكّر و نظر فأبصر» ...»
📚(سخنان مقام معظم رهبري در جمع دانشجويان استان قم 1389)
#پویش_من_هم_مثل_اویم
🔹شهید سلیمانی یک استثناء نبود بلکه به تعبیر رهبر انقلاب ایشان فوقالعاده بود. آقا در اولین پیام خود سردار سلیمانی را شاگرد مکتب امام خمینی و فرزند انقلاب معرفی کردند.
بهکار بردن این تعابیر تصادفی نیست، بلکه این عقلانیت انقلاب است که چنین فردی را پرورش میدهد.
#رشدانه
#تلنگرانه
🔹امام خامنه ای وقتی حاج قاسم سلیمانی را صاحب مکتب اعلام نمودند، یعنی ما را موظف به این کار میکنند که شخصیت، منش و عملکرد ایشان را تئوریزه کنیم؛بهدلیل آن جامعیت بینظیری که سرشار از عقلانیت است