#رویداد_تاریخی
#هفته_دولت
🔹انفجار دفتر نخست وزيري توسط منافقين و شهادت مظلومانه "رجايي" و "باهنر" (1360 ش)
پس از عزل بني صدر از رياست جمهوري، دشمنان انقلاب، با از ميان بردن مسؤولين نظام قصد براندازي حكومت اسلامي را در سر ميپروراندند. در اين راستا، فاجعه هفتم تير سال 60 و شهادت آيتاللَّه بهشتي و 72 تن از ياران انقلاب، ثمره تصميم شيطاني استكبار جهاني و دشمنان جمهوري اسلامي بود. پس از آن، گرچه عكس العمل سريع، قاطع و انقلابي حضرت امام خميني(ره)، هرگونه ابتكار عمل را از دشمنان سلب نمود ولي كار به زعم دشمنان هنوز به اتمام نرسيده بود و طرح نابودي مسوولان طراز اول مملكت، در رأس فعاليت آنها قرار داشت. بدين ترتيب واقعه هشتم شهريور همان سال به وقوع پيوست و رييس جمهور محبوب، محمد علي رجايي و نخست وزير متفكر و دانشمندش، حجت الاسلام دكتر محمد جواد باهنر در انفجار دفتر نخست وزيري به درجه رفيع شهادت نائل آمدند. شهيد رجايي پس از پيروزي انقلاب، مسؤوليت وزارت آموزش و پرورش را به عهده گرفت و به دنبال تمايل مجلس، در مردادماه 1359، به عنوان اولين نخست وزير جمهوري اسلامي ايران به مجلس معرفي و برگزيده شد. سرانجام به دنبال عزل بني صدر، شهيد رجايي به رياست جمهوري انتخاب شده بود. شهيد باهنر نيز با داشتن سابقه مبارزاتي در عرصه انقلاب، با فرمان حضرت امام، به عضويت شوراي انقلاب اسلامي درآمد. ايشان پس از پيروزي انقلاب اسلامي به نمايندگي مردم كرمان در مجلس خبرگان قانون اساسي، نمايندگي مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي و وزارت آموزش و پرورش رسيد و پس از انتخاب شهيد رجايي به رياست جمهوري، به عنوان نخست وزير به مجلس معرفي شد و با رأي قاطع مجلس، كابينه خود را معرفي كرده بود.
روز مبارزه با تروريسم
🔹پدیده تروریسم، موضوعی است که برای ما ایرانیان که از قربانیان آن هستیم، آشناست.
آمریکایی ها به مدت دو دهه، سازمان تروریستی منافقین را زیر چتر حمایت مالی، سیاسی و تبلیغی خود درآوردند و همه گونه امکانات در اختیارشان قرار دادند و از جنایات تروریستی آنان بر ضد مردم یا مسئولان نظام جمهوری اسلامی حمایت کردند. این گروهک شیطان صفت با شیوه قهرآمیز و ترورهای فراوان، درصدد حذف فیزیکی عناصر کار آمد و طراحان نظام بر آمد تا با ایجاد خلأهای جدی در ارکان حساس کشور، ضربه ای اساسی به جمهوی اسلامی ایران وارد آورد.
ترور شهدای محراب، شهدای هفتم تیر و شهدای هشتم شهریور، برخی از مهم ترین این ترورها به شمار می آید. در این راستا، هشتم شهریور، سالروز شهادت مظلومانه شهیدان باهنر و رجایی، «روز مبارزه با تروریسم» نام گذاری شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معرفی_نرم_افزار
نرم افزار «فهیم»
اولین نرم افزار متنی قرآنی «فهیم» در اصفهان رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اصفهان؛ مدیرعامل دارالقرآنالکریم اصفهانگفت: این نرم افرار در قالب متن، با انواع امکاناتِ لازم برای کاوش متن، در تلفن همراه اجرا شده و موضوعاتِ درسیِ آموزشی، علم مفاهیم شناسی و تفسیر مفهومیِ قرآن را در برمیگیرد.
حجتالاسلام زادهوش افزود: محتوای این نرم افزار را که حجتالاسلام «رسول ملکیان» در مدّت چهار سال و در ۱۱۹ جلد و با رویکردی نو به تفسیر قرآن نوشته است، منبع خوبی برای دریافت نکات تازه و کاربردی از قرآن کریم و قابل استفاده برای دانشجویان، پژوهشگران و مردم است.
ir.daralquran.reader (1).apk
9.49M
نرم افزار «فهیم» ،اولین نرم افزار متنی قرآنی
🔖این نرم افرار در قالب متن، با انواع امکاناتِ لازم برای کاوش متن، در تلفن همراه اجرا شده و موضوعاتِ درسیِ آموزشی، علم مفاهیم شناسی و تفسیر مفهومیِ قرآن را در برمیگیرد.
🌸و استَعْمِلْنی به ما تَسئَلُنی غداً عنهُ.
خدایا!
مرا به کاری که فردای قیامت از من درخواست میکنی، وادار کن.
#صحیفه_سجادیه
🍃🌸السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المهدی یا خلیفةَالرَّحمنُ و یا شریکَ القران ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ سیِّدی و مَولایْ الاَمان الاَمان🌸🍃
🍃🌺السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ.🌺🍃
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ
وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْن
وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْن
#زیارتنامه_شهدا
بِسمِ اللّٰہِ الرَّحمٰن الرَّحیم
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یَا اَولِیاءَ اللہ وَ اَحِبّائَہُ
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یَا اَصفِیَآءَ اللہ و َاَوِدّآئَہُ
اَلسَلامُ عَلَیڪُم یا اَنصَارَ دینِ اللہِ
اَلسَلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللہِ
اَلسَلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ اَبـے مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِےّ الوَلِےّ النّاصِحِ
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ اَبـے عَبدِ اللہِ، بِاَبـے اَنتُم وَ اُمّے طِبتُم وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم، وَ فُزتُم فَوزًا عَظیمًا فَیا لَیتَنے کُنتُ مَعَڪُم فَاَفُوزّمعکم
📚 کتاب پرورش مهارتهای دقت، توجه و تمرکز
⏬ شامل:
▫️آشنایی با اختلالات یادگیری
▫️نقص توجه و بیش فعالی،
▫️ارائه راهکارها، تمرین ها، بازی ها و کاربرگ های کاربردی
✍️ محقق و نویسنده : استاد حسین محمدی
✅ ویژه #والدین، #مربیان، #دانشجویان
🔴 قیمت پشت جلد: 40,000 تومان
🔵 فروش با تخفیف: 35,000 تومان
جهت #خرید_کتاب و ارسال👇
@Sefaresh_40ketab
#رویداد_تاریخی
#مفاخر_شیعه
🔹ناپديد شدن "امام موسي صدر" رهبر شيعيان لبنان (1357 ش)
امام موسي صدر در سال 1307 ش (1343 ق) در شهر مقدس قم ديده به جهان گشود. پس از تكميل دروس مقدماتي، از محضر علمي و معنوي آيات عظام سيدصدرالدين صدر (پدرش)، سيد محمد محقق داماد، سيد حسين بروجردي و امام خميني(ره) كسب فيض نمود. سپس عازم نجف اشرف شده و از محضر عالمان و فقيهان آن ديار نيز بهرهمند گرديد و به درجه اجتهاد نائل آمد. امام موسي صدر پس از وفات آيتاللَّه سيدعبدالحسين شرفالدين، رهبري شيعيان لبنان را به عهده گرفت و آنان را از وضعيت ناهنجار فرهنگي، اجتماعي و سياسي رهايي بخشيد و در برابر دسيسههاي دشمنان اسلام، آنان را در تشكيلات "حركت المحرومين" متشكل ساخت. اين مجاهد نستوه و خستگيناپذير با هدف ايجاد اتحاد بين اعراب و جلب حمايت كشورهاي عربي و متقاعد ساختن آنان به منزوي كردن اسراييلِ متجاوز و تحريم هرگونه رابطه با اشغالگران فلسطين و به منظور تقويت جنبش محرومين و تهيه سلاح، به كشورهاي مختلف سفر ميكرد. امام موسي صدر، به تدريج جزء بزرگترين شخصيتهاي سياسي جهان به شمار آمد و در پي دعوت رسمي دولت ليبي، به اين كشور سفر نمود، وليكن براثر توطئه دشمنان انقلاب اسلامي، در همان سفر ناپديد شد. گرچه اخبار ضد و نقيضي درباره زنداني بودن وي منتشر ميشود، با اين حال هنوز اطلاعات موثّقي از ايشان به دست نيامده است.
#رویداد_تاریخی
🔹زادروز "حسن بن حسن" معروف به "ابن هیثم" رياضيدان شهير اسلام و جهان (354 ق)
ابوعلي حسن بن حسن بن هيثم ابن هيثَم در سال 354 قمري به دنيا آمد. وي فيزيكدان بود و توصيفات او دربارهي چشم انسان، مخاط خارجي، قرنيه، شبكيّه و عنبيّه قابل توجه است. ابن هثيم تأليفاتي دربارهي هيأت، هندسهي كائنات جَو، منطق، حساب، طبّ و تشريح دارد. اختراع ذرهبين نيز از اوست. وي در دورهي خليفهي فاطمي مصر به نام الحاكم باللَّه زندگي ميكرد كه از ترس اين خليفه، خود را به ديوانگي زد و پس از مرگ الحاكم، اظهار عقل نمود. ابن هيثم در دوران شكوفايى علوم در تمدن اسلامي ميزيست و از ميراث علمي عظيمي كه به دست دانشمندان برجستهي مسلمان شرح و بسط داده شده بود، بهره هاي بسياري برد. مهمترين كتاب ابن هيثم "المَناظر" نام دارد كه اين اثر مورد استفاده كُپلر ستارهشناس آلماني نيز قرار گرفته است. ابن هيثم در سال 430 ق در 76 سالگي در قاهره درگذشت.
#معرفی_کتاب
🌸کتاب المناظر
المناظر یکی از مهمترین آثار ابن هیثم دانشمند، فیزیکدان و نورشناس مسلمان قرن دهم میلادی است که در ۷ مقاله در مورد نورشناسی نوشته شده است. این کتاب در سده چهارم قمری توسط کمالالدین فارسی شرح داده میشود و آن را انتشار میدهد و شرحی که بر این کتاب مینویسد را «تنقیح المناظر لذوی الالباب و البصائر» مینامد
#معرفی_کتاب
🌺کتاب سفر شهادت
🔹 چرایی سوگواری برای عاشورا
کتاب سفر شهادت؛گفتارهایی دربارهی واقعه عاشورا مجموعهای از سخنرانیهای امام موسی صدر دربارهی واقعهی عاشورا و حضرت اباعبدالله الحسین است که در این کتاب گردآوری شده است. سفر شهادت هفتمین کتاب از مجموعه کتابهای در قلمرو اندیشه به قلم امام موسی صدر است. در بخش یادداشت ناشر در ابتدای کتاب دربارهی محتوا و هدف نگارش کتاب آمده است: «کتاب پیش روی شما حاوی سخنرانیها و پیامها و مقالات امام موسی صدر دربارهی واقعهی عاشوراست. در این گفتارها امام موسی صدر به تبیین هدف امام از این حرکت پرداخته است. نیز به آسیبشناسی سوگواری و هدف از سوگواریها پرداخته و گفته است که چرا به سوگ مینشینیم.»
این کتاب 17 بخش دارد. عنوان بخشهای کتاب امام موسی صدر عبارتند از :
سفر شهادت_حسین، وارث انبیا_پرتوهایی از انقلاب کربلا_به سوی خط حسینی_امام حسین(علیه السلام) قداست جانفشانی_مناسبتهای ماه رجب و زیارت امام حسین(علیه السلام)_امام حسین(علیه السلام)، پیشوای اصلاحگری_عطای حسینی در واقعه کربلا_از دریچهی عاشورا_حسین(علیه السلام) چراغ هدایت و کشتی نجات_صلح، پیوند پایندهی اسلام و مسیحیت_نامهای به مردم لبنان_شهادت، چشمهی جوشان تحول_زینب، شکوه شکیبایی(1)_زینب، شکوه شکیبایی(2)_رسالت حضرت زینب در عاشورا
در پیوست کتاب نیز خطبهی حضرت زینب(سلام الله علیها) در کاخ یزید آمده است.
#بصیرانه
🌺 شخصی از عالمی پرسید:
🔹برای عبادت کردن کدام روز بهتر است؟
عالم فرمود: یک روز قبل از مرگ.
شخص حیران شد و گفت :
ولی مرگ را هیچکس نمیداند!
عالم فرمود: پس هر روز زندگی را روزِ آخر تصور کن و عبادت کن شاید فردایی نباشد.
🌸 كُلُّ نَفْسٍ ذٰائِقَةُ اَلْمَوْتِ ثُمَّ إِلَيْنٰا تُرْجَعُونَ ﴿۵۷﴾
هر نفسى چشندهء مرگ است، آن گاه به سوى ما بازگردانیده خواهید شد.
(۵۷) عنکبوت
#تلنگرانه
🌺بلاها نعمت هستند اگر....
استاد شهید مطهری؛ در این باره می فرماید:
«از این نکته نباید غفلت ورزید که مصائب، وقتی نعمت هستند که انسان از آنها بهره برداری کند و با صبر واستقامت و مواجهه با دشواریهایی که مصائب تولید می کنند، روح خود را کمال بخشد؛ اما اگر انسان در برابر سختیها، فرار را انتخاب کند و ناله و شکوه سر دهد، در این صورت بلا از برای او واقعاً بلاست.»
🌸وَبِرَحْمَتِڪَ تَعَلُّقي...
و دلبستگی ام به مهربانی توست...
🌺اے دعا از تو
اجابت هم زِ تو
#ابوحمزه_ثمالی
#معرفی_سایت
🌸اصل اولیه این هست که بچه ها فقط سراغ بازی های دیجیتال نروند اما قبل از آن مجهز شویم.
🌺 معرفی سایت اسرا (نظام ارزیابی و رده بندی سنی بازیهای رایانهای) 🎮
📋از ابتدای تاسیس بنیاد ملی بازیهای رایانهای در سال ۱۳۸۶، تدوین نظامی با عنوان نظام ملی رده بندی سنی بازیهای رایانهای (Entertainment Software Rating Association) در دستور کار قرار گرفت که وظیفه آن #نظارت بر محتوای بازیها و مشخص کردن #رده_سنی_مناسب برای هر بازی بود.
📑در همین راستا در سال ۱۳۸۷ پژوهشهایی با سه رویکرد مطالعاتی از جمله #روانشناسی ، #جامعه_شناسی و #علوم_و_معارف_اسلامی با همکاری اساتید مجرب دانشگاهی انجام شد.
✅پس از انجام پژوهشها و طبقه بندی محتواهای آسیب رسان در بازیها، نظام رده بندی سنی کار اجرایی خود را از ابتدای سال ۱۳۸۸ آغاز نمود و از آن پس #صدور_مجوز نشر بازیها منوط به بررسی بازیها در این نظام و تعیین رده سنی مناسب هر یک از بازیها شد.
🌺حواسمون به رژیم بچه ها هست؟!
✅طعام مادی و معنوی در کنار هم رسمیّت دارند.
📳در رسانهها چه بخوریم و چه نخوریم؟!
↙️لطفا برای گرفتن رژیم مصرف فرزندان، به متخصصهای خوب مراجعه کنید.
#تربیت_رسانه_ای #رژیم_مصرف_رسانه_ای
🌸خط یا نقطه؟؟؟!!
خط انـــتقال مــــعارف
🌸«دغدغه ای که مدتی است گرفتارش هستم و بنا دارم آن را مطرح کنم این نکته است که که ما #حمل_امانت و #ادای-امانت نکرده ایم...
حرف در این است که این بچه هایی که در دامان ما بزرگ شده اند و #بچه_های_خودما هستند، چرا با #احساس-ما، با #معرفت_ما و با #اعتقاد_ما گره نخورده اند و با این همه #بیگانه اند. در جمع های ما، با اشک ها و با خنده های ما #بیگانه اند. گریه کردن های ما را نمی فهمند. در جمع ما می آیند، مأنوس و سرگرم هم می شوند، ولی بین ما و آنها #فاصله است...
چه چیزی در تو آمده که فرزند تو از آن بیگانه است؟ این #بصیرت را چه کسی باید منتقل می کرد؟
... چه چیزی را باید #تحصیل می کردی که نکردی؟ چه چیزی را باید #تبلیغ می کردی که نکردی؟ و #چگونه باید تبلیغ می کردی؟
دغدغه من این است که ما این #خط_انتقال_معرفت را #پاسداری نکرده ایم. #خط می گویم و نه نقطه؛ منظورم از خط مجموعه ای از کارها و فعالیت هایی است که باید انجام می شده و نشده است».
#تبلیغ_اسلامی
🌺پیشنهاد مطالعه کتاب خواندنی و راهبردی «خط انتقال معارف» از مجموعه سخنرانی های مرحوم علی صفایی حائری
https://eitaa.com/Rooshdaneh/9218